ARBEIDE SAMMEN I UTDANNINGS­SEKTOREN

SE VIDEO

Utviklet for læring

Her hos Epson forstår vi utdanning, og vi bruker denne kunnskapen til å skape teknologi som gjør læring kontinuerlig og effektiv. Løsningene våre opprettholder god informasjonsflyt. De knytter sammen samarbeidsgrupper, fanger oppmerksomheten og hjelper både lærere og elever.

Dagens teknologi må arbeide sømløst og kontinuerlig, fra skjermdeling og fleksibel læring til samarbeid på tvers av lokasjoner, samt hjelpe lærere og elever med en BYOD (Bring Your Own Device)-strategi. Epsons teknologi støtter dette dynamiske læringsmiljøet.

Invester i fremtiden

Elevene er mer tilkoblet enn noen sinne – og de forventer det samme av teknologien de bruker for å lære.

Invester i fremtiden

Elevene er mer tilkoblet enn noen sinne – og de forventer det samme av teknologien de bruker for å lære. Brukervennlige, svært pålitelige og enkle å vedlikeholde, Wi-Fi-løsningene våre sørger for at institusjonen deres er i forkant av utdanningsteknologien i dag, og beskytter investeringen for fremtiden.

Støtt samarbeid og fjernopplæring med interaktive skjermløsninger i alle slags læringsmiljøer.

Skap et dynamisk læringsmiljø ved å projisere innhold fra opptil fire enheter samtidig, og del innholdet mellom enheter1.

Få kvalitetsutskrifter raskere med WorkForce Pro RIPS-skrivere som er 3,5 ganger raskere for første side ut2 og som kan produsere opptil fire ganger så mange utskrifter som konkurrerende fargeblekkskrivere3.

Skann hva som helst fra et frimerke til A0 i høy oppløsning, og del via e-post, nettsky, lokal mappe, mobil og mer.

Administrer de digitale dokumentene dine enkelt, spar lagringsplass og reduser filtap med enkel tilgang til gamle dokumenter.

Se resultatene

Gjør undervisningen levende, og stimuler alle slags ferdigheter.

Se resultatene

Gjør undervisningen levende, og stimuler alle slags ferdigheter. Gi elevene selvsikkerheten til å følge sine egne ideer og inspirer dem til å oppdage sine egne løsninger. Samarbeidsløsningene våre gir elevene godt innsyn i pensum, slik at de kan få bedre resultater og utvikle ferdigheter til bruk senere i livet.

Skap, inspirer og samarbeid i moderne læringsmiljøer og engasjer alle elever med skjermløsningene våre.

Oppmuntre til selvoppdagelse med direkte tegning og kommentering over vist innhold med interaktivitet med "finger-touch" og to penner på våre interaktive skjermløsninger.

Gi et nytt perspektiv og legg til rette for visning og analyse av 3D-objekter på en stor skjerm med dokumentkameraer i full HD.

Full oversikt over økonomien

IT-utstyret ditt bør være laget for å vare, enkelt å bruke og støtte læring på tvers av fag.

Full oversikt over økonomien

IT-utstyret ditt bør være laget for å vare, enkelt å bruke og støtte læring på tvers av fag. Epsons teknologi gir valuta for pengene fra starten, slik at du kan fokusere på å slippe løs kreativiteten og samarbeidet – uten å bekymre deg for skjulte kostnader.

Spar tid på oppgaver som studentregistrering ved å digitalisere dokumenter – skannerne våre bruker automatiserte arbeidsflyter som integreres sømløst inn i eksisterende prosesser.

Projiser på riktig størrelse for rommet. Epsons interaktive skjermer kan skaleres opp til 100 tommer og kan brukes i nesten alle romstørrelser og oppsett.

Forvandle ideer og visuelle hjelpemidler til profesjonell kvalitet internt med rimelige, raske og pålitelige utskrifter opptil 64", samtidig som du reduserer kostnadene for eksterne ressurser med storformatskrivere.

Oppretthold utskrifter av høy kvalitet og håndter kostnadene med opptil 84 000 sider uavbrutt utskrift ved bruk av WorkForce Pro Replacement Ink Pack System (RIPS)-skrivere3.

