PrecisionCore

Fremtidens Teknologi

HASTIGHET

PrecisionCore-skrivehodeteknologi gir Epsons anerkjente, bransjeledende utskriftskvalitet med høy hastighet. Epson-utskriftsbrikkene med høy oppløsning er en av de raskeste blekkutskriftsteknologiene i verden. Hvert PrecisionCore Piezo-element avfyrer nesten 50 000 ganger i sekundet.

KVALITET

PrecisionCore har opptil det tredobbelte av dysetettheten til konvensjonelle Epson-piezoskrivehoder. Disse dysene har en diameter på omtrent 20 mikrometer og gir små, runde, repeterbare punkter med ca. 40 mikrometer i diameter. Denne punktpresisjonen er spesielt viktig for å skape skarp tekst og fine linjer.

DRIFTSSIKKERHET

PrecisionCore introduserer et nytt system som bruker kraften til selve piezokrystallene til å øke driftssikkerheten. Piezoelementet kan generere en spenning som i løpet av millisekunder kan oppdage om blekk avgis på vanlig måte. Det kan selvdiagnostisere sin egen tilstand nesten umiddelbart.

BLEKK OG MEDIEFLEKSIBILITET

Med PrecisionCores mikromekaniske skyteelement unngår du de materielle begrensningene til varmebaserte systemer. Det muliggjør mer fargerike og holdbare blekkformler, som inneholder høyere konsentrasjoner av fargepigmenter og bindemidler enn varmebaserte blekkskriversystemer, og gjør at du også kan skrive ut på et mye bredere spekter av underlag.

SKALERBARHET

PrecisionCore er en skalerbar teknologi, egnet for produkter som spenner fra industrielle systemer som storformat-etikettpresser til skrivebordsskrivere. Modulariteten gjør at PrecisionCore-utskriftsbrikker passer både i et bevegelig serieskrivehode og faste linjehodekonfigurasjoner.

BANEBRYTENDE PRECISIONCORE-TEKNOLOGI

PrecisionCore-skrivehodeteknologi er et produkt av ett av de største investeringene i forskning og utvikling i Epsons historie, der selskapets ekspertise innenfor fabrikasjon av mikroelektromekaniske systemer (MEMS) kombineres med fremskritt innen materialvitenskap.

Former fremtiden med varmefri teknologi

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

LÆR MER

UTVIKLINGS- OG PRODUKSJONSPROSESS

Epson kunngjorde nylig ferdigstillelsen av to nye skrivehodeproduksjonslinjer i Japan, som kostet 125 millioner euro. Disse nye produksjonslinjene gjør det mulig å skape den nye MicroTFP-utskriftsbrikken og en hel rekke nye skrivehoder.

TYNNFILM-PIEZO

Et piezokrystall bøyes ved tilføring av elektrisk spenning. Denne bevegelsen er drivkraften bak de små "blekkpumpene" i hver dyse på Epsons skriverhoder. Generelt er det slik at jo tynnere piezoelementet er, jo mer bøyes det. MicroTFP dobler piezoaktuatorens bøyekraft i forhold til det originale TFP-skrivehodet.

MIKROELEKTROMEKANISKE SYSTEMER

MEMS-teknologi brukes til å lage akselerometre for biler og mobiltelefoner, deler som brukes i harddisker og andre enheter. Ved å kombinere MEMS-prosesser med selskapets avanserte piezo-materialkunnskaper har Epson kunnet skape mikroskopiske aktuatorer med høy ytelse og lage blekk-kanaler med høy nøyaktighet, som gir presis høyhastighetsutmating.

PRESIS MONTERING

Disse blekkbrikkene kobles deretter til blekktanker, filtre og elektronikk, og kapsles til slutt inn på helautomatiske monteringslinjer med Epsons ledende fabrikkautomatisering, nesten uten noe menneskelig inngripen.

Seksaksers skalare roboter jobber sammen med proprietær bildebehandlings- og monteringsteknologi for å produsere en jevn flyt av innkapslede brikkekomponentgrupper, som danner plattformen for de respektive skrivehodene.

DYSETILSTANDSANALYSE

SurePress L-6034VW er Epsons første industrielle skriver som skriver ut i én omgang, den første skriveren som benytter Epsons nye PrecisionCore-linjehodeteknologi. Det nye PrecisionCore-linjehodet er nøkkelkomponenten som gir SurePress L-6034VW høy ytelse, høy driftssikkerhet, lite vedlikehold og lave driftskostnader.