Fyll sider med minner, ikke skrivere med blekk

Vi introduserer EcoTank-skrivere
Uten blekkpatroner og med svært rimelige utskrifter

Det kan være frustrerende å gå tom for blekk. Selv om du har blekk på lager, tar det fremdeles tid å bytte en patron. Hvis du har det travelt og er avhengig av skriveren, finnes det en enkel løsning. Epsons EcoTank-skriver har et blekktanksystem med ekstra høy kapasitet som fjerner behovet for blekkpatroner fullstendig.

MER ENN

30

MILLIONER

ENHETER SOLGT PÅ VERDENSBASIS3

Fordelene med EcoTank

Det er mye å sette pris på med Epson EcoTank, men det er et par egenskaper som vi mener er virkelig enestående som fortjener oppmerksomheten din. Disse skriverne sørger for en utskriftsløsning som koster lite, samtidig som de er pålitelige og brukervennlige. Les videre for å finne ut mer.

Svært rimelig utskrift

EcoTank-skrivere tilbyr en svært lav kostnad per side, noe som kan redusere utskriftskostnadene med i gjennomsnitt 90 %2. Det er ikke overraskende når du oppdager at de leveres med opptil tre års forbruk av blekk inkludert1. Med bestemte EcoTank-skrivere kan du skrive ut opptil 14 000 sider i svart/hvitt og 11 200 sider i farger4.

Hvordan fungerer det?

Takket være de store, integrerte blekktankene med høy kapasitet forsynes skriveren kontinuerlig med blekk. Det er ingen blekkpatroner å bytte. Du fyller ganske enkelt opp med blekk fra Epsons blekkbeholdere og fortsetter å skrive ut. Ikke bare er det mer praktisk, men fordi du kjøper inn stort, blir det billigere også.

Se videoen nedenfor for å se hvor enkelt det er.

SE VIDEO
Pålitelige

Du kan stole på at Epsons unike Micro Piezo-teknologi produserer pålitelige utskrifter med overlegne farger og klarhet ved høye hastigheter takket være det nyskapende, effektive og nøyaktige skrivehodet. Denne skrivehodeteknologien, som brukes i hele blekkskriverserien fra Epson, er virkelig utprøvd og testet.

Utviklet for dine behov

Enten du skal skrive ut hverdagslige dokumenter, bilder eller forretningsdokumenter, har den nye EcoTank-serien en modell som passer behovene dine.

Med opptil tre års blekkforbruk1 inkludert ved levering kan disse brukervennlige alt-i-ett-enhetene sørge for utrolige besparelser. Du vil kunne skrive ut tusenvis av sider med det medfølgende blekket, noe som hjelper deg med å oppnå en svært lav kostnad per side.

Blekk med Epson-kvalitet

For å levere enestående kvalitet, robusthet og pålitelighet blir originalblekk fra Epson produsert i et rent miljø, og er optimalisert for å virke med Epsons Micro Piezo-skrivehodeteknologi.

Slutt på blekkpatroner

Lenger tid mellom hver påfylling med EcoTank. Den bruker blekktanker med svært høy kapasitet for å fjerne behovet for blekkpatroner. Den leveres faktisk med en blekkbeholdning som tilsvarer i gjennomsnitt 88 blekkpatroner2.

Hvor enkelt er det å fylle blekktankene?

SE VIDEO

Enda flere grunner til å kjøpe

EcoTank er så mye mer enn bare blekktanken med ekstra høy kapasitet. Akkurat som vår utvidede skriverserie, vil du se at EcoTank tilbyr en rekke nyttige funksjoner.

Lås og fyll-system

Epsons nye serie med brukervennlige EcoTank-skrivere leveres med et forbedret blekkpåfyllingssystem. Med de nye beholderne sørger en mekanisme for at kun de riktige fargene settes inn.

Tosidige utskrifter

Spar penger og papir ved å skrive ut på begge sider av arket automatisk.