Planlegg for fremtiden med Epsons administrerte utskriftstjenester; forutse og reduser utskriftskostnadene, motta erstatningsrekvisita automatisk, og betal bare for det du bruker.

Ta vare på planeten

Vi i Epson forstår betydningen av miljøvennlig drift for fremtidige generasjoner.

Ta vare på planeten

Vi i Epson forstår betydningen av miljøvennlig drift for fremtidige generasjoner.

Nå miljømålene dine med opptil 99 % mindre avfall fra WorkForce Pro RIPS7, Replaceable Ink Pack System, bruk opptil 96 % mindre strøm med WorkForce Pro-skrivere7, og doble utskriftshastigheten med halve strømforbruket med WorkForce Enterprise-serien8.

Spar strøm og bidra til lavere CO2 -utslipp med Epsons WorkForce Pro-modeller, som bruker opptil 96 % mindre energi enn laserskrivere og laserkopimaskiner7.

Reduser strømforbruket med økonomimodus på den interaktive skjermløsningen og forleng lampelevetiden.

Reduser karbonavtrykket ved å bruke skannere uten oppvarmingstid, og få lavere strømforbruk med innebygd ReadyScan-teknologi.

5 enkle trinn mot en mer bærekraftig europeisk fremtid

Litt teknologi om gangen

LAST NED INFOGRAFIKK

 

Se hva du kan spare

Bruk kalkulatoren vår til å beregne strøm- og CO2-besparelsene utdanningsmiljøet ditt kan oppnå med en WorkForce Pro-skriver.

 
 • Opptil 92 % mindre CO2 enn laserskrivere9
 • 96 % mindre energi enn laserskrivere7
 • 94 % mindre avfall enn laserskrivere7
 • 3,5 x raskere enn laserskrivere2
 • Grønn teknologi, ingen ozongass
 

Tjenester og støtte

Finn ut mer om service på stedet og Epson-garantier.

Tjenester og støtte

Standardgaranti

Finn ut mer om Epsons garantier.

Service på stedet

Finn ut mer om mulighetene for service hvis du trenger det, inkludert støtte på stedet.

Kundestøtte

Trenger du hjelp? På kundestøttesiden vår finner du nyttig informasjon og opplysninger om hvordan du kontakter oss.

Registrering

Vi takker for at du har kjøpt et Epson-produkt og tatt deg tid til å registrere det.

Kontroller garantien din

Kontroller enhetens garanti.

Kampanje med utvidet garanti

3 års utvidet skrivergaranti på utvalgte Epson-skrivere.

 

Leaseløsninger

Finn ut mer om de ulike måtene du kan dra nytte av Epson-produkter ved å lease dem.

Skriv ut og spar penger

Spar tid og penger med Epson Print & Save

Print365

Skriv ut så mye du ønsker, helt problemfritt og uten skjulte kostnader.

 

Støttevideoer

Se flere av støttevideoene våre.

LES MER

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Forvent mer av projektoren din

Få mer ut av projektoren

Dra nytte av Epsons profesjonelle programvareløsninger for projektorer og få fordelene av økt funksjonalitet, pålitelighet og kontroll. Som verdens ledende projektorprodusent3 vet vi hvor viktig det er å finne de riktige projektorløsningene som gir deg mulighet til å presentere slik du vil og hvor du vil på en enkel og effektiv måte.

LES MER

Business Imaging Solutions

Et stort utvalg løsninger for alle typer bedrifter

Epsons enheter er kompatible med programvaretjenester og løsninger som virkelig kan bidra til å forbedre arbeidsflyten i organisasjonen din, kontrollere kostnadene, forbedre effektiviteten og legge til rette for sømløs integrasjon av enheter i stadig skiftende miljøer.

LES MER

Invester i fremtiden

Elevene er mer tilkoblet enn noen sinne – og de forventer det samme av teknologien de bruker for å lære.

Se resultatene

Gjør undervisningen levende, og stimuler alle slags ferdigheter.

Full oversikt over økonomien

IT-utstyret ditt bør være laget for å vare, enkelt å bruke og støtte læring på tvers av fag.

Ta vare på planeten

Vi i Epson forstår betydningen av miljøvennlig drift for fremtidige generasjoner.

