Epson TM-Intelligent-plattformen

NÅ KAN POS-SYSTEMET VOKSE MED BEDRIFTEN

Spill av video

GI KUNDEN EN BEDRE OPPLEVELSE

I et raskt omskiftende detaljhandel miljø er idealet en differensiert, problemfri handleopplevelse. våre intelligente løsninger lar personalet håndtere transaksjoner hvor som helst i butikken med mobiltelefoner og nettbrett basert på POS-løsninger som integreres med eksisterende IT-systemer og gjør detaljhandel via flere kanaler til virkelighet.

Mobilitet

Den sømløse integrereringen av mobil- og nettbretts løsninger bedrer fleksibiliteten, verdien og stilen til POS

Fleksibilitet

Den fleksible plattformen gjør det enkelt og raskt på introdusere nye systemer, fra lagerstyring og forretningsanalyse til utsjekking på forespørsel og lojalitetssystemer

UTVIKLET FOR DETALJ-
HANDELEN

Personalet kan tilby en personlig shoppingopplevelse ved å bevege seg rundt og ta kontakt med kunder og få tilgang til informasjon

En bro til fremtiden

Våre TM-Intelligent-enheter er utviklet for å fungere i sameksistens med eksisterende POS-programmer

Epson ePOS

45 % av detaljistene sa at nettskybaserte POS-enheter fører til lavere kostnader¹

Last ned brosjyre

FØRSTEKLASSES TJENESTER
i HOTELL- OG RESTAURANTNÆRING

MOBIL UTSKRIFT
MOBIL UTSKRIFT

Ta betaling og skriv ut kvitteringer hvor som helst i restauranten med TM-P20 mobile kvitteringsskriver for å forbedre kundeopplevelsen.

MINDRE VENTETID
MINDRE VENTETID

Behold fornøyde kunder med en raskere, jevnere og mer sømløs opplevelse, med ansatte som kan bevege seg rundt i restauranten og ta bestillinger på nettbrett og smarttelefoner.

INTELLIGENTE LØSNINGER
INTELLIGENTE LØSNINGER

Med TM-T88V-iHub kan du dra nytte av rimelige og innovative nettbaserte POS-løsninger, inkludert styring av eksterne enheter og samhandling med ulike mobile enheter på samme tid. Dette gjør at du kan levere nye tjenester til kundene og holde deg foran konkurrentene.

KOMMUNIKASJON MED KUNDER
KOMMUNIKASJON MED KUNDER

Øk kommunikasjonen med kunder ved å gjøre det mulig for dem å bruke egne smartenheter for å bla i menyer på Internett og bestille.

PÅLITELIG UTSKRIFT
PÅLITELIG UTSKRIFT

TM-T20II er en pålitelig kvitteringsskriver som trenger lite vedlikehold og er ideell for travle kjøkken. Den er svært kompakt og kan monteres horisontalt eller henges vertikalt på veggen. Den har et vanntett bryterdeksel samt en ekstern lydsummer og er bygget for tøffe miljøer.

PRISBELØNTE RESULTATER
PRISBELØNTE RESULTATER

Epsons WorkForce Pro-serie med A4- og A3-skrivere gir lave driftskostnader, høy utskriftshastighet og lite behov for brukerinngrep for å øke produktiviteten.

KOMPAKT UTSKRIFT
KOMPAKT UTSKRIFT

Ved integrering med en mobil enhet som et nettbrett er TM-T70II det ideelle valget for en stilig og plassbesparende løsning i resepsjonen. Takket være den fulle frontbetjeningen kan den enkelt plasseres under disken for å frigjøre enda mer plass.

eBook

GRATIS E-MAGASIN

I denne utgaven ser vi på:

 • Utviklingen av butikkteknologien
 • Hvordan Epsons intelligente kvitteringsskrivere forenklet en kleshandlers forretning
 • Er digitale skjermer det rette for din virksomhet

Registrer deg nedenfor for å lese den siste utgaven og motta neste utgave direkte i innboksen din

Lær mer

Kundeinformasjon

X

Sikkerhetskontroll*

Dette hjelper oss med å fastslå at du er en person og ikke søppelpost.

