LABELEXPO 2019

Brussels
24 - 27 September 2019
Visit us in Hall 9, Stand A50

Use #EPSONLABELEXPO to join the conversation

Learn more

EPSON REVOLUSJONERER DIGITAL TRYKKING AV ETIKETTER

Produser førsteklasses resultater for kundene dine, med lave driftskostnader

Surepress digital etikettskriver med blekkskriverteknologi

De digitale etikettskriverne i SurePress-serien er ideelle for etikettrykkere som ønsker å utvide virksomheten.

Tilby kundene dine et større utvalg av produkter og muligheter med SurePress. Du får presis kvalitet med maksimal driftssikkerhet, fleksibilitet og ytelse og minimal nedetid.

Epson SurePress L-6034VW

Digital etikettskriver med Epsons PrecisionCore-linjehoder, LED-herdet UV-blekk med digital fernissteknologi og hvitt blekk som gir etiketter av høy kvalitet. Hver gang.

SurePress L-6034VW leverer presis kvalitet med maksimal driftssikkerhet, fleksibilitet og ytelse og minimal nedetid. Skriveren er utstyrt med Epsons skriverhoder, blekk og nettransportsystem – alt laget for å fungere sammen. PrecisionCore-linjehodeblekkteknologien sørger for kvalitetsbilder. LED-herdet UV-blekk med innebygd digital fernissteknologi gir muligheter for helt nye typer finish. L-6034VW inkluderer også hvitt blekk med høy opasitet for utskrift på klar film og metalliske underlag.

VIS MER
LAST NED BROSJYREN

Nøkkelfunksjoner for SurePress L6034VW

PrecisionCore

PrecisionCore-linjehodet er nøkkelen bak den høye ytelsen og driftssikkerheten til SurePress L-6034VW. Hvert av de seks linjehodene omfatter PrecisionCore-moduler med utskriftsbrikker, som gir nøyaktig kvalitet og høy oppløsning, samt Variable Size Droplet Technology.

LES MER

Variable-Sized Droplet Technology

Variable-Sized Droplet Technology ble utviklet av Epson for å produsere blekkdråper av forskjellig størrelse helt ned til 3,2 pikoliter. Disse dråpene har helt nøyaktig størrelse og sørger for at blekket påføres jevnt. Dette bidrar til jevne overganger og nøyaktige farger og gir optimal bildekvalitet.

Sentralt trommelsystem

Det sentraliserte trommelsystemet sørger for nøyaktig mating av underlaget for å opprettholde fargene og presisjonen. Systemet gir minimal varmeekspansjon og krymping av underlaget, noe som gjør det mulig å bruke ulike typer. Den sentrale trommelen sørger for at mellomrommet mellom skrivehodet og underlaget holdes på et minimum, noe som gjør at blekket plasseres mer nøyaktig på underlaget for å minimere ujevne farger.

Festeteknologi

Den avanserte festeteknologien fra Epson kontrollerer spredningen av blekkdråper for å produsere halvtoner, jevne vignetter, sylskarpe detaljer og skarp og klar tekst.

Hvitt blekk

Det hvite blekket med høy opasitet for én omgang er det perfekte basislaget for utskrift av levende farger på gjennomsiktige eller metalliske etiketter. Dette hvite blekket legger også til rette for utskrift av ugjennomskinnelig tekst og linjer, selv ved utskrift av gjennomsiktige etiketter for gjennomsiktige produkter, og tilbyr muligheten til å skrive ut hvitt over farger.

Digital fernissteknologi

Med den nyskapende digitale fernissen kan glanset eller matt finish skrives ut enkelte steder eller overalt. Flott glanset eller matt finish kan brukes på etikettene for å fremheve bestemte områder. Ulik finish oppnås samtidig ved å endre måten den digitale fernissen påføres.

Høy kvalitet

Skriveren leverer fyldige, naturlige farger og speilvendt tekst av høy kvalitet. Kantene er rette og skarpe, og strekkodene er presise.

Enestående robusthet

Det hurtigherdende UV-blekket øker produktiviteten og har utmerket motstand mot vær, kjemikalier og riper, selv under de meste krevende forhold. Blekket er godkjent i henhold til BS5609, den internasjonale anerkjente standarden for etikettutskrifter, som brukes i marine miljøer.

Intelligent automatisering

Epsons Nozzle Verification Technology kan automatisk kontrollere om en dyse fungerer eller er tett, og den kan starte en rengjøringssyklus om nødvendig.

Brukervennlig grensesnitt og betjening med berøringsskjerm

Berøringsskjermen er svært enkel å bruke med et brukervennlig grensesnitt som gjør at du har kontroll over alle aspekter av utskriften. Du kan raskt konfigurere jobber og enkelt sjekke driftsstatus til enhver tid. Du kan lagre innstillinger for bestemte jobbtyper, slik at oppsettet går enda raskere neste gang for jobber du gjør flere ganger.

Effektivt bytte av blekk minimerer nedetiden

Blekkpatronskuffen er enkel å komme til, og du skifter raskt og enkelt blekk uten at du trenger å stoppe utskriftene – du skifter ganske enkelt ut blekkpatronen og fortsetter å skrive ut.

Spesifikasjoner for SurePress L6034VW

Utskriftsteknologi PrecisionCore-linjehodeblekkteknologi
Oppløsning 600 x 600 dpi
Blekktype LED-herdet UV-blekk
Blekkpatroner Svart, cyan, magenta, gul, hvit, digital ferniss
Web-bredde Justerbar fra 80 mm til 340 mm
Bildestørrelse Opptil 330 × 1000 mm
Utskriftshastighet 15 m/min i normalmodus
Støttede underlag Selvklebende etikettmateriale, PP, PE og PET, støpebestrøket, bestrøket og ubestrøket papir og folie
Underlagstykkelse 80 til 320 mikroner
Spolekapasitet (maks.) 100 kg vekt / 600 mm diameter med 76,2 mm indre kjerne
Nettverkstilkobling Ethernet 1000Base-T
Skrivermål (B×D×H) 4250 mm x 2285 mm x 2485 mm
Vekt 2770 kg

Dette sier kundene

SE VIDEOENE

 • SUREPRESS L-4033AW PÅ DRUPA 2012

  SUREPRESS L-4033AW PÅ DRUPA 2012

  LÆR MER
 • SUREPRESS L-4033A

  SUREPRESS L-4033A

  LÆR MER
 • PrintOnLine velger SurePress L4033A digital etikettskriver

  PrintOnLine velger SurePress L4033A digital etikettskriver

  LÆR MER
 • EAP Meziere velger SurePress L4033A digital etikettskriver

  EAP Meziere velger SurePress L4033A digital etikettskriver

  LÆR MER

PRODUKTUTVALG

Utskrift av fargeetiketter

En ny standard for utskrift av fargeetiketter

Les mer
 1. Bare tilgjengelig for L-4033AW

HOPP OVER

HOPP OVER

HOPP OVER

HOPP OVER

HOPP OVER