SAMARBEID I FRITIDEN

Teknologiløsninger for fritidssektoren

Fritidsbransjen er under et enormt press fra dem den betjener. Forbrukerne krever mer av fritiden sin og vil at enhver opplevelse skal være noe å snakke om, noe å dele på sosiale medier og gi en følelse av å ha oppnådd noe. Epsons teknologi bidrar til å gjøre hvert besøk til en historie det er verdt å fortelle. Fra effektivitet på bakrommet til å skaffe seg konkurransefortrinn vil våre nyskapende løsninger støtte deg i arbeidet for å levere konsekvent givende kundeopplevelser.

Revolusjoner besøksopplevelsen

Bruk nyskapende teknologi til å veilede, undervise og imponere brukerne under besøket.

Revolusjoner besøksopplevelsen

Uansett om kundene står i kø, deltar, har behov for hjelp eller informasjon, kan du skape en opplevelse de aldri vil glemme. Bruk nyskapende teknologi til å veilede, undervise og imponere dem under besøket.

Skap wow-faktoren med Epsons laserinstallasjons­projektor, som kan vise bilder opptil 1000 tommer på gulv, vegger, bygninger eller artefakter, for å kombinere det fysiske med det virtuelle – enten det er for et engasjerende undervisningsområde eller en 4D-opplevelse for flere sanser.

Underhold hvor som helst med en fleksibel installasjon med løsninger som passer selv de mest krevende fredede bygninger. Projeksjonene kan snus 360 grader i alle retninger, vannrett, loddrett eller dreid, og støtter nå også portrettvisning.

Gi et nytt perspektiv med Epsons Moverio-smartbriller. Bruk utvidet virkelighet til å gjenskape scener i 3D, legg til lag av informasjon, og visualiser historiene som blir fortalt, slik at brukerne kan oppleve attraksjonene interaktivt.

Tilby selvinnsikt og veiledning med Epsons interaktive skjermer, perfekt for informasjonspunkter, undervisningsaktiviteter og visuelle høydepunkter som holder de besøkende i gang og lar dem oppdage nye ting.

Gi attraksjonen et personlig preg ved å produsere tilpassede bilder, kort, kunst og andre nyttige trykte produkter som kan selges på viktige transaksjonspunkter, ved hjelp av Epsons SureLab produksjonsskrivere.

Tilby kundeservice hvor som helst med Epsons utvalg av bærbare kvitteringsskrivere for ansatte på farten. Fullfør transaksjoner samtidig som du tilføre verdi for de besøkende med praktiske og brukervennlige løsninger.

Invester i fremtiden

Fritidsattraksjoner må finne nye måter å tiltrekke seg og beholde besøkende på i en tid med mer opplyste kunder.

Invester i fremtiden

Fritidsattraksjoner må finne nye måter å tiltrekke og beholde besøkende på i tiden for den opplyste kunde. Effektiviser tidkrevende prosesser og spar penger ved å gi en bedre kundeservice.

Gjør opplevelsen bedre med nytt og spennende innhold takket være Epsons Moverio-smartbriller. De er solide og har lang batterilevetid som tåler omfattende bruk og alternativer for enkel enhetsadministrasjon. Gjør din utvidede verden levende, dag etter dag.

Sett din lit til effektivitetsgevinsten med Epsons WorkForce Pro multifunksjonsskrivere og intelligente skannere. Smarte funksjoner forbedrer arbeidsflyten og ytelsen av service, samtidig som mer effektiv dokumenthåndtering gir minimal nedetid.

Gjør inntrykk med Epsons SureColor storformatskrivere ved å skape iøynefallende HD-skilt som forsterker kampanjer og aktiviteter – og øker salget.

Produser billetter og ID-kort på forespørsel med Epsons ColorWorks-etikettskrivere. Lag personlig tilpassede, iøynefallende billetter, navneskilt og ID-kort i farger som gjør visuell identifisering enklere.

