NYE SPILLEREGLER
IKKE PATRONER

Vi har endret hjemmeutskrifter for alltid. Vår nye EcoTank-skriver leveres med tre års forbruk av blekk inkludert. Og ettersom du ikke trenger å kjøpe eller bytte blekkpatroner, kan du forvente utskriftsbesparelser på opptil 74 %

SE VIDEO

En utskriftsinnovasjon

EcoTank
INKLUDERER BLEKK TILSVARENDE
84 PATRONER I GJENNOMSNITT2
REDUSER UTSKRIFTSKOSTNADENE MED 74% I GJENNOMSNITT3
20.000.000
ENHETER
SOLGT10
 • 5/5 Aldri mer frustrasjon på grunn av blekkmangel!
 • 5/5 Innovativ og økonomisk løsning for kvalitetsutskrifter
 • 5/5 En nødvendig anskaffelse!

Si farvel til blekkpatroner

Med blekk tilsvarende to års forbruk inkludert i pakken1, og uten skjulte kostnader, er disse nye EcoTank-skriverne banebrytende med tanke på brukervennligheten og den svært lave kostnaden per side. Disse alt-i-ett-skriverne kan gi tusenvis av sider, tilsvarende 84 blekkpatroner i gjennomsnitt2.

Er det vanskelig å fylle blekktankene?

SE VIDEO
Opptil 11 000 sider i svart-hvitt
og farger5

Svært rimelig utskrift

EcoTank-skriverne leveres med store blekkbeholdere som gir svært lav kostnad per side, tilsvarende noen få øre4, noe som bidrar til å redusere utskriftskostnadene med 74 % i gjennomsnitt3. Etter 11 000 utskrifter5 kan nye blekkbeholdere kjøpes til en gunstig pris.

Step 1: Fill up Step 2: Set up Step 3: Print

Brukervennlig

Skriveren forsynes kontinuerlig med blekk fra store integrerte blekktanker. Det er ingen blekkpatroner å bytte. Du fyller ganske enkelt opp med blekk fra Epsons blekkbeholdere og fortsetter å skrive ut. Dette er mer praktisk fordi du kjøper inn i stort kvantum, og det blir billigere også.

Kom i gang med tre enkle trinn:

Trinn 1: Fyll opp Trinn 2: Sett opp Trinn 3: Skriv ut

Tilkobling

EcoTank-skrivere har en rekke tilkoblingsmuligheter, blant annet Wi-Fi med automatisk oppsett, Wi-Fi Direct og Ethernet. Dette kommer i tillegg til enkel e-postutskrift og muligheten til å skrive ut fra Android™- og iOS-telefoner og -nettbrett som bruker Epsons gratisapp iPrint6. EcoTank-skrivere har også støtte for AirPrint.

Epson iPrint

Epson-kvalitet

Originalblekk fra Epson produseres i et rent miljø, og er optimalisert for Epsons Micro Piezo-skrivehode, noe som sørger for uovertruffen kvalitet og driftssikkerhet.

Bli kjent med serien

Travle hjem

EcoTank ET-2600

EcoTank ET-2600

Leveres med nok blekk til å skrive ut opptil:
 • 4 500 sider i svart-hvitt7
 • 7 500 sider i farger7

Travle familier som trenger en svært rimelig utskriftsløsning vil bli sjarmert av denne 3-i-1-blekkskriveren med Wi-Fi og to års forbruk av blekk1.

  LES MER

  Travle hjem

  EcoTank ET-2650

  EcoTank ET-2650

  Leveres med nok blekk til å skrive ut opptil:
  • 4 500 sider i svart-hvitt7
  • 7 500 sider i farger7

  Denne 3-i-1-blekkskriveren gir en utskriftsløsning med svært lave kostnader. Den har også Wi-Fi Direct, en LCD-skjerm og SD-kortspor for enda enklere bruk.

   LES MER

   Hjemmekontorer

   EcoTank ET-3600

   EcoTank ET-3600

   Leveres med nok blekk til å skrive ut opptil:
   • 11 000 sider i svart-hvitt5
   • 11 000 sider i farger5

   The ideal choice for any busy home or home office, this 3-in-1 inkjet printer can print up to 11,000 pages without the need for cartridges.

    LES MER

    Hjemmekontorer

    EcoTank ET-4500

    EcoTank ET-4500

    Leveres med nok blekk til å skrive ut opptil:
    • 4 500 sider i svart-hvitt7
    • 7 500 sider i farger7

    The perfect choice for any home office, this 4-in-1 inkjet printer comes with two years' worth of ink¹.

     LES MER

     Travle kontorer

     EcoTank ET-4550

     EcoTank ET-4550

     Leveres med nok blekk til å skrive ut opptil:
     • 11 000 sider i svart-hvitt5
     • 11 000 sider i farger5

     Perfect for any small office, this 4-in-1 inkjet printer comes with enough ink to print up to 11 000 pages¹ without the need for cartridges.

      LES MER

      Utskrift i A3+-format

      EcoTank ET-14000

      EcoTank ET-14000

      Leveres med nok blekk til å skrive ut opptil:
      • 7 500 sider i svart-hvitt7,9
      • 6 500 sider i farger7

      Fantastic value and hassle-free A3+ printing for small and home offices.

       LES MER

       Skriverkrise

       8000 personer over hele Europa ble spurt om sine største "skriverkriser" når de har gått tom for blekk. Du kan lese resultatene fra undersøkelsen ved å klikke på koblingene nedenfor eller bla ned for å se enkelte nøkkelfakta og -tall.

       Skjul fakta
       56%
       av europeiske foreldre har opplevd "skriverkrise" som følge av at skriveren hjemme har gått tom for blekk8
       87%
       av de spurte har tidligere ikke kunnet skrive ut hjemme fordi det var lite eller tomt for blekk8
       1/5
       foreldre synes det å kjøpe nye blekkpatroner til hjemmeskriveren er upraktisk8

       oppløsning, EcoTank ET-2550

       5/5

       Topp skriver med mange funksjoner, god konstruksjonskvalitet og forsvinnende lave utskriftskostnader. Svært økonomiske utskrifter, og takket være blekkbeholdere som kan etterfylles, slipper du å kjøpe dyre blekkpatroner. Enkelt, rimelig og miljøvennlig.

