Bytt til projeksjoner som er dristige

Epsons serie med installasjonsprojektorer

Ledende innen visuell teknologi

Epson world leader in projectors since 2001

For å oppnå suksess i den visuelle kommunikasjonens verden må du kunne fremvise sterke, skarpere, mer kreative bilder i alle omgivelser. Det er derfor vi jobber så hardt for å utvikle innovative, allsidige løsninger som tar projiserte bilder til nye høyder.

Forpliktelsen vår til produktkvalitet, teknologi og forhold, støttet av enestående service og støtte er grunnen til at vi har vært projektorprodusent nr. 1 i verden siden 2001.

Fra utdanningsinstitusjoner og kunstgallerier til digital skilting og bedriftsarrangementer, fra interne projektorflåter til leie og iscenesettelsesmarkedet er Epson-projektorer den smarte, avanserte løsningen.

Eksepsjonell kvalitet

Hver eneste Epson-projektor er resultatet av forpliktelsen vår til å undersøke, utvikle og produsere med enestående bildekvalitet, brukervennlighet og total driftssikkerhet. Løsningene våre kombinerer høy lysstyrke, forbedret tekstur og enestående skarphet som gir kraftige, levende bilder som trenger gjennom høye nivåer av omkringliggende lys selv i store lokaler.

Epson EB-L25000U

Banebrytende teknologi

Projektorene våre gir fleksibilitet, kvalitet og kreativitet i nesten alle omgivelser. Allsidig oppsett og tilkobling, inkludert 360º installasjon og enkelt nettverksoppsett gjør flotte projeksjoner enkelt.

3LCD-teknologien vår produserer bilder opptil tre ganger lysere enn konvensjonelle 1-chip DLP-projektorer. Vi skapte verdens lyseste 3LCD-laserprojektor, EB-L30000U, ved bruk av den uorganiske lysmotoren i laserprojektorene våre. Med en oppløsning på opptil ekte 4K og allsidige funksjoner leder Epson-projektorer an innen visuell kommunikasjon med høye lumen for krevende miljøer.

Omfattende støtte

I tillegg til å bygge robuste produkter som varer, tilbyr vi en rekke service- og støttealternativer for våre projektorer som gjør at du kan konsentrere deg om å være kreativ for dine kunder og publikum. Fra rådgivning før kjøp til kontinuerlig hjelp og tilgang til ekspertise gir våre standard og CoverPlus-garantier deg støtte i stor skala som fungerer uansett hvor du trenger den.

Bygge relasjoner

Vi samarbeider tett med kundene og partnerne våre for å innlemme dine tilbakemeldinger og skreddersy produktene våre for å møte skiftende markedsbehov. Samarbeidstilnærmingen vår fører til unike nyvinninger, som de uorganiske LCD-panelene og fosforhjulene våre for uovertruffent lys, forbedret varmebestandighet og økt produktlevetid.

Installasjonsløsninger for leie og iscenesettelse Skap den ultimate forestillingen

Det er mer ved en forestilling enn det du ser på scenen. Det handler om å la publikum føle seg skikkelig tilkoblet ved å oppleve teksturen, skarpheten, klarheten og detaljene i fantastiske visuelle effekter.

De allsidige Pro AV-projektorene våre for fast montering med høy ytelse ledet av EB-L30000U, EB-L20000U, EB-L12000Q og EB-L1755U er designet for eksepsjonell pålitelighet og fleksibilitet. Møt kravene til publikum i auditorier, teatre, konserter, store bedriftsarrangementer og utendørsarenaer rundt om i verden.

 • Forbedret klarhet og detalj

  Når du ser etter imponerende visuelle opplevelser, kan du trekke på den omhyggelige forskningen og utviklingen vår som har oppnådd mange nyskapninger innen laserteknologi. Dra nytte av verdensledende lysstyrke og sikre lynskarpe bilder med høy oppløsning for presentasjoner og arrangementer med de innovative 4K- og 4K-forsterkningsteknologiene våre.

 • 360° for en mer komplett visning

  Vis bilder fra enhver vinkel på enhver overflate uten å tape bildekvaliteten. Bytt enkelt til portrettvisning eller bruk kantutjevningsteknologien vår til å projisere sømløse panoramiske flerskjermsbilder fra både tak- og veggmonterte projektorer.

 • Robusthet

  Forleng kreativiteten i lengre tid med tre lag med beskyttelse som gir utmerket slitestyrke og støvmotstand, mens det flytende kjølesystemet beskytter lyskilden og viktige optiske komponenter. Nyt en langvarig filterlevetid på opptil 30 000 timer for minimal intervensjon.