Få pålitelighet og holdbarhet med laserprojektorer som er garantert vedlikeholdsfrie i opptil 12 000 timer/fem å1. Perfekt for digitale plakater som ikke er lett tilgjengelige.

Gled deg over resultatene

Det å skape meningsfullt engasjement for alle besøkende krever skreddersydde, men inkluderende attraksjoner.

Gled deg over resultatene

Det å skape meningsfullt engasjement for alle besøkende krever skreddersydde, men inkluderende attraksjoner. Den riktige teknologien kan løse problemer og bidra til å skape opplevelser som øker besøkstallene.

Skill deg ut fra konkurrentene ved å la de besøkende tre inn i en alternativ virkelighet eller gi dem sin egen personlige veiledning. Epson Moverio-smartbriller kan tilpasses fullstendig til attraksjonen din og gjestenes behov.

Legg til lag med læring ved å la folk kommunisere direkte med innholdet ved hjelp av kraften i berøringsskjermer. Våre interaktive skjermer er skalerbare opp til 100 tommer, så alle ser best mulig – og et yngre publikum kan notere ved hjelp av fingre eller penner.

Gi deltakere et dypdykk i multimedieinnhold som kan skreddersys for ulike publikumsgrupper. Med muligheten for 4K-teknologi gir Epsons installasjons­projektorer en utrolig kreativ frihet og tar visningsopplevelsen opp på neste nivå.

Få flere fornøyde kunder med kontinuerlig oppdatert informasjon og rask service. Folk bryr seg om de små detaljene og vil holdes informert, og med våre etikettskrivere, WorkForce-skrivere og bedriftsskannere går administrasjonen raskere så du kan yte bedre service.

Finn ut hvor mye dere kan spare på utskrifter ved å gå over til Epson

Bruk kalkulatoren for totalkostnader på

LES MER

Ta vare på planeten

Vi forstår betydningen av å være mer bærekraftige for fremtidige generasjoner.

Ta vare på planeten

Hos Epson forstår vi betydningen av å støtte en grønnere planet for fremtidige generasjoner, og derfor utvikler vi utskriftsløsningene våre så de blir så miljøvennlige som mulig.

Nå miljømålene dine

med opptil 99 % mindre avfall fra WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System), bruk opptil 96 % mindre strøm med WorkForce Pro-skrivere5, og doble utskriftshastigheten med halve strømforbruket med WorkForce Enterprise-serien6.

Spar strøm og bidra til lavere CO2-utslipp med WorkForce Pro-modeller, som bruker opptil 96 % mindre energi enn laserskrivere og laserkopimaskiner2.

Reduser strømforbruket med økonomimodus på den interaktive skjermløsningen og forleng lampelevetiden.

Reduser karbonavtrykket ved å bruke skannere uten oppvarmingstid, og få lavere strømforbruk med innebygd ReadyScan-teknologi.

5 enkle trinn mot en mer bærekraftig europeisk fremtid

Litt teknologi om gangen

LAST NED INFOGRAFIKK

 

Se hva du kan spare

Bruk kalkulatoren vår til å beregne hvor mye du kan spare på strøm og CO2-utslipp med en WorkForce Pro-skriver.

 
  • Opptil 92 % mindre CO2 enn laserskrivere3
  • Opptil 96 % lavere energiforbruk enn laserskrivere2
  • Opptil 94 % mindre avfall enn laserskrivere2
  • Opptil 3,5 ganger raskere enn laserskrivere2
 

Tjenester og støtte

Finn ut mer om service på stedet og Epsons garantier.

Tjenester og støtte

Standardgaranti

Finn ut mer om Epsons garantier.

Service på stedet

Finn ut mer om mulighetene for service hvis du trenger det, inkludert støtte på stedet.

Kundestøtte

Trenger du hjelp? På kundestøttesiden vår finner du nyttig informasjon og opplysninger om hvordan du kontakter oss.

Registrering

Vi takker for at du har kjøpt et Epson-produkt og tatt deg tid til å registrere det.

Kontroller garantien din

Kontroller enhetens garanti.