       Skjul anmeldelser
       EcoTank ET-2550 5/5

       SandraItfy

       Så langt har skriveren helt klart imponert meg. Hvis den også klarer å skrive ut 6500 sider i farger og 4000 sider i svart-hvitt, som Epson lover, er dette helt klart en fantastisk enhet og en helt ny utskriftsopplevelse for meg. God kvalitet og blekk som varer, er akkurat det du ønsker deg av en skriver.

       Kvalitetsenheter med høy ytelse

       Så langt har skriveren helt klart imponert meg. Hvis den også klarer å skrive ut 6500 sider i farger og 4000 sider i svart-hvitt, som Epson lover, er dette helt klart en fantastisk enhet og en helt ny utskriftsopplevelse for meg. God kvalitet og blekk som varer, er akkurat det du ønsker deg av en skriver.
       Skriveren er utrolig stillegående. Jeg har brukt flere typer papir for å teste den. Blant annet vanlig papir, glanset papir, stabilt lett glanset papir og etiketter. De første utskriftene synes jeg ikke var så gode. Men så merket jeg at de ble stadig mer intense og detaljerte etter hvert som jeg skrev ut. Favorittutskriftene så langt har vært på lett glanset papir. Men utskriftene på fotopapir er også veldig bra. Jeg skal skrive ut en fotokalender for neste år som jeg selvfølgelig skal henge på veggen. Det sier noe om hvor gode utskriftene er.
       Det gikk raskt og problemfritt å sette opp WLAN. Det samme gjelder fylling av tankene. Enhetens utførelse vitner også om skikkelig kvalitet. Det eneste jeg har å utsette på den, er at den bare tar én type minnekort. Ellers er det en veldig bra enhet.

       EcoTank ET-4550 5/5

       CottageGirl

       Jeg har brukt EcoTank 4550-skriveren i godt og vel 14 dager nå. Fylling av tankene var veldig enkelt og gikk raskt og uten søl. Men det jeg er mest fornøyd med, er at jeg endelig kan glemme de irriterende og overprisede blekkpatronene!

       Alt-i-ett-enhet med genial blekkløsning!

       Jeg har brukt EcoTank 4550-skriveren i godt og vel 14 dager nå.

       Fylling av tankene var veldig enkelt og gikk raskt og uten søl. Men det jeg er mest fornøyd med, er at jeg endelig kan glemme de irriterende og overprisede blekkpatronene!

       Som alt-i-ett-enhet har den virkelig kommet til sin rett de siste par dagene. Min vurdering:

       Enhetens konstruksjonskvalitet:

       • Skriveren gir inntrykk av å være godt konstruert og solid.
       • Blekktankene er festet på høyre side og er godt synlige.
       • Den har én papirskuff (ikke flere, dessverre). Jeg skulle likt å ha en kassett til, slik at jeg kunne brukt en annen papirtype (f.eks. brevpapir eller fotopapir).
       • Lokket på enheten er ergonomisk og funksjonelt. Enheten har en automatisk dokumentmater, som fungerer veldig bra.
       • Funksjonsknappene er plassert under dekselet. Jeg fikk raskt og intuitivt tak på hvordan du navigerer i menyen. Jeg ville foretrukket om knappene var plassert på toppen av dekselet. Da jeg kopierte fra lærebøkene mine i A4-format, måtte jeg alltid løfte opp arket som stakk ut fra undersiden av dekselet, for å kunne trykke på kopiknappen.

       Enheten i bruk:

       • Nylig måtte jeg kopiere og skanne mange sider både for jobben og studiene. Skriveren utførte disse oppgavene svært bra.
       • Da jeg mottok enheten, var jeg veldig spent på å se om jeg kunne oppnå like mange utskrifter som Epson lovte, uten å skifte blekk. Jeg må naturligvis innrømme at jeg ikke tok 11 000 utskrifter. Men blekknivået, som enkelt kan måles på skjermen, betyr at jeg kan bekrefte at dette løftet stemmer! Dette er det virkelige høydepunktet ved denne enheten og et unikt salgsargument.
       • Kopiene var alltid rene, og skriveren var svært stillegående under kopiering!
       • Skanneresultatene og den medfølgende programvaren imponerte meg også. Ryddig og enkel betjening og ikke nødvendig å bruke lang tid på å lese en bruksanvisning. Jeg skannet ved hjelp av den automatiske dokumentmateren, og dette var svært brukervennlig og stillegående. Arkene ble matet inn og ut automatisk.
       • Du kan jobbe ved siden av enheten uten å bli forstyrret, selv når den er i kontinuerlig bruk. Du kan til og med lytte til en lydbok :-)
       • Det går like fint å skrive ut direkte fra mobiltelefon eller nettbrett som med alle andre skrivere i hjemmenettverket.
       • Jeg prøvde faksfunksjonen bare én gang, men kan si at alt fungerte som det skulle.
       • Fotokvaliteten var også svært god, vi kommer helt klart til å bruke funksjonen for fotoutskrift mye.

       Bortsett fra noen få ting jeg ønsker enheten hadde, er den virkelig imponerende. Skriveren blir et kjærkomment tilskudd til kontoret vårt.

       EcoTank ET-4550 5/5

       totton74

       Epson EcoTank ET-4550 holder høy konstruksjonskvalitet, selv om det ikke burde komme som en overraskelse for et produkt i denne klassen.

       Multitalent

       Epson EcoTank ET-4550 holder høy konstruksjonskvalitet, selv om det ikke burde komme som en overraskelse for et produkt i denne klassen.

       Pakken inneholder nok blekk for 11 000 utskrifter.
       Om produsentens løfte kan oppnås, gjenstår å se. Jeg var ikke i stand til å skrive ut 11 000 sider på så kort tid!
       Det var ukomplisert å fylle opp tankene. Blekkbeholderne er klare til å fylle blekktankene raskt. Fylleinstruksjonene i pakken forklarer hvert trinn på en enkel måte og med tydelige illustrasjoner.
       Hvis det er mer blekk igjen i beholderen etter fylling, kan du lukke beholderen med et lokk og bruke blekket ved neste fylling.

       Straks skriveren er fylt opp med svart, cyan, magenta og gult blekk, kan du koble til strømforsyningen. Ved første gangs bruk fylles dysene med blekk. Dette kan ta opptil 20 minutter.
       Men den første installasjonen av skriveren går automatisk, og trinnene forklares på skjermen.
       Programvaren går også lekende lett å installere for alle typer brukere.
       Hvis du følger de kortfattede instruksene trinn for trinn, vil skriveren raskt være klar til bruk, uten større bryderi.