Mobil utskrift

Send dokumenter til utskrift fra smarttelefoner og nettbrett ved hjelp av den kostnadsfrie Epson iPrint5-appen. Du kan til og med sende filer fra hvor som helst i verden med Epson Email Print5.

Fotoutskrifter av høy kvalitet

Skriv ut fotografier uten å bekymre deg for kostnadene med 5-fargers blekksystemet for ET-7700 og ET-7750. De leveres med nok blekk til å skrive ut opptil 3 400 bilder8 (10 x 15 cm). De har også utskrift uten kanter, SD-kortspor og CD/DVD-utskrift, og passer derfor perfekt for kreative oppgaver. Med ET-7750 kan du også skrive ut opptil A3-format.

Rimelige påfyllingsbeholdere

Du kan skrive ut tusenvis av sider med blekket som medfølger. Når du til slutt går tom, er det rimelig å kjøpe påfyllingsbeholdere.

Bli kjent med serien

SPAREKALKULATOR

Spar penger med Epsons EcoTank-skrivere

Bruk kostnadskalkulatoren på nett for å se hvor mye du kan spare med en Epson EcoTank-skriver.

Les mer

Skriverkrise

8 000 personer over hele Europa ble spurt om sine største "skriverkriser" når de har gått tom for blekk. Du kan lese resultatene fra undersøkelsen ved å klikke på koblingene nedenfor eller bla ned for å se enkelte nøkkelfakta og -tall.

56 %

av europeiske foreldre har opplevd "skriverkrise" som følge av at skriveren hjemme har gått tom for blekk9

87 %

av de spurte har tidligere ikke kunnet skrive ut hjemme fordi det var lite eller tomt for blekk9

1 av 5

foreldre synes det å kjøpe nye blekkpatroner til hjemmeskriveren er upraktisk9

Den beste skriveren jeg noensinne har hatt. Jeg elsker den nye skriveren min! Den er så praktisk, billigere og langt mer miljøvennlig ettersom den bruker blekkbeholdere til å fylle opp tankene, i motsetning til å hele tiden kjøpe blekkpatroner! Utskriftskvaliteten er helt fantastisk, bildene blir vakre og selv fotografier skrives ut ganske bra. Favorittskriveren min!

EcoTank ET-4500 av WhimsicalMblog

Skjul anmeldelser
EcoTank ET-4500 5/5

CEEJAYTHEDEEJAY

Epson, du har en vinner med denne!

Epson, du har en vinner med denne!

Førsteinntrykket av denne skriveren? Fantastisk! Av alle de mange Epson-skriverne jeg har hatt i løpet av over 20 år, er denne virkelig den beste til dags dato.
Det er den første skriveren der jeg ikke har vært dekket av blekk etter første installasjon. Jeg anbefaler virkelig denne skriveren, den oppfyller alle kravene for meg. Epson, du har en vinner!
Utskrift, skanning, kopiering av høy kvalitet og størrelsen er relativt liten med tanke på funksjonene den tilbyr.

EcoTank ET-4500 5/5

StressyMummy

Den perfekte familieskriveren

Den perfekte familieskriveren

Jeg har prøvd mange ulike skrivere opp gjennom årene, men jeg er virkelig imponert over EcoTank ET-4500. Den ser bra ut, den er veldig enkel å sette opp og den er svært brukervennlig.
Vi er en stor familie som alle bruker skriveren mye og skriveren svarer raskt og er enkel å koble til alle våre datamaskiner og enheter. Utskriftskvaliteten er utmerket så langt, og jeg er også imponert over kvaliteten på kopimaskinen.
Påfyllbare blekktanker er en genial idé. Vi fylte skriveren da vi satte den opp, og etter tre uker med daglig bruk har det knapt gått med noe blekk. Jeg liker tanken på blekkbeholdere som gjør påfylling av tankene enkelt og at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe dyre blekkpatroner ettersom blekkbeholderne gir svært god valuta for pengene siden de varer lenge før de må byttes.
Det tok ca. 40 minutter å sette opp skriveren og du følger instruksjonene på skriveren og datamaskinen. Fylling av tankene tar noen minutter. Oppsettet blir enklere med den store skjermen og brukervennlige kontroller, og i motsetning til andre trådløse skrivere jeg har brukt, har jeg kunnet koble til denne skriveren hver gang, med én gang, med alle enheter, noe som har vært svært nyttig.
Skriveren er ganske stor, men den ser bra ut, og tankene ligger skjult under et deksel slik at yngre barn ikke vil få tilgang til dem.
I tillegg til utskrift og kopiering, kan du også bruke ET-4500 som en skanner og faks. Jeg har ikke brukt den som en skanner ennå, og jeg har ikke en telefonlinje for å bruke faksen, så jeg kan ikke kommentere på disse funksjonene.

