INNOVASJON SOM OVERGÅR FORVENTNINGENE

Epsons serie med installasjonsprojektorer

Ta kontakt i dag

Baner vei innen projeksjonsteknologi

Suksess i den stadig endrende verden av visuell kommunikasjon betyr at du kan projisere klarere, sterkere, mer kreative bilder i de største, mest avanserte lokalene. Det er derfor vi arbeider så hardt for å utvikle nyskapende, allsidige projektorer som hever presentasjoner og visuell projisering til neste nivå.

Vår forpliktelse til produktkvalitet, teknologi, relasjoner og service og støtte er grunnen til at vi har vært markedsleder for projektorer i over 14 år1.

No.1 Epson World Leader in Projectors
3LCD
True Colours

Overgår publikumskravene

Moderne publikum har høye forventninger, så øk kreativiteten på store arrangementer med funksjoner som portrettprojeksjon og delte skjermer, 360-graders installasjon og projisering på gulv, i taket, i hjørner og på buede overflater. Fra utdanningsinstitusjoner og kunstgallerier til digital skilting og bedriftsarrangementer, fra interne projektorflåter til leiemarkedet, er Epson-projektorer den smarte, effektive løsningen.

Omfattende støtte

Din sinnsro er et viktig mål, så i tillegg til å skape solide produkter som varer, tilbyr vi deg en rekke service- og støttealternativer som dekker projektorene dine slik at du kan konsentrere deg om å være kreativ for publikum og kunder. Fra rådgivning før kjøp til kontinuerlig hjelp og tilgang til ekspertise, gir vår standard garanti deg ro i sinnet.

Kvaliteten ligger i DNA-et vårt

Vår kompromissløse forpliktelse mot produksjonskvalitet og designdetaljer gir presentasjonene dine kraft. Enten du velger en av våre anerkjente lampemodeller eller våre nyeste laserprojektorer, kan du stole på et kvalitetsnivå som overgår konkurrentene våre.

Bedre oppløsning

Vis publikum fremtidens projeksjon med 4K enhancement-teknologi5. Med denne teknologien kan du se på 4K-innhold eller oppskalere innhold i full HD 1080p ved å forskyve pikslene diagonalt med 0,5 piksler for å doble oppløsningen på en effektiv måte. Dette gir seerne 4K-opplevelse med forbedret tekstur og enestående skarphet, klarhet og detaljer.

3LCD betyr klarere, skarpere farger

Vår optiske motor bestående av tre brikker leverer realistiske bilder og optimalisert hvitbalanse og tilpasning av svarttoner for sømløs blanding. I tillegg betyr likt fordelt lysstyrke for hvitt og farget lys at bildene ikke bare er svært konsekvente, de er også tre ganger mer lyssterke enn DLP-projektorer med én brikke2, uten regnbueeffekt.

Konsekvent ytelse

Match lysstyrken med situasjonen din med presis justering i steg på 1 % og oppretthold bestemte nivåer i en lengre periode med konstant lysstyrkemodus5. Dette er nyttig i kunstgallerier der konsekvente, nøyaktige projeksjoner gjenspeiler kunstnerens visjon.

Consistent performance
Wider colour gamut

Større fargespekter

Du får opptil tre ganger større fargeområde med Epsons HTPS-paneler enn med DLP-projektorer med én brikke. Denne kjerneteknologien produserer mer livaktige farger med en nøyaktigere fargegjengivelse. Du kan også justere fargetone, fargemetning og lysstyrke for hver farge i RGB- og CMY-fargemodellene.

Banebrytende projektorteknologi

Våre tekniske nyvinninger gir deg makten til å projisere bilder som ganske enkelt er bedre enn konkurrentenes, og våre nyeste laserprojektorer representer enda et stort steg fremover når det gjelder lysstyrke, fleksibilitet og pålitelighet. Uansett hvilke behov og hvilket budsjett du har, har du den kreative friheten til å underholde og inspirere.