       ET-4550 gir brukeren en rekke muligheter til å sende utskrifts-, skanne- eller faksordrer. Via bærbar PC / MacBook og smarttelefon, via WLAN eller USB-forbindelse eller via ekstern tilgang på farten. Du kan også bruke Epsons lagring på Internett, som du kan kombinere med tjenester som Google Drive. Det er også mulig å sende utskriftsordrer via e-post til skriveren.
       Ettersom skriveren alltid er klar til bruk, selv når den er i dvalemodus, kan du koble til skriveren uansett hvor du befinner deg i verden, og sende ordrer til den. Dessuten trenger ikke skriveren lange tiden på å reagere.
       Hvis du laster ned appen Epson iPrint til smarttelefonen din, får du en rekke muligheter til å koble til skriveren. (Vise blekknivåer, lagring på Internett, skanning osv.) Du kan til og med registrere dokumenter ved å bruke kameraet på telefonen og skrive dem ut direkte. Ved hjelp av lagringen på Internett får du tilgang til kjente skytjenester som Google Drive, Dropbox og OneDrive osv.
       Jeg bruker skriveren med en Apple MacBook, iPhone og iPad. Og så langt har jeg ingenting å utsette på skriveren. Jeg har kunnet sende utskriftsordrer til ET-4550 fra alle appene.

       Kvaliteten på utskriftene så langt, har vært eksemplariske.

       Jeg har ennå ikke brukt faksfunksjonen. Men jeg er sikker på at den fungerer like bra som de andre funksjonene jeg har testet.

       Skriverens skanner kan brukes som flatbedskanner eller via dokumentmateren. Arkene mates inn raskt og rent. Du kan skanne i enten JPEG- eller PDF-format. Du kan også velge om dokumentet skal lagres på lagringsplassen på Internett eller på datamaskinen.

       Min vurdering:
       Jeg kan absolutt anbefale skriveren for hjemmekontor eller privatbrukere som trenger å skrive ut, skanne og til og med sende faks.

       EcoTank ET-2550 5/5

       MacGyverNRW

       Jeg er helt imponert over utskriftsvolumene du kan oppnå med den nye EcoTank-serien. I løpet av de nesten tre ukene jeg har testet Epson ET-2550-skriveren, har jeg ikke bare gjort en omfattende test av den, men har også presentert hele opplevelsen på en videoportal i en testserie i fire deler. Ytelsen denne skriveren kan oppvise, var åpenbar helt fra de første utskriftene. Det var moro å teste dette produktet, og jeg kan anbefale det uten forbehold.

       Listen for blekkskrivere har blitt lagt høyere!

       Jeg er helt imponert over utskriftsvolumene du kan oppnå med den nye EcoTank-serien. I løpet av de nesten tre ukene jeg har testet Epson ET-2550-skriveren, har jeg ikke bare gjort en omfattende test av den, men har også presentert hele opplevelsen på en videoportal i en testserie i fire deler. Ytelsen denne skriveren kan oppvise, var åpenbar helt fra de første utskriftene. Det var moro å teste dette produktet, og jeg kan anbefale det uten forbehold.

       Et spesielt høydepunkt var å bruke skriveren med nettbrett og smarttelefon og utføre kvalitetstester med ulike typer papir. Det eneste jeg kunne sette fingeren på, var at jeg ikke kunne ta en utskrift i 10x15-format på 27 sekunder som fremdeles så "flott" ut. Det hadde vært ønskelig om Epson hadde inkludert en beskrivelse av hvilke innstillinger du må gjøre for å få til dette.

       Hjertelig takk! Vennlig hilsen

       MacGyverNRW

       EcoTank ET-4550 5/5

       QueenSheba

       Jeg fikk denne supre skriveren til testing, og jeg må si den holder det den lover. Epson EcoTank ble grundig testet av meg, familien min og enkelte venner og bekjente. Denne skriveren har så mange funksjoner at det er mulig å gjøre sååå mye mer. Supert! Vi var alle svært begeistret over den. Skriveren har så å si alt man kunne tenke seg! Først var jeg litt bekymret over at den ville ta stor plass, og tenkte på hvor det ville være best å sette den. Men når vi pakket den ut, ble vi overrasket: Den var slettes ikke så stor. Det som er en spesielt stor fordel, er at du ikke trenger å bytte patroner så ofte. Ikke bare sparer det penger og miljøet, men det blir mindre å tenke på. KULT! Det absolutt verdt det å skaffe seg en Epson EcoTank-skriver. Epson EcoTank er morsom å bruke. Så morsom faktisk at selve arbeidet blir artigere også ;)

       11 000 sider uten å bytte patroner

       Jeg fikk denne supre skriveren til testing, og jeg må si den holder det den lover. Epson EcoTank ble grundig testet av meg, familien min og enkelte venner og bekjente. Denne skriveren har så mange funksjoner at det er mulig å gjøre sååå mye mer. Supert! Vi var alle svært begeistret over den. Skriveren har så å si alt man kunne tenke seg! Først var jeg litt bekymret over at den ville ta stor plass, og tenkte på hvor det ville være best å sette den. Men når vi pakket den ut, ble vi overrasket: Den var slettes ikke så stor. Det som er en spesielt stor fordel, er at du ikke trenger å bytte patroner så ofte. Ikke bare sparer det penger og miljøet, men det blir mindre å tenke på. KULT! Det absolutt verdt det å skaffe seg en Epson EcoTank-skriver. Epson EcoTank er morsom å bruke. Så morsom faktisk at selve arbeidet blir artigere også ;)

       EcoTank ET-2550 5/5

       camillefauque

       Epson EcoTank skal formodentlig kunne skrive ut 4000 sider i svart-hvitt og 6500 sider i farger takket være de medfølgende fargepatronene.

       Ren utskriftskvalitet og enkel betjening

       Epson EcoTank skal formodentlig kunne skrive ut 4000 sider i svart-hvitt og 6500 sider i farger takket være de medfølgende fargepatronene.

       For å kunne teste dette måtte jeg første fylle på skriveren selv. Bortsett fra litt blekksøl (hansker anbefales) er denne prosedyren veldig ukomplisert. Du åpner dekselet på høyre side, patronene åpnes ved å presses opp, og innholdet helles over på de medfølgende tankene. Disse tankene forsegles med gummiplugger for å forhindre lekkasje.

