EPSONS ROLLE I SAMFUNNET

Bilde «Tokyo» © Copernicus Sentinel data (2017)/ESA, CC BY-SA 3.0 IGO

Innledning

Vi forplikter oss til å arbeide for en sikker, lovlig og bærekraftig forretningsdrift, og ikke minst at disse prinsippene også skal gjelde for våre leverandører rundt om i hele verden.

Gjennom våre handlinger håper vi å kunne bidra til å bygge opp et sunt og mangfoldig samfunn der alle kan trives, og som våre kunder, ansatte og investorer kan føle seg stolte over å være en del av.

Forsyningskjede

Vi følger rettferdige standarder og hensiktsmessige prosedyrer til å velge leverandører. For å sikre at dette skjer konsekvent, må ansatte og leverandører følge våre grunnleggende innkjøpsregler.

Leverandøren må fullføre og oppfylle kravene i en evalueringsprosess som tar for seg miljøhensyn, arbeidsmiljøstandarder, menneskerettighetsspørsmål, rettferdig forretningspraksis med mer. Denne evalueringen gjennomføres før vi inngår noen form for samarbeid med en ny leverandør.

Ansatte

Hos Epson vet vi hvor viktig det er for de ansatte å finne glede i arbeidet, så vi sørger for at arbeidet hos oss skal være både tilfredsstillende og givende.

Vi tror at grunnlaget for et fremgangsrikt selskap bygges på en fornøyd, mangfoldig, trygg og velutstyrt arbeidsstokk. Derfor gjør vi alt for å fremme mangfold, helse og sikkerhet på arbeidsplassen, i tillegg til å støtte våre ansatte og kanalpartnere proaktivt med kurs og opplæring.

Sosialt ansvar

Over hele verden engasjerer Epson og deres ansatte seg i positive aktiviteter for å bidra til positiv endring i lokalsamfunnet der de arbeider.