EcoTank ET-4500 5/5

tanialfl

Stilig, praktisk og økonomisk

Stilig, praktisk og økonomisk

Epson EcoTank-skriveren vår er helt klart én av de beste vi har kommet over. Den var enkel å sette opp og koble til datamaskinene, og det var mye enklere å fylle blekktankene enn å installere blekkpatroner. Det at den leveres med fire beholdere med blekk (på papiret nok til 4 500 sider med svart blekk og 6 000 med farget), er også et fantastisk tilskudd for å komme i gang. Det eneste du må være oppmerksom på er at det tar opptil 20 minutter for blekket å "lade" når det har blitt installert, så pass på at du har godt med blekk før eventuelle utskriftskriser.
Den skriver ut, kopierer, skanner og fakser slik det står. I starten var vi bekymret for at plasseringen av skriveren ikke er i nærheten av en telefonlinje, og bekymret oss for at dette kunne påvirke oppsettet. Med dette var heldigvis ikke et problem ettersom Wi-Fi gjorde det mulig for oss å konfigurere den direkte med hjemmenettverket vårt uten problemer. Telefonkabelen er valgfri å bruke, og kreves bare hvis du konfigurerer faksfunksjonen, som vi mente at vi ikke hadde behov for.
Vi elsker at vi kan skrive ut fra smarttelefonene våre med Epson iPrint-appen, og vi kan til og med sende en utskriftsjobb når vi er på farten fra hvor som helst i verden!
Vi var svært imponert over Scan-to-Cloud-funksjonen. Når du skanner, sender den resultatene automatisk til målene som kan legges til og lagres via Epson-databasen. Disse målene kan inkludere e-postadresser eller Google Drive (blant andre alternativer). Bare skriv inn detaljene én gang i brukerdatabasen din og deretter kan du velge ønsket mål direkte fra maskinen hver gang du skanner.
Maskinen er stilig og pen. Den tar ikke opp for mye plass, men er likevel solid og har høy kvalitet for å sikre at den vil vare i årevis.
Vi vil anbefale denne skriveren for alle, enten du skal bruke den til hverdags, på hjemmekontoret eller selv i bedriften din. Og hvis vi kan spare rundt 70 % av utskriftskostnadene ved å bruke den som Epson sier, blir den enda bedre.

Etter å ha hatt mange skrivere, er jeg virkelig gledelig overrasket over denne modellen

Etter å ha hatt mange skrivere, er jeg virkelig gledelig overrasket over denne modellen

Jeg kan ikke forstå hvorfor de andre skriverprodusentene ikke har produsert en lignende modell.
Blekktanksystemet er virkelig veien å gå. Ja, det er mye dyrere enn blekkpatrontypen, men når du tar matten med i beregningen, vil du se den reelle verdien.
Et utmerket kjøp.

Enkel å bruke og alltid er klar til bruk

Enkel å bruke og alltid er klar til bruk

Når den er satt opp, er den superenkel å bruke. Jeg elsker funksjonen for trådløs utskrift som jeg vet ikke er ny teknologi, men det å kunne skrive ut fra hvor som helst er ganske kult. Jeg forlater skriveren slik at jeg kan skrive ut eksternt når som helst, noe som betyr at den lager lyd nå og da. Det er ikke et problem og lyden er ikke høy, men det får hunden til å lette på øyet.
Skriveren leveres med mye blekk, noe som er bra ettersom de fleste skrivere bare leveres med litt blekk for å komme i gang. Dette forsvarer på en måte den høyere prisen for skriveren.