       Etter 20 minutter med blekkfylling, installerte jeg programvaren, noe som også var barnemat. Jeg lastet den ned fra nettet på kort tid, fulgte anvisningene, og etter noen få klikk var Epson EcoTank-skriveren klar til den første utskriften.

       Skriveren støyer ikke nevneverdig i bruk, og EcoTank-en hvisker ikke. Fargene er mettede, og svartnivået er herlig dypt. Det var også mulig å skrive ut fra nettbrettet uten problemer. Du trenger bare å finne passordet i Wi-Fi-innstillingene og angi det på nettbrettet for å opprette forbindelsen.

       Fotografier kan også skrives i god kvalitet (de kan naturligvis ikke sammenlignes med profesjonelle utskrifter ...).

       Wi-Fi-funksjonen er veldig praktisk. Du slipper kabelkrøll på skrivebordet. Skanning for eksempel ble for første gang for meg en hyggelig operasjon ettersom bildene havnet direkte på den bærbare datamaskinen.

       Med EcoTank ET-2550 fra Epson finnes det nå en ekte alt-i-ett-enhet på markedet.

       For min del er det ingenting å utsette på skriveren eller kritisere: fem stjerner!

       EcoTank ET-2550 5/5

       bonnie13

       Det første store plusset for meg er oppsettet, som rett og slett er barnemat og nær sagt går av seg selv :-) Hvis du ser for deg en innviklet prosedyre her, vil du bli gledelig overrasket! I tillegg følger det med nok blekk til rundt 10 000 utskrifter (4000 sider i svart-hvitt og 6500 i farger). Jeg kan selvfølgelig ikke si hvor mange den vil skrive ut til slutt, men etter flere intensive utskriftsjobber har jeg ikke merket at blekknivået har blitt redusert noe særlig :-)

       Enkel og praktisk – en super skriver!

       Jeg har brukt den i noen uker nå og er strålende fornøyd.

       Det første store plusset for meg er oppsettet, som rett og slett er barnemat og nær sagt går av seg selv :-) Hvis du ser for deg en innviklet prosedyre her, vil du bli gledelig overrasket! I tillegg følger det med nok blekk til rundt 10 000 utskrifter (4000 sider i svart-hvitt og 6500 i farger). Jeg kan selvfølgelig ikke si hvor mange den vil skrive ut til slutt, men etter flere intensive utskriftsjobber har jeg ikke merket at blekknivået har blitt redusert noe særlig :-)

       Jeg er allerede begeistret!

       Det andre plusset er det raske oppsettet og bruken av Wi-Fi-funksjonen. Bærbare og stasjonære PC-er osv. kan kobles til skriveren i løpet av sekunder, og det hele fungerer enkelt og problemfritt (selv for vanlige dødelige).

       Det tredje store plusset er muligheten for direkte fotoutskrift ved å bruke skriveren: Bare sett inn minnekortet i skriveren, og sett i gang. Du kan også bruke iPrint-appen, som er tilgjengelig for dette formålet, til å skrive ut fotografier, dokumenter, koblinger eller nettsider via telefonen din.

       Utskriftskvaliteten på fotografier på fotopapir er veldig bra, og vanlig utskrift og skanning fungerer også helt topp.

       Jeg er begeistret – uten forbehold. Denne skriveren har virkelig overbevist meg.

       Anskaffelsesprisen er virkelig verdt det for min del, og du sparer mye penger i løpet av perioden du bruker skriveren. I tillegg er utskriftsprosedyren gjort så enkel og praktisk som mulig – ganske enkelt glimrende :-)

       EcoTank ET-2550 5/5

       oppløsning

       Topp skriver med mange funksjoner, god konstruksjonskvalitet og forsvinnende lave utskriftskostnader.

       Si farvel til skriverpatroner!

       Topp skriver med mange funksjoner, god konstruksjonskvalitet og forsvinnende lave utskriftskostnader.

       Svært økonomiske utskrifter, og takket være blekkbeholdere som kan etterfylles, slipper du å kjøpe dyre blekkpatroner. Enkelt, rimelig og miljøvennlig.

       Skriveren har også skannefunksjoner, slik at du raskt kan kopiere uten å gå via PC-en.

       God farge- og fotoutskrift, og tilgjengelig hvor som helst og når som helst via Epsons app.

       Ta bilder med mobilen, og skriv dem ut mens du allerede er i gang med å ta neste bilde :-D

       EcoTank ET-4550 5/5

       Tanja1988

       Jeg har testet skriveren i to uker nå og synes den er helt glimrende! Det er slutt på sløsing med papir, fordi jeg kan enkelt skrive ut tosidig. Og det beste er at PC-en ikke engang trenger å være på. Du bare styrer skriveren fra mobiltelefonen eller via e-post, og skriveren skriver ut! Det kunne ikke ha vært mer praktisk. Jeg kan anbefale den på det varmeste. Prisen er verdt det!

       Glimrende enhet med en mengde funksjoner

       Jeg har testet skriveren i to uker nå og synes den er helt glimrende! Det er slutt på sløsing med papir, fordi jeg kan enkelt skrive ut tosidig. Og det beste er at PC-en ikke engang trenger å være på. Du bare styrer skriveren fra mobiltelefonen eller via e-post, og skriveren skriver ut! Det kunne ikke ha vært mer praktisk. Jeg kan anbefale den på det varmeste. Prisen er verdt det!

       EcoTank ET-4550 5/5

       SMB2002

       Oppsettet er svært enkelt, og det er ukomplisert og raskt å fylle opp tankene. Jeg har installert skriveren på den stasjonære og bærbare PC-en og på nettbrettet og mobilen. Skriveren fungerer glimrende og raskt på alle enhetene. Utskrift via Epson Connect er også lettforståelig. Ved å bruke spesial-e-postadressen kan du skrive ut e-poster og vedlegg uten å bruke annen programvare.

       Anbefalt allrounder

       Oppsettet er svært enkelt, og det er ukomplisert og raskt å fylle opp tankene. Jeg har installert skriveren på den stasjonære og bærbare PC-en og på nettbrettet og mobilen. Skriveren fungerer glimrende og raskt på alle enhetene. Utskrift via Epson Connect er også lettforståelig. Ved å bruke spesial-e-postadressen kan du skrive ut e-poster og vedlegg uten å bruke annen programvare.

       Kopi- og skannejobber fullføres raskt og med svært god kvalitet.