Breakthrough projector technology

FLEKSIBEL 360-GRADERS INSTALLASJON

Forbedre presentasjonsmulighetene dine med 360-graders installasjon og projiser fra enhver vinkel uten å miste lysstyrke eller bildekvalitet. Ettersom du kan montere projektoren omtrent overalt i omtrent alle retninger, betyr det at du kan bruke gulv og tak til å skape bilder på overraskende steder som virkelig vekker oppsikt.

INNEBYGD KAMERA

Hold bildene jevne og vedlikeholdet på et minimum med det nyskapende kameraet som er bygd inn i laserprojektorene våre. Det finner bilder som har blitt ujevne eller misfargede over tid, og oppdager små forskjeller mellom flere projektorer og deretter foretar nødvendige justeringer for å sørge for jevne, nøyaktige og ensartede projiseringer.

STØRRE PROJEKSJONER

Panorama- og portrettprojeksjon passer perfekt for moteshow og produktlanseringer. Skap sømløse bilder fra flere projektorer på én stor skjerm, eller bruk portrettmodus for å få det beste ut av digitale skilt. Kantblanding og skalering samsvarer perfekt med hvert bilde når det gjelder lysstyrke og farger, uten synlige skjøter.

OPPRETT FORBINDELSER

Mange tilkoblingsmuligheter, minnelagring og nettverk gjør det enkelt å komme i gang og integrert. Dette omfatter trådløst nettverk og HDBaseT for kontroll over lyd og bilde i Full HD fra en avstand på opptil 100 m med en kabel i kategori 5e – perfekt for store lokaler.

LAGRE INNSTILLINGENE DINE

Vi lager alt for å gjøre presentasjoner så enkle og brukervennlige som mulig, med en linseminnefunksjon som kan lagre opptil 10 innstillinger, inkludert posisjon for linseforskyvning, fokus og projiseringsstørrelse. Dette gjør det enkelt å justere projektoren til å samsvare med sideforholdet på innholdet ditt.

ENKEL STYRING

Bruk funksjoner som Epson EasyMP til å overvåke og styre projektorer, med flåtekontroll over et nettverk eller en nettleser for å kontrollere opptil 1000 projektorer. De nyeste modellene har en nyutformet OSD-kontrollpanelfunksjon som viser en representasjon av linseforholdene på en smartenhet.

Linser som lever opp til visjonene dine

Velg den perfekte linsen for presentasjonsomgivelsene fra en rekke motoriserte alternativer som enkelt kan byttes og som passer til flere modeller. Disse maksimerer kvaliteten og allsidigheten og gjør det enklere å bruke et eksisterende vegg- eller takfeste. Linsen med ekstra kort projeksjonsavstand og null forskyvning kan projisere et bilde på 200" fra en avstand på bare 1,5 meter – noe som gjør den perfekt for små lokaler.

KJØP LINSER OG TILBEHØR
Lenses

Epson laserprojektorer

Hev den visuelle kreativiteten til neste nivå med våre enestående laserprojektorer for installasjon. Nyt enestående bildebehandling og de nyeste Epson-teknologiene og imponer publikum med fremtiden innen presentasjoner på stor skala.

Forvandle måten publikum ser på presentasjoner fra bedrifter og institusjoner for høyere utdanning, attraksjoner, museer og gallerier på, samt digitale skilt på kjøpesentre, sportsarrangementer og mer. De nye laserprojektorene våre beviser at vi aldri slutter å utvikle presentasjonsverdenen.

Kjølesystem

Et kombinert væske- og luftkjølesystem er mer enn effektivt nok for en 25 000 lm 3LCD-projektor.

LCD-paneler

Et nyutviklet, 1,43 tommers uorganisk panel øker lysmotstanden og garanterer enda lengre levetid.

Laserbank

Ekstra kraftige laserdioder gjør det mulig å oppnå en enestående lysstyrke på 25 000 lm.

