Reduser miljøpåvirkningen med Epson-produktserier av WorkForce Pro-skrivere, Eco-projektorer, EasyMP-programvare, Epson-skannere, ReadyScan LED-teknologi og Replaceable Ink Pack System.

OPPNÅ MILJØMÅLSETNINGENE DINE

Oppnå miljømålsetningene dine – med en kostnad som gir inntrykk på styret.

Det kan hende du blir overrasket når du oppdager hvilken kapasitet og kostnadsbesparelser miljøvennlige produkter kan tilby virksomheten din. Vi har utviklet produktene våre til å bli renere og grønnere gjennom hele levetiden – fra produksjon og logistikk til energibruk, forbruk av rekvisita og gjenbruk. Vi kan dermed hjelpe deg med å nå dine miljømål – samtidig som du sparer penger.

MINDRE STRØM, MINDRE FORBRUK

ReadyScan

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye metoder som kan hjelpe bedrifter med å redusere strømforbruket og oppfylle stadig strengere miljøkrav.

 • I motsetning til laserskrivere har ikke våre WorkForce Pro -skrivere noen oppvarmingstid. Dessuten bruker de opptil 80 % mindre strøm enn sammenlignbare lasere9.
 • Epsons projektorer er fullpakket med miljøvennlige funksjoner som reduserer strømforbruket og forlenger lampelevetiden.
 • Våre skannere har ReadyScan-teknologi som eliminerer oppvarmingstid, og i tillegg har de en strømbesparende hvileknapp.

ET BEDRE ARBEIDSMILJØ

Oppfyll miljømålene dine ved hjelp av den innovative teknologien i WorkForce Pro-skriverne:

Better working environment
 • Reduser utslipp og støy med Epsons rene teknologi uten varmeutvikling.
 • WorkForce Pro-serien tar opp mindre plass fordi det er ikke behov for ventilasjonsrom rundt skriveren.
 • Det holdbare og utskiftbare blekkpakkesystemet (RIPS) betyr at skriverne krever minimalt med brukerinngrep og gir et lavt karbonavtrykk.
 • WorkForce Pro-skriverne våre har innebygde alternativer for tosidig utskrift, skanning, kopiering og faksing, slik at du bruker mindre papir og sparer på ressursene.

MINDRE ENERGI, GODE RESULTATER

Oppnå imponerende resultater med mindre energi ved hjelp av Epsons kraftige projektorer for bedrifter:

Less energy, great results
 • Våre projektorer benytter en utrolig effektiv 3LCD-teknologi.
 • De produserer virkelighetstro farger som er opptil tre ganger skarpere enn 1-brikkers DLP-projektorer6.
 • Du får optimal visuell virkning fra presentasjonene dine med minimalt energiforbruk.

GRØNN LAGRING

Den visjonære Discproducer-teknologien sparer energi samtidig som den sikrer langsiktig effektivitet.

Green storage
 • Kunde- og bedriftsdata kan lagres sikkert, og informasjonen på DVD-er og CD-er er beskyttet i opptil henholdsvis 50 og 100 år.
 • Blu-ray disc™-teknologien er TÜV-sertifisert i klasse B, det laveste energiforbruket av alle langsiktige datalagringsteknologier.

LØSNINGER

La våre nyskapende tjenester og løsninger hjelpe deg med å finne nye måter å redusere forbruket av strøm og rekvisita på, og bruke verdifulle ressurser på en mer effektiv måte.

SPAR STRØM

Save energy

Styr projektorparken med EasyMP-programvare, så unngår du å sløse med strømmen ved at projektorer blir stående på om natten.

LÆR MER

FÆRRE OPERATØRINNGREP

Lower intervention

Bli enda mer miljøvennlig med det nye utskiftbare blekkpakkesystemet (RIPS). Blekkpakkene har kapasitet til å skrive ut opptil hele 75 000 sider før de må skiftes.

LÆR MER

TEKNOLOGI

Vær forberedt på fremtiden og invester i grønnere teknologi som hjelper deg med å kutte strøm- og rekvisitaforbruk – samtidig som du kan forvente enestående kvalitetsresultater.

GRØNNERE UTSKRIFT

Greener printing

Reduser miljøpåvirkningen med WorkForce Pro-skrivere. Forskning viser at deres teknologi uten varmeutvikling er mer energieffektiv enn konkurrerende fargelasere9.

LÆR MER

MILJØVENNLIGE PROJEKTORER

Eco projectors

Utnytt fordelene ved projektorer som kombinerer banebrytende teknologi med redusert energiforbruk. En økonomimodus, automatisk lampedimming og tidtaker for hvilemodus bidrar til å redusere strømregningen, mens 3LCD-teknologi gjør projektorene 25 % mer energieffektive10.

LÆR MER

SMART SKANNING

Smart scanning

Velg en mer miljøvennlig skanner for kontoret. Epson ReadyScan LED-teknologi eliminerer oppvarmingstid, er en garanti for at det ikke finnes kvikksølv og gir lavere strømforbruk.