       Én negativ ting jeg merket meg, er vibrasjoner fra skriveren i skrivebordet mens utskriften pågår. Det gjør blant annet at dataskjermen dirrer.

       Samlet sett kan skriveren sterkt anbefales, og den er virkelig verdt pengene.

       Epson har utviklet en veldig god skriver her. Å fylle patronene og sette opp skriveren går som en lek. Svært raske utskrifter i svart-hvitt og farger. Kvaliteten på utskriftene uten større justeringer er perfekt og veldig ren, enten du skriver ut ren tekst eller tekst med bilder. Fotokvalitet i A1-størrelse. Wi-Fi-funksjonalitet og utskrift mens du er på farten, er genialt. Du bare laster ned appen på smarttelefonen eller nettbrettet, så er det bare å sette i gang.

       Rask og praktisk – ET-4550 i et nøtteskall

       Epson har utviklet en veldig god skriver her. Å fylle patronene og sette opp skriveren går som en lek. Svært raske utskrifter i svart-hvitt og farger. Kvaliteten på utskriftene uten større justeringer er perfekt og veldig ren, enten du skriver ut ren tekst eller tekst med bilder. Fotokvalitet i A1-størrelse. Wi-Fi-funksjonalitet og utskrift mens du er på farten, er genialt. Du bare laster ned appen på smarttelefonen eller nettbrettet, så er det bare å sette i gang.

       EcoTank ET-4550 5/5

       Feetonfire1988

       Jeg har nå testet den nye Epson EcoTank 4550-skriveren grundig. Selv om det koster noe mer enn andre modeller, er den helt klart verdt prisen.

       Kostnadseffektiv allrounder

       Jeg har nå testet den nye Epson EcoTank 4550-skriveren grundig.
       Selv om det koster noe mer enn andre modeller, er den helt klart verdt prisen.
       Det er fordi de innovative blekktankene og de svært økonomiske blekkbeholderne gjør at utskriftskostnaden er helt uovertruffen.

       Jeg er fullstendig overbevist av kvaliteten og hastigheten på skriveren. Andre modeller har ikke en sjanse.

       Og de mange funksjonene er prikken over i-en.
       Særlig utskrift fra smarttelefoner og nettbrett blir kjempeenkelt ved hjelp av Epson iPrint-appen.
       Jeg synes funksjonen for tosidig utskrift og skanning er genial. Dette gjør at du kan skrive ut tosidige utskrifter uten å måtte snu arket.

       Jeg ville absolutt kjøpt skriveren igjen.

       EcoTank ET-2550 5/5

       DanielKaiser

       Etter at jeg pakket ut skriveren fra den svært gode emballasjen, var neste trinn å slå på enheten, og jeg var litt engstelig for dette. Hvorfor? Fordi med andre enheter har det ikke alltid vært problemfritt å sette opp Wi-Fi-forbindelsen. Det skulle vise seg at jeg engstet meg uten grunn. Enheten startet opp, og jeg ble ledet gjennom initialiseringen. Denne prosessen skal visstnok ta 20 minutter, men for meg tok det bare litt under 15 minutter. Etterpå startet jeg Wi-Fi-assistenten (jeg bruker et hjemmenettverk med en ruter). I løpet av få sekunder etter at jeg hadde skrevet inn nettverksnøkkelen, var jeg koblet til ruteren. På min PC (Windows 10) ble skriveren straks synlig under Enheter og skrivere, og jeg kunne begynne å skrive ut og skanne.

       Nye utskriftsopplevelser ...

       Etter at jeg pakket ut skriveren fra den svært gode emballasjen, var neste trinn å slå på enheten, og jeg var litt engstelig for dette. Hvorfor? Fordi med andre enheter har det ikke alltid vært problemfritt å sette opp Wi-Fi-forbindelsen. Det skulle vise seg at jeg engstet meg uten grunn. Enheten startet opp, og jeg ble ledet gjennom initialiseringen. Denne prosessen skal visstnok ta 20 minutter, men for meg tok det bare litt under 15 minutter. Etterpå startet jeg Wi-Fi-assistenten (jeg bruker et hjemmenettverk med en ruter). I løpet av få sekunder etter at jeg hadde skrevet inn nettverksnøkkelen, var jeg koblet til ruteren. På min PC (Windows 10) ble skriveren straks synlig under Enheter og skrivere, og jeg kunne begynne å skrive ut og skanne.

       Både utskrifts- og skannekvaliteten er svært god, som var en gledelig overraskelse.

       Kvaliteten på utskrift av tekst er veldig bra, men skiller seg ikke fra tilsvarende enheter. Skriveren utmerker seg imidlertid når det gjelder utskrift av fotografier. Jeg satte inn fotopapir og skrev ut et feriebilde. Resultatet var glimrende, og jeg kunne ikke se forskjell på det og en profesjonell fotoutskrift. Og utskriften skjer svært raskt og med et behagelig lydnivå. Enheten er også svært stillegående under skanning.

       Det er også svært enkelt å skrive ut fra et SD-kort. Sett inn kortet, og velg fotosymbolet på skjermen. Etterpå vises bildene, og du kan enten skrive ut alle eller bare utvalgte bilder. Denne funksjonen kunne ikke vært enklere.

       Det var også helt problemfritt å koble til en smarttelefon etter at jeg installerte Epson iPrint-appen. Nå kan jeg skrive ut i utmerket kvalitet fra en mobil enhet uten problemer.

       Jeg gir skriveren to tomler opp!

       EcoTank ET-2550 5/5

       Ceyda81

       Jeg har testet skriveren i to uker nå og er skikkelig begeistret. De medfølgende blekkbeholderne kan raskt fylles på tankene. Til å begynne med ble det litt blekksøl på fingrene, men det er en liten pris å betale for de rimelige etterfyllingsbeholderne. Jeg nevner det fordi det var et problem med den forrige skriveren vår fra en annen produsent. Den var veldig dyr og gikk raskt tom for blekk. Det betød at du måtte tenke deg om tre ganger før du skrev ut noe. Med denne skriveren er ikke dette noe problem i det hele tatt. Oppsettet gikk veldig raskt og problemfritt. Wi-Fi-funksjonen er glimrende. Den gjør at du slipper kabler. Utskriftene går veldig raskt, og selv utskrifter fra en smarttelefon går som en lek. Du bare laster Epson-appen. Det har jeg skikkelig sansen for.

