FORMER FREMTIDEN MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

Varmefri teknologi

Epsons blekkskrivere bruker varmefri teknologi for å levere avanserte kundefordeler.

Sammenligning av utskriftsprosessen

Laserskrivere og blekkskrivere kan se like ut på utsiden. Men det er det som er inni som teller.

Epsons varmefrie teknologi krever ikke varme i blekkoverføringsprosessen. I stedet brukes trykk på Piezo-elementet, som bøyes bakover og fremover og «skyter» blekket fra skrivehodet.

Laserskrivere må varme opp fuseren for å aktivere utskrift.

Termisk blekkprosess

Termisk blekkteknologi bruker elektrisk spenning til å varme opp blekket for å fyre det gjennom skrivehodet.

Overføringsprosess for Piezo-blekk

I motsetning til termiske blekkskrivere og laserskrivere krever ikke Epsons varmefrie teknologi varme i blekkoverføringsprosessen. I stedet brukes trykk på Piezo-elementet, som bøyes bakover og fremover og «skyter» blekket fra skrivehodet.

Fordelene med Heat-Free Technology

Konsistente høyhastighetsutskrifter

Epsons varmefrie teknologi krever ikke oppvarming når enheten blir slått på eller vekket fra hvilemodus. Dette betyr at den begynner å skrive ut umiddelbart, i motsetning til laserskrivere, som må forvarme fuseren for å skrive ut. Konsistent høyhastighetsutskrift er sikret, selv for dokumenter med høy utskriftstetthet.

Mindre strømforbruk sparer energi og penger

Epsons varmefrie teknologi bruker mindre strøm enn laserteknologi fordi den ikke bruker varme til å varme opp. Siden blekkskrivere ikke har noen fuserenhet som skal varmes opp, gir dette betydelig lavere strømforbruk.

Færre erstatningsdeler, mindre miljøpåvirkning

Laserskrivere har vanligvis flere deler og krever i mange tilfeller periodisk bytting av trommelen, overføringsenheten og fuseren. Takket være den varmefrie teknologien har blekkskriverne våre færre deler som må byttes ut enn en laserskriver, og skrivehodene er ikke en forbruksvare. Dette reduserer miljøbelastningen ved produksjon og resirkulering av de ekstra ressursene.

Færre inngrep øker produktiviteten

Den varmefrie strukturen i Epsons blekkskrivere betyr at det er færre deler som kan bli ødelagt, noe som reduserer hvor mye inngrep som kreves. Derfor tilbyr Epson-blekkskrivere driftssikkerhet og betydelig redusert nedetid.

Oppdag fordelene med Epsons varmefrie teknologi

Finn den ideelle skriveren med verktøyet for skriversøk.

Vis serien

Kontakt oss

Hvis du vil ha mer informasjon om Epson-løsninger, kan du ganske enkelt fylle inn kontaktopplysningene dine nedenfor, og en Epson-representant vil ta kontakt med deg.

Alle felt merket med * må fylles ut.
Kontakt oss