EPSON MØTELØSNINGER

Play

OMSETTE MØTER I HANDLING

For at forretningskommunikasjon skal være effektiv, må alle involverte være i stand til delta og samarbeide aktivt, uansett hvor de befinner seg, hvordan de velger å samhandle og uavhengig av enheten eller programmene de foretrekker å bruke.

Nå kan de møtes på flere steder, annotere med en berøring og dele virtuelle merknader via mobile enheter eller e-post, eller sende dem direkte til skriveren takket være Epsons rimelige møteløsninger.

LAGE, SAMARBEIDE OG DELE

La presentasjonene bli til samtaler, gi ideene kreativt utløp og gjør effektivitet til produktivitet.

Skap

Annoter og lagre merknader på skjermen ved en fingerberøring eller en interaktiv penn.

Samarbeid

Koble til og presenter trådløst fra flere enheter ved hjelp av skjermdelings­funksjonalitet.

Del

Skriv ut møtenotater, send dem på e-post og lagre dem, og få enkel tilgang til lokale- og nettverksfiler.

DEN RASKE VEIEN TIL EFFEKTIVITET

Epsons møteløsninger er intuitive og brukervennlige med et bredt utvalg av Unified Communications (UC)-utstyr og -programmer som reduserer behovet for opplæring for å implementere og bruke en samlet løsning.

KOSTNADSEFFEKTIVT SAMARBEID

Lag et samarbeidsområde med en skjem som kan skaleres opp til 100 tommer. Det er enkelt å installere en interaktiv Epson-projektor, og hele pakken koster bare en brøkdel av andre løsninger, inkludert interaktive flatskjermer.

STØTTER EN MOBIL ARBEIDSSTYRKE

La Epsons møteløsninger hjelpe deg med å forberede arbeidsplassen til fremtidens møter, og hold eksterne arbeidere aktivt involvert. Opptil fire grupper kan samarbeide, dele, annotere og diskutere det samme innholdet i sanntid – nesten fra hvor som helst.

PRODUKTUTVALG

EB-1400-serien

Epsons EB-1400-serie hjelper mennesker å samarbeide uansett hvor de befinner seg. De er det perfekte alternativet til vanlige tavler, flippovere, dyre interaktive flatskjermer.

HOPP OVER