       Epson EcoTank innfridde alle forventningene mine

       Jeg har testet skriveren i to uker nå og er skikkelig begeistret. De medfølgende blekkbeholderne kan raskt fylles på tankene. Til å begynne med ble det litt blekksøl på fingrene, men det er en liten pris å betale for de rimelige etterfyllingsbeholderne. Jeg nevner det fordi det var et problem med den forrige skriveren vår fra en annen produsent. Den var veldig dyr og gikk raskt tom for blekk. Det betød at du måtte tenke deg om tre ganger før du skrev ut noe. Med denne skriveren er ikke dette noe problem i det hele tatt. Oppsettet gikk veldig raskt og problemfritt. Wi-Fi-funksjonen er glimrende. Den gjør at du slipper kabler. Utskriftene går veldig raskt, og selv utskrifter fra en smarttelefon går som en lek. Du bare laster Epson-appen. Det har jeg skikkelig sansen for.

       Fargegjengivelsen er utrolig bra. Det er i det hele tatt en super enhet som jeg helt klart anbefaler til andre.

       Denne skriveren er et multitalent. Jeg har brukt EcoTank ET-2550 i to uker nå og er fremdeles overveldet over hvor lett den er å bruke. Til å begynne med var jeg i tvil om jeg kunne integrere den i nettverket mitt uten hjelp, men etter en halv times lesing i det medfølgende heftet var det ikke lenger tvil. Og skriveren virket. Det er en smal sak å fylle blekktankene, og tillegg kan jeg fortelle at det var null blekksøl på fingrene den første gangen (som du vanligvis får ved bytte av patroner). Skanningen og kopieringen er nøyaktig, utskriftene er førsteklasses, og det er veldig enkelt å styre hver enkelt handling som visualiseres svært godt på skjermen. Det føles som om noen holder deg i hånden og leder deg gjennom programmet. Det er også problemfritt å skrive ut fra et SD-kort. Lydnivået er også behagelig. Jeg har i alle fall hatt langt mer støyende enheter tidligere.

       Kult!

       Denne skriveren er et multitalent.

       Jeg har brukt EcoTank ET-2550 i to uker nå og er fremdeles overveldet over hvor lett den er å bruke. Til å begynne med var jeg i tvil om jeg kunne integrere den i nettverket mitt uten hjelp, men etter en halv times lesing i det medfølgende heftet var det ikke lenger tvil. Og skriveren virket. Det er en smal sak å fylle blekktankene, og tillegg kan jeg fortelle at det var null blekksøl på fingrene den første gangen (som du vanligvis får ved bytte av patroner). Skanningen og kopieringen er nøyaktig, utskriftene er førsteklasses, og det er veldig enkelt å styre hver enkelt handling som visualiseres svært godt på skjermen. Det føles som om noen holder deg i hånden og leder deg gjennom programmet. Det er også problemfritt å skrive ut fra et SD-kort. Lydnivået er også behagelig. Jeg har i alle fall hatt langt mer støyende enheter tidligere.

       EcoTank ET-2550 5/5

       blondi18

       Dette produktet er veldig nøyaktig. Bildene er også svært gode.

       ECO-TANK 2550

       Dette produktet er veldig nøyaktig. Bildene er også svært gode.

       EcoTank ET-2550 4/5

       Neptunia

       Jeg er rett og slett gledelig overrasket, fordi den skriver ut svært raskt og med intense farger. Skanning går som en lek. Samme med kopiering. Jeg har også sansen for at du enkelt kan fylle på blekktanken ... Høydepunktet for meg er Wi-Fi-funksjonen og det at du kan skrive ut fra bærbare datamaskiner, smarttelefoner eller nettbrett.

       Gledelig overrasket

       Jeg er rett og slett gledelig overrasket, fordi den skriver ut svært raskt og med intense farger. Skanning går som en lek. Samme med kopiering. Jeg har også sansen for at du enkelt kan fylle på blekktanken ... Høydepunktet for meg er Wi-Fi-funksjonen og det at du kan skrive ut fra bærbare datamaskiner, smarttelefoner eller nettbrett.

       EcoTank ET-4550 5/5

       Moorhusen

       Skriveren har vært i bruk hos oss én uke nå. Bildekvaliteten er strålende. Enkel installasjon og bruk og raske utskrifter. Det går til og med raskt å skrive ut fotografier og fargeutskrifter, uten at det går utover kvaliteten.

       Super skriver

       Skriveren har vært i bruk hos oss én uke nå. Bildekvaliteten er strålende. Enkel installasjon og bruk og raske utskrifter. Det går til og med raskt å skrive ut fotografier og fargeutskrifter, uten at det går utover kvaliteten.

       EcoTank ET-4550 5/5

       HanniHD

       En virkelig imponerende skriver!

       Super allrounder!

       En virkelig imponerende skriver!
       Skriver ut raskt og stille og med gode resultater.
       Jeg har skrevet ut mer enn 500 sider, og ifølge blekknivåskjermen har det knapt gått med noe blekk så langt.
       Jeg hadde heller ingen større vanskeligheter med å fylle på blekktankene heller. Tips: Bruk et papirhåndkle når du tar ut beholderne, så slipper du å søle til hendene dine.
       Skanne- og kopifunksjonene er også supre. Funksjonen for direkte skanning til PDF er veldig praktisk.
       Fargeutskriftene holder enestående kvalitet, bortsett fra store områder med svart. Disse blir stripete ved normal kvalitet.
       Skriveren imponerer meg, på tross av den høye prisen, fordi de lave utskriftskostnadene vil betale seg i lengden.

       Det er fascinerende hvor raskt utskriftsteknologien utvikler seg. Enkel installasjon og etterfylling. Selv om anskaffelsesprisen er heller høy, er andre kostnader behagelig lave. Muligheten til å kunne bruke skriveren uansett hvor jeg befinner meg, er også veldig viktig.

       Teknologien gjør fremskritt.

       Det er fascinerende hvor raskt utskriftsteknologien utvikler seg. Enkel installasjon og etterfylling. Selv om anskaffelsesprisen er heller høy, er andre kostnader behagelig lave. Muligheten til å kunne bruke skriveren uansett hvor jeg befinner meg, er også veldig viktig.

       Den nye "lille" Epson-skriveren gjør et solid inntrykk. Det er veldig enkelt å fylle på blekk, selv om du naturligvis må være litt forsiktig.

