Hospitals, surgeries and other healthcare organisations use Epson technology to help them meet environmental targets. Cut power, cut consumption and save money too.

OPPNÅ MILJØMÅL­SETNINGENE DINE

Vi har utviklet produktene våre slik at de er mer miljøvennlige enn tidligere produkter. La oss hjelpe deg med å nå miljømålene dine – og effektivisere kostnadene samtidig.

Problemer knyttet til utslipp og karbonavtrykk blir stadig mer presserende i helsesektoren.

Du må overholde strenge miljøbestemmelser, men det kan hende du blir overrasket når du oppdager hvilken kapasitet og hvilke kostnadsbesparelser som avansert teknologi kan tilby.

Vi har utviklet produktene våre slik at de er renere og grønnere gjennom hele levetiden, fra produksjon og logistikk til energiforbruk, rekvisitabruk og resirkulering. Vi kan dermed hjelpe deg med å nå dine miljømål – samtidig som du sparer penger.

MINDRE STRØM, MINDRE FORBRUK

ReadyScan

Vi forsøker hele tiden å finne nye måter å redusere strømforbruket på.

 • Våre WorkForce Pro-skrivere har ingen oppvarmingstid, i motsetning til lasere. Dessuten bruker de opptil 80 % mindre strøm enn sammenlignbare laserskrivere9
 • Våre projektorer inneholder en økonomimodus som gir lavere strømforbruk og lengre levetid for lampene, mens tidtakeren for hvilemodus sørger for at projektorene er i standby-modus når de ikke er i bruk.
 • Epson-skannere har ReadyScan-teknologi som gir null oppvarmingstid. De er også kvikksølvfrie og har en nyttig strømbesparende hvileknapp.

GRØNNERE LAGRING

GREENER STORAGE

Den visjonære Discproducer-teknologien sparer energi samtidig som den sikrer langsiktig effektivitet.

 • Medisinske data og pasientopplysninger kan lagres sikkert og vil være beskyttet på CD-er/DVD-er/BD-er i opptil 100 år.
 • Blu-ray disc™ er TÜV-sertifisert i klasse B, det laveste energiforbruket av alle datalagringsteknologier.

DOBBELT SÅ EFFEKTIVT

DOUBLY EFFICIENT

Det er enkelt å være mer miljøvennlig når teknologien tar smarte valg for deg. Med våre WorkForce Pro-skrivere er tosidig utskrift standard og sparer deg automatisk for papir og for penger på unødvendige papirkostnader.

ET BEDRE ARBEIDSMILJØ

BETTER WORKING ENVIRONMENT

La Epson-teknologi hjelpe deg å nå miljømålene dine.

 • WorkForce Pro-skrivernes rene teknologi, som forhindrer varmeutvikling, produserer ingen viftestøy under eller etter utskrift.
 • WorkForce Pro-serien tar opp mindre plass fordi det er ikke behov for ventilasjonsrom rundt skriveren.
 • Våre holdbare RIPS-skrivere (Replaceable Ink Pack System) betyr redusert brukerinngripen og karbonavtrykk i forsyningskjeden.

LØSNINGER

La våre nyskapende tjenester og løsninger hjelpe deg med å finne nye måter å redusere forbruket av strøm og rekvisita på, og bruke verdifulle ressurser på en mer effektiv måte.

ØKONOMIMODUS

ECO MODE

Våre projektorer er utstyrt med økonomimodus som gir lavere strømforbruk og lengre levetid for lampene, mens tidtakeren for hvilemodus sørger for at projektorene er i standby-modus når de ikke er i bruk. Takket være økonomimodusmenyen er alle disse funksjonene innen rekkevidde, og menyen indikerer dessuten hvor effektivt projektoren jobber.

SPAR STRØM

Save energy

Styr projektorparken med EasyMP-programvare, så unngår du å sløse med strømmen ved at projektorer blir stående på om natten.

LÆR MER

MINDRE BRUKERINNGRIPEN

Lower intervention

Bli enda mer miljøvennlig med våre nye skrivere med utskiftbart blekkpakkesystem (RIPS). Blekkpakkene har kapasitet til å skrive ut opptil 75 000 sider før de må skiftes.

LÆR MER

TEKNOLOGI

Vær forberedt på fremtiden og invester i grønnere teknologi som hjelper deg med å kutte strøm- og rekvisitaforbruk – samtidig som du får enestående resultater med høy kvalitet.

GRØNNERE UTSKRIFT

Greener printing

Reduser miljøpåvirkningen med WorkForce Pro-skrivere. Forskning viser at deres teknologi uten varmeutvikling er mer energieffektiv enn konkurrerende fargelasere. De tar også mindre plass fordi de ikke trenger ventilasjonsrom rundt.

