ARBEIDE SAMMEN I DETALJHANDELEN

Få en fordel med teknologi som gir deg kreative måter å engasjere kundene, selge produkter og tjenester og administrere kostnader på.

SE VIDEO

Lukk

 

Teknologiløsninger for detaljhandel

Epsons detaljhandelteknologi er utformet for å skape en mer engasjerende og effektiv kundeservice – og hjelpe butikkpersonalet med å skape verdifulle, minneverdige opplevelser. De fleksible løsningene våre reduserer køtiden, beskytter kunde- og forretningsdata og genererer virkelig innsikt for å legge til rette for mer personlig kontakt mellom ansatte og kunder.

Se sammenhengen

Epson-teknologi som øker salgsmulighetene på alle nivåer.

Se sammenhengen

Epsons teknologi bidrar til å øke salgsmulighetene på alle nivåer, fra sikker tilgang og personvernkontroll til intelligente POS-systemer og intuitive enheter. Med intelligente løsninger som beskytter personlige opplysninger og oppfordrer til engasjement, kan du gi kundene konsekvent god service.

Ny maskinvare integreres sømløst i den eksisterende IT-infrastrukturen takket være bakoverkompatibiliteten til Epsons POS-skrivere.

Beskytt viktige data med Epsons raske dupleksskannere. Skann dokumenter direkte til ditt foretrukne lagringssystem, og få dem som passordbeskyttede PDF-er.

Samle kundeinnsikt med effektiv dokumenthåndtering fra Epsons WorkForce Pro-skannere og -alt-i-ett-enheter. Send informasjonen til riktig avdeling rett etter skanningen, og sett innsikt i sentrum av kundeforholdet.

Oppnå høy ytelse og lave totale eierkostnader med den svært raske og miljøvennlige WorkForce Enterprise-serien. Disse flerfunksjons fargeskriverne i A3-format er utstyrt med blekklinjehode, som gir høy utskriftskvalitet med hastigheter opptil 100 bilder per minutt, og blekkpatronene med høy kapasitet leverer flere utskrevne sider ved bruk av mindre tilbehør enn laserenheter.

Invester i fremtiden

Invester klokt for å sikre målbar verdi i hele virksomheten, i dag og i fremtiden.

Invester i fremtiden

Invester klokt for å sikre målbar verdi i hele virksomheten, i dag og i fremtiden. Dra nytte av en lav total eierkostnad. Sikre løpende avkastning på investeringen med nyskapninger som krever færre rekvisita og mindre vedlikehold.

Skap enestående kampanjer med livaktige, fargerike hylleetiketter som skrives ut internt og ved behov med ColorWorks-serien vår.

Skriv ut raskere for mindre med Epsons WorkForce Pro RIPS A4- og A3-skrivere, som gir lave driftskostnader, raske utskriftshastigheter og krever minimalt med brukerinngrep.

Øk kundelojaliteten med kuponger med fire farger for å lage målrettede kampanjer og spesialtilbud under transaksjonen.

Lag imponerende skilt som raskt og enkelt kan oppdateres med Epsons laserprojektorer for fast montering. Del HD-innhold med en skjermstørrelse som er skalerbar opptil 1000 tommer.

Tilby kundeservice hvor som helst med Epsons utvalg av bærbare kvitteringsskrivere for ansatte på farten. Utfør transaksjoner og gi mer verdi til kundereisen hvor som helst i butikken.

Se resultatene

Øk kundetilfredsheten, bygg tillit, og øk omsetningen med intelligente løsninger.

Se resultatene

Øk kundetilfredsheten, bygg tillit og øk omsetningen med intelligente løsninger som øker den personlige kontakten og gjør utstillingene mer virkningsfulle. Legg til verdi, få fart på salgsprosesser og bruk kampanjer på en bedre måte for å gi engasjerende opplevelse som fører til resultater.

Gjør inntrykk med SureColor SC-T-serien. Lag store plakater og skilt i høy oppløsning som forsterker identiteten til merkevaren og gir økt salg.

Kommuniser når det gjelder, med Epsons laserprojektorer for fast montering. Vis bilder, video og informasjon på vegger, gulv og tak for å informere og engasjere kundene.

Tilby kvalitetsservice hvor som helst med Epsons POS-nettbrett og bærbare kvitteringsskrivere. La ansatte bevege seg rundt i lokalet for å kommunisere med kunder og utføre transaksjoner hvor som helst.

Skap enestående kampanjer med levende fargeetiketter på forespørsel.