Fosforhjul

Det uorganiske fosforhjulet, som endrer blått laserlys til gult lys, er utformet for å være holdbart nok til å motstå den høye lysstyrken fra en laserlyskilde gjennom langvarig bruk.

Stor pålitelighet

Vårt nyutviklede uorganiske fosforhjul har enestående lysekthet og varmebestandighet og leverer førsteklasses pålitelighet. Dette fungerer perfekt sammen med våre uorganiske LCD-paneler for å produsere lyssterke, klare bilder i svært lange perioder. Du kan stole på en lyskilde som er vedlikeholdsfri i 20 000 timer.

Projektorene våre stopper ikke i miljøer der støv og røyk kan være vanlig, takket være den forseglede strukturen i EB-L25000U som maksimerer bildekvaliteten og påliteligheten.

Opprinnelig oppløsning på WUXGA, 2000:1 opprinnelig sideforhold

Uorganiske 3LCD-paneler og fosforhjul

Enkelt oppsett med motoriserte linser og minne

Konsekvente bilder med innebygd kamera

Presentasjonsfleksibilitet med 360-graders installasjon

Vedlikeholdsfri 20 000 timers lyskilde og filterlevetid opptil 30 000 timer

Linse med ekstra kort projeksjonsavstand (<0,35:1) som tilleggsutstyr

Overvåk, juster og kontroller via nettleser eller smartenhet

Synkroniser lys, lyd og programmerte sekvenser med DMX ArtNet

Tilkoblingsalternativer omfatter HDBaseT, HDMI, DVI og 3G SDI

EB-L12000Q

Et univers av muligheter

Lag imponerende fremvisninger og altoppslukende miljøer

Projeksjon uten grenser

EB-L1000-serien

En ny æra for presentasjoner i bredformat

Projiser enestående bilder på en enkel måte og gjør et inntrykk i mange typer lokaler og arrangementer med presentasjonsfleksibilitet som passer. Med svært høy pålitelighet og nesten ingen vedlikehold, kan disse projektorene håndtere svært hektiske miljøer.

  • Lysstyrke for både hvitt og farget lys fra 6 000 til 12 000 lumen
LES MER

Produktserie

EB-L25000U

En ny æra for presentasjoner i bredformat

Skap vakre bilder i ethvert lokale på en stor skala med en banebrytende kombinasjon av 25 000 lumen lysstyrke, vakre bilder, ekstrem pålitelighet og fleksible presentasjonsalternativer. Denne modellen er kompakt og lett, men også svært solid og robust. Og den har et forseglet optisk system for forbedret ytelse i støvete eller røykfulle omgivelser og et kombinert vann- og luftkjølingssystem for forbedret pålitelighet.

LES MER

Epson lampeprojektorer

3LCD-lampeteknologien vår har vært ledende i bransjen i mange år, og kan bidra med å endre måten forretningsfolk og lærere kommuniserer med publikum på.

Fra forelesningssalene eller auditorier til kunstgallerier eller offentlige arrangementer har Epson-projektorer vært i sentrum for overgangen til virkelig allsidig digital kommunikasjon.

Enestående projiseringer med en lysstyrke på opptil 11 000 lumen og WUXGA-oppløsning

Enestående kvalitet med funksjoner som 4K enhancement-teknologi, Epsons superoppløsning, bildeinterpolering og punkt- og buekorreksjon

Fleksibel presentasjon med portrettmodus, delt skjerm, kantblanding for flere bilder, korrigering for buede flater og hjørner og 360-graders installasjon

Enkel tilkobling med alternativer som Wi-Fi, HDMI og HDBaseT

Et stort utvalg utskiftbare og motoriserte linser, mange med minnefunksjon

Linse med kort projeksjonsavstand for små rom (tilleggsutstyr)

Høy pålitelighet og enkelt vedlikehold

Setter standarden

EB-5500-serien

Disse problemfrie, fleksible projektorene for mindre lokaler leverer lyssterke, klare bilder i forretnings- og utdanningsmiljøer. Velg fra en rekke oppløsninger opp til WUXGA, svært enkelt oppsett og betjening og fleksible funksjoner inkludert delt skjerm og fjernstyring.