Epson L25000U

Installasjonsløsninger som tiltrekker besøkende Fengsle, underhold og inspirer publikum

No rainbow effect

Fantastiske visuelle utstillinger gir minneverdige opplevelser som gjør at kundene kommer tilbake for mer.

De mest teknologisk avanserte projektorene våre kombinerer 3LCD og 4K-teknologi med levende farger og et svært høyt kontrastforhold for å produsere enestående, realistiske farger.

Oppnå pålitelig ytelse med den kraftige 9000-lumen WUXGA 3LCD EB-L1495U laserprojektoren vår. Denne 4K-forbedrede projektoren tilbyr enestående bildeskarphet og langvarig, lav vedlikeholdsytelse i en rekke lokaler, inkludert gallerier, museer, fornøyelsesparker og mange andre attraksjoner for besøkende.

Leverer virkelighetstro bilder

Hold bildene jevne og vedlikeholdte på et minimum med det nyskapende, innebygde kameraet i laserprojektorene våre. Det finner bilder som har blitt ujevne eller misfarget over tid og rekalibrerer bildet for å kompensere, og dermed sikrer det at virkningsfulle bilder oppnås på en pålitelig måte.

Forvandle en hvilken som helst overflate

Uansett hvilken overflatetype eller -form du har, kan du produsere imponerende perfekte bilder med projeksjonskarttegning av 3D-objekter og -plasser, slik at du får nesten ubegrensede muligheter for fantastisk kreativitet i oppslukende miljøer.

Gjør et større inntrykk

Gled publikum ved å projisere bilder på overraskende steder med et utvalg av installasjonsalternativer. Match hvert bilde for lysstyrke og farge ved hjelp av kantblanding og skalering.

Løsninger for skiltprojeksjon Vis varige visuelle inntrykk

Folk husker fantastiske visuelle projeksjoner.

Sterke bilder kan fullstendig endre en persons oppfatning. Gjør virksomheten din mer spektakulær ved hjelp av fortryllende projeksjoner, og tilby et bredt spekter av fordeler over flate paneler i et kundemiljø. Fleksible monteringsalternativer betyr at projektorer kan monteres ute av syne og rekkevidde på tak, vegger og lysspor for dynamiske laveffektskilt.

De innovative digitale signaturløsningene våre i LightScene EV-100-serien kombinerer imponerende belysning med HD-projeksjon, ideell for detaljhandel, hotell- og restaurantbransjen og underholdning. Med den kan du skape iøynefallende bilder i uvanlige former og størrelser for fantastiske visuelle opplevelser som er en verden unna restriksjonene til et flatt panel.

A museum with banners projected onto the outside walls

Projiser på en hvilken som helst overflate

Legg bilder på vegger, produkter eller hele bygninger og annonser diskré på enhver overflate ved å blande flere projektorer sømløst sammen. EB-750-serien og EB-800-serien med ekstra kort projeksjonsavstand er et alternativ til flatskjerm, som kan projisere store bilder fra svært korte avstander, slik at de er ideelle for trange områder som butikkvinduer og korridorer. For større steder får du en enda større effekt med EB-L30000U, den lyseste projektoren vår noensinne – 30 000 lumen tilsvarer 15 kraftige halogenpærer – og maksimerer kampanjeområdet ditt ved å skalere bilder uten å gå på kompromisser med kvaliteten eller fargen.

 • Eksepsjonelle kundeopplevelser

  Gjør området ditt mer innbydende for å øke kundeopplevelsen, forbedre omdømmet ditt og øke inntektene dine. I motsetning til tradisjonelle skilt kan projektorer gi en personlig opplevelse for hver enkelt besøkende. Projeksjonsbilder kan oppdateres ofte og enkelt for å gjenspeile salgsfremmende og sesongbaserte meldinger.

 • Friske farger

  Bring ideene dine til liv med projektorene våre for fast montering i EV100-serien som du kan tilpasse, med innebygd 3LCD-avbildning for mer levende farger. Opplev fargegjengivelse opptil tre ganger lysere2 og et fargespekter opptil tre ganger bredere.

  Finn ut mer

 • Epson Projector Content Manager

  Epson Projector Content Manager kan opprette spillelister ved hjelp av fotografier, videoer, formfiltre og effekter som kan planlegges og lagres på en ekstern lagringsenhet for å kunne spilles av uten kabel og uten problemer.

  Last ned

  * Kun kompatibel med utvalgte modeller

 • Epson Creative Projection

  Epson Creative Projection-appen gir brukerne enkel tilgang til en rekke kreative elementer, noe som gjør det mulig å opprette tilpasset innhold ved hjelp av en kombinasjon av videoer, bilder, tekst og eksisterende forhåndsinnstilte filtre eller laste opp nytt innhold for å levere unike effekter.