Tjenester og støtte

Finn ut mer om service på stedet og Epson-garantier.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Kontakt oss

Hvis du vil vite mer om forretningsløsninger, kontakter du oss, så vil en representant fra Epson ta kontakt med deg.

Teknologi som vekker læringen til live

Nye undervisningsformer

Oppmuntre til dialog mellom elever og lærere ved hjelp av en av de interaktive skjermløsningene våre med ekstra kort projeksjonsavstand. Visningsstørrelse er viktig, så dra nytte av projisering av innhold på et skalerbart lerret på opptil 100 tommer i full HD, kommuniser med gruppeprosjekter med håndbevegelser eller penner og lag, del og diskuter notater uten å slå på PC-en.

Hold oppmerksomheten

Forbedre læringen med et Epson-dokumentkamera, et lett bordkamera med full HD. Vis store utskrevne sider, 3D-objekter, eksperimenter og til og med levende ting i nærbilde, både for arbeidsgrupper og større publikum.

Reduser utskriftskostnadene

Våre WorkForce Pro RIPS-skrivere hjelper deg med å øke produktiviteten ved å bruke mindre penger på rekvisita og mindre tid på vedlikehold – slik at du kan arbeide uten avbrudd.

Et godt organisert miljø

Produser kraftige og holdbare etiketter med et stort utvalg av teip- og tekstfargekombinasjoner. Med LabelWorks-etikettskrivere er det enkelt å holde orden på rapporter, ressurser, eiendeler, filer, kabler og ledninger.

Utskrifter i stor skala

Med storformatskriverne våre kan du lage plakater, bannere, klestrykk og mye annet uten hjelp fra trykkerier. Eksempler på dette er å la elevene skape CAD-planer og -design, motetrykk og mønstre og kunst og fotografier.

Skriv ut store volumer med høy hastighet

Skriv ut dokumenter i høy kvalitet med hastigheter på opptil 100 bilder i minuttet med WorkForce Enterprise – en pålitelig og miljøvennlig flerfunksjons avdelingsskriver for A3-utskrifter i farge med etterbehandler (tilleggsutstyr).

God informasjonsflyt

Gjør det mulig for elevene å bruke våre raske og høyoppløselige enheter til å fange detaljene i materialet – fra negativer, fotografier, bøker og aviser.

Ekstra engasjerende presentasjoner

Utvikle læring og gi ressursene liv i eksepsjonelt skarpe farger og høy oppløsning, som kan skaleres til rom i omtrent alle størrelser.

Gi hvert barn den beste visningen

Effektive visningsavstander

Løsningene for interaktiv skjerm gir en skalerbar bildestørrelse. I motsetning til flatskjermer, får alle elever perfekt visning uten å miste bildekvalitet eller ha behov for konstant zoomjustering, uansett rom. Det å ha den rette bildestørrelsen for et rom kan utgjøre en enorm forskjell for konsentrasjonen, gleden og forståelsen.

Kvalitet gjennom teknologi

3LCD-teknologien vår kombinerer høy oppløsning, lysstyrke opptil 8 000 lumen og fyldige farger som gir levende og engasjerende bilder selv i godt opplyste klasserom. Og tre optiske paneler med halvlederteknologi legger til rette for sømløs fargeblanding for flotte, konsekvente bilder.

58 %
av elevene kan ikke lese alt innhold på en 70" flatskjerm4

Modus for høy lysstyrke

Inspirer og engasjer elevene med de skarpeste og mest fargerike bildene. Uansett fag, kan du stole på at du får riktig lysstyrke for alt innhold, ettersom vi oppgir reelt nivå for både farget og hvitt lys.

Epson iProjection-app for Chromebooks

Beveg deg rundt i rommet, og del Chromebook-innhold med en trådløs forbindelse til klasserommets interaktive skjerm. Med Epson iProjection-appen for Chromebooks kan du dele innhold til skjermen, eller bruke Epsons Multi-PC Projection-programvare med moderatorfunksjon til å dele innhold fra opptil fire Chromebooks om gangen.