Kampanje med utvidet garanti

3 års utvidet skrivergaranti på utvalgte Epson-skrivere.

 

Leaseløsninger

Finn ut mer om de ulike måtene du kan dra nytte av Epson-produkter ved å lease dem.

Skriv ut og spar penger

Spar tid og penger med Epson Print & Save

Print365

Skriv ut så mye du ønsker, helt problemfritt og uten skjulte kostnader.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Forvent mer av projektoren din

Få mer ut av projektoren

Dra nytte av Epsons profesjonelle programvareløsninger for projektorer og få fordelene av økt funksjonalitet, pålitelighet og kontroll. Som verdens ledende projektorprodusent4 vet vi hvor viktig det er å finne de riktige projektorløsningene som gir deg mulighet til å presentere slik du vil og hvor du vil på en enkel og effektiv måte.

LES MER

Business Imaging Solutions

Et stort utvalg løsninger for alle typer bedrifter

Epsons enheter er kompatible med programvaretjenester og løsninger som virkelig kan bidra til å forbedre arbeidsflyten i organisasjonen din, holde oversikt over kostnadene, forbedre effektiviteten og legge til rette for sømløs integrasjon av enheter i stadig skiftende miljøer.

LES MER

Underhold på en stor skala

Stimuler sansene og transporter publikum til en helt ny dimensjon via fast projeksjon eller utleieprojektorer for scener. Ved hjelp av en rekke installasjonsprojektorer fra Epson, kombinert med kantblanding, kan du vise gripende bilder over mye større områder for å skape imponerende, atmosfæriske opplevelser for de besøkende. Du kan gjenskape alle detaljer og skreddersy multimedieinnhold til publikum, selv i små rom.

Bli en mesterlig historieforteller

Epsons iProjection gjør det enkelt å koble en iOS- eller Androidenhet til en Epson-skjermløsning med nettverksforbindelse, slik at du trådløst kan projisere bilder, dokumenter og nettsider. Det er en enkel og svært effektiv måte å presentere på – et skjermtrykk er alt som skal til. Du kan også velge den innebygde kommentarknappen for å bruke penn, merkepenner eller viskelær, med alternativer for farge og gjennomsiktighet, og virkelig få frem poenget ditt.

Oppmuntre til aktiv oppdaging

Lokalet ditt er et tomt lerret for utvikling av en komplett fritidsopplevelse som kobler sammen publikum og attraksjoner. Med digital skilting kan du levere kontinuerlig oppdatert informasjon i sanntid, fra planlagte arrangementer og destinasjoner til menyer og underholdningsalternativer. Epsons interaktive skjermer appellerer også til digitalt aktive kunder som ønsker å ta del i selvoppdagelse eller teste kunnskapene sine.

Revolusjoner besøksopplevelsen

Bruk nyskapende teknologi til å veilede, undervise og imponere brukerne under besøket.

Invester i fremtiden

Fritidsattraksjoner må finne nye måter å tiltrekke seg og beholde besøkende på i en tid med mer opplyste kunder.

Gled deg over resultatene

Det å skape meningsfullt engasjement for alle besøkende krever skreddersydde, men inkluderende attraksjoner.

Ta vare på planeten

Vi forstår betydningen av å være mer bærekraftige for fremtidige generasjoner.

Tjenester og støtte

Finn ut mer om service på stedet og Epsons garantier.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Kontakt oss

Hvis du vil vite mer om forretningsløsninger, kontakter du oss, så vil en representant fra Epson ta kontakt med deg.

Start din egen revolusjon

Alle detaljer teller

Forvandle billetter, kort og armbånd om til varemerkede eller salgsfremmende suvenirer. Epson ColorWorks etikettskrivere produserer fargeutskrift ved behov, slik at du enkelt kan tilpasse detaljene til miljøet, arrangementet eller utstillingen, og skrive ut på en rekke medier.

La de besøkende spille en aktiv rolle

Epsons interaktive skjermer er laget for å finne veien og samarbeid. Bruk dem på informasjonspunkter og i læringsområder, slik at besøkende kan utforske for seg selv og ta del i tematiske aktiviteter via berøringsskjermen, ved hjelp av fingrene eller de vedlagte responsive pennene.