Bidra til å ta vare på planeten

Vi i Epson forstår betydningen av miljøvennlig drift for fremtidige generasjoner.

Ta vare på planeten

Vi i Epson forstår betydningen av miljøvennlig drift for fremtidige generasjoner.

Nå miljømålene dine med opptil 99 % mindre avfall fra WorkForce Pro RIPS1, Replaceable Ink Pack System, bruk opptil 96 % mindre strøm med WorkForce Pro-skrivere1, og doble utskriftshastigheten med halve strømforbruket med WorkForce Enterprise-serien2.

Spar strøm og bidra til lavere CO2-utslipp med Epsons WorkForce Pro-modeller, som bruker opptil 96 % mindre energi enn laserskrivere og laserkopimaskineri.

Reduser strømforbruket og forleng lampelevetiden med økonomimodus på den interaktive skjermløsningen.

Reduser karbonavtrykket ved å bruke skannere uten oppvarmingstid, og få lavere strømforbruk med innebygd ReadyScan-teknologi.

5 enkle trinn mot en mer bærekraftig europeisk fremtid

Litt teknologi om gangen

LAST NED INFOGRAFIKK

 

Se hva du kan spare

Bruk kalkulatoren vår til å beregne strøm- og CO2-besparelsene butikkmiljøet ditt kan oppnå med en WorkForce Pro-skriver.

 
 • Opptil 92 % mindre CO2 enn laserskrivere4
 • 96 % mindre energi enn laserskrivere3
 • 94 % mindre avfall enn laserskrivere3
 • 3,5 x raskere enn laserskrivere5
 • Grønnere teknologi, ingen ozongass
 

Tjenester og støtte

Finn ut mer om service på stedet og Epson-garantier.

Tjenester og støtte

Standardgaranti

3 års utvidet skrivergaranti på utvalgte Epson-skrivere.

Service på stedet

Finn ut mer om service på stedet og Epson-garantier.

Kundestøtte

Trenger du hjelp? På kundestøttesiden vår finner du nyttig informasjon og opplysninger om hvordan du kontakter oss.

Registrering

Vi takker for at du har kjøpt et Epson-produkt og tatt deg tid til å registrere det.

Kontroller garantien din

Kontroller enhetens garanti.

Kampanje med utvidet garanti

Finn ut mer om Epsons utvidede CoverPlus-garanti.

 

Leasingløsninger

Finn ut mer om de ulike måtene du kan dra nytte av Epson-produkter ved å lease dem.

Skriv ut og spar penger

Spar tid og penger med Epson Print & Save

Print365

Skriv ut så mye du ønsker, helt problemfritt og uten skjulte kostnader.

 

Støttevideoer

Se flere av støttevideoene våre.

LES MER

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Etikettskrivere

Effektiviser produksjonen av fargeetiketter

Våre behovsstyrte fargeetikettskrivere eliminerer de tradisjonelle problemene knyttet til termisk overtrykk. Nå kan du enkelt skrive ut tilpassede fargeetiketter, billetter og merkelapper i høy kvalitet internt, slik du vil og når du trenger dem. Ingen flere forsinkelser, driftsavbrudd, svinn eller problemer. Slutt på forhåndsutskrevne etikettbeholdninger, driftsavbrudd, ordrer som går tapt eller forsinkede leveranser.

LES MER

POS-skrivere, TM-Intelligent-serien

GI KUNDEN EN BEDRE OPPLEVELSE

I et raskt omskiftende detaljhandel miljø er idealet en differensiert, problemfri handleopplevelse. våre intelligente løsninger lar personalet håndtere transaksjoner hvor som helst i butikken med mobiltelefoner og nettbrett basert på POS-løsninger som integreres med eksisterende IT-systemer og gjør detaljhandel via flere kanaler til virkelighet.

LES MER

Mobile POS-skrivere

SMART UTSKRIFT FOR FORRETNINGER PÅ FARTEN

Disse skriverne er raske og effektive slik at samhandling med kunder blir fleksibelt og enkelt. De produserer kvalitetskvitteringer og -strekkoder og skriver direkte ut fra nettlesere på nettbrett og mobile enheter.

LES MER

ISV OVERSIKT

IISV-SAMFUNN (INDEPENDENT SOFTWARE VENDOR)

Epson er anerkjent som global leder innen utskrifter for salgssteder og revolusjonerer nå markedet med sine TM-intelligente termiske kvitteringsskrivere utviklet for nettbrettbaserte POS-løsninger for detaljister og hotell- og restaurantnæringen.