       God skriver med supert "blekksystem"

       Den nye "lille" Epson-skriveren gjør et solid inntrykk.
       Det er veldig enkelt å fylle på blekk, selv om du naturligvis må være litt forsiktig.
       Utskriftskvaliteten virker bra (både svart-hvitt og farge) og vil sannsynligvis holde lenge.
       Det viktigste er at blekket forhåpentligvis ikke tørker i tankene, men jeg kan dessverre ikke si ennå om det er tilfelle.
       Tilkobling og oppsett går som en drøm. Utskrift via WLAN fungerer perfekt.
       Svartnivået er bra, og fargene er veldig klare.

       Negative:
       Personlig liker jeg ikke papirmateren. Ved mating ovenfra har du alltid ulempen ved at arkene bøyer seg relativt raskt.
       Jeg skulle ønske den hadde tosidig utskrift. Det er synd den ikke har det.

       Ellers er jeg veldig fornøyd med enheten. Den gjør det den skal gjøre, og at den ikke bruker blekkpatroner er genialt!

       Og en ting til: I disse dager må den også se bra ut!

       EcoTank ET-2550 5/5

       MichaelaFL2010

       1. Utpakking, oppsett, installasjon og fylling av tankene var problemfritt (superenkelt) med veldig god dokumentasjon (papir og CD).

       Kul alt-i-ett-skriver

       1. Utpakking, oppsett, installasjon og fylling av tankene var problemfritt (superenkelt) med veldig god dokumentasjon (papir og CD).
       2. ET-2550 skriver ut veldig stille og raskt, i motsetning til for eksempel Epson Stylus SX 210.
       3. Wi-Fi-funksjonen er en gledelig overraskelse! Nå kan jeg sende en utskriftsordre direkte til ET-2550 fra smarttelefonen, uansett hvor jeg befinner meg, så venter utskriftene på meg hjemme (glimrende idé og fungerer perfekt).
       4. Skanning, utskrifter i svart-hvitt og farge (utskriftskvalitet: topp)
       5. Samme gjelder funksjonen for fotoutskrifter – skarpe farger og svært raske utskriftsresultater her også!
       6. I morgen skal jeg i gang med en stor utskriftsjobb – 2000 flygeblader for min neste teateroppsetning! Jeg har allerede skrevet ut 350 eksemplarer i A5. Det første så akkurat likt ut som det siste (svært rask, ren utskriftskvalitet)!

       Så langt en glimrende skriver med supre funksjoner!

       Svært god "alt-mulig-skriver" til kontoret med fire separate blekktanker, som brukeren fyller på. Utskrifts- og skannekvaliteten er svært god, og mengden funksjoner som WLAN, LAN, AirPrint osv. er utrolig.

       Balansert allrounder til kontorbruk

       Svært god "alt-mulig-skriver" til kontoret med fire separate blekktanker, som brukeren fyller på. Utskrifts- og skannekvaliteten er svært god, og mengden funksjoner som WLAN, LAN, AirPrint osv. er utrolig.

       Blekk til etterfylling kan kjøpes rimelig og fylles på enkelt (jeg ville fremdeles brukt engangshansker, fordi det er mulig å søle litt)..

       Det eneste minuset: Papirskuffen på 150 ark kunne godt rommet mer ...

       Jeg har for tiden EPSON ET-2550 for testing, og hva annet kan jeg si enn: genialt!
       Skriveren er en fulltreffer fra første øyekast. Visuelt sett er den en drøm.

       EPSON har overgått seg selv – igjen!

       Jeg har for tiden EPSON ET-2550 for testing, og hva annet kan jeg si enn: genialt!
       Skriveren er en fulltreffer fra første øyekast. Visuelt sett er den en drøm.

       Og deretter første utskrift: himmelsk. Den er rask, stillegående og ser fantastisk ut!
       Vi er så fornøyd med skriveren.
       Installasjonen er ukomplisert. Først må du fylle de fire blekktankene. Forsiktig! Ikke la noe gå galt her. Måten blekkbeholderne åpnes på, bør revurderes. Jeg fikk dessverre noe svart blekk på fingeren, og det tok 20 minutter å fjerne det.
       Skriveren trenger deretter 20 minutter på oppsett. Dette ordner den selv. Deretter kan du sette i gang. Hvis du vil bruke skriveren fra PC-en, installerer du driveren fra CD-en, så er du klar. Det er også enkelt å sette den opp i hjemmenettverket via WLAN. Skriveren har en skjerm. Du velger bare nettverket der, skriver inn nettverksnøkkelen, og dermed er det klart. Synkronisering med en iPhone er også rene barnematen. Du trenger bare å lagre en PIN-kode på skriveren, skriv den inn på telefonen, så kan du skrive ut bilder etter noen få sekunder. Samme med e-post. Du bare registrerer skriveren, så kan du straks skrive ut fra hvor som helst ved sende e-post til skriveren. Genialt! Skanning og kopiering fungerer også perfekt.
       Du har mulighet til å sette inn et SD-kort foran på enheten, og du kan deretter velge og skrive ut bilder direkte via skjermen.
       Du kan angi ønsket format og papirkvalitet via menyen på skriveren. Skjermen er mer enn bra nok til dette.
       På siden er det en skjerm som viser blekknivåene.
       Det viktigste er selvfølgelig utskriftene: Jeg kan bare FANTASTISKE resultater! Skriveren er svært rask og stillegående, og kvaliteten er utrolig imponerende. Enten du skriver ut fotografier eller "bare" tekst.
       Jeg kan naturligvis ikke si ennå om blekket holder til å skrive ut det lovte sidetallet (4000 sider i svart-hvitt og 6500 i farger). Jeg vet heller ikke hva som skjer med blekket hvis du over en lengre periode ikke skriver ut noe, eventuelt bare litt. Jeg må vente å se om den trenger påfyll med "ferskt" blekk (men dette har ikke skjedd med meg ...).
       Min vurdering: Veldig bra enhet med supre resultater. Irritasjonen ved å måtte bytte patroner er nå over, og denne løsningen er også bra for miljøet. Jeg kan derfor bare anbefale den!

       EcoTank ET-2550 5/5

       Woody165

       Jeg har hatt EcoTank ET-2550-skriveren siden forrige fredag (23.10.2015).Jeg ble begeistret fra første stund.

       Smart idé for hvordan du kan spare løpende kostnader

       I’ve had the EcoTank ET-2550 since last Friday, 23/10/2015.
       Jeg ble begeistret fra første stund.
       Etter å ha fylt tankene og satt opp Wi-Fi-forbindelsen skrev jeg ut de første sidene.

