Produkter fra Epson er enkle å bruke og krever mindre vedlikehold. Ansatte kan gjøre forretninger over alt med Epson Connect. Vi hjelper deg å gjøre arbeidsdagen din smidigere og mer effektiv.

BLI PRODUKTIV,OPPRETTHOLD KONKURRANSEEVNEN

Skaff deg et forsprang med topp moderne teknologi som hjelper deg med å jobbe mer produktivt, samarbeide mer effektivt og kommunisere på en enklere måte.

Forskning viser at i gjennomsnitt går det tapt én arbeidsdag per ansatt på grunn av nedetid for IT-systemer og -maskinvare2.

Hjelp til med å gjøre arbeidsdagen enklere med Epson-teknologi. Vi tilbyr produkter som er brukervennlige, krever mindre vedlikehold og bidrar til å skape resultater der du trenger det.

PROBLEMFRITT UTSTYR

Hassle-free equipment

Mer pålitelig teknologi betyr mindre nedetid, slik at utstyret er klart til bruk når du trenger det:

 • Bli kvitt søl og stress med å skifte blekk. Våre blekkpatroner med høy kapasitet er utrolig lette å skifte. Bare skyv og klikk den nye patronen på plass.
 • Brenn og skriv ut på CD-er, DVD-er og BD-er raskt og lettvint med en Epson Discproducer. En intern robotarm beskytter mot mekaniske blokkeringer.
 • Reduserer tiden ansatte bruker på å bestille utskriftstilbehør med WorkForce Pro RIPS-skrivere.
 • Med vår gratis EasyMP-programvare er du sikret at alle projektorer er i drift når du trenger dem.

GJØR FORRETNINGER HVOR SOM HELST

Når medarbeiderne dine er mobile, må teknologien være tilsvarende fleksibel. Frigjør ansatte til å jobbe mer effektivt – uansett hvor de er.

Do business anywhere
 • Skriv ut dokumenter med smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare PC-en hjemmefra, fra kontoret eller hvor som helst i verden med Epson Connect3.
 • Skriv ut direkte fra firmaets e-postadresse med Email Print for Enterprise.
 • Del skannede filer hurtig og effektivt med vår Scan-to-Cloud-tjeneste som automatisk laster opp filer til nettskyen3.
 • Projiser trådløst fra smarttelefonen eller nettbrettet med iProjection-appen4.
 • Utform, lag og skriv ut etiketter direkte fra nettbrettet eller smarttelefonen med iLabel-appen fra Epson og vår LabelWorks-serie5.

GJØR ET INNTRYKK

Når du komponerer et strategidokument eller en salgspresentasjon, trenger du teknologi som skaper imponerende resultater – hver eneste gang:

Up to 3x Brighter Colours with Epson Projectors
 • Skriv ut imponerende dokumenter med WorkForce Pro-serien med DURABrite Ultra-blekk – for holdbare, virkningsfulle farger.
 • Engasjer tilskuerne med sylskarpe, livaktige projeksjoner. Våre projektorer har en eksepsjonelt høy fargelysstyrke og produserer farger som er opptil tre ganger skarpere enn 1-brikkers DLP-projektorer6.

STIMULER IDEER

Stimulate ideas

Få opp kvaliteten på møter og idémyldringer med vårt interaktive møteromsystem – EB-1400Wi-serien:

 • Systemet kombinerer fordelene ved projektorer med ekstra kort projeksjonsavstand, interaktive tavler og flippovere.
 • Interaktive penner gjør det enkelt for kolleger å notere på en presentasjon i fellesskap og samarbeide.
 • Etterpå er det enkelt å lagre resultatene på en USB-minnepinne, et nettverkssted eller å dele arbeidet via e-post.

GJØR ARBEIDSFLYTEN ENKLERE

Gjør arbeidsdagen din smidigere og mer effektiv.

 • Øk produktiviteten med Document Capture Pro-programvare, som lar deg skanne og dele dokumenter raskt.
 • Arkiver og organiser dokumenter, eiendeler og utstyr med vår bærbare LabelWorks-skriver. Du kan til og med skrive ut etiketter direkte fra PC-en, nettbrettet eller smarttelefonen med den gratis iLabel-appen fra Epson.
Simplify workflow

LØSNINGER

I forretningslivet er det ingen som liker å vente. Tre fjerdedeler av alle bedrifter vil ha maskinvare som trenger mindre tid til vedlikehold, mens 70 % ønsker systemer med mindre nedetid2.

Få fart på arbeidsdagen for deg selv, medarbeiderne og kundene med tjenester og løsninger som hjelper deg med å kommunisere, dele dokumenter og administrere teknologien mer effektivt.

