EFFEKTIVISER TJENESTEN DIN

Benytt avansert teknologi som både er anvendelig, mobil og brukervennlig til å frigjøre personalet slik at de kan fokusere på kundene.

Play

EFFEKTIVISER TJENESTEN DIN

Som Europas ledende produsent av POS-skrivere vet vi hva som teller når det gjelder POS-tjenester10. Ifølge studier innrømmer 20 % av oss at de forlater en kø etter å ha ventet i tre minutter, så det å levere en rask, effektiv tjeneste er en prioritet. Dette kan være grunnen til at 75 % av detaljistene planlegger å ta i bruk skybasert POS i løpet av de neste fem årene3.

Våre nye TM-Intelligent-produkter effektiviserer bruken av mobile enheter. Dette gjør det mulig for selgerne å flytte seg vekk fra kassen for å bruke tiden med kunder og påvirke kjøpsatferden mens de beveger seg rundt i butikken.

Men teknologien fra Epson hjelper deg ikke bare med å effektivisere transaksjoner og gi kundene en mer personlig shopping-service. Vi gjør det også enkelt for deg å lage reklamemateriell i løpet av sekunder – og dermed hjelper vi deg med å tiltrekke flere kunder og øke inntektene.

ØKT OMSETNING

ØKT OMSETNING

Økt omsetning med teknologi som er utviklet for detaljhandelen.

 • Med TM-Intelligent-serien kan de ansatte være mer mobile, utføre transaksjoner og skrive ut kvitteringer på en ekstern skriver.
 • Skriv ut korte kjøringer med fargeetiketter på et øyeblikk for spesielle tilbud med våre fargeskrivere for etiketter.
 • Skriv ut fargekuponger ved behov med kupongskriverne våre for å øke kundelojaliteten og salget.
 • Bruk kvitteringsskriverne våre til å legge til relevante og målrettede meldinger som treffer kundene og driver omsetningen.

MINDRE VENTETID

MINDRE VENTETID

Få fart på servicetidene, hold salget i gang og behold fornøyde kunder.

 • Betjen kundene raskt med vår avanserte og hurtige kvitteringsskriver, som har en utskriftshastighet på 300 mm per sekund og som kutter kvitteringene automatisk.
 • Fortsett å jobbe selv om strømmen går. TM-Intelligent-serien sikkerhetskopierer POS-programmer og databaser lokalt, slik at du kan fullføre salget som normalt.
 • La ansatte skrive ut brosjyrer, tilbud og kontrakter for kunder på stedet, takket være en desentralisert Epson RIPS-skriverpark som krever lite brukerinngrep.

PROBLEMFRITT UTSTYR

PROBLEMFRITT UTSTYR

Få mest mulig ut av pålitelig teknologi som er enkel i bruk og klar når du trenger den.

 • Bli kvitt søl og stress med å skifte blekk. Våre blekkpatroner med høy kapasitet er utrolig lette å skifte. Bare skyv og klikk den nye patronen på plass.
 • Prøv våre WorkForce Pro-skrivere. Ettersom de verken har trommel, fuserenhet eller overføringsenhet, er de uvanlig robuste og pålitelige.
 • Reduser vedlikeholdskostnadene takket være PrecisionCore-skrivehodet i SureColor SC-T-serien og WorkForce Pro-serien. Det varer gjennom hele skriverens levetid.

RASKERE DRIFT

RASKERE DRIFT

Reager raskt på trender som endrer seg og kundenes behov med nyskapende teknologi som hjelper deg å holde deg i teten.

 • Uansett hvor du befinner deg i butikken, kan du skrive ut direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet til WorkForce Pro-serien med Epson Connect11
 • Med WorkForce Pro-serien gjør du unna utskriftsjobber på et øyeblikk med opptil 20 sider i minuttet12. Med papirskuffer med høy kapasitet sparer du også tid for påfylling.
 • Med LabelWorks kan du utforme, lage og skrive ut etiketter fra nettbrettet eller smarttelefonen ved hjelp av iLabel-appen fra Epson2.
 • Vil du raskt reklamere for et nytt vareutvalg, et salg eller dagens tilbud? Storformatskriveren i SureColor SC-T-serien skriver ut en A1-plakat på bare 28 sekunder, mens fargeetikettskrivere produserer fargeetiketter med hastigheter på opptil 103 mm per sekund.
 • Med Epson Print Performance oppbevares tilbehøret ditt på Epsons logistikksentre og leveres kostnadsfritt når du trenger det.