EcoTank ET-4500 5/5

WhimsicalMblog

Den beste skriveren jeg noensinne har hatt.

Den beste skriveren jeg noensinne har hatt.

Jeg elsker den nye skriveren min! Den er så praktisk, billigere og langt mer miljøvennlig ettersom den bruker blekkbeholdere til å fylle opp tankene, i motsetning til å hele tiden kjøpe blekkpatroner! Utskriftskvaliteten er helt fantastisk, bildene blir vakre og selv fotografier skrives ut ganske bra. Favorittskriveren min!

Blekktank­utfordringen

Så du hva som skjedde da Mercedes-AMG Petronas Motorsport teamsjåføren Lewis Hamilton møtte Epsons EcoTank i fjor? Du kan også se sette han fansen på prøve med årets blekktankutfordring.

Se filmen her
  1. Basert på et gjennomsnittlig utskriftsvolum på 140 sider per måned og med den laveste kapasiteten fra det første settet med blekk.
  2. Gjennomsnittlig antall patroner/besparelse for utskrift av det antallet sider som kan skrives ut med blekkbeholderne som følger med EcoTank-serien, inkludert maskinvareprisen. Sammenligningen er basert på A4 EcoTank-serien og gjennomsnittet av de ti mest solgte modellene i Vest-Europa i perioden april 2016 til mars 2017, ifølge undersøkelser utført av GfK. Utskriftskostnadene er beregnet ut fra fordelingen mellom blekkpatroner i standard- og XL-størrelse i samme periode på det vesteuropeiske markedet og gjennomsnittlige utsalgspriser, ifølge undersøkelser utført av GfK. Blekkpatronenes kapasitet ifølge produsentens nettsteder.
  3. Epsons blekktankskrivere med høy kapasitet har oppnådd et samlet globalt salg på 30 millioner enheter siden lanseringen i 2010
  4. Tallene er basert på ET-3700. Den oppgitte kapasiteten er beregnet basert på Epsons originale metode for utskriftsimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712. Den oppgitte kapasiteten er IKKE basert på ISO/IEC 24711. Kapasiteten kan variere avhengig av hva du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut, og miljømessige forhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og derfor kan kapasiteten til det medfølgende settet være lavere.
  5. Epson iPrint krever trådløs tilkobling og utskriftsappen fra Epson. Epson Email Print og Remote Print Driver krever Internett-tilkobling. Du finner mer informasjon om støttede språk og enheter på www.epsonconnect.eu.
  6. Gjelder ikke EB-16500. Betingelser og vilkår gjelder. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke www.epson.no/extended-warranty.
  7. Bestandighetsvurderinger er basert på akselerert testing av utskrift på spesialmedier, oppbevart i arkiveringslommer i album. Faktisk utskriftstabilitet varierer med medium, bilde, visningsforhold, lysintensitet, luftfuktighet og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke for holdbarheten til utskriftene
  8. Den oppgitte kapasiteten er beregnet basert på Epsons originale metode for utskriftsimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 29103 basert på blekket som følger med denne skriveren og bilder skrevet ut i formatet 10 x 15 cm. Oppgitt kapasitet er IKKE basert på ISO/IEC 29102. Kapasiteten kan variere avhengig av hva du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut, og miljømessige forhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og derfor kan kapasiteten til det medfølgende settet være lavere.
  9. Hentet fra en undersøkelse utført av OnePoll på vegne av Epson i august 2015. 8 000 europeiske forbrukere i Italia, Spania, Storbritannia og Tyskland deltok.

Hopp over

 
Sammenlign
Lukk

Sammenlign produkter

av 3 valgte

Sammenlign valgte