  • 5 500 lumen for hvitt og farget lys
  • HDBaseT og skjermspeiling (ikke tilgjengelig på EB-5510)
  • Oppløsning fra XGA-WUXGA
LES MER

Innovasjon for store lokaler

Utnytt potensialet i en installasjonsprojektor som er enkel å bruke. Projektorene våre tilbyr enestående projeksjon med svært enkelt oppsett og brukervennlige funksjoner og betjening. Våre robuste og pålitelige projektorer er perfekte for permanent montering, men også overraskende kompakte. Det betyr at de passer sømløst inn i alle hardtarbeidende leieflåter med endrede lokaler og brukere.

Samarbeidspresentasjoner

Flere brukere kan koble til én projektor samtidig ved hjelp av EasyMP-projeksjon for flere PC-er, og opptil fire brukerskjermer kan vises samtidig. Presenter fra to forskjellige kilder samtidig med funksjonen for delt skjerm. Sammenlign og jevnfør informasjon fra en separat PC eller Epsons USB Visualiser for projisering av 3D-bilde.

Stor pålitelighet

Lampen og filteret, som er enkle å bytte, bidrar til å holde vedlikeholdet på et minimum, og sørger for at projeksjonene forblir lyse og klare i lengre tid.

Lenses
Lenses

Ta styringen

Ta styringen med Epson EasyMP-verktøy for smarte presentasjoner, nettverksfunksjonalitet og projektorstyring, som omfatter alt fra PC-fri og trådløs presentasjon til sentralisert overvåking av hele projektorparken.

Produktserie

EB-Z10000U-serien

Disse suverene lampeprojektorene sørger for enestående presentasjonskraft i installasjons- og leiemarkedene. De kombinerer kvalitet, et utvalg modeller som passer til dine behov og en rekke nyttige funksjoner fra kantblanding til Epson EasyMP.

  • Lysstyrke for hvitt og farget lys på 8 200 til 11 000 lumen
  • Oppløsning fra XGA-WUXGA
LES MER

Innovasjon for store lokaler

Utnytt potensialet i en installasjonsprojektor som er enkel å bruke. Projektorene våre tilbyr enestående projeksjon med svært enkelt oppsett og brukervennlige funksjoner og betjening. Våre robuste og pålitelige projektorer er perfekte for permanent montering, men også overraskende kompakte. Det betyr at de passer sømløst inn i alle hardtarbeidende leieflåter med endrede lokaler og brukere.

Samarbeidspresentasjoner

Flere brukere kan koble til én projektor samtidig ved hjelp av EasyMP-projeksjon for flere PC-er, og opptil fire brukerskjermer kan vises samtidig. Presenter fra to forskjellige kilder samtidig med funksjonen for delt skjerm. Sammenlign og jevnfør informasjon fra en separat PC eller Epsons USB Visualiser for projisering av 3D-bilde.

Stor pålitelighet

Lampen og filteret, som er enkle å bytte, bidrar til å holde vedlikeholdet på et minimum, og sørger for at projeksjonene forblir lyse og klare i lengre tid.

Lenses
Lenses

Ta styringen

Ta styringen med Epson EasyMP-verktøy for smarte presentasjoner, nettverksfunksjonalitet og projektorstyring, som omfatter alt fra PC-fri og trådløs presentasjon til sentralisert overvåking av hele projektorparken.

Produktserie

EB-G7000-serien

Disse projektorene har alt du behøver for å levere mektige, profesjonelle presentasjoner i lokaler med installerte projektorer. Kombiner høy bildekvalitet og en rekke oppløsninger opp til WUXGA med fleksibel installasjon og mange linsealternativer, samt problemfritt vedlikehold.