HOLD PROJEKTORENE I GANG

Keep projectors running

Sørg for at projektorene alltid er oppe og går når du trenger dem. Vår EasyMP-programvare hjelper deg med dette. Kontroller opptil 1 092 projektorer, og få e-postvarsler med status om temperatur, luftfiltre og lamper.

LÆR MER

GJØR FORRETNINGER HVOR SOM HELST

Do business anywhere

Gjør arbeidsdagen enklere. Skriv ut dokumenter med smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare PC-en hjemmefra, fra kontoret eller hvor som helst i verden med Epson Connect3.

LÆR MER

PROJISER FRA NETTBRETTET

Project from your tablet

Bidra til å få mer ut av møter og reduser stresset med å presentere ved hjelp av trådløs projisering fra smarttelefonen eller nettbrettet med iProjection-appen4.

LÆR MER

SKANN OG DEL

Scan and share

Over hele Europa er det en voksende oppfatning av hvor viktig det er å forbedre bedriftenes prosesser for dokumentadministrasjon. Del skannede filer hurtig og effektivt med vår Scan-to-Cloud-tjeneste som automatisk laster opp filer til nettskyen3.

LÆR MER

EFFEKTIV SKANNING

Streamline scanning

Bli mer produktiv ved å skanne, digitalisere og dele filer raskt og enkelt ved hjelp av vår gratis Document Capture Pro-programvare. Den er intuitiv å bruke og er perfekt for å integrere dokumenter i arbeidsflyten din.

LÆR MER

LAG ETIKETTER RASKT

Create labels fast

Utform, lag og skriv ut etiketter direkte fra nettbrettet eller smarttelefonen med iLabel-appen fra Epson og vår LabelWorks-serie5.

SE I iTUNES-BUTIKKEN SE I GOOGLE PLAY-BUTIKKEN

2 Forskning utført av Coleman Parkes på vegne av Epson Europa, blant 1 250 EU5-bedrifter med 50-500 og 500+ ansatte. Respondenter var IT-beslutningstakere. Undersøkelsen omfattet 250 bedrifter per land (UK, Frankrike, Italia, Tyskland, Spania) med virksomheter innen finans, detaljhandel og generelle markeder. Undersøkelsen ble gjennomført i februar 2014.

3 Epson iPrint krever trådløs nettverkstilkobling. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever tilkobling til Internett. Hvis du vil ha mer informasjon om støttede språk og enheter, kan du besøke www.epson.no/connect

4 iProjection-appen er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter.

5 Kompatibel med LabelWorks LW-600P og LW-1000P. Last ned Epson iLabel-appen fra Apple App Store og Google Play Store.

TEKNOLOGI

Epsons spissteknologi bak kulissene bidrar til å gjøre virksomheten din mer produktiv og effektiv gjennom en førsteklasses kvalitet som gir deg et konkurransemessig forsprang.

RASK, PÅLITELIG UTSKRIFT

Fast, reliable printing

Blekkteknologien i WorkForce Pro-skriverne våre garanterer lynrask og usedvanlig pålitelig utskrift. Skriverne er raskere sammenlignet med konkurrerende fargelasere for utskriftsjobber som bare er på et par sider7. Med færre bevegelige deler er disse skriverne også robuste nok til å takle kravene til selv de travleste kontormiljøer.

LÆR MER

UTSKRIFT MED SVÆRT HØY KAPASITET

Super-high-yield printing

Øk produktiviteten med våre nye WorkForce Pro-skrivere som leveres med Epsons utskiftbare blekkpakkesystem (RIPS) med svært høy kapasitet. Disse skriverne krever minimalt med inngrep og sørger for forutsigbare kostnader.

LÆR MER

PERMANENT SKRIVEHODE

Permanent printhead

Få en merkbar forbedring av hastigheten, kvaliteten, driftssikkerheten og effektiviteten med vårt PrecisionCore-skrivehode.

LÆR MER

TRE GANGER SKARPERE

Three times brighter

I salgsmøter, interne presentasjoner og opplæringssituasjoner fanger du tilhørernes oppmerksomhet med Epsons projeksjonsteknologi. Ni av ti brukere sier at Epson-projektorer gir de skarpeste og mest levende fargene8. Takket være deres høye lysstyrke for farget lys gir projektorene våre farger som er opptil tre ganger skarpere enn 1-brikkers DLP-projektorer6.

LÆR MER

6 Sammenlignet med ledende 1-brikkers DLP-projektorer for forretnings- og undervisningsbruk basert på NPD-data fra juli 2011 til og med juni 2012. Fargelysstyrke (Colour Light Output) målt i henhold til IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere, avhengig av bruksforholdene. Du finner mer informasjon på www.epson.no/CLO

7 Sammenlignet med de ti mest solgte A4-fargelaserskriverne og flerfunksjonsenhetene i EMEA i 1. kvartal 2011 ifølge IDC. Utskriftshastigheten er basert på gjennomsnittlig FSOT (sort-hvitt/farger og ensidig/tosidig) i henhold til testprosedyren ISO/IEC 24734. Se www.epson.eu/testing for flere detaljer og fakta som støtter dette.

