Utmerket ytelse du kan stole på.

Våre skrivere, skannere og projektorer er meget pålitelige. De er enkle å bruke, administrere og vedlikeholde og gir deg kvalitetsløsninger til en pris som passer til budsjettet ditt. Uunnværlige når man må produsere resultater og data øyeblikkelig i en nødssituasjon.

Projektorer

På grunn av sine enestående egenskaper er det lett å sette opp projektorene våre, og du får et ultraklart bilde – selv i lyse omgivelser. Lavere strømforbruk sikrer reduserte driftskostnader. Uansett om du trenger en installasjonsprojektor for møter og opplæringsformål, en kortdistansemodell for bruk sammen med et interaktivt whiteboard eller en lett, bærbar modell har vi i serien vår en projektor som er ideell for dine behov.

Laserskrivere

Vår serie med skrivere med farg eller svart/hvitt gir utskrifter med høy hastighet og av høyeste kvalitet, med egenskaper som oppfyller kravene til selv de mest arbeidsintensive omgivelsene. Multifunksjonsmaskiner passer for områder der plassmangel er en av de viktigste faktorene man må ta hensyn til. De fleste maskinene i serien er Energy Star-sertifisert for lavt strømforbruk, og på grunn av dette lave forbruket reduseres også driftskostnadene betraktelig. Epsons tonerkassetter med høy ytelse og tonerkasetter i flerpakning muliggjør ytterligere innsparinger.

Nåleskrivere

Som høyhastighetsskrivere er nåleskrivere ideelle for utskrifter at nødsignalinstrukser. Hvis lønnsomhet og enkelt vedlikehold har øverste prioritet for deg, er de riktig valg. Vårt utvalg av 9-nålers og 24-nålers skrivere har alternativer for både små og store utskriftsvolumer.

Skannere

Gjør papirdokumentene, kontraktene og regningene dine til elektroniske nettdokumenter med Epsons skannerserie. OCR-teknologi og tekstgjenkjenning gjør det mulig å forvandle innleste dokumenter til tekst som kan bearbeides, mens den automatiske dokumentbearbeidelsen forbedrer effekten. Elektroniske dokumenter er nå enklere å formidle til andre, og verdifulle data kan beskyttes mot brann, tyveri eller skader.

Armbånd og etikettskriver

Nå er det mulig å skrive ut pasientarmbånd i helfargetrykk, samt vannfaste og temperaturbestandige etiketter når man trenger dem. Det kan du takke vår revolusjonerende etikettskriver Epson TM-C3400 for – den første i sin art! Denne skriveren er spesielt utviklet for helsevesenet og produserer bilder av høy kvalitet, tekst og strekkoder som er motstandsdyktige nok til å brukes i praktisk sykepleie.

CD- og DVD-mangfoldiggjøring

Sikre og lagre pasientdata og andre viktige data med Epson Discproducer PP-1000. Den er like lett å bruke som en kontorskriver, men kan produsere mellom én og 100 disketter, alt etter behov. For ekstra beskyttelse er utskriftene vann- og viskefaste. Nettverks- og sikkerhetsversjonen er også tilgjengelige.