  • Lysstyrke for hvitt og farget lys fra 5 500 til 8 000 lumen
  • Oppløsning fra XGA-WUXGA
LES MER

Innovasjon for store lokaler

Utnytt potensialet i en installasjonsprojektor som er enkel å bruke. Projektorene våre tilbyr enestående projeksjon med svært enkelt oppsett og brukervennlige funksjoner og betjening. Våre robuste og pålitelige projektorer er perfekte for permanent montering, men også overraskende kompakte. Det betyr at de passer sømløst inn i alle hardtarbeidende leieflåter med endrede lokaler og brukere.

Samarbeidspresentasjoner

Flere brukere kan koble til én projektor samtidig ved hjelp av EasyMP-projeksjon for flere PC-er, og opptil fire brukerskjermer kan vises samtidig. Presenter fra to forskjellige kilder samtidig med funksjonen for delt skjerm. Sammenlign og jevnfør informasjon fra en separat PC eller Epsons USB Visualiser for projisering av 3D-bilde.

Stor pålitelighet

Lampen og filteret, som er enkle å bytte, bidrar til å holde vedlikeholdet på et minimum, og sørger for at projeksjonene forblir lyse og klare i lengre tid.

Lenses
Lenses

Ta styringen

Ta styringen med Epson EasyMP-verktøy for smarte presentasjoner, nettverksfunksjonalitet og projektorstyring, som omfatter alt fra PC-fri og trådløs presentasjon til sentralisert overvåking av hele projektorparken.

Produktserie

Tilbehør for en rekke bruksområder

Alle miljøer og presentasjoner er ulike. Derfor tilbyr vi et stort utvalg av tilbehør som passer til dine behov. Med utvalget av filtre, lamper og takfester til lerreter og linser gjør vi det enkelt å skreddersy projektorpakken din slik at den passer til miljøet og publikummet ditt.

EPSON PROJEKTORLINSER

Tilpass installasjonsprojektoren med Epsons optiske linser. Linser er tilgjengelig i mange forskjellige projeksjonsforhold som passer til ulike lokaler, lerretsstørrelser og projektoravstander. Forskjellige linser gir deg muligheten til å maksimere bildekvaliteten uten å sprenge budsjettet.

Tilleggslinser er tilgjengelig for EB-G7000-serien, EB-L1000-serien, EB-L25000U- og EB-Z10000U-serien.

HDBASET-SENDEREN ELPHD01

Utvid rekkevidden enda mer med denne trådløse video-/lydutvidelsesenheten. Den er enkel å installere og har tre innganger: HDMI, LAN og RS-232 som kan kobles via en CAT-5/6-kabel.

LES MER

TRÅDLØST NETTVERKSADAPTER ELPAP10

Lag raske og sikre trådløse presentasjoner via EasyMP Network Projection eller Epsons iProjection-app ved hjelp av denne USB-adapteren som er enkel å installere.

LES MER

ORIGINALE EPSON-LAMPER

Garantert de beste, mest lyssterke og mest konsekvente bildene over lengre tid med originale lamper fra Epson. De produseres og sendes under strenge kvalitetskontrollsystemer som garanterer den beste bildekvaliteten, maksimerer påliteligheten, minimerer vedlikeholdet og sørger for varig, omfattende garantidekning.

LES MER

TAKFESTE

Tilpass projektoren perfekt i lokalet og sørg for fleksibilitet og sikkerhet med våre skreddersydde takfester. Takfester tilgjengelig for EB-L1000-serien og EB-G7000-serien (ELPMB47, ELPMB48), EB-Z10000U-serien (ELPMB25, ELPMB26) og EB-4000-serien (ELPMB22, ELPMB30).

LAMPEN ELPLP93

Original Epson-projektorlampe med ekstra høy effekt.