LØSNINGER

Ikke la kundene dine vente. Studier viser at 36 % av detaljhandlerne mister opptil en time i uken grunnet POS-nedetid. I løpet av ett år er det fem arbeidsdager, noe som representerer mange tapte inntektsmuligheter3. Forbedre arbeidsdagen for deg selv, medarbeiderne og kundene med tjenester og løsninger som hjelper deg med å kommunisere, få fart på salget og arbeide mer effektivt.

FÅ FART PÅ SALGET

FÅ FART PÅ SALGET

Gjør salgsprosessene enklere for både ansatte og kunder med våre TM-Intelligent-enheter. Skriv ut kvitteringer og etiketter direkte fra nettbrett og andre mobile enheter, la kunder bestille via smarttelefoner og fortsett driften selv om strømmen går.

LÆR MER

SKRIV UT HVOR SOM HELST

SKRIV UT HVOR SOM HELST

Uansett hvor du befinner deg i butikken, kan du skrive ut direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet til WorkForce Pro-skriverne våre med den kostnadsfrie Epson Connect-programvaren11.

LÆR MER

LAG ETIKETTER RASKT

LAG ETIKETTER RASKT

Utform, lag og skriv ut etiketter direkte fra nettbrettet eller smarttelefonen med iLabel-appen fra Epson og vår LabelWorks-serie.

Se i iTunes-butikken
Se i Google Play-butikken
 

ADMINISTRER REKVISITA

ADMINISTRER REKVISITA

Ta styringen over utskriftstjenestene med Epson Print Performance. Med vår komplette utskriftstjeneste oppnår du følgende:

Du betaler bare for det du skriver ut.
Du får én rapport og én regning per måned.
Du drar nytte av komplett administrasjon av rekvisita.

3 Forskning utført av Coleman Parkes på vegne av Epson Europa, blant 1 250 EU5-bedrifter med 50–500 og 500+ ansatte. Respondenter var IT-beslutningstakere. Undersøkelsen omfattet 250 bedrifter per land (UK, Frankrike, Italia, Tyskland, Spania) med virksomheter innen finans, detaljhandel og generelle markeder. Undersøkelsen ble gjennomført i februar 2014

11 Epson iPrint krever trådløs nettverkstilkobling. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever tilkobling til Internett. Hvis du vil ha mer informasjon om støttede språk og enheter, kan du besøke www.epson.no/connect

TEKNOLOGI

Epsons spissteknologi bak kulissene bidrar til å gjøre virksomheten din mer produktiv og effektiv gjennom en førsteklasses kvalitet som gir deg et konkurransemessig forsprang.

RASK, PÅLITELIG UTSKRIFT

RASK, PÅLITELIG UTSKRIFT

Blekkteknologien i WorkForce Pro-skriverne våre garanterer superrask, superpålitelig utskrift. Skriverne er raskere enn konkurrerende fargelasere når det gjelder utskriftsjobber på bare et par sider13. Og med færre bevegelige deler er disse skriverne robuste nok til å takle kravene til selv de travleste detaljhandelsmiljøer.

LÆR MER

TRE GANGER SKARPERE

HOLDBARE ETIKETTER

9 av 10 brukere sier at Epson-projektorer gir de skarpeste og mest levende fargene. Takket være deres høye lysstyrke for farget lys gir projektorene våre farger som er opptil tre ganger skarpere enn 1-brikkers DLP-projektorer8.

LÆR MER

8Sammenlignet med ledende 1-brikkers DLP-projektorer for bedrifter og utdanning basert på NPD-data, juli 2011 til juni 2012. Fargelysstyrke (lysstyrke for farget lys) målt i samsvar med IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere, avhengig av bruksforholdene. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/CLO

13 Sammenlignet med de ti mest solgte A4-fargelaserskriverne og flerfunksjonsenhetene i EMEA i 1. kvartal 2011 ifølge IDC. Utskriftshastigheten er basert på gjennomsnittlig FSOT (sort-hvitt/farger og ensidig/tosidig) i henhold til testprosedyren ISO/IEC 24734. Se www.epson.eu/testing for å få flere detaljer og fakta som støtter dette.

PRODUKTER

Mange av produktene våre er spesielt utviklet for detaljhandelen. La oss hjelpe deg med å finne bedre måter å øke salget ditt, kommunisere med kunder og jobbe mer effektivt på. Fra vår TM-Intelligent POS-serie til kvitterings-, etikett- og kupongskrivere, samt blekkskrivere, storformatskrivere og projektorer til skannere, er produktene våre laget for å levere førsteklasses resultater for detaljister.