  Finn ut mer

  * Kun kompatibel med utvalgte modeller

 • Laveffektdesign

  Hvert produkt har en slank, lav design, og de fleste er tilgjengelige i svart eller hvitt. De blandes sømløst i omgivelsene og kan brukes i områder hvor en vanlig projektor ikke ville være egnet.

 • Allsidig installasjon

  Utvalget drar nytte av allsidige og fleksible installasjonsalternativer. Projiser fra alle vinkler, inkludert gulvet, taket eller vegger. Utvalgte modeller kan til og med installeres på et lysspor.

Visningsløsninger for bedrifter og høyere utdanning Lever inspirerende lærings- og presentasjonsopplevelser

Legg til kreativitet og inspirasjon i bedriftsmøter og moderne læringsmiljøer.

Engasjer studentene med utvalget vårt av visningsløsninger for bedrifter og høyere utdanning. Tilpass den mest egnede linsen for ethvert visningsscenario med den nye flaggskipprojektoren vår, «kun hoveddel» EB-L1070U med ti utskiftbare Epson-linser. Trollbind bedriftspublikum med opptil 6000-lumen lysstyrke og Full HD WUXGA-oppløsning levert av EB-L600-serien. Bytt ut gammeldagse lampebaserte modeller i store lærings- og møteområder med rimelig laserytelse.

Produser levende, engasjerende bilder

Skap levende, engasjerende bilder selv i lyse, opplyste forelesningsteatre og møtelokaler med den høyoppløselige 3LCD-teknologien vår, som produserer ultraskarp definisjon og like høy hvit- og fargelyseffekt for lyse bilder.

Moderniser fasilitetene

Moderniser møterom og forelesningssaler med et bredt utvalg projektorer som bruker de nyeste AV-funksjonene og tilkoblingsalternativene. Få mest mulig ut av rommet ditt med mulighet til takmontering og installasjon av EB-L1070U- eller EB-L600-seriene av projektorer uansett hvor du vil uten at det går utover ytelsen.

Epson EB-L610W

Perfekte visninger for publikum

Gi elevene og deltakerne perfekte visninger fra hvor som helst ved å skalere bilder med EB-L1070U for å passe alle innstillinger. Bruk den kompakte og allsidige EB-L600-serien for en rekke miljøer fra klasserom til konferanserom med avansert skjermspeilingstilkobling.

Omfavn smart, intuitiv, verdensledende projektorteknologi

 • 3LCD
 • 4K
 • 4K Enhancement

Epson er verdens fremste projektorprodusent, og vi er forpliktet til å opprettholde denne stillingen. 70 % av det 1100-sterke forsknings- og utviklingsteamet vårt er dedikert til å oppdage spennende muligheter innen projektorteknologi. Vi slutter aldri med å prøve å finne nye måter å gi deg det siste innen kvalitet, pålitelighet og fleksibilitet på.

Fremtiden til projektorer er her

3LCD gir dristigere, klarere farger

Gjør projeksjonene dine så lyse som de kan bli. Med utgangspunkt i verdens første 15 000 lumen 3LCD-laserprojektor (EB-L1750U/EB-L1755U) øker nyheten EB-L30000U lysstyrken til 30 000 lumen.

Gi levende, realistiske bilder og optimaliser hvitbalanse og fargesamsvar med bilder som t er konsistente og tre ganger lysere enn 1-chip DLP projektorer, uten regnbueeffekt.

Installer og oppretthold med «tilpass-og-glem» i de tøffeste omgivelsene – vi har bygget dem til å utmerke seg i endrende forhold, selv når det er støv eller røyk.

Innebygget 4K- og 4K-forbedringsteknologi

Vis publikum fremtiden til å projisere med innebygd 4K- og 4K-forbedringsteknologi som lar deg se 4K-innhold eller digitalt oppgradert innhold i Full HD 1080p.

Lever alltid lynskarpe bilder med høy definisjon, selv i store lokaler eller ute, for å skape fantastiske og minneverdige opplevelser som vil få kundene dine til å ønske å komme tilbake.

Lag bedre bilder på kortere tid

Du kan raskt og enkelt skape perfekte samstemte bilder med Epson-projektor Professional Tool. Det gratis, nedlastbare programvareverktøyet vårt forbedrer hastigheten ved oppsett for flerprojektorinstallasjoner. Det gir deg også tilgang til mer avanserte teknikker.