       Du må bare være forsiktig når du fyller på tankene, ellers får du blekk på fingrene.
       Oppsettet og installasjonen er enkel og kan gjøres uten å ha teknisk kunnskap.

       Jeg kan anbefale denne skriveren.

       Skriveren er enkel å pakke opp hjemme. Det er kjempeenkelt å fylle på tanken, og det er ikke noe søl.

       Super skriver for folk som skriver ut mye hjemme

       Skriveren er enkel å pakke opp hjemme. Det er kjempeenkelt å fylle på tanken, og det er ikke noe søl.
       Som lærer skriver jeg ut mye til individuelt tilpasset læring, blant annet mange store fargebilder. Det er ingen utflyting i disse utskriftene og heller ingen rare linjer på bildene. Alt ser med andre ord veldig bra ut. Fargene stemmer også overens med det jeg kan se på skjermen.
       Fargene er veldig flotte, selv når utskriftene lamineres.
       Det jeg liker spesielt godt, er at jeg kan skrive ut via WLAN fra alle enhetene vi har: iPad, iPhone og ulike PC-er. Utrolig praktisk!
       Kopifunksjonen fungerer perfekt.
       Jeg kan anbefale denne skriveren på det varmeste.

       Svært god konstruksjonskvalitet.Du kan til og med skrive ut på begge sider takket være tosidigfunksjonen.

       Rett og slett en TOPP skriver for mindre virksomheter.

       Svært god konstruksjonskvalitet.
       Du kan til og med skrive ut på begge sider takket være tosidigfunksjonen.
       Den automatiske skannermateren for flere ark er rimelig rask.
       Flatbedskanneren er imidlertid mye raskere.
       Skanneresultatene og kopiene er svært gode. Du må tåle noe utflyting på bildene (det er tross alt ikke en fotoskriver), men de er likevel veldig bra.
       Det gikk som en lek å fylle på blekktankene.
       Antallet porter er utrolig.
       De inkluderer USB-, nettverks- og WLAN-port og kan også styres via en smarttelefon-app.
       Første gangs installasjon tar litt lenger. 20 minutter for å fylle opp tanken i skriverhodene, men mens dette foregår, kan du gjøre deg kjent med PDF-dokumentasjonen.
       Etter dette går resten av installasjonen veldig raskt.
       Jeg har blitt svært POSITIVT overrasket over Epson EcoTank ET-4550.

       Denne 3-i-1-blekkskriveren er det ideelle valget for dem som ønsker å redusere utskriftskostnader.

       Super alt-i-ett-skriver

       Denne 3-i-1-blekkskriveren er det ideelle valget for dem som ønsker å redusere utskriftskostnader.

       Sparekalkulator

       Finn ut hvor mye du kan spare

       Sammenlign EcoTank med de 20 bestselgende skriverne ved hjelp av vår brukervennlige nettkalkulator.

       Lær mer
       1. To års blekkforbruk basert på gjennomsnittlig månedlig utskriftsvolum på 150 sider.
       2. Gjennomsnittlig besparelse ved utskrift av sideantallet med blekkbeholderne som følger med EcoTank-serien, inkludert maskinvareprisen. Sammenligningen er basert på A4 EcoTank-serien og gjennomsnittet av de ti mest solgte modellene i Vest-Europa i perioden fra mai 2015 til april 2016, ifølge undersøkelser utført av GfK. Utskriftskostnader er beregnet basert på fordelingen mellom blekkpatroner i standard og XL-størrelse i samme periode i det vesteuropeiske markedet, ut i fra gjennomsnittlige utsalgspriser, ifølge undersøkelser utført av GfK. Blekkpatronenes kapasitet ifølge produsentens nettsteder.
       3. Gjennomsnittlig besparelse ved utskrift av sideantallet med blekkbeholderne som følger med EcoTank-serien, inkludert maskinvareprisen. Sammenligningen er basert på A4 EcoTank-serien og gjennomsnittet av de ti mest solgte modellene i Vest-Europa i perioden mai 2015 – april 2016, ifølge undersøkelser utført av GfK.
        Utskriftskostnader er beregnet basert på fordelingen mellom blekkpatroner i standard og XL-størrelse i samme periode i det vest-Europeiske markedet, ut i fra gjennomsnittlige utsalgspriser, ifølge undersøkelser utført av GfK. Blekkpatronenes kapasitet ifølge produsentens nettsteder
       4. Kostnaden per side er beregnet på grunnlag av veiledende pris per blekkbeholder delt på den oppgitte ytelsen.
       5. ET-4550 og ET-3600 leveres med blekk tilsvarende utskrift av 11 000 sider. Se spesifikasjonene for medfølgende blekk for andre modeller.
        Svart-hvitt: 11 000/farger: 11 000 sider basert på de to blekkflaskesettene som følger med skriveren. Svart-hvitt: 6000/farger: 6500 sider basert på 774-/664-blekkflasker som selges separat.
        Ytelsen/sidekostnaden er beregnet basert på Epsons originale metode for utskriftsimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712. Ytelsen/sidekostnaden er IKKE basert på ISO/IEC24711. Ytelsen/sidekostnaden kan variere avhengig av bildene du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut, og miljømessige forhold, for eksempel temperatur.
       6. Krever trådløs Internett-tilkobling. Besøk www.epsonconnect.eu for å få mer informasjon om støttede språk og enheter.
       7. Oppgitt kapasitet er basert på Epsons opprinnelige metode for utskriftssimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712. Det er brukt nye, utskiftbare blekksett. Kapasiteten er IKKE basert på ISO/IEC 24711. Kapasiteten kan variere avhengig av sidene som skrives ut, papirtypen som brukes, hvor ofte man skriver ut, og miljømessige forhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde for å fylle dysene på skrivehodet, og derfor kan kapasiteten til det medfølgende settet være lavere.
       8. Hentet fra en undersøkelse utført av OnePoll på vegne av Epson i august 2015. 8000 europeiske forbrukere i Italia, Spania, Storbritannia og Tyskland deltok.
       9. Svarte blekktanker brukes samtidig av skriveren, og begge må være fylt for å skrive ut.
       10. Epsons blekktankskrivere med høy kapasitet har oppnådd et samlet globalt salg på 20 millioner enheter siden lanseringen i 2010.

       Hopp over