FORMER FREMTIDENS UTSKRIFTER MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Epsons blekkskrivere bruker mindre strøm og sparer energi.

© Jasper Gibson

Varmefri teknologi

Vi kommer ikke unna det faktum at vi står overfor en global klimakrise. Med mindre ting endrer seg, kommer vi snart til å se noen drastiske endringer i planetens økosystemer. En av tingene vi kan endre, er hvordan vi bruker energi.

Brenning av fossilt brensel for å produsere elektrisitet produserer også store mengder CO2. Nå må vi som selskap og enkeltpersoner ta grep for å spare energi og begynne å bruke fornybare energikilder. Å ta bærekraftige valg er nå avgjørende, ikke valgfritt.

Vi må SKRU NED VARMEN – TURN DOWN THE HEAT. Bytt til varmefri teknologi for lavt strømforbruk. Selv det å gjøre en liten endring kan være til stor hjelp. Hvis alle på planeten gjør en liten endring, kan det ha en stor og positiv effekt. Sammen kan vi endre historien, ett ark om gangen.

Vis produkter

TURN DOWN THE HEAT

Epson og National Geographic har gått sammen for å sette fokus på hvordan redusering av varmebruken er en flott måte å minimere innvirkningen på miljøet på. I denne korte videoen forklarer Nasjonale Geographic-utforskeren Katey Walter Anthony hvordan «varme ødelegger permafrost. Redusering av varme er en av de beste måtene å minimere innvirkningen på miljøet på. Velg varmefri teknologi for å senke strømforbruket, redusere utslipp av drivhusgasser og hjelpe oss med å bremse tiningen av permafrost i Arktis.»

© Jasper Gibson

Sammenligning av utskriftsprosessen

Laserskrivere og blekkskrivere kan se like ut på utsiden. Men det er det som er inni som teller. Epsons varmefrie teknologi krever ikke varme i blekkoverføringsprosessen. I stedet brukes trykk på Piezo-elementet, som bøyes bakover og fremover og «skyter» blekket fra skrivehodet.

Fordelene med varmefri teknologi

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

Mindre strømforbruk sparer energi og penger

Epsons varmefrie teknologi bruker opptil 83 % mindre strøm1 fordi den ikke bruker varme til å starte opp. Siden blekkskrivere ikke har noen fuserenhet som skal varmes opp, gir dette betydelig lavere strømforbruk.

Færre erstatningsdeler, mindre miljøpåvirkning

Laserskrivere har vanligvis flere deler og krever i mange tilfeller regelmessig utbytting av trommelen, overføringsenheten og fuseren. Takket være varmefri teknologi produserer blekkskriverne våre opptil 96 % færre brukte forbruksartikler enn laserskrivere2.

Spar tid med konsistent høyhastighetsutskrift

Varmefri teknologi krever ikke oppvarming med varme når enheten blir slått på eller vekket fra hvilemodus. Dette betyr at den starter utskriften med en gang, noe som gjør den opptil 50 % raskere fra klar-tilstand sammenlignet med laserskrivere3.

Færre inngrep øker produktiviteten

Den varmefrie strukturen i Epsons blekkskrivere betyr at det er færre deler som kan bli ødelagt, noe som reduserer mengden brukerinngrep som kreves.

Opptil 83 % mindre energi enn laserskrivere1
Opptil 96 % mindre forbruksavfall enn laserskrivere2
Opptil 50 % raskere fra klar-tilstand sammenlignet med laserskrivere3

Oppdag fordelene med Epsons varmefrie teknologi

Finn den ideelle skriveren med verktøyet for skriversøk.

Se gjennom utvalget
WF-C8190DW

Oppdag hvor mye CO2 og strøm kan du spare

Uavhengige tester viser at Epsons WorkForce Pro-modeller bruker opptil 83 % mindre strøm enn laserskrivere og -kopimaskiner3. Bruk kalkulatoren til å finne ut hvor mye strøm og CO2 du kan spare.

Lær mer

Kontakt oss

Vil du vite mer om Epsons løsninger, fyller du ut detaljene dine nedenfor, og så vil en representant fra Epson ta kontakt.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Jeg vil motta informasjon i e-post om fremtidige Epson-produkter, kampanjer, tilbud og arrangementer.
Jeg bekrefter at jeg er over 16 år.

Finn ut mer om samfunnsansvar

Miljømessige forhold

Vi har alle en rolle å spille for å bygge en bedre fremtid.

Lær mer

Samfunn

Vi har forpliktet oss til å praktisere en trygg, lovlig og bærekraftig virksomhet.

Lær mer

Etikk

Det å glede og overraske kundene våre med innovative produkter og tjenester er bare begynnelsen.

Lær mer

Miljømessige forhold

Vi har alle en rolle å spille for å bygge en bedre fremtid.

Lær mer

Samfunn

Vi har forpliktet oss til å praktisere en trygg, lovlig og bærekraftig virksomhet.

Lær mer

Etikk

Det å glede og overraske kundene våre med innovative produkter og tjenester er bare begynnelsen.

Lær mer
  1. Basert på Epson-beregningene bruker Epson WorkForce Pro WF-C8190DW 83 % mindre strøm enn HP Color LaserJet Enterprise M750dn, den mest solgte modellen i enkeltfunksjonsskriversegmentet A3 med 21–30 spm (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 4. kvartal 2015 til 3. kvartal 2019, publisert 2. kvartal 2020). Metodikk basert på «typisk strømforbruk», definert under og/eller stipulert i henhold til ENERGY STAR-testprosedyren og presentert i kWh per år. CO2-besparelse beregnet som proporsjonal med energisparing, basert på en gjennomsnittlig produksjon per territorium av kg CO2 per kWh elektrisitet som brukes.
  2. Sammenligning av lagringsplass basert på Epsons beregninger av behovet for lagringsplass for rekvisita som er nok til å skrive ut 6 000 sider på 12 enkeltfunksjons- og flerfunksjonsskrivere (3-i-1) som er valgt blant de 50 % mest solgte A4-svart-hvitt-laserskriverne (under 20 spm) oppført i resultater for IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker for 2. kvartal 2019 for data for regnskapsåret 2017. Gjennomsnittlig volum og kapasitet for tonerpakker for hver modell ble beregnet av Epson ved hjelp av mål og kapasitet for tonerpakker som ble publisert av produsenten for hver modell (per august 2019). Faktisk størrelse og antall tonerkassetter som kreves, varierer med laserskrivermodellen. Oppgitt ytelse for EcoTank-rekvisita er simulerte tall beregnet av Epson basert på ISO/IEC24711-metoden ved hjelp av testmønstrene ISO/IEC19752.
  3. Basert på Epsons beregninger, beregnes Epsons tidsbesparelser for blekkskrivere for bedrifter ved å sammenligne med bedriftslaserenheters gjennomsnittlig laveste «utskrifts-/kopitid» («fra tidligere jobber», «fra klar-tilstand» eller «fra hvilemodus»), som rapportert av ENERGY STAR, lagt til tiden det tar å skrive ut med maksimal hastighet de gjenværende sidene i en kontorutskriftsjobb av gjennomsnittlig størrelse og multiplisert med gjennomsnittlig antall utskriftsjobber per år, ifølge Keypoint Intelligence. Laserskrivermodeller identifisert ved bruk av IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, forsendelser 3. kvartal 2016 til 2. kvartal 2020, publisert i 2. kvartal 2020.