Last ned Epson Professional programvare

A laptop showing the projector setup screen in front of an Epson projector

Forkort konfigurasjonstiden betydelig med enkel tilgang til grunnleggende projektorfunksjoner, som for eksempel å slå på strømmen eller vise et prøvebilde. Juster projektorens linsefokus eller posisjon med fjernstyring, og gjør deg klar til å imponere publikum helt uten forsinkelser.

Last ned programvare

Kommunikasjon

The connection ports on an EB-L30000U
 1. LAN-port (RJ45: 100Base-TX)
 2. HDBaseT-port
 3. DVI-D
 4. HDMI-inngangsport
 5. Serviceport
 6. Skjermutgang SDI
 7. 3G-SDI
 8. Inngangsport for datamaskin (Mini D-Sub15-pinners)
 9. Monitorutgangsport (Mini D-Sub15-pinners)
 10. BNC-inngangsport (5BNC)
 11. RS-232C-port (Mini D-Sub 9-pinners)
 12. Fjernkontrollport (stereomini)

Forvandle små rom

Når det er begrenset plass, kan du projisere bilder i superstørrelse i serien med linser for ekstra kort projeksjonsavstand, tilgjengelig i svart og hvitt.

Disse linsene er ideelle for trange rom og bak-projeksjonsapplikasjoner. Det brede utvalget av linser gir enestående fleksibilitet til å transformere selv de mest kompakte rommene.

Finn ut mer

Store bilder

Bruk linsen for ekstra kort projeksjonsavstand til å levere fantastiske bilder fra svært korte avstander. ELPLX02 støtter visningsstørrelser fra 100 til 1000 tommer.

Fleksibel plassering

Installer LX-serien med linser der tak er lave og mellomrom er små, med det brede linseforskyvningsområdet og null vertikal forskyvning.

Kompatibilitet

Velg mellom en rekke Epson-projektorer med utskiftbare linser, fra 5500 opptil 20 000 lumen.

Dynamiske skilt

Bruk enten front- eller bakprojeksjon, inkludert montering fra gulvflater, for å transformere vindusvisninger og skape minneverdige, oppslukende opplevelser.

The top face of an Epson L1070U, pointing upwards

Implementer iøynefallende projeksjoner

Fantastiske bilder som forvandler større lokaler

Det nyeste utvalget vårt av 4K-forbedring, 3LCD projektorer for fast montering, gir store steder liv med levende, fargerike og lyse bilder, fra 5500 til 7000 lumen. EB-L1075U, EB-L1070U og EB-L1050U – «monter og glem»-projektorer – ideelle når du trenger store, detaljerte og kraftige bilder.

Minneverdige presentasjoner

Med utskiftbare linser og høykvalitetslaserbilder åpner de nyeste tilføyelsene til projektorutvalget vårt nye muligheter til å bringe minneverdige visuelle presentasjoner til møte- og forelesningssaler, i tillegg til å være egnet for attraksjoner for besøkende, museer, gallerier og for digital skilting.

Fleksibel installasjon

Tilpass nesten hvor som helst med friheten til 360° installasjon og vinkelfri vinkelprojeksjon som ikke vil gå på kompromisser med ytelsen.

Enkelt vedlikehold

Forleng kreativiteten i lengre tid med 20 000 timer med praktisk talt vedlikeholdsfri projeksjon som virkelig er «tilpass-og-glem».

Se gjennom utvalget

KALKULATOR FOR PROJEKSJONSAVSTAND

Få best mulig bildekvalitet

Projektorinstallasjonsverktøyet vårt kan hjelpe deg å finne den perfekte avstanden mellom projektor og lerret og størrelsen på lerretet i forhold rommet der du installerer.

Finn ut mer

Casestudier

Ta kontakt i dag

Hvis du vil ha mer informasjon om programmet, fyller du bare ut detaljene nedenfor og en Epson-representant vil ta kontakt med deg.

HAR DU NOEN ANDRE KRAV?
Alle felter merket med *, må fylles ut

Fotnoter

 1. Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Ltd i perioden fra 2001 til 2019.
 2. Lysstyrke for farget lys i den mest lyssterke modusen målt av et utenforstående laboratorium i henhold til IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere avhengig av bruksforholdene. Mest solgte Epson 3LCD-projektorer mot bestselgende DLP-projektorer med 1 brikke basert på NPD-salgsdata for mai 2017–april 2018.
 3. Spektervolum i lyeste modus, målt i et laboratorium av en tredjepart i 3D i CIE L*a*b*-koordinert rom. Mest solgte Epson 3LCD-projektorer mot bestselgende DLP-projektorer med 1 brikke basert på NPD-salgsdata for mai 2017–april 2018.