LÆR MER

REDUSERT LOGISTIKK

REDUCE LOGISTICS

Det holdbare utskiftbare blekkpakkesystemet (RIPS) i WorkForce Pro-skriverne betyr at du ikke trenger å skifte blekk like ofte som med standardpatroner, noe som i sin tur reduserer logistikken og karbonavtrykket i forsyningskjeden.

LÆR MER

SMART SKANNING

Smart scanning

Velg en mer miljøvennlig skanner til kontoret. Epson ReadyScan LED-teknologi eliminerer oppvarmingstid, garanterer at det ikke forekommer kvikksølv, og gir lavere strømforbruk.

LÆR MER

PROJEKTORER MED ØKONOMIMODUS

Eco projectors

Utnytt fordelene ved projektorer som kombinerer banebrytende teknologi med redusert energiforbruk. Økonomimodus, automatisk lampedimming og tidtaker for hvilemodus bidrar til å redusere strømregningen, mens 3LCD-teknologi gjør projektorene 25 % mer energieffektive.

LÆR MER

PRODUKTER

Valuta for pengene er alltid avgjørende i helsevesenet. Oppnå kvalitetsresultater som kommer administrativt personale, klinikere og pasienter til gode, samtidig som du holder driftskostnadene på et lavt nivå.

ETIKETTSKRIVERE

Bruk materialer fornuftig ved å lage etiketter med våre portable LabelWorks-skrivere.

 • Skriv ut etiketter – enkeltvis eller flere – når du trenger dem, og unngå dermed svinn.
 • Bruk bare så mye teip som du faktisk trenger. LW-600P skriver ut i en rekke bredder opptil 24 mm – du finner garantert en passende størrelse.
LÆR MER
Label printers

SKRIVERE

Våre WorkForce Pro-skrivere med sin nyskapende teknologi gjør det enklere for deg å oppfylle dine grønne målsetninger.

 • I motsetning til laserskrivere har de ingen oppvarmingstid, og de bruker opptil 80 % mindre strøm enn sammenlignbare laserskrivere9.
 • Skriverne tar opp mindre plass fordi det ikke er behov for ventilasjonsrom rundt dem.
 • Vårt holdbare utskiftbare blekkpakkesystem RIPS (Replaceable Ink Pack System) betyr at skriverne trenger minimalt med brukerinngrep, mindre logistikk og har et lavere karbonavtrykk enn tidligere modeller.
LÆR MER
Printers

DISCPRODUCERS

Arkiver viktige medisinske data på en svært energieffektiv måte med en Epson Discproducer.

 • Dataene er beskyttet i opptil 100 år, det vil si langsiktig effektivitet som også er energibesparende.
 • Separate blekkpatroner med høy kapasitet betyr at du bare trenger å bytte ut den fargen du er gått tom for.
 • Blu-ray disc™-teknologien har det laveste energiforbruket av alle datalagringssystemer.
LÆR MER
Discproducers

PROJEKTORER

Skap levende og engasjerende presentasjoner som fanger oppmerksomheten uten å sprenge budsjettet.

 • Økonomimodus reduserer strømforbruket og forlenger lampelevetiden.
 • Automatisk lampedimming analyserer og justerer lampelysstyrken, noe som bidrar til å redusere strømforbruket.
 • En tidtaker for hvilemodus setter projektorene i standby-modus når de ikke er i bruk.
LÆR MER
Projectors

SKANNERE

Få bedre energieffektivitet og en mer miljøvennlig enhet til kontoret. ReadyScan LED-teknologien i skannerne våre betyr:

 • ingen oppvarmingstid
 • ingen bruk av kvikksølv
 • lavere strømforbruk
LÆR MER
Scanners

KONTAKT

Hvis du vil vite mer om Epsons løsninger for helsevesenet, fyller du inn opplysningene nedenfor, så vil en representant fra Epson kontakte deg.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
(merk av alle aktuelle produkter)
Dette feltet er obligatorisk
Jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.
Sikkerhetssjekk

Dette bekrefter til oss at du er en person og ikke spam.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

9 Sammenlignet med de ti mest solgte A4-fargelaserskriverne og flerfunksjonsenhetene i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia i 1. kvartal 2011 ifølge IDC. Strømforbruket er beregnet ved hjelp av produsentenes offentliggjorte data for utskrifts-/gjennomsnittsmodus per juli 2011.

INTERESSERT? TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON OG PRISER

KONTAKT OSS