EPSON MULTIMEDIABIBLIOTEK

Finn en rekke ressurser og arrangementer, blant annet artikler, infografikk og brosjyrer med informasjon om Epsons produkter og løsninger og markedstrender.

Filtrer ressurser

Kommende hendelser

 • Hannover Messe 2019

  Hannover Messe 2019

  29 mars 2019 - 5 april 2019
  Hanover Messehall, Hanover, Germany

  Fra individuelle komponenter til den komplette intelligente fabrikken, samt aktuelle trender som energieffektivitet, lettvektskonstruksjoner og tilbehør til produksjon - på HANNOVER MESSE får du et komplett bilde av den industrielle verdiskapende kjeden under ett tak - i Hannover og over på verdensbasis .

  Les mer om HANNOVER MESSE.

  Hva kan du forvente på HANNOVER MESSE:

 • FESPA 2019

  FESPA 2019

  12 mai 2019 - 18 mai 2019
  Berlin, Tyskland

  FESPA 2019 vil være det største internasjonale arrangementet innen storformat og vil omfatte skjerm, digital og tekstil utskrift med over 700 ulike merkevarer representert i Berlin, Tyskland.

  Det forventes at ni haller i messehallen Berlin Messe vil benyttes til løsninger for digitale og tekstilutskrift og vil samkjøres med European Sign Expo for ikke-trykte visuelle kommunikasjonsløsninger.

  For mer informasjon: FESPA 2019

  Video fra foregående års begivenhet nedenfor:

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 september 2019 - 23 september 2019
  Tüyap, Istanbul

  På SIGN Istanbul blir det vist frem en rekke produkter, tjenester og applikasjoner for sektoren som for eksempel digital utskriftsteknologi, tekstilutskrift, utstyr for reklameapplikasjoner, utskrift for små størrelser og dokumentasjonsteknologier, overføringsmaterialer, trykkfarger, LED- og LED-skjermer, displayer til produktvisning og salgsfremmende materialer. I tillegg vil det fortsette å være vertskap for 3D Printshow Istanbul, en spesialavdeling som tiltrakk seg stor interesse i fjor.

  Les mer om SIGN Istanbul

  Hva kan du forvente på SIGN Istanbul:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 september 2019 - 11 oktober 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  GITEX Technology Week er den mest anerkjente og årlige forventede informasjon og kommunikasjonsteknologi (IKT) arrangementet i hele Midtøsten, Afrika og Sør-Asia. GITEX fortsetter å identifisere de hotteste globale trendene i teknologibransjen og integrerer dem i nye arrangementssektorer eller konferanseprogrammer. Hvert år lanserer topp internasjonale merkevarer og lokale teknologiske ledere banebrytende produkter, gadgets og tjenester på GITEX, noe som gjør det til et must-attend-arrangement for teknologientusiaster og profesjonelle fagfolk.

  Les mere om GITEX

  Hva kan du forvente på GITEX:

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet nedenfor hvis du vil ha mer informasjon om Epsons løsninger, så vil et medlem av teamet kontakte deg innen kort tid.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.