FORMER FREMTIDEN MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

Varmefri teknologi

Epson-blekkskrivere bruker varmefri teknologi for å tilby avanserte kundefordeler sammenlignet med laserteknologi og termisk blekkskriverteknologi.

Sammenligning av utskriftsprosessen

Laserskrivere og blekkskrivere kan se like ut på utsiden. Men det er det som er på innsiden som teller.

Sammenligning av utskriftsprosesser

Laserutskriftsmetoden er en komplisert prosess som involverer åtte separate faser og et høyt varmenivå for å varme opp toneren og feste toneren til papiret.

Innen blekkskrivere er det to hovedteknologier: termisk utskrift, som bruker varme og Piezo, som er varmefri.

Termisk blekkprosess

Termisk blekkteknologi bruker elektrisk spenning til å varme opp blekket for å fyre det gjennom skrivehodet.

Overføringsprosess for Piezo-blekk

I motsetning til termiske blekkskrivere og laserskrivere krever ikke Epsons varmefrie teknologi varme i blekkoverføringsprosessen. I stedet brukes trykk på Piezo-elementet, som bøyes bakover og fremover og «skyter» blekket fra skrivehodet.

Fordelene med varmefri teknologi

Spar tid med konsistent høyhastighetsutskrift

Epsons varmefrie teknologi krever ikke oppvarming når enheten blir slått på eller vekket fra hvilemodus. Dette betyr at den kan gi en rask utskriftstid for første side ut (FPOT) sammenlignet med laserskrivere, som må forhåndsvarmes for å skrive ut. Og i motsetning til termisk blekkskriverteknologi, trenger ikke Epsons varmefrie teknologi å vente på at blekket skal avkjøles mellom «blekkfyringen». Dette kan føre til raskere utskrift og betydelige tidsbesparelser.

Bruk mindre strøm og spar penger

Epsons varmefrie teknologi bruker mindre strøm enn laserteknologi fordi den ikke bruker varme til å varme opp. Siden blekkskrivere ikke har noen fuserenhet som skal varmes opp, gir dette betydelig mindre strømforbruk. Og i motsetning til termisk blekkskriverteknologi, gir Epsons varmefrie teknologi konsistent blekkoverføring, slik at skriveren kan skrive ut i jevn høy hastighet. Dette kan føre til at skriveren brukes kortere tid, og på den måten reduseres driftskostnadene.

Færre erstatningsdeler, mindre miljøpåvirkning

Laserskrivere har vanligvis flere deler og krever i mange tilfeller periodisk bytting av trommelen, overføringsenheten og fuseren. Takket være varmefri teknologi bruker blekkskriverne våre færre deler som må skiftes enn i en laserskriver, og i motsetning til termiske skrivere, er ikke skrivehodene en forbruksvare. Dette reduserer miljøbelastningen ved produksjon og resirkulering av de ekstra ressursene.

Færre inngrep øker produktiviteten

Den varmefrie strukturen i Epsons blekkskrivere betyr at det er færre deler som kan ble ødelagt, noe som reduserer hvor mye inngrep som kreves. Blekkoverføringsprosessen uten varme betyr at, i motsetning til termiske skrivere, er det ingen varmeskade på skrivehodene, slik at de varer lengre. Derfor tilbyr Epsons blekkskrivere forbedret driftssikkerhet og betydelig redusert nedetid.

Oppdag fordelene med Epsons varmefrie teknologi

Finn den ideelle skriveren med verktøyet for skriversøk.

Se gjennom utvalget

Kontakt oss

Vil du vite mer om Epsons løsninger, fyller du ut detaljene dine nedenfor, og så vil en representant fra Epson ta kontakt.

Alle felt merket med * må fylles ut.
Kontakt oss