Få et kreativt og kommersielt forsprang

Uansett om du produserer trykk for foto- og kunstutstillinger eller selger trykkene dine som samleobjekter gir Epson deg den utrolige gode kvaliteten og holdbarheten du trenger.

Hvorfor velge Epson?

Et skrivervalg som passer for bedriften din.

Uansett om du trenger en kompakt A3+ skrivebordmodell eller en høyproduktiv 64-tommers skriver: du får i alle fall den samme avanserte blekkstråleteknologien. Du kan til og med velge å leie ditt eget In-Studio Lab, slik at du kan kontrollere hele prosessen, fra opptak til utskrift.

Blekk som gir deg uovertruffen fargenøyaktighet og stabilitet.

Med Epsons unike Micro Piezo-skriverhode er du garantert hastighet, pålitelighet og konsistens.

Micro Piezo-skriverhoder gjør det mulig for Epson-skrivere å oppnå blekkdråper i ultra micro-punktstørrelse ned til 3,5 picoliter (finere enn menneskehår). Disse bitte små dråpene gir storartede resultater på Epson-papir, med garantert støyfrie tekstbilder og dette med en hastighet på inntil 2 880 x 1 440 dpi.

Et komplett utvalg av profesjonelle medier

Velg blant et komplett utvalg profesjonelle foto- og Fine Art-papir, inkludert ruller og ark av høy kvalitet, med forskjellig overflate og de nyeste Fine Art-papirtypene. Selv kartong med en tykkelse på 1,5 mm kan brukes i de fleste Epson-storformatskrivere uten problemer. 

Lett å bruke og vedlikeholde

De intuitive kontrollenhetene bidrar til ukomplisert installasjon og betjening. Disse maskinene krever ikke fagpersonell eller tekniske medarbeidere. Den brukervennlige teknologien gjør Epson Stylus Pro-blekkstråleskrivere pålitelige, betjeningsvennlige og produktive.

Lønnsom

Blekkpatroner med høy kapasitet sparer både tid og penger og muliggjør ettertrykk.