Si farvel til blekkpatroner

Spar opptil 90 % på utskriftskostnadene1

Play

Vi introduserer EcoTank-skrivere

Ser du etter et alternativ med svært lave kostnader?

Vår nyskapende EcoTank-serie har en uslåelig kostnad per side med 90 % besparelse på blekkostnadene1. Blekktankene med ekstra høy kapasitet som kan etterfylles sørger for at du kan skrive ut tusenvis av sider uten å bytte blekkpatron.

Hvordan fungerer det?

En EcoTank-skriver er fundamentalt forskjellig fra de fleste skrivere – den har en stor blekktank som du fyller opp med de inkluderte blekkflaskene, i stedet for blekkpatroner. Fra første stund har du nok blekk til å skrive ut opptil 14 000 sider2 – som betyr at du sparer både tid og penger, ettersom du ikke må bytte blekkpatroner hele tiden. Oppsettet er enkelt, påfyllingen er uten søl og skriveren er dessuten pålitelig, og gir side etter side med utskrifter av høy kvalitet.

Se videoen nedenfor for å se hvor enkelt det er.

SKRIV UT OVER 40 SIDER I SVART FOR KR 13

SKRIV UT OVER 20 SIDER I FARGER FOR KR 13

Hvilken skriver gir de beste besparelsene?

Test EcoTank – lett som en plett

 1. Velg en Epson EcoTank-modell, og sammenlign den med en av de 20 bestselgende skriverne.
 2. Fortell oss hvor mange sider du sannsynligvis vil skrive ut per måned, og hvor mange år du trolig kommer til å bruke skriveren.
 3. Klikk på Beregn

Fordeler

Ikke alle skrivere med blekktanksystem er like. Epson er nyskapere i denne bransjen, og har flere års erfaring i å utvikle og forbedre denne teknologien. Finn ut hva som gjør EcoTank så spesiell.

Ikke mer søl eller feil

Disse dryppfrie flaskene kan forsegles, og kan kun kobles til tilsvarende fargetanker.

Langvarig verdi

Du kan skrive ut tusenvis av sider med blekket som medfølger. Når du til slutt går tom, er det rimelig å kjøpe påfyllingsbeholdere.

Tosidige utskrifter

Spar penger og papir ved å skrive ut på begge sider av arket automatisk (kun aktuelle modeller).

Skriv ut fra smarte enheter

Med gratisapper fra Epson er det enkelt å skrive ut og skanne til nettskyen fra mobiltelefoner, nettbrett og bærbare PC-er4.

Fotoutskrifter av høy kvalitet

Produserer enestående, glansede fotografier som kan vare i opptil 300 år i et fotoalbum (kun ET-7700 og ET-7750)5.

Plassbesparende design

EcoTank-skrivere med tanken integrert på forsiden er kompakte og stilige.

Slitesterkt permanent skrivehode

I motsetning til andre produsenter, forringes ikke Epsons permanente skrivehode. Du trenger ikke sette av penger til et erstatningsskrivehode, eller ta deg bryet med å montere et nytt

Prisvinnende

Over 50 millioner EcoTank-skrivere er solgt verden over6. EcoTank har også vunnet utallige internasjonale priser for sitt nyskapende og økonomiske design.

Bli kjent med serien

Daglige utskrifter

Du kan enkelt skanne, kopiere og skrive ut med disse 3-i-1 A4-skriverne som kan kobles til bærbare PC-er, nettbrett og telefoner.

Utskrift i bedriftskvalitet

Få arbeidet gjort på en effektiv måte med disse bedriftsorienterte modellene.

Fotoutskrift

Skriv ut opptil 3400 bilder2 med de medfølgende blekkflaskene. og få holdbare fotografier som vil vare i mange generasjoner fremover.

EcoTank svart-hvitt

Spar opptil 50 % på utskrift over tre år, sammenlignet med svart-hvitt-laserskrivere9.

Sammenlign produkter

Teknologi
Alt-i-ett-funksjoner
Tilkobling
Maks. papirstørrelse
Tosidige utskrifter
Automatisk dokumentmater
LCD-skjerm
Mobil- og nettskybasert utskriftstjeneste

Bak kulissene

Hvordan er det å være på settet med Usain Bolt?