Vis frem fantasien din

Transporter hele rom til andre verdener. Epsons installasjonsprojektorer kan skape engasjerende visninger i forbedret 4D-kvalitet og projisere store bilder, musikk, fortellinger eller andre effekter for å skape en unik opplevelse for alle sanser.

Høy hastighet, pålitelig utskrift av kvitteringer

Epsons kvitteringsskrivere er utformet for å holde tritt i de mest krevende butikkmiljøer. TM-T88VI er den nyeste kvitteringsskriveren, og den tilbyr raske utskriftshastigheter og høy pålitelighet med avanserte funksjoner som støtter mobil-, web- og PC-baserte POS samtidig.

Lever tjenesten de ønsker

Uansett om du har små lokaler og bruker RIPS (Replaceable Ink Pack System) eller større lokaler og bruker WorkForce Enterprise-utskriftsløsninger, er Epson der for å hjelpe deg med administrasjonen. Du kan for eksempel skanne utfylte innmeldingsskjemaer fra billettluker til hovedkontoret for rask godkjenning så kundene dine får positiv serviceopplevelse.

Overgå kundenes forventninger

Med Epsons storformatskrivere kan du lage avanserte plakater, bannere, trykk og mye annet uten hjelp fra trykkerier.

Lever engasjerende opplevelser

Med Epsons gjennomsiktige Moverio-smartbriller kan innhold fra en utvidet virkelighet legges over den virkelige verden, slik at kulturlokaler, arrangementer, forestillinger og fabrikkomvisninger mer tilgjengelige og spennende uten å distrahere besøkende bort fra utstillinger og attraksjoner.

Skap individuelle historier

Produser personlig tilpassede bilder, sertifikater og kort etter hvert som kundene beveger seg gjennom opplevelsen. Epsons SureLab fotoskrivere skaper visuelle historier som de besøkende kan beholde og dele.

PRODUKTER

Casestudier

Previous Next

Ressurser

Finn et stort utvalg ressurser for fritidssektoren, blant annet artikler, casestudier, infografikk og brosjyrer med informasjon om produkter og løsninger fra Epson og markedstrender.

LES MER

Nyheter og arrangementer

Enten du er interessert i innledende seminarer, programmering og vedlikeholdskurs eller brukeropplæring, deler ekspertene våre gjerne kunnskapen sin med deg og dine ansatte.

Filtrer resultater

Previous Next

Det er ingen messer eller arrangementer for øyeblikket.

Former fremtiden med varmefri teknologi

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

LÆR MER

KONTAKT

Vil du vite mer om Epsons løsninger for fritidssektoren, kan du fylle ut kontaktinformasjonen din nedenfor, så vil en representant fra Epson ta kontakt med deg.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
(merk av alle aktuelle produkter)
jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.

  1. Gjelder følgende modeller: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U
  2. Som testet av BLI på oppdrag fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 mot et utvalg av konkurrerende maskiner. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.epson.no/inkjetsaving
  3. Basert på uttrekk og prosessering av råmaterialer og fremstilling av rekvisita. Som testet ved hjelp av Epsons metoder: 1. Beregningene gjelder bare CO2-utslipp som pådriver til global oppvarming. 2. Resultatene av beregningene er basert på egenerklæringer. (Verifisering utført av tredjepart ikke mottatt.) 3. Vi bruker CO2-koeffisienten (kg–CO2/enhet) publisert i JEMAI-databasen "LCA Pro".
  4. Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2015.
  5. Fremtidens temapark, Attractions Magazine
  6. Laserskrivere med en hastighet på 45–55 spm bruker vanligvis 1500 W, mens WorkForce Enterprise har et lavt strømforbruk på 180–320 W og skriver ut opptil 100 bilder i minuttet. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/pageyield
Sammenlign
Lukk

Sammenlign produkter

av 3 valgte

Sammenlign valgte