Nettverksløsninger: Forbedre virksomhetens resultater

Epson tilbyr et komplett utvalg av kompatible nettverksgrensesnitt til våre laserskrivere. Sammen med Epsons samarbeidspartnere gjør vi det så enkelt og praktisk som mulig for deg å koble til våre Epson-skrivere til bedriftsnettverket.
Hvis skriveren din ikke har nettverkskapasitet, finnes det en Epson- utskriftsserver som du kan koble raskt og sømløst til nettverket.

Epson tilbyr en rekke kompatible nettverksgrensesnitt til våre laserskrivere. Sammen med Epsons samarbeidspartnere gjør vi det så enkelt og praktisk som mulig for deg å koble til våre Epson-skrivere til bedriftsnettverket.

Epsons anbefalte partnere

Vi har innledet samarbeid med følgende tredjepartsselskaper, slik at du kan velge en utskriftsserver som dekker dine behov.

SEH

SEH tilbyr med sitt premium-merke, InterCon, et komplett utvalg av nettverksgrensesnittkort til Epsons utdataenheter med en port av typen B. Produktutvalget inneholder Epson-grensesnittkort til FastEthernet, Token Ring og 802.11b trådløst LAN, og den eneste type B-utskriftsserveren for Fiber-to-the-desk-nettverkene som er på markedet. Hovedfordelene er blant annet:

IPS-utskrift med AXIS-utskriftsservere

Utskriftsserveren til Axis Host-to-LAN-serien er en fleksibel og kostnadseffektiv måte å få LAN-utskrift på fra ditt AS/400-vertssystem og arbeidsstasjoner/servere. I tillegg til alle funksjonene i de vanlige Axis-utskriftsserverne støtter IBM-vertssystemet utskrifter på bedriftsnivå via TCP/IP- og SNA-protokoller med et utvalg utskriftsmetoder, blant annet SMA via TCP/IP, inkludert TN3270E og TN5250S samt SCS- og IPDS-datastrømmer . Axis host-to-LAN-serien setter nye standarder. Disse produktene gjør det mulig med punkt-til-punkt-høyhastighetsutskrifter via nettverket uten programbytte, vertsbasert konverteringaprogramvare eller midlertidige servere på remote-LAN-nettverket.

Med en innebygd HTTP-server og en kraftig installasjonsveiviser til IBM økter kan utskriftsserveren settes opp, stilles inn og administreres med en vanlig nettleser. Når du ganske enkelt taster inn IP-adressen til utskriftsserveren i URL-feltet i nettleseren, kan du styre eventuelle Axis-utskriftsservere på nettverket. De tilbyr også enda en unik egenskap som lar deg velge databehandlingsfunksjoner i digitale kopimaskiner. Uten å endre drivere eller programmer i IBM-vertssystemet kan man velge funksjoner som stifting, hulling og kopiering. Dette alternativet kan brukes i ethvert system på nettverket, for eksempel IBM, UNIX, DOS etc.

EpsonNet Management-verktøy

Våre interne og eksterne utskriftsservere leveres med programvareverktøy på CD-ROM eller innebygd i grensesnittet. Disse verktøyene blir brukt til å sette opp utskriftsmiljøet når en ny skriver installeres på et nettverk eller når et nettverk settes opp for første gang. I tillegg oppretter de også systemadministratorer som lett kan holde kontroll over skriveren fra en ekstern arbeidsstasjon eller fra en datamaskin på LAN-nettverket.

EpsonNet Web Manager gir deg umiddelbar identifikasjon av hver eneste skriver i nettverket samt en rekke nyttige funksjoner, blant annet:Skriverkartlegging, skriverstatistikk, skriverstatus, skriveradministrasjon, forbruksmateriellstatus, driverdistribusjon, status på nettverksinnstillinger, e-postvarsling

EpsonNet WebManager er et nettbasert program som er utviklet for å administrere Epson-skrivere i et Windows-miljø (selv om det både kan brukes på Mac og PC).  Programmet installeres på en server og kjører kontinuerlig. Nettverksadministratorer kan enkelt konfigurere og overvåke nettverksskrivere.  Programmet ligner EpsonNet Config, men er mer dynamisk og aktivt i styringen av nettverksskriverne i nettverket. Papirinnmatingstype, gjenværende papir, toner, skrivermodus og alternativer (dupleks, papirkassett, postboks etc.) overvåkes. EpsonNet WebManager er spesielt egnet til større brukergrupper.

Produktegenskaper og -fordeler:

EpsonNet Setup Manager er et program som har enkle verktøy for skriverinstallasjon og konfigurasjonsverktøy til nettverksadministratorer og tilbyr kundene en problemfri prosess for å installere en nettverksskriver.    EpsonNet Setup Manager installerer skriverdriveren på nytt med på skrivere som er tilkoblet nettverket og hjelper nettverksadministratorer og kunder med en effektiv installasjon og konfigurering av nye nettverksskrivere i Windows-operativsystemet med TCP/IP

EpsonNet Setup Manager gir følgende funksjoner:

Verktøy til statusovervåking og klientutskriftsstatusovervåking er et program for å overvåke lokale skrivere og nettverksskrivere. Det viser informasjon om aktuelle skriverstatuser, blant annet tonebeholdning etc. Ved skriverfeil gir statusovervåkingen brukeren også en melding som beskriver feilen. Tilgang til statusovervåkingen skjer via skriverdriveren. Statusovervåking 3 (STM3) er innebygd i Epsons skriverdrivere.

EpsonNet Print er et utskriftsverktøy for mindre TCP/IP-nettverk, som er inkludert på en CD som medfølger EpsonNet-grensesnittkortet.  Med EpsonNet Internet Print kan du skrive ut i et TCP/IP-miljø helt uten utskriftsserverne i nettverket. Dette hjelpeprogrammet kan bla i begge skriverne i samme segment, samt i dem som befinner seg bak en ruter.    
EpsonNet Internet Print er et verktøy som støtter utskrifter via Internett og egner seg til ekstern utskrift via Internet Printing Protocol for Windows 98/95/NT 4.0.