LES MER

Forvent mer av projektoren din

Få mer ut av projektoren

Dra nytte av Epsons profesjonelle programvareløsninger for projektorer og få fordelene av økt funksjonalitet, pålitelighet og kontroll. Som verdens ledende projektorprodusent6 vet vi hvor viktig det er å finne de riktige projektorløsningene som gir deg mulighet til å presentere slik du vil og hvor du vil på en enkel og effektiv måte.

LES MER

Bildeløsninger for bedrifter

Et stort utvalg løsninger for alle typer bedrifter

Epsons enheter er kompatible med programvaretjenester og løsninger som virkelig kan bidra til å forbedre arbeidsflyten i organisasjonen din, kontrollere kostnadene, forbedre effektiviteten og legge til rette for sømløs integrasjon av enheter i stadig skiftende miljøer.

LES MER

Slå sammen butikken og Internett

Hva skjer hvis besøkende i nettbutikken ser akkurat det samme som besøkende i butikken? Utstyr personalet i butikken med et par Epson Moverio-smartbriller, og de kan overføre hva de se tilbake til online-kunder, og bruke en lydkobling til å styre salget. En kjede med musikkbutikker bruker GoInStore-løsningen til demonstrasjon av instrumenter, mens en luksusbilforhandler bruker det til å vise frem bilene i utstillingslokalet. Uansett formål gir løsningen en virkelig personlig kundeopplevelse.

Nye måter å utvikle bedriften på

Epsons teknologi kan hjelpe deg med å dra nytte av spennende, nye måter å utvikle bedriften din på. Vi kan hjelpe deg med å legge til rette for nye tjenester ved å koble til eldre og mobile POS-systemer, slik at du kan dra nytte av et virkelig flerkanals tilbud med assistert salg. Overgå forventningene til moderne forbrukere ved hjelp av løsninger som enkelt kan integreres. Beskytt eksisterende investeringer med bakoverkompatibilitet, enhetlig elektronisk salgsstedsmateriale (ePOS) og programvareutviklingssett (SDK-er).

Forbedre handleopplevelsen

Reduser kødannelsen ved kassen og la ansatte bevege seg fritt i lokalet med trådløse nettbrett og bærbare kvitteringsskrivere, eller bruk sanntidsanalyse til å ta smarte beslutninger for lagerkontroll, tilbud og utstillinger. Neste generasjons utstillingsgrafikk forvandler omgivelsene våre, og vi tilbyr teknologien du trenger for å levere skilt, POS, bannere, plakater, utstillinger, grafikk og bildekor av høy kvalitet, inkludert skilt med horisontal og vertikal projeksjon. Epsons løsninger kan gi butikken merkbare fordeler, umiddelbart.

Se sammenhengen

Epson-teknologi som øker salgsmulighetene på alle nivåer.

Invester i fremtiden

Invester klokt for å sikre målbar verdi i hele virksomheten, i dag og i fremtiden.

Se resultatene

Øk kundetilfredsheten, bygg tillit, og øk omsetningen med intelligente løsninger.

Bidra til å ta vare på planeten

Vi i Epson forstår betydningen av miljøvennlig drift for fremtidige generasjoner.

Tjenester og støtte

Finn ut mer om service på stedet og Epson-garantier.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Kontakt oss

Hvis du vil vite mer om forretningsløsninger, kontakter du oss, og så tar en representant fra Epson kontakt med deg.

En personlig tilpasset tjeneste for alle kunder

Utskrift via POS-nettbrett

Epsons utvalg av POS-skrivere på nettbrett gjør det mulig for ansatte å betjene kunder hvor som helst i butikken. Den kompakte kvitteringsskriveren TM-m30 passer perfekt til for eksempel servicebransjen og spesialbutikker. Det er den optimale løsningen for både POS-nettbrett og PC-baserte POS-systemer.

Digitale skilt som gjør inntrykk

Det å skape engasjerende, dynamisk og responsiv skilting i butikken er en super måte å kommunisere med kundene på. Epsons installasjonsprojektorer gir deg mer engasjerende visuell markedsføring, og de er svært pålitelige og allsidige – du kan projisere på vegger, tak, gulv og i små rom.

Pålitelig utskrift av kvitteringer i høy hastighet

Epsons kvitteringsskrivere er utformet for å holde tritt i de mest krevende butikkmiljøer. TM-T88VI er den nyeste kvitteringsskriveren, og den tilbyr raske utskriftshastigheter og høy pålitelighet med avanserte funksjoner som støtter mobil-, web- og PC-basert POS samtidig.