POS-SKRIVERE

Som Europas ledende produsent av POS-skrivere10 vet vi hva detaljister trenger når det gjelder POS-tjenester. Vi har utviklet en ny serie intelligente enheter som:

 • Tilbyr en kompakt og mobil alt-i-ett POS-løsning.
 • Er pålitelige, solide og enkle å oppgradere.
 • Kan betjenes eksternt.
LÆR MER
POS-SKRIVERE

FARGEETIKETTSKRIVERE

Start kampanjer raskt og effektivt med merker og etiketter med fargeforbedring med etikettskrivere fra Epson.

 • Skriv ut fargeetiketter av høy kvalitet når du trenger dem med TM-C3500.
 • Skriv ut fullfargeetiketter med hastigheter på opptil 103 mm/sek.
 • Få hurtigtørkende, holdbare resultater takket være DURABrite Ultra-blekk.
LÆR MER
FARGEETIKETTSKRIVERE

KVITTERINGSSKRIVERE

Hold salget i gang med raske, brukervennlige og tilkoblede kvitteringsskrivere.

 • Kontroller kasseapparater og andre Epson TM-Intelligent-skrivere både kablet og trådløst med Epson TM-Intelligent-serien.
 • Betjen kundene raskt med vår avanserte og hurtige kvitteringsskriver, som har en utskriftshastighet på 300 mm per sekund og som kutter kvitteringene automatisk.
 • Legg til kvalitetstekst og -grafikk på kvitteringene dine på en enkel måte, og forvandle dem til dynamiske og rimelige reklameverktøy.
LÆR MER
KVITTERINGSSKRIVERE

BLEKKSKRIVER FOR KONTOR

Velg en skriver som holder tritt med tempoet i selv de travleste detaljhandelsmiljøer.

 • Reduser ventetiden med en rimelig WorkForce Pro RIPS skriverpark som er mer tilgjengelig for medarbeiderne.
 • Du får fantastiske resultater – raskt – med den svært pålitelige blekkteknologien i våre WorkForce Pro RIPS-skrivere som krever lite brukerinngrep.
 • Du kan stole på de robuste blekkskriverne med høy ytelse som har færre bevegelige deler enn lasere.
LÆR MER
BLEKKSKRIVER FOR KONTOR

STORFORMATSKRIVERE

Få utskrifter av høy kvalitet for interne plakater og midlertidige utendørsbannere med våre solide storformatskrivere.

 • Kraftig bildebehandling og rask utskriftshastighet møter detaljistenes behov for maksimal produktivitet og fleksibilitet.
 • Epsons PrecisionCore-skrivehoder trenger ikke byttes, noe som reduserer vedlikeholdet.
LÆR MER
STORFORMATSKRIVERE

PROJEKTORER

Utnytt fordelene ved projektorer som kombinerer banebrytende teknologi med enestående pålitelighet og enkelt vedlikehold.

 • Utformingen på projektorene våre er brukervennlig, Utstyret er praktisk og klart når du trenger det.
 • Lamper og filtre er laget for å vare lenge. Det betyr minimalt med nedetid på grunn av vedlikehold.
LÆR MER
PROJEKTORER

KONTAKT

Vil du vite mer om Epsons løsninger for detaljhandelen, fyll inn detaljene dine nedenfor og en representant fra Epson vil ta kontakt med deg.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
(merk av alle aktuelle produkter)
Dette feltet er obligatorisk
Jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.
Sikkerhetssjekk

Dette bekrefter til oss at du er en person og ikke spam.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

INTERESSERT? TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON OG PRISER

KONTAKT OSS

2 Kompatibel med LabelWorks LW-600P og LW-1000P. Last ned Epson iLabel-appen fra Apple App Store og Google Play Store.

5 Besparelser sammenlignet med listeprisen når tilbehør og garanti kjøpes separat.

10 Kilde: Interconnection Consulting, 2012.

11 Epson iPrint krever trådløs nettverkstilkobling. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever tilkobling til Internett. Hvis du vil ha mer informasjon om støttede språk og enheter, kan du besøke www.epson.no/connect

12 Fastsatt i samsvar med ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittet for ESAT/FSOT fra Office Category Test for standard A4-simpleks/dupleks. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/testing