8 I en blindtest mot 1-brikkers DLP-modeller fra fem ledende konkurrenter. Undersøkelsen ble utført av RS Consulting i mars 2013, med et basisutvalg på n200.

PRODUKTER

La teknologien revolusjonere måten du driver forretninger på ved å tilby bedre måter for å kommunisere, samarbeide og opprettholde konkurranseevnen. Epson tilbyr produkter fra projektorer og skrivere til skannere og Discproducers som er konstruert for å levere enestående resultater for bedriften din, uten unntak.

PROJEKTORER

Utnytt fordelene til projektorer som både har en banebrytende teknologi og en enestående pålitelighet:

 • Med det intelligente presentasjonssystemet i EB-1400wi-serien er det enkelt å oppmuntre team til å dele ideer og arbeide mer effektivt.
 • Presentasjoner kan forenkles ved å projisere direkte fra en USB-minnepinne.
 • Gjør et overbevisende inntrykk i styrerommet med installasjonsprojektorer som krever lite vedlikehold og garanterer konstant ytelse.
LÆR MER
Projectors

BLEKKSKRIVER FOR KONTOR

Velg en skriver som holder tritt med tempoet i travle kontormiljøer.

 • Reduser ventetiden med en rimelig WorkForce Pro-skriverpark som er mer tilgjengelige for medarbeiderne.
 • Du får fantastiske resultater – raskt – med den svært pålitelig blekkteknologien i våre WorkForce Pro-skrivere.
 • Du kan stole på de robuste blekkskriverne med høy ytelse som har færre bevegelige deler enn lasere.
LÆR MER
Business Inkjet

SKANNERE

Skaff deg en raskere arbeidsflyt og del viktig informasjon med kollegaer på et øyeblikk ved hjelp av Epsons høyhastighetsskannere:

 • Du kan samle inn, konvertere og distribuere skannet informasjon til arkiveringssystemet ditt ved hjelp av vår gratis Document Capture Pro-programvare.
 • Del skannede filer hurtig og effektivt med vår Scan-to-Cloud-tjeneste som automatisk laster opp filer til nettskyen3.
 • Skann følsomme eller omfattende elementer som passord eller bøker med en Epson A3 flatbedskanner.
LÆR MER
Scanners

ETIKETTSKRIVERE

Arkiver, merk og hold orden på papirarbeid effektivt med Epson LW-600 – markedets minste og letteste 24 mm etikettskriver for skrivebord:

 • Høy oppløsning og en utskriftshastighet på opptil 15 mm/sek gjør det enkelt å skrive ut kvalitetsetiketter når du trenger dem.
 • Lag og skriv ut etiketter fra en PC eller fra en iOS™- eller Android™-enhet.
 • Last ned gratisappen Epson iLabel for utskrift fra smarttelefon og nettbrett5.
LÆR MER
Label Printers

DISCPRODUCERS

Den raske og pålitelige Epson PP-100II Discproducer er perfekt når du vil distribuere og lagre data enkelt og nøyaktig.

 • Brenn og skriv ut mellom én og 100 CD-er, DVD-er og BD-er med et knappetrykk.
 • En intern robotarm sikrer nøyaktige resultater og beskytter mot mekanisk blokkering.
 • Betjening fra fronten og intuitive kontroller gjør den svært brukervennlig, og den kan ta imot fem utskriftsjobber samtidig.
LÆR MER
Discproducers

3 Epson iPrint krever trådløs nettverkstilkobling. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever tilkobling til Internett. Hvis du vil ha mer informasjon om støttede språk og enheter, kan du besøke www.epson.no/connect

5 Kompatibel med LabelWorks LW-600P og LW-1000P. Last ned Epson iLabel-appen fra Apple App Store og Google Play Store.

KONTAKT

Hvis du vil vite mer om Epsons løsninger for bedrifter, er det bare å angi noen opplysninger om deg selv nedenfor slik at en representant fra Epson kan ta kontakt med deg.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
(merk av alle aktuelle produkter)
Dette feltet er obligatorisk
Jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.
Sikkerhetssjekk

Dette bekrefter til oss at du er en person og ikke spam.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

2 Forskning utført av Coleman Parkes på vegne av Epson Europa, blant 1 250 EU5-bedrifter med 50-500 og 500+ ansatte. Respondenter var IT-beslutningstakere. Undersøkelsen omfattet 250 bedrifter per land (UK, Frankrike, Italia, Tyskland, Spania) med virksomheter innen finans, detaljhandel og generelle markeder. Undersøkelsen ble gjennomført i februar 2014.

INTERESSERT? TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON OG PRISER

KONTAKT OSS