Sjekk ut galleriet vårt:

Skriv ut fra mobiltelefonen og mye mer

Med Epsons utvalg av alt-i-ett-skrivere er det raskt og enkelt å skrive ut fra mobiltelefoner. Det er ikke nødvendig å gjøre alt fra skrivebordet lenger – send ting til utskrift fra nettbrettet eller smarttelefonen ved hjelp av Wi-Fi og en rekke gratisapper for mobil utskrift4.

 • Epson Smart Panel app
 • Epson Creative Print-appen
 • Skriv ut bilder fra Facebook
 • Skriv ut e-post
 1. Gjennomsnittlig kostnadsbesparelse per side og gjennomsnittlig antall blekkpatroner som kreves for å skrive ut samme antall sider som EcoTank-blekkflaskene 102 og 104. Sammenligning mellom gjennomsnittskapasitet (A4-utskrifter av ISO/IEC 24711) for EcoTank-flaskene 102 og 104 og originalrekvisita som brukes i de 50 bestselgende blekkpatronskriverne (i henhold til GfK-paneldata for salg av blekkskrivere og blekkpatroner på salgssteder i markedene Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Spania og Italia fra april 2019 til mars 2021).
 2. Oppgitt ytelse er anslått basert på Epsons opprinnelige metode fra utskriftssimuleringen av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712 eller 29103. Oppgitt ytelse er ikke basert på ISO/IEC 24711 eller 20102. Oppgitt ytelse kan variere avhengig av bildene du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut og miljømessige forhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og kapasiteten til det medfølgende settet blir derfor lavere.
 3. Antall sider som kan skrives ut er basert på den høyeste kostnaden per side (CPP) for Epsons 102-, 104- og 664-produktserier med blekkflaske. Kostnad per side beregnes fra den totale standardprisen for cyan, magenta og gule blekkflasker kombinert for fargesider eller svart blekkflaske for svarte sider, delt på den publiserte sidekapasiteten. Standardprisene er korrekte per august 2018
 4. Krever trådløs Internett-forbindelse. Du finner mer informasjon om støttede språk, enheter og annet på www.epsonconnect.eu
 5. Bestandighetsbaseringer basert på akselerert testing av utskrift på spesialmedier, oppbevart i arkiveringslommer i album. Faktisk utskriftstabilitet varierer med medium, bilde, visningsforhold, lysintensitet, luftfuktighet og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke for holdbarheten til utskriftene.
 6. Kumulativt salg av Epson-skrivere med blekktank fra 2010 til 2020 basert på Epsons interne leveringsdata.
 7. Betingelser og vilkår gjelder. Når du har kjøpt en av de aktuelle skriverne og et Unlimited Printing-kort, må du gå til www.unlimitedprintingwithecotank.epson.no/ registrere deg for tjenesten.
 8. Opptil 3 års forbruk av blekk basert på gjennomsnittlig månedlig utskriftsvolum på 140 sider for A4 EcoTank-skrivere til hjemme- og kontorbruk.
 9. Besparelser oppnådd over tre år ved å skrive ut 406 sider per måned. Kostnadssammenligning inkorporerer prising av maskinvare, inkluderte og etterfyllingsflasker/-tonerkassetter. Sammenligning av maskinvare er gjort basert på de innledende prisene på Epson-M1100 og gjennomsnittsprisen på de 77 % bestselgende A4-enkeltfunksjons svart-hvitt-laserskrivere (utskriftshastighet under 20 spm) i Hellas, Tsjekkia, Ungarn, Polen, resten av Sørøst-Europa, Romania, Slovakia, Slovenia og Tyrkia, for perioden januar–desember 2018, som registrert i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 4. kvartal 2018. Sammenligning av utskriftskostnader er gjort basert på de innledende prisene til Epsons flasker med svart blekk (110-serien) og gjennomsnittsprisen på ekte OEM-tonerkassetter med svart blekk, og den største tilgjengelige ytelsen til de 77 % bestselgende A4-enkeltfunksjons svart-hvitt-laserskrivere (utskriftshastighet under 20 spm) i Tsjekkia, Ungarn, Polen og Tyrkia i perioden januar–desember 2018, som registrert i IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker, 2. halvår 2018. Ytelsen til konkurrenters lasertonerkassetter er hentet fra produsentenes nettsteder.