BÆRBAR BEDRIFTS­SKANNER

Epson lanserer markedets raskeste bedriftsskanner1, som kan brukes med et allsidig utvalg av medier, har SuperSpeed USB 3.0-port og en praktisk 20-arks dokumentmater.

Administrer dokumenter mens du er på farten

Med Epsons bærbare bedriftsskanner er det enkelt å administrere dokumenter raskt og effektivt mens du er på farten. Som en av de letteste og minste i sin klasse er den er ideell til å ta med deg i en veske eller legge i en skuff, slik at du raskt kan digitalisere papirarbeidet ditt når du trenger det, uansett hvor du er. Trådløs tilkobling og innebygd batteri2 kompletterer den virkelig bærbare skanneopplevelsen, uten behov for å bære på ekstra ledninger.

Administrer dokumenter raskt og effektivt når du er på farten Fleksibilitet for alle dine skannebehov Pålitelig hastighet og effektivitet

Administrer dokumenter raskt og effektivt når du er på farten

Det er ikke alltid mulig å forutsi når du trenger å skanne et dokument ute på reise. Kanskje trenger du å sende en kopi av en legitimasjon, papirarbeid med korte frister eller en ny design. Eller kanskje du bare har fått med deg en bunke brosjyrer og visittkort som du ikke vil bære rundt på. Med Epsons bærbare bedriftsskanner kan du digitalisere og sende i farger, uansett hvor du befinner deg, uten å ta opp for mye verdifull plass i bagasjen.

Fleksibilitet for alle dine skannebehov

Den bærbare bedriftsskanneren kan håndtere papirtykkelser fra ultratynt 52-grams opp til tykk, 230-grams kartong. Det kan skanne et omfattende utvalg av medier, inkludert konvolutter, flygeblader og kvitteringer.

Pålitelig hastighet og effektivitet

Epsons bærbare bedriftsskanner, den raskeste i sin klasse1, kan skanne 25 sider i minuttet og har både tosidig og ensidig skanning. Den skanner i utskriftskvalitet 300 ppt i både farger og svart-hvitt og har en 20-arks automatisk dokumentmater og USB 3.0-kompatibilitet for raskest mulig skanning.

Kompakt

Denne skanneren er en av de minste i sin klasse og også en av de letteste, med en praktisk, kompakt design. Dette gjør den ideell til å bære i en veske eller oppbevare i en skuff uten at den tar opp for mye verdifull plass.

Strømalternativer

Epsons bærbare bedriftsskanner leveres med en rekke strømalternativer, inkludert nettdrevet, USB- og batteristrøm2. Ideelt for den som reiser mye og har behov for en enhet som fungerer hvor som helst.

Medieallsidighet

Den bærbare bedriftsskanneren har en egen funksjon for skanning av plastkort, inkludert førerkort, legitimasjonskort og medlemskort, samt funksjonalitet for mange andre medietyper.

Enkle skanneløsninger

 

Perfekt for organisasjoner med vanlige skannekrav. Epsons enkle skanneprosess hjelper deg med å spare tid og jobbe mer effektivt – i et hvilket som helst størrelsesformat som passer deg.

 

Skann dokumenter enkelt

Skann til e-post

Skann til skyen

Skann til lokal mappe eller delt nettverksstasjon

Skann til Microsoft Office-programmer

Skann til mobil

Med DS-360W kan du koble deg til trådløst og skanne direkte til enheten du bruker

DS-360W leveres med innebygd trådløs tilkobling, noe som betyr at du kan skanne medier uten å måtte koble til kabler og sende skannede dokumenter direkte via Wi-Fi til nettbrett, bærbar PC eller smarttelefon.

Epson DocumentScan

Avansert skanning fra Epson

For krevende skannemiljøer og miljøer med store volumer, skanner og sorterer Epsons to-trinns skanneprosess dokumenter i løpet av sekunder takket være avanserte, forhåndsdefinerte parametere angitt av deg. TWAIN-, ISIS- og WIA-drivere, eller ekstra programvaremoduler, legger til rette for sømløs integrering i dine foretrukne dokumentbehandlingssystemer, arbeidsflytsystemer og nettskytjenester:

Avansert skanning fra Epson

Ta med strekkoder for dokumentsortering og navngiving

Arbeidsflytintegrering

Sonebasert tegngjenkjenning for navngiving av dokumenter

Teknologi som hjelper til

Med Epson-skannere kan du oppfylle alle skannekravene dine ved å tilby virkningsfullt digitalt innhold:

Høy kvalitet

Fang skarpe bilder med høy oppløsning

Skill dokumenter

Sorter dokumenter enkelt, med funksjoner for automatisk dokumentskilling

Korrigering av skjevheter

Produser skarpere bilder, noe som gjør dem enkle å lese

Konverter skannede dokumenter

Forvandle skannede dokumenter til digital tekst, takket være innebygd tekstgjenkjenning som oppretter filer du kan søke i

Automatisk rotering

Reduser forberedelsestiden med automatisk rotering

Forbedre tekst

Gjør den skannede teksten skarpere og enklere å lese

Velg skanner

Kontakt oss

Vil du vite mer om Bærbar bedriftsskanner, fyll inn detaljene dine nedenfor og en representant fra Epson vil ta kontakt med deg.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.
Sikkerhetssjekk

Dette bekrefter til oss at du er en person og ikke spam.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

  1. Sammenlignet med personlige mobile skannere som definert av Infosource for EMEA-området og basert på salgsdata fra konkurrentenes nettsteder i juni 2016.
  2. Trådløs tilkobling og innebygd batteri er bare tilgjengelig med DS-360W.