Optimal behandling og innløsing av sjekker

Presisjon, ytelse, pålitelighet, sikkerhet og brukervennlighet: Epsons sjekkskannere gir deg alle disse fordelene ved bruk av innovative teknologier. Elektronisk behandling av sjekker blir enkelt, både for detaljhandelen og finansforetak.

Fjerninnløsningstjenester (Remote Deposit Capture, RDC) for detaljister

Forestill deg at sjekkbeløp settes rett inn på kontoen din, uten at du må gå om en bank. Med Epsons sjekkskanner får du i en håndvending et digitalbilde av sjekken. Raskt og enkelt – du sparer tid, og pengene dine er raskere tilgjengelig.

Fordel for bankfilialer

Hvis de investerer i en sjekkskanner, sparer ikke finansforetak bare driftskostnader, men de får også flere trofaste kunder, fordi de raskere får pengene sine. Uansett om du skanner inn sjekker på kontoret eller i skranken – du får alltid det samme presise, raske og sikre resultatet.

Presisjon på toppnivå er standard

Feil koster deg tid, penger og troverdighet. Derfor bør du stole på Epson. Epson TM-S1000 hører til blant de mest nøyaktige MICR-apparatene i denne klassen. Den dobbelte sjekkgjenkjenningen forhindrer at beløpet trekkes flere ganger, og den integrerte stempelenheten forhindrer dobbelbehandling.

Allsidig ytelse på liten plass

Med den multifunksjonelle TM-J9000 utnytter du den tilgjengelige plassen i skranken optimalt. Denne ytelsessterke sjekkskanneren inneholder en integrert blekkstråleskriver. Slik kan du skanne med MICR-presisjon og praktisk skrive ut med høy oppløsning – alt med ett kompakt apparat.

Brukervennlig design

Epson-produkter er brukervennlige og enkle å vedlikeholde. For å bruke Epson TM-S1000 eller TM-J9000 trenger man ingen spesialopplæring. Skanningsprosessen er enkel, og utskifting av stempelenheten eller skriverpatronen er raskt og enkel.

Sjekkskanner

Sammenlign opptil tre produkter:

Epson TM-S9000MJ Series

Write a review

3-i-1-skanner og -skriver

  • Sjekkskanner/-skriver
  • Bredt godkjenningsfelt
  • Raske kvitteringsutskrifter

Legg til for sammenligning

Epson TM-S2000MJ Series

Write a review

Sjekk- og kupongskanner

  • 2-i-1-skanning/-godkjenning
  • Rask og nøyaktig
  • Bredt godkjenningsfelt

Legg til for sammenligning

Epson TM-S1000 Series

Write a review

Cheque and coupon scanner

  • Cheque and coupon scanning
  • Outstanding MICR accuracy
  • Up to 60 cheques per minute

Legg til for sammenligning