EPSON REVOLUSJONERER DIGITAL TRYKKING AV ETIKETTER

Skap førsteklasses resultater for kundene dine og hold driftskostnadene nede

SurePress etikettskriver med blekkskriverteknologi

Etikettskriverne i SurePress-serien er ideelle for etikettrykkere som ønsker å utvide virksomheten.

Hold kundene tilfreds og utvid produktutvalget og mulighetene med SurePress. Lever konsistente høykvalitetsprodukter, samtidig som du sørger for driftssikkerhet, fleksibilitet og ytelse og minimal nedetid.

Oppdag Epsons fremskritt innen digital blekkteknologi.

Etiketter av høy kvalitet ved høye produksjonshastigheter

SurePress L-6534VW UV digital etikettskriver med blekkskriverteknologi leverer konsistente farger og en enestående finish med hastigheter på opptil 50 meter per minutt.

Finn ut mer om SurePress L-6534VW

Blekk med høy opasitet

Det hvite blekket med høy opasitet for én omgang er det perfekte basislaget for utskrift av levende farger på klare eller metalliske etiketter. Det hvite blekket gjengir også ugjennomskinnelig tekst og linjer.

Allsidige og anvendelige prosesser

SurePress L-6534VW tilbyr variabel datautskrift i fullfarge og støtter et stort utvalg underlag for ulike bruksområder. Koronabehandler, webvasker, ioniseringsenhet og en ekstra UV-lampe er montert som standard.

Brukervennlig

Berøringspanelet er enkelt å bruke med et svært intuitivt grensesnitt som gir deg kontroll. Du kan raskt konfigurere jobber og enkelt sjekke driftsstatus til enhver tid.

Forbedre produktiviteten ved å utnytte allsidigheten

For å oppfylle behovene til en rekke kunder tilbyr skriveren fleksibilitet med fire ulike utskriftsmoduser: fra høykapsitetsproduksjon til utskrifter med høy tetthet for det største fargespillerommet, kan du tilpasse utskriftskravene for å oppfylle ulike bruksområder.

Last ned brosjyre

Allsidig utskrift
Konsekvent kvalitet

SurePress L-4533 digital etikettskriver med blekkteknologi er konstruert og bygd av Epson for å tilby fleksibel utskrift, samtidig som du opprettholder konsekvent kvalitet.

Finn ut mer om SurePress L-4533AW Finn ut mer om SurePress L-4533A

Enestående kvalitet på etikettene

Epsons Variable-sized Droplet Technology, med en minste dråpestørrelse på tre pikoliter, gir jevne overganger og nøyaktige farger for optimal bildekvalitet.

Minimer det daglige vedlikeholdet

Med rask og enkel oppsett er SurePress L-4533 laget for maksimal driftstid og minimalt inngripen. Hold utskriftsoperasjonene i gang med automatisk vedlikehold av skrivehodet og blekkpatroner som kan byttes under bruk.

Utvidet fargespillerom

Epson-blekket er anerkjent for sitt store fargespillerom og sin nøyaktige fargegjengivelse. Det grønne og oransje blekket, i tillegg til cyan, magenta, gult og svart, utvider fargespillerommet for å oppnå enda høyere nøyaktighet og fargemetning. Forskjellen er spesielt merkbar i områdene med lys grønt til gult og gult-oransje-rødt i fargerommet. Du vil kunne avstemme fargene mer nøyaktig, og etikettene vil se enda mer tiltalende ut.

Utvid tilbudet ditt, og forbedre bunnlinjen

For å oppfylle behovene til en rekke kunder tilbyr skriveren fleksibilitet med fire ulike utskriftsmoduser: fra høykapsitetsproduksjon til utskrifter med høy tetthet for det største fargespillerommet, kan du tilpasse utskriftskravene for å oppfylle ulike bruksområder.

Last ned brosjyre

Casestudier

Se videoene

  • SurePress L-4033AW på DRUPA 2012
  • SurePress L-4033A
  • PrintOnLine velger SurePress L4033A digital etikettskriver
  • EAP Meziere velger SurePress L4033A digital etikettskriver

Epsons etikettskriverserie

Håndholdte og skrivebordsbaserte etikettskrivere for utskrifter på forespørsel, kommersielle, digitale etikettskrivere og etikettskrivere i storformat.

Les mer

Kontakt oss

Vil du vite mer om Epsons løsninger, fyller du ut detaljene dine nedenfor, og så vil en representant fra Epson ta kontakt.

Alle felt merket med "*", må fylles ut.