EPSON REVOLUSJONERER DIGITAL TRYKKING AV ETIKETTER

Produser førsteklasses resultater for kundene dine, med lave driftskostnader

Surepress digital etikettskriver med blekkskriverteknologi

De digitale etikettskriverne i SurePress-serien er ideelle for etikettrykkere som ønsker å utvide virksomheten.

Tilby kundene dine et større utvalg av produkter og muligheter med SurePress. Du får presis kvalitet med maksimal driftssikkerhet, fleksibilitet og ytelse og minimal nedetid.

Se utvalget

Epson SurePress L-4033AW

7-fargers digital etikettskriver med blekkskriverteknologi og hvitt blekk som produserer små etikettopplag av høy kvalitet på en enklere og mer effektiv måte.

Blekksettet inneholder også grønt og oransje, noe som gir et stort fargeområde for presis fargetilpasning og nøyaktig gjengivelse av spot- og spesialfarger. Forskjellen er spesielt merkbar i områdene med lys grønt til gult og gult-oransje-rødt i fargerommet, med høyere fargemetning og livaktige nyanser som gjør etiketter mer iøynefallende.

Epsons SurePress AQ-blekksett inkluderer hvitt blekk for utskrift av små etikettopplag av høy kvalitet. Dette gir mulighet for heldekkende, ugjennomskinnelig hvitt trykk på materialer som klar film og metalliske underlag. Brukerne kan velge om hvitt skal skrives ut først eller sist.1

SurePress AQ-blekket har svært god hefteevne på standard etikettunderlag, uten behov for forbehandling eller belegg. Blekket er vannbasert og mer miljøvennlig ettersom kjemikalier, plater og film ikke trengs. Vedlikeholdet av skrivehodet er automatisert, og blekkpatronene kan skiftes ut uten å stoppe skriveren. Dette sikrer maksimal oppetid.

VIS MER
LAST NED BROSJYREN

Nøkkelfunksjoner for SurePress L4033A og L-4033AW

Enestående etikettutskrifter

Skriveren leverer fyldige, naturlige farger og speilvendt tekst av høy kvalitet. Kantene er rette og skarpe, og strekkodene er presise.

Flerdelt Epson Micro Piezo-skrivehode

Skrivehoder med mikrofine dyser som leverer helt nøyaktige punkter og nøyaktig plassering av punktene for hver farge. Dette resulterer i uovertruffen fargekvalitet og skarpe detaljer på strekkoder og liten tekst.

Variable-Sized Droplet Technology

Variable-Sized Droplet Technology ble utviklet av Epson for å produsere blekkdråper av forskjellig størrelse helt ned til 3,0 pikoliter. Disse dråpene har helt nøyaktig størrelse og sørger for at blekket påføres jevnt. Dette bidrar til jevne overganger og nøyaktige farger og gir optimal bildekvalitet.

SurePress AQ-blekk

Et vannbasert pigmentblekksett med seks farger, inkludert grønt og oransje, er utviklet spesielt for SurePress L-4033 for å oppnå et ekstra stort fargespillerom. Det sikrer nøyaktig fargegjengivelse som gir presise farger og sørger for utmerket klebeevne på en lang rekke standard etikettunderlag, uten behov for forhåndsbehandling eller belegg. Et ugjennomskinnelig hvitt blekk er tilgjengelig på AW-versjonen.

Nøyaktig fargehåndtering

Det er svært viktig å oppnå nøyaktige farger, men det krever ekspertise. SurePress L-4033 håndterer denne oppgaven uten problemer, slik at du får en presis fargegjengivelse for hver jobb, hver eneste gang.

Utvidet fargespillerom

Epson-blekk er kjent for sitt store fargespillerom og sin nøyaktige fargegjengivelse. Oransje og grønt blekk gjør at forskjellen er spesielt merkbar i områdene med lys grønt til gult og gult-oransje-rødt i fargerommet. Dette gjør at du kan avstemme fargene mer nøyaktig, og etikettene vil se enda mer tiltalende ut.