LES MER

Bedre relasjoner som varer

Bygging av sterke relasjoner hjelper oss med å gi deg målrettede projektorløsninger og den beste servicen og støtten. De beste relasjonene fungerer begge veier, slik at vi lytter til kundene våre og deres publikum, og bruker det vi har lært til å utvikle fremtidige produkter. Førsteklasses pålitelighet leveres som standard, men relasjoner hjelper oss begge med å bygge videre på suksessen og være i forkant.

Bedre tilkoblinger

Vår omfattende kundestøtte gir oss muligheten til å svare og handle svært raskt hvis du skulle ha behov for oss. Vi arbeider tett med kanalpartnerne våre, samtidig som vårt omfattende salgsteam og dedikerte sluttbruker- og bedriftsteam gir deg en rekke kontaktpunkter for alle aspekter av salg, service og rådgivning.

Originale Epson-lamper

Originale Epson-lamper leverer høy lysstyrke og fremragende farger for å gi deg maksimal ytelse og kvalitet. Disse lampene produseres og leveres i henhold til strenge systemer for kvalitetskontroll for å sikre en lang, problemfri levetid.

Ingen bekymringer

Standardgarantiene våre er noe annet som skiller Epson fra andre projektorprodusenter. Vi dekker deg i 3 eller 5 år (avhengig av produktet) eller 20 000 brukstimer, avhengig av hva som kommer først8.

Kvalitet med pålitelighet

Alle projektorene våre er laget for å vare, og tilbyr feilfri varlig ytelse med minimalt vedlikehold. Alle projektordeler er laget og bygget under nøye utvalgte forhold for å sørge for lang levetid og enkelt vedlikehold og bytte av deler, fra laserne våre (opptil 56 000 timer) til våre avanserte filtre (opptil 30 000 timer).

KALKULATOR FOR LINSEAVSTAND

Få det perfekte bildet

For den ultimate hjemmekinoopplevelsen eller projeksjon i stor skala, er riktig linse helt avgjørende. Epsons projektorer er markedsledende med innovativ teknologi, høy kvalitet og ytelse.

DA SETTER VI I GANG
KALKULATOR FOR PROJEKSJONSAVSTAND

Få best mulig bildekvalitet

Vårt projektorinstallasjonsverktøy kan hjelpe deg å finne den perfekte avstanden mellom projektor og lerret og størrelsen på lerretet i forhold rommet der du installerer.

FINN UT MER
TCO-KALKULATOR FOR PROJEKTOR

Reduser de totale eierkostnadene for bedriftsprojektoren din

Ikke end opp med å betale for mye for bedriftsprojektoren din. Bruk kalkulatoren som beregner totalkostnadene for å analysere kostnaden på en Epson-projektor.

SPAR MED EPSON ØKO

Ta kontakt i dag

Oppgi kontaktopplysningene dine nedenfor hvis du vil vite mer om våre Pro AV-projektorer, så vil en representant fra Epson ta kontakt med deg.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

1 Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2015.

2 Fargelysstyrke (lysstyrke for farget lys) ble målt i henhold til IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere avhengig av bruksforholdene. Ledende Epson 3LCD-projektorer til bedrifter og utdanningssektoren sammenlignet med ledende DLP-projektorer med én brikke basert på NPD-data for perioden juni 2013 til mai 2014 og forskningsdata fra første til tredje kvartal 2013. Du finner mer informasjon på www.epson.no/clo.

3 Den mest lyssterke 3LCD-projektoren per september 2016. Enkelte linser med kort projeksjonsavstand og ekstra lang projeksjonsavstand produserer ikke 25 000 lumen.

4 4EB-L1505U / EB-L1500U er den første og eneste 12 000 lumen WUXGA LCD-laserprojektoren på markedet per desember 2015.

5 Ikke tilgjengelig for alle produkter.

6 Garantitilbud er ikke tilgjengelige i alle land. Kontakt ditt lokale Epson-kontor.

7 Per september 2016.

8 Tilgjengelig på EB-L1100U, EB-L1200U, EB-L1300U og EB-L1405U.