WorkForce Pro RIPS

Inntil

84000

Sider uavbrutt utskrift10

RESULTATENE TALER
FOR SEG SELV

Færre stopp – bedre flyt

Bli kvitt de vanlige skriverfrustrasjonene og frigjør bedriften med de nyeste WorkForce Pro RIPS kontorskriverne. Den avanserte blekkpakkesystemteknologien, Replaceable Ink Pack System (RIPS), bruker blekkbeholderenheter med svært høy kapasitet – for utskrift av opptil 75 000 sider mellom blekkskiftene4.

Dette eliminerer det meste av det fysiske avfallet som er involvert i utskrift, sammenliknet med tilsvarende fargelaserskriver. Men det er bare begynnelsen. Med disse skriverne sparer du også tid og behovet for problemhåndtering blir mindre. I tillegg får du hjelp til å nå miljømålene dine, og produktiviteten øker fordi du kan nyte godt av fordelene med en distribuert skriverflåte.

 • Slutt å sløse med tiden

  Reduser nedetid som oppstår på grunn av administrering og avhending av tilbehør, vandring til skriverne, venting på utskrifter og gjenfinning av tapte eller stjålne dokumenter. Reduser bruken av IT-støtteressurser til å rette brukerfeil, som for eksempel feil installert tilbehør.

 • Slutt å sløse med penger

  Reduser kostnadene knyttet til sløsing med tid og energi, bruk IT-ressursene bedre og effektiviser håndteringen av tilbehør med Epson RIPS-teknologi. Oppnå forutsigbare utskriftskostnader samtidig som du nyter godt av produktivitetsfordelene som kommer med en distribuert utskriftsmodell.

 • Slutt å sløse med ressurser

  Fire blekkbeholdersystemer, et berg av tonere, fotolederenheter, tromler og emballasje? WorkForce Pro RIPS hjelper deg. I tillegg reduserer WorkForce Pro RIPS betraktelig miljøbelastningen ved logistikk og resirkulering og hjelper deg med å nå miljømålene dine. De bruker også mindre energi enn tilsvarende fargelasere.3

95%

Lavere strømforbruk enn sammenlignbare fargelaserskrivere3

Inntil 84 000 sider uavbrutt utskrift 4

84 000

WorkForce Pro RIPS-skriverne er bare tilgjengelig som del av en administrert skrivertjeneste. Med disse skriverne får du hjelp til å opprette en distribuert skriverflåte som både håndterer behovene til travle arbeidsgrupper og gir forutsigbare utskriftskostnader.

Hold virksomheten i gang med WorkForce Pro RIPS. Du trenger ikke lenger sløse bort tiden med å bytte rekvisita, håndtere feiladministrering av tilbehør, reparere feil eller vente på IT-støtte. Du kan konsentrere deg om effektiv kontorutskrift når du trenger det.

Fordelene med en distribuert skriverflåte er enkel tilgang, konfidensialitet og kontroll, som alt bidrar til en forbedret arbeidsflyt. En lokal distribuert utskriftsmodell er spesielt nyttig når konfidensialitet og rask og direkte tilgang til utskrifter er viktig. Det gjelder ledere, juridiske miljøer, personalavdelinger, ansatte med kundekontakt som lærere, leger, sykepleiere forhandlere som ikke kan gå fra kundene, pasientene eller elevene mens de går for å hente utskrifter.

Advantage Inkjet

Få et konkurransefortrinn med Epsons blekkskrivere

Les mer

Gjør slutt på workforce pro rips unødvendig avfall

Epsons nye blekkpakkesystem, WorkForce Pro Replaceable Ink Pack System (RIPS), eliminerer så godt som alle de vanlige frustrasjonene knyttet til utskrift på kontoret, slik som sløsing av tid, unødvendige kostnader, tapt produktivitet og unødvendig miljøbelastning. I stedet for kan bedrifter nyte godt av en tilgjengelig, driftssikker og sikker distribuert skriverressurs av høy kvalitet, som leverer det de trenger, når de trenger det, og som gjør det lettere å oppnå forutsigbare utskriftskostnader.