Enestående skilt og storformatutskrifter

Gjør hver eneste kampanje enestående med storformatutskrifter på et bredt spekter av materialer. Få mange ganger mer ut av skiltene dine med SureColor SC-T-serien. Lag store plakater og skilt i høy oppløsning som forsterker identiteten til merkevaren og gir økt salg.

Forevige og beskytte data

WorkForce DS-780N er Epsons mest intelligente bedriftsskanner til nå – en interaktiv arkmatet modell med berøringsskjerm med innebygd nettverk som gjør deling og sikring av dokumenter enkelt.

Skriv ut raskt

Skriv ut dokumenter i høy kvalitet med hastigheter på opptil 100 bilder i minuttet med WorkForce Enterprise – en pålitelig og miljøvennlig flerfunksjons avdelingsskriver for A3-utskrifter i farge med etterbehandler (tilleggsutstyr).

Profesjonelle etiketter i butikken og på farten

Med Epsons utvalg av lette og bærbare etikettskrivere er det enkelt å ta hånd om alle etiketterings- og merkingsbehov. Epsons etikettskrivere, som er laget for enkel, allsidig og økonomisk betjening hvor som helst, omfatter fleksible tapealternativer, som for eksempel satengbånd for gaveinnpakning.

Kvalitetsetiketter som varer

Epsons ColorWorks C7500-etikettskrivere legger til rette for produksjon av etiketter av høy kvalitet internt, etter behov. De er ideelle for utskrift av boksetiketter og hylleetiketter som gir enklere lageradministrasjon.

Produkter

Oppdag Epsons brede utvalg av skrivere for bedrifter, flerfunksjonsskrivere, skannere, projektorer og mer.

Casestudier

Previous Next

Ressurser

Finn et stort utvalg ressurser for handelsnæringen. Blant annet artikler, casestudier, infografikk og brosjyrer med informasjon om produkter og løsninger fra Epson og markedstrender.

LES MER

Nyheter og arrangementer

Enten du er interessert i innføringsseminarer, programmerings- og vedlikeholdskurs eller brukeropplæring, deler ekspertene våre gjerne kunnskapen sin med deg og dine ansatte.

Filtrer resultater

Previous Next

Det er ingen messer eller arrangementer for øyeblikket.

Former fremtiden med varmefri teknologi

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

LÆR MER

KONTAKT

Vil du vite mer om Epsons løsninger for detaljhandelen, fyll inn detaljene dine nedenfor og en representant fra Epson vil ta kontakt med deg.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
(merk av alle aktuelle produkter)
jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.

Sammenlign
Lukk

Sammenlign produkter

av 3 valgte

Sammenlign valgte
KONTAKT

BROSJYRE

Morgendagens arbeidsplass

Last ned e-veiledningen for morgendagens arbeidsplass

BROSJYRE

Morgendagens arbeidsplass

Last ned e-veiledningen for morgendagens arbeidsplass

 1. Som testet av BLI på oppdrag fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 mot et utvalg av konkurrerende maskiner. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.epson.no/inkjetsaving
 2. Laserskrivere med en hastighet på 45–55 spm bruker vanligvis 1500 W, mens WorkForce Enterprise har et lavt strømforbruk på 180–320 W og skriver ut opptil 100 spm. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/pageyield
 3. Som testet av BLI på oppdrag fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 mot et utvalg av konkurrerende maskiner. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.epson.no/inkjetsaving
 4. Basert på uttrekk og prosessering av råmaterialer og fremstilling av tilbehør. Som testet ved hjelp av Epsons metoder: 1. Beregningene gjelder bare CO2-utslipp som pådriver til global oppvarming. 2. Resultatene av beregningene er basert på egenerklæringer. (Verifisering utført av tredjepart ikke mottatt.) 3. Vi bruker CO2-koeffisienten (kg–CO2/enhet) publisert i JEMAI-databasen "LCA Pro".
 5. Høy blekkapasitet, kan skrive ut opptil ca. 84 000 sider. Den faktiske kapasiteten varierer etter bruksforholdene og det som skrives ut. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/pageyield. Blekkbeholderne som leveres med nye skrivere, inneholder bare nok blekk til å støtte oppstart av skriveren, og nytt blekk må kjøpes eller leveres for normal drift.
 6. Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2015.