Alle felt merket med "*", må fylles ut.

ENGASJER MED TEKNOLOGI

Mange butikker har hatt to store utfordringer som har påvirket handels- og servicenæringen: endret forbrukeratferd og økende konkurranse fra nettbutikker og alternative butikkformater. For å motvirke dette må forhandlerne tilpasse seg for å finne nye måter å forbedre kundeopplevelsen på og tiltrekke seg flere kunder.

Undersøkelser1 viser at forhandlernes høyeste prioriteringer er integrasjon av POS-programmer som tilbyr utvidede tjenester (for eksempel lojalitetsprogrammer og administrasjon av dynamisk markedsføringsinnhold), og innføring av mobile POS-enheter.

Blant de mange fordelene ved mobile POS-systemer er muligheten til å forbedre effektiviteten til forhandlernes IT-systemer. Mobile POS-systemer hjelper også forhandlerne med å forbedre kundeopplevelsen i butikken og gjør det mulig for selgerne å påvirke kundenes kjøpeatferd mens de beveger seg gjennom butikken, ved å:

Utføre transaksjoner andre steder enn ved kassaapparatet
Gi skreddersydd kundeinformasjon
Skriv ut kvitteringer hvor som helst i butikken
Reduser køer og ventetid

En annen fordel er at de koster mye mindre å installere enn tradisjonelle metoder og kan oppgraderes og tas i bruk raskere. Alt dette er viktige faktorer som hjelper deg med å holde deg foran konkurrentene.

Se videoen

MOBILITET PÅ SALGSSTEDET

Spill av video

NY TEKNOLOGI SKAPER NYE MULIGHETER

TM-Intelligent-serien er utformet for endring, tilpasning og skalering, noe som gjør den til den perfekte plattformen for å gjøre denne handelsvisjonen for fremtiden til dagens virkelighet.

Hva om …

Hva om …

 • Virksomheten din kunne håndtere flere kunder, ta bedre hånd om virksomhetstopper og samtidig redusere personalutgifter
 • Du kunne frigjøre diskplass som nå tas opp av klumpete POS-utstyr
 • Du kunne eliminere køer og ventetider
 • Kundene dine kunne komme fram til en restaurant, sette seg ned ved et bord, og noen enkelt og greit bragte dem måltidet
Hadde det ikke vært fint om du …

Hadde det ikke vært fint om du …

 • Kunne flytte ansatte fra bak skranker og omplassere dem til å administrere kundeopplevelsen
 • Kunne bruke tiden med kunder og hjelpe dem til å kjøpe det de trenger
Tenk om …

Tenk om …

 • Kundene dine kunne bruke sine egne enheter til å bla gjennom nettsider og utføre transaksjoner
 • Du kunne dra nytte av alle effektiviseringsfordelene ved et webbasert POS-system med driftssikkerheten til et lokalt avdelingssystem, uavhengig av en kontinuerlig Internett-tilkobling
 • Du kunne gjøre dette uten en PC og kravene til strøm, støtte og vedlikehold som følger med

FINN PRODUKTET DITT

De TM-DT-intelligente terminalene er ideelle for forhandlere som ønsker å tilføre en ekstra dimensjon til det Linux- eller Windows-baserte POS-systemet. De har kraftig, innebygd prosessor, minne, lagring og forhåndsinstallert driftssystem, og de tradisjonelle POS-programmene kan integreres med nettjenester som lojalitetsprogrammer og elektroniske kvitteringer.

TM-iHUB-serien er et praktisk, elegant og enkelt utskriftssystem som er ideelt for restauranter, hoteller og barer. I land som krever en regnskapsskriver som oppfyller alle forskrifter, er vår FP-90III utviklet for å gjøre skatterapportering og utskrift av kvitteringer så enkelt og effektivt som mulig. Den er allerede godkjent for regnskapsbruk i Italia.

Disse raske og effektive skriverne gjør kundeinteraksjon mer fleksibel og brukervennlig med funksjoner som strekker seg fra kvalitetsutskrift av kvitteringer og strekkoder til direkte utskrift fra nettleseren på nettbrett og mobile enheter.

Tilbake
Neste