Lær mer om de skjulte kostnadene ved forretningsutskrift

Se servicehåndboken

Redusert nedetid

 • Lite behov for brukerinngrep reduserer antall avbrytelser som kaster bort tiden
 • Reduserer nedetid med Epson PrecisionCoreteknologi

Etterslep i utskriftskø

Økt produktivitet

 • Muliggjør distribuerte skrivere som leverer høykvalitetsutskrift lokalt
 • Reduserer ventetiden for utskrifter
 • Kombinerer sikkerhet og konfidensialitet med lokal utskriftshenting

Bestill mer tilbehør

Enkel administrasjon av tilbehør

 • Reduserer tapt, stjålet, utgått og utbrukt tilbehør
 • Frigjør tid gjennom forenklet administrering av rekvisitalageret
 • Reduserer behovet for lagringsplass for tilbehør

Behov for IT-støtte

Lave kostnader til IT-støtte

 • Reduserer tiden som går med til brukerstøtte og venting
 • Reduserer tiden som går med til å reparere skrivere etter feil bruk av tilbehør
 • Muliggjør mer effektiv og målrettet bruk av IT-ressurser

Kvitte seg med avfall fra tilbehør

Miljøansvar

 • Reduserer avfall fra tilbehør
 • Hjelper deg nå miljømålene dine
 • Eliminerer behovet for å administrere kompliserte innsamlings- og resirkuleringsprogrammer
 • Reduserer karbonutslippet for logistikk

Reduserer avfall fra tilbehør

Mengden avfall fra lasertonerkassetter og emballasje som er nødvendig for å skrive ut 75 000 svart-hvitt- og 50 000 fargesider2

WorkForce Pro RIPS med PrecisionCore

Vår nyeste, meste avanserte skriverhode er basert på teknologien som brukes i Epsons industrielle og kommersielle produkter. Resultatet er at PrecisionCore gir dramatisk forbedring av hastighet, kvalitet, driftssikkerhet og effektivitet.

Lær mer

Forbedret tilkobling for bedre arbeidsflyt

Med Epsons mobile og nettskybaserte utskriftstjenester kan du skrive ut og skanne trådløst ved hjelp av smarttelefoner og nettbrett i hjemmet, på kontoret og mens du er på farten.

Lær mer

 • DCP

  Løsninger for dokumentstyring

  Få bedre produktivitet og hold kostnadene nede ved å integrere papirløse dokumenter med arbeidsflyten i bedriften. Med Epsons effektive Document Capture Pro-programvare kan du automatisere papiropptaksprosesser med et lett trykk på en knapp.

  Lær mer

 • EDA

  Epson Device Admin

  Administrer en hel flåte av skrivere og skannere på en enkel måte eksternt, med full kontroll, inkludert muligheten til å installere, konfigurere, overvåke, vedlikeholde og feilsøke enhetene for økt produktivitet og kostnadsbesparelser.

  Lær mer

Workflow

Smart enhet med mobil utskrift og skanning med NFC.


NFC

Workforce pro RIPS-serien

 1. Forskning utført av Coleman Parkes på vegne av Epson Europa, blant 1 250 EU5-bedrifter med 50–500 og 500+ ansatte. Respondenter var IT-beslutningstakere. Undersøkelsen omfattet 250 bedrifter per land (UK, Frankrike, Italia, Tyskland, Spania) med virksomheter innen finans, detaljhandel og generelle markeder. Undersøkelsen ble gjennomført i februar 2014
 2. Sammenligning basert på WorkForce Pro WF-R5690- vs. HP LaserJet Pro 400 M475-serien. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke www.epson.eu/inkjetsaving
 3. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke www.epson.eu/inkjetsaving
 4. Omtrentlig antall sider. Faktisk kapasitet vil variere avhengig av bildene som skrives ut og bruksbetingelsene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke www.epson.eu/pageyield
 5. Fastsatt i samsvar med ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittet for ESAT fra Office Category Test for standard A4 ensidig og tosidig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke www.epson.eu/testing
 6. Maksimalt antall utskrevne sider per måned basert på skriverens ytelsesevner, inkludert ISO-klassifiserte utskriftshastigheter og papirhåndteringsevne
 7. Du finner mer informasjon om Email Print for Enterprise på www.epson.no/epe
 8. Based on testing commissioned by Epson and conducted by Buyers Laboratory LLC (BLI) [March, 2015]
 9. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke www.epson.eu/inkjetsaving
 10. Approx. page yield. Actual yield will vary depending on images printed and usage conditions. For more information visit www.epson.eu/pageyield
 11. About BLI: Buyers Lab LLC (BLI), the imaging industry's leading independent authority and provider of competitive intelligence, testing and reviews, carried out the tests over 2 months to July 2015.