Interaktivitet og samarbeid

Med interaktive skjermer kan alle ta del i læringsprosessen. 20 % av mennesker husker mindre enn 20 % av det som blir presentert på lysbilder6, men våre løsninger for utdanning kan forbedre det de husker og inspirere til samarbeid ved å oppmuntre til fysisk engasjement med innholdet på skjermen.

PRODUKTER

Casestudier

Previous Next

Ressurser

Finn et stort utvalg ressurser for utdanningssektoren. Blant annet artikler, casestudier, infografikk og brosjyrer med informasjon om produkter og løsninger fra Epson og markedstrender.

LES MER

Nyheter og arrangementer

Enten du er interessert i innledende seminarer, programmering og vedlikeholdskurs eller brukeropplæring, deler ekspertene våre gjerne kunnskapen sin med deg og dine ansatte.

Filtrer resultater

Previous Next

Det er ingen messer eller arrangementer for øyeblikket.

Former fremtiden med varmefri teknologi

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

LÆR MER

KONTAKT

Vil du vite mer om Epsons løsninger for utdanning, fyll inn detaljene dine nedenfor og en representant fra Epson vil ta kontakt med deg.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
(merk av alle aktuelle produkter)
jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.

Sammenlign
Lukk

Sammenlign produkter

av 3 valgte

Sammenlign valgte

BROSJYRE

Morgendagens arbeidsplass

Last ned e-veiledningen for morgendagens arbeidsplass

BROSJYRE

Morgendagens arbeidsplass

Last ned e-veiledningen for morgendagens arbeidsplass

 1. På lokale nettverk med Epson Multi-PC Projection eller ved hjelp av Epson iProjection-appen laget for å brukes på Android- og iOS-enheter og Google Chromebooks.
 2. Tid for første side ut fra natthvilemodus som testet av BLI i en periode på to måneder frem til februar 2017 mot alle konkurrerende maskiner testet ved publiseringstidspunktet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.epson.no/inkjetsaving.
 3. Høy blekkapasitet, kan skrive ut opptil ca. 84 000 sider. Den faktiske kapasiteten varierer etter bruksforholdene og det som skrives ut. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/pageyield. Blekkbeholderne som leveres med nye skrivere, inneholder bare nok blekk til å støtte oppstart av skriveren, og nytt blekk må kjøpes eller leveres for normal drift.
 4. Sammenlignet med ledende 70 tommers flatskjermmodeller med 4K-oppløsning (bestselgende, i enheter, minus salg til hoteller i henhold til data fra PMA-distributører i Nord-Amerika, salg mellom januar og september 2015) i klasseromsoppsett på 6,7 m bredde og 8,2 m dybde. Da de ble spurt om å skrive ned seks korte informasjonstekster fra lysbildene som ble vist, skrev 58 % av elevene mellom 12 og 22 år minst én tekst feil. Basert på en amerikansk undersøkelse utført av Radius Research i april 2016.
 5. Sammenlignet med ledende 1-brikkers DLP-projektorer til hjemmeunderholdning. Epsons 720p-projektorer er tre ganger så lyssterke, mens Epsons 1080p-projektorer er konsekvent to til tre ganger så lyssterke. Basert på NPD-data, juli 2011 til juni 2012. Fargelysstyrke (Colour Light Output) målt i samsvar med IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere, avhengig av bruksforholdene. For mer informasjon besøk oss på www.epson.no/CLO.
 6. Whiteboard Selling av Sommers & Jenkins
 7. Som testet av BLI på oppdrag fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 mot et utvalg av konkurrerende maskiner. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.epson.no/inkjetsaving.
 8. Laserskrivere med en hastighet på 45–55 spm bruker vanligvis 1500 W, mens WorkForce Enterprise har et lavt strømforbruk på 180–320 W og skriver ut opptil 100 sider i minuttet.
 9. Basert på uttrekk og prosessering av råmaterialer og fremstilling av tilbehør. Som testet ved hjelp av Epsons metoder: 1. Beregningene gjelder bare CO2-utslipp i konteksten av global oppvarming. 2. Resultatene av beregningene er basert på egenerklæringer. (Verifisering utført av tredjepart ikke mottatt.) 3. Vi bruker CO2-koeffisienten (kg-CO2/enhet) publisert i JEMAI-databasen "LCA Pro".