Brukervennlig grensesnitt og betjening med berøringsskjerm

Berøringsskjermen er svært enkel å bruke med et brukervennlig grensesnitt som gjør at du har kontroll over alle aspekter av utskriften. Du kan raskt konfigurere jobber og enkelt sjekke driftsstatus til enhver tid. Du kan lagre innstillinger for bestemte jobbtyper, slik at oppsettet går enda raskere neste gang for jobber du gjør flere ganger.

Brukervennlig

Spar tid og penger med minimale krav til vedlikehold. Utskriftsmekanismen er enkel å komme til og vedlikeholde, og du skifter raskt og enkelt blekk uten at du trenger å stoppe utskriftene – du skifter ganske enkelt ut blekkpatronene og fortsetter å skrive ut. Fjernstyrt diagnostikk og analyse er tilgjengelig for å støtte virksomheten.

Spesifikasjoner for SurePress L4033A og L-4033AW

Utskriftsteknologi Epson Micro Piezo-blekkskriverteknologi
Oppløsning 720 x 720 dpi, 720 x 1080 dpi, 720 x 1440 dpi (for papir), 720 x 1440 dpi (for film)
Blekktype SurePress AQ-blekk
Blekkpatroner Svart, ubestrøket svart, cyan, magenta, gult, oransje, grønt, hvitt (AW-versjon), overtrykksvæske
Web-bredde Justerbar fra 80 mm til 330,2 mm
Bildestørrelse Opptil 315,2 × 914,4 mm
Utskriftshastighet Opptil fem meter per minutt ved 720 × 720 dpi
Støttede underlag Standard selvklebende etikettunderlag. Halvglanset, glanset og matt papir, BOPP, PET og Yupo
Underlagstykkelse 100 til 320 mikroner
Spolekapasitet (maks.) 100 kg vekt / 1000 m lengde / 600 mm diameter med 76 mm indre kjerne
Nettverkstilkobling Ethernet 1000BaseT
Skrivermål (B×D×H) 5098 mm x 1847 mm x 1966 mm (med tilbakespoler)
Strømforsyning Nominell spenning: AC (3 faser, 3 linjer) 200 V. Inngangsspenning: nominell spenning ±10 % (180–220 V)

Epson SurePress L-6034VW

Digital etikettskriver med Epsons PrecisionCore-linjehoder, LED-herdet UV-blekk med digital fernissteknologi og hvitt blekk som gir etiketter av høy kvalitet. Hver gang.

SurePress L-6034VW leverer presis kvalitet med maksimal driftssikkerhet, fleksibilitet og ytelse og minimal nedetid. Skriveren er utstyrt med Epsons skriverhoder, blekk og nettransportsystem – alt laget for å fungere sammen. PrecisionCore-linjehodeblekkteknologien sørger for kvalitetsbilder. LED-herdet UV-blekk med innebygd digital fernissteknologi gir muligheter for helt nye typer finish. L-6034VW inkluderer også hvitt blekk med høy opasitet for utskrift på klar film og metalliske underlag.

VIS MER
LAST NED BROSJYREN

Nøkkelfunksjoner for SurePress L6034VW

PrecisionCore

PrecisionCore-linjehodet er nøkkelen bak den høye ytelsen og driftssikkerheten til SurePress L-6034VW. Hvert av de seks linjehodene omfatter PrecisionCore-moduler med utskriftsbrikker, som gir nøyaktig kvalitet og høy oppløsning, samt Variable Size Droplet Technology.

LES MER

Variable-Sized Droplet Technology

Variable-Sized Droplet Technology ble utviklet av Epson for å produsere blekkdråper av forskjellig størrelse helt ned til 3,2 pikoliter. Disse dråpene har helt nøyaktig størrelse og sørger for at blekket påføres jevnt. Dette bidrar til jevne overganger og nøyaktige farger og gir optimal bildekvalitet.

Sentralt trommelsystem

Det sentraliserte trommelsystemet sørger for nøyaktig mating av underlaget for å opprettholde fargene og presisjonen. Systemet gir minimal varmeekspansjon og krymping av underlaget, noe som gjør det mulig å bruke ulike typer. Den sentrale trommelen sørger for at mellomrommet mellom skrivehodet og underlaget holdes på et minimum, noe som gjør at blekket plasseres mer nøyaktig på underlaget for å minimere ujevne farger.

