EB-L12000Q

Et univers av muligheter

Lag imponerende fremvisninger og altoppslukende miljøer

EB-L12000Q
Laser Light Source Badge, 3LCD Badge

Kompakt og kraftig

EB-L12000Q-projektoren gir en utrolig lyseffekt fra en lett, kompakt hoveddel. Den er enkel å installere, enten som en oppgradering eller en ny installasjon.

Innebygd 4K 3LCD-panel

4K-panelet leverer høydefinisjons bildekvalitet og vakker effekt. 6 μm piksel-matchen er designet av Epson og produsert i henhold til høyeste standarder.

EB-L12000Q Front Dimensions

620 mm

280 mm

EB-L12000Q Back Dimensions

720 mm

Vekt: 48 kg

Kompakt størrelse takket være det væskebaserte kjølesystemet

Det nyutviklede væskebaserte kjølesystemet opprettholder optimale temperaturer på viktige optiske elementer. De uorganiske LCD-panelene, uorganisk fosforhjul og laserlyskilde holder seg kjølig uansett hvordan projektoren er montert. Dette effektive kjølesystemet bidrar til å minimere hoveddelens størrelse.

Pålitelig

EB-L12000Q er utstyrt med et svært holdbart, uorganisk fosforhjul og LCD-panel, og den støvbestandige strukturen i tre lag gir enestående holdbarhet.

Støvbestandig trelagsstruktur

EB-L12000Q har tre beskyttelseslag for utmerket holdbarhet og støvbestandighet. Lyskilden og de optiske elementene er begge forseglet, og det nyutviklede, væskebaserte kjølesystemet deler luftstrømmen, samtidig som den reduserer innkommende luft til den optiske motoren med 86 %¹ sammenlignet med konvensjonelle modeller².

Robust hoveddel

Bruk av rørramme og grunnplatestruktur har gitt betydelig forbedring av kabinettets holdbarhet. Ved å gi den innvendige strukturen nytt design oppnådde Epson en kompakt og lett utforming for enkel montering.

Lang levetid, utskiftbare elektrostatiske filtre

Elektrostatiske filtre gir deg 20 000 timer med nesten vedlikeholdsfri bruk og betydelig reduksjon av støvinntrengning som kan svekke optiske komponenter.

Projeksjon i flere retninger

EB-L12000Q kan dreies 360 grader i en hvilken som helst retning – horisontalt, vertikalt og rotert – uten tap av lysstyrken på bildet.

Forseglet optisk motor

Viktige optiske komponenter, inkludert det uorganiske panelet, uorganisk fosforhjul og laserbank, er forseglet for å hindre forurensning fra støv eller røyk.

Vedlikeholdsfri lyskilde

Laserlyskilden kan drives vedlikeholdsfritt³ i opptil 20 000 timer. Laserlyskilden er svært pålitelig og eliminerer bekymringer for at lyset skal brenne ut under viktige presentasjoner.

Fleksibel

EB-L12000Q er utformet for å gi imponerende fleksibilitet ved montering. Takket være et bredt utvalg av linser, inkludert en linse for ekstra kort projeksjonsavstand, kan du sette opp i nær sagt hvilket som helst lokale.

lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7
lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7

Bredt utvalg av optiske linser

EB-L12000Q er kompatibel med linser som passer til den nåværende Epson L1700-serien. Et omfattende utvalg av valgfrie linser er tilgjengelig for ethvert lokale eller emne. Opptil 10 innstillinger kan lagres i projektorens minne, inkludert forskyvningsposisjoner, fokusjusteringer og projeksjonsstørrelser.

Zero Offset

Ingen forskyvning, ekstra kort projeksjonsavstand

Denne linsen er spesielt nyttig for miljøer med ekstremt begrensede avstander mellom linse og skjerm. Det avbøyde optiske systemet med kort projeksjonsforhold på 0,35 og uten forskyvning legger til rette for projeksjon på 100-tommers skjermer fra bare 41 cm avstand. Disse funksjonene kombineres med linseforskyvning⁴ for å forenkle driften og øke brukervennligheten.

Bredere linseforskyvningsområde

EB-L12000Q tilbyr et ekstremt bredt linseforskyvningsområde. Dette takket være nytt design som påvirker kombinasjonen av linsen og den optiske motoren. Den gir også presis justering via den forbedrede trinnmotoren.

Flere grensesnitt

LAN-terminalen er en robust, låsbar etherCON-kontakt for sikker kobling, selv etter gjentatt bruk.

Grensesnittport for utvidelse

Grensesnittporter muliggjør en rekke maskinvaretilpasninger i henhold til din bruk. I tillegg gir den mulighet for bruk av nye grensesnitt og grensesnittoppdateringer i fremtiden.
ELPIF01: HDMI/DVI, ELPIF03: DisplayPort.

EB-L12000Q-projektoren viser Epsons kunnskap og teknologier. Den leverer fremskritt, for eksempel 12 000 lumen, innebygd 4K, et nytt kjølesystem og nullforskyvningslinse.

Ta kontakt i dag

Hvis du vil ha mer informasjon om EB-L12000Q, kan du ganske enkelt fylle inn kontaktopplysningene dine nedenfor, og en Epson-representant vil ta kontakt med deg.

HAR DU NOEN ANDRE KRAV?
Alle felter merket med *, må fylles ut

1  Målt ved akselerasjonstest med antatt partikkeltetthet på 0,04–0,20 mg/m3. Tiden varierer avhengig av bruksforhold og -miljøer.

2  Sammenlignet med EB-L25000U. Resultatene kan variere avhengig av bruksforholdene.

3  Det kreves ikke noe vedlikehold av laserlyskilden i opptil 20 000 timer. Anslått tid før lysstyrken reduseres med 50 % fra første bruk. Målt ved akselerasjonstest med antatt partikkeltetthet på 0,04–0,20 mg/m3. Tiden varierer avhengig av bruksforhold og -miljøer. Utskifting av andre deler enn lyskilden kan være nødvendig etter en kortere periode.

4  Med EB-L12000Q (-5 % /+8 % vertikalt, ± 5 % horisontalt)