LÆR MER

PERMANENT SKRIVEHODE

Precision Core

Få en merkbar forbedring av hastigheten, kvaliteten, driftssikkerheten og effektiviteten med vårt PrecisionCore-skrivehode. Det skyter nøyaktig kontrollerte blekkdråper med en tykkelse på bare én mikron og bruker ressurser så effektivt som mulig.

LÆR MER

9 Sammenlignet med de ti mest solgte A4-fargelaserskriverne og flerfunksjonsenhetene som ble solgt i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia i 1. kvartal i 2011 ifølge IDC. Strømforbruket er beregnet ved hjelp av produsentenes offentliggjorte data for utskrifts-/gjennomsnittsmodus per juli 2011.

10 Datakilde: ProjectorCentral.com, januar 2012. Et gjennomsnitt av 1 122 utsendte modeller der produsentene oppgav lumen og totale strømdata for alle oppløsninger og lysstyrkenivåer. Energieffektiviteten ble målt som wattforbruk per lumen. Den ble målt både for 3LCD-projektorer og 1-brikkers projektorer i hvert av fem lysstyrkesegmenter. 3LCD-projektorene brukte i gjennomsnitt mindre elektrisitet per lumen i hvert av de fem segmentene.

PRODUKTER

Våre produkter, fra skrivere, projektorer og skannere til Discproducers og etikettskrivere, er konstruert for å dekke dine forretningsbehov. Dermed kan du forvente gode resultater, mindre miljøbelastning – og spare penger.

SKRIVERE

Våre WorkForce Pro-skrivere med sin nyskapende teknologi gjør det enklere for deg å oppfylle dine grønne målsetninger.

 • I motsetning til laserskrivere trenger de ingen oppvarmingstid, og de bruker opptil 80 % mindre strøm enn sammenlignbare laserskrivere9.
 • Skriverne tar opp mindre plass siden det ikke er nødvendig med ventilasjonsrom rundt dem.
 • Vårt holdbare utskiftbare blekkpakkesystem (RIPS) betyr at skriverne krever minimalt med brukerinngrep, mindre logistikk og gir et lavt karbonavtrykk.
LÆR MER
Printers

DISCPRODUCERS

Arkiver viktige bedriftsdata på en svært energieffektiv måte med en Epson Discproducer.

 • Dataene er beskyttet i opptil 100 år, det vil si langsiktig effektivitet som også er energibesparende.
 • Separate blekkpatroner med høy kapasitet betyr at du bare trenger å bytte ut den fargen du er gått tom for.
 • Blu-ray disc™-teknologien har det laveste energiforbruket av alle datalagringssystemer.
LÆR MER
Discproducers

PROJEKTORER

Skap levende og engasjerende presentasjoner som fanger oppmerksomheten uten å sprenge budsjettet.

 • En økonomimodus gir lavere strømforbruk og lengre lampelevetid.
 • Automatisk lampedimming analyserer og justerer lampelysstyrken, noe som bidrar til å redusere strømforbruket.
 • En tidtaker for hvilemodus setter projektorene i standby-modus når de ikke
LÆR MER
Projectors

SKANNERE

Få bedre energieffektivitet og en mer miljøvennlig enhet for kontoret. ReadyScan LED-teknologien i skannerne våre betyr:

 • Ingen oppvarmingstid
 • Ingen bruk av kvikksølv
 • Lavere strømforbruk.
LÆR MER
Scanners

STORFORMATSKRIVERE

Lag dine egne kvalitetsutskrifter for interne skilt, plakater og postere fra våre miljøvennlige storformatskrivere.

 • SC-T-serien bruker vannbasert blekk og er Energy Star-kvalifisert.
 • Epsons storformatskrivere tar mindre plass på kontoret, krever mindre energi ved transport og gir et lavt karbonavtrykk.
LÆR MER
Large format printers

ETIKETTSKRIVERE

Bruk materialer fornuftig ved å organisere arkiver og prosjektarbeid med våre bærbare LabelWorks-skrivere.

 • Skriv ut etiketter – enkeltvis eller flere – når du trenger dem, og unngå dermed svinn.
 • Bruk bare så mye tape som du faktisk trenger. LW-600P skriver ut i en rekke bredder opp til 24 mm – så du finner garantert en passende størrelse.
LÆR MER
Label printers

9 Sammenlignet med de ti mest solgte A4-fargelaserskriverne og flerfunksjonsenhetene som ble solgt i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia i 1. kvartal i 2011 ifølge IDC. Strømforbruket er beregnet ved hjelp av produsentenes offentliggjorte data for utskrifts-/gjennomsnittsmodus per juli 2011.

KONTAKT

Hvis du vil vite mer om Epsons løsninger for bedrifter, er det bare å angi noen opplysninger om deg selv nedenfor slik at en representant fra Epson kan ta kontakt med deg.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
(merk av alle aktuelle produkter)
Dette feltet er obligatorisk
Jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.
Sikkerhetssjekk

Dette bekrefter til oss at du er en person og ikke spam.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

INTERESSERT? TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON OG PRISER

KONTAKT OSS