Festeteknologi

Den avanserte festeteknologien fra Epson kontrollerer spredningen av blekkdråper for å produsere halvtoner, jevne vignetter, sylskarpe detaljer og skarp og klar tekst.

Hvitt blekk

Det hvite blekket med høy opasitet for én omgang er det perfekte basislaget for utskrift av levende farger på gjennomsiktige eller metalliske etiketter. Dette hvite blekket legger også til rette for utskrift av ugjennomskinnelig tekst og linjer, selv ved utskrift av gjennomsiktige etiketter for gjennomsiktige produkter, og tilbyr muligheten til å skrive ut hvitt over farger.

Digital fernissteknologi

Med den nyskapende digitale fernissen kan glanset eller matt finish skrives ut enkelte steder eller overalt. Flott glanset eller matt finish kan brukes på etikettene for å fremheve bestemte områder. Ulik finish oppnås samtidig ved å endre måten den digitale fernissen påføres.

Høy kvalitet

Skriveren leverer fyldige, naturlige farger og speilvendt tekst av høy kvalitet. Kantene er rette og skarpe, og strekkodene er presise.

Enestående robusthet

Det hurtigherdende UV-blekket øker produktiviteten og har utmerket motstand mot vær, kjemikalier og riper, selv under de meste krevende forhold. Blekket er godkjent i henhold til BS5609, den internasjonale anerkjente standarden for etikettutskrifter, som brukes i marine miljøer.

Intelligent automatisering

Epsons Nozzle Verification Technology kan automatisk kontrollere om en dyse fungerer eller er tett, og den kan starte en rengjøringssyklus om nødvendig.

Brukervennlig grensesnitt og betjening med berøringsskjerm

Berøringsskjermen er svært enkel å bruke med et brukervennlig grensesnitt som gjør at du har kontroll over alle aspekter av utskriften. Du kan raskt konfigurere jobber og enkelt sjekke driftsstatus til enhver tid. Du kan lagre innstillinger for bestemte jobbtyper, slik at oppsettet går enda raskere neste gang for jobber du gjør flere ganger.

Effektivt bytte av blekk minimerer nedetiden

Blekkpatronskuffen er enkel å komme til, og du skifter raskt og enkelt blekk uten at du trenger å stoppe utskriftene – du skifter ganske enkelt ut blekkpatronen og fortsetter å skrive ut.

Spesifikasjoner for SurePress L6034VW

Utskriftsteknologi PrecisionCore-linjehodeblekkteknologi
Oppløsning 600 x 600 dpi
Blekktype LED-herdet UV-blekk
Blekkpatroner Svart, cyan, magenta, gul, hvit, digital ferniss
Web-bredde Justerbar fra 80 mm til 340 mm
Bildestørrelse Opptil 330 × 1000 mm
Utskriftshastighet 15 m/min i normalmodus
Støttede underlag Selvklebende etikettmateriale, PP, PE og PET, støpebestrøket, bestrøket og ubestrøket papir og folie
Underlagstykkelse 80 til 320 mikroner
Spolekapasitet (maks.) 100 kg vekt / 600 mm diameter med 76,2 mm indre kjerne
Nettverkstilkobling Ethernet 1000Base-T
Skrivermål (B×D×H) 4250 mm x 2285 mm x 2485 mm
Vekt 2770 kg

Dette sier kundene

SE VIDEOENE

 • SUREPRESS L-4033AW PÅ DRUPA 2012

  SUREPRESS L-4033AW PÅ DRUPA 2012

  LÆR MER
 • SUREPRESS L-4033A

  SUREPRESS L-4033A

  LÆR MER
 • PrintOnLine velger SurePress L4033A digital etikettskriver

  PrintOnLine velger SurePress L4033A digital etikettskriver

  LÆR MER
 • EAP Meziere velger SurePress L4033A digital etikettskriver

  EAP Meziere velger SurePress L4033A digital etikettskriver

  LÆR MER

PRODUKTUTVALG

Utskrift av fargeetiketter

En ny standard for utskrift av fargeetiketter

Les mer
 1. Bare tilgjengelig for L-4033AW

HOPP OVER

HOPP OVER

HOPP OVER

HOPP OVER

HOPP OVER