Meget pålitelige, rimelige løsninger

Produktene våre oppfyller alle krav i myndigheter og forvaltning; fra utvidede kontroll- og administrasjonsfunksjoner til retningslinjekonformitet for elektroniske myndighetstjenester (E-Government). Med projektorer, skrivere og skannere fra Epson når du målene dine, samtidig som du sparer penger, uten å måtte spare når det gjelder kvalitet og ytelse.

Projektorer

I vårt utvalg av overkommelige projektorer finner du en løsning for hver romstørrelse, fra lite kontor til konferansesal. Lette, bærbare modeller er perfekt egnet for presentasjoner og opplæring på stedet. Alle projektorene er enkle å sette opp og bruke. De er utstyrt med innovative funksjoner som gir en enda mer energieffektiv drift. Via nettverket kan projektorene fjernvedlikeholdes og fjernstyres.

Laserskrivere

For å oppfylle sikkerhetskravene som ofte er obligatoriske i myndighetsorganer og forvaltning er våre svart/hvitt- og fargeskrivere utvidede kontroll- og administrasjonsfunksjoner som EpsonNet JobTracker, EpsonNet Authentication Print og Webmanager. Våre skrivere er utviklet for kostnadsbesparende drift og overholder de strenge Energy-Star-retningslinjene for lavt strømforbruk.

Nåleskrivere

Våre nåleskrivere er en ideell løsning for arbeidsintensive miljøer, der rask, rimelig og pålitelig utskrift er avgjørende. For både lette og intensive utskriftsoppgaver der plassen er begrenset er et utvalg pålitelige nåleskrivere med 9-nålers matrise tilgjengelig. Nåleskrivere med 24-nålers matrise egner seg for utskrifter i brevkvalitet på arbeidsplassen.

Skannere

Øk effektiviteten din gjennom automatisk forbedring av dokumenter og OCR-teknologi for konvertering av skannede tekster til et redigerbart format. På denne måten kan du administrere store mengder skjemaer og kontrakter, samt sikre sensitive data mot brann, tyver eller skader. Tegninger, kart og bilder kan skannes i høy oppløsning for langtidslagring eller elektronisk utdeling.