SPILL HJEMME

Det er greit å spille på TV-en, men det er bedre med en ekstra stor skjerm. La oss gi deg en spennende, oppslukende hjemmeopplevelse med vårt utvalg av projektorer som er perfekte for alle spillere.

Hva er 4K PRO-UHD<sup>1</sup>?

Hva er 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 er ikke bare en oppløsningsspesifikasjon. Det omfatter alle faktorene som påvirker bildeytelsen, inkludert lysstyrke for farget og hvitt lys, kontrast, HDR10, fargebehandling, og muligheten til å motta, behandle og projisere innhold i 4K. Resultatet er bilder som er mer naturtro og som overgår full HD-oppløsning.

Les mer
Lysere, levende spill

Lysere, levende spill

Hvit lysstyrke alene kan ikke gi liv til de fargene du virkelig ser i hverdagen. Derfor gir 3LCD-teknologien som finnes i Epson-projektorer, en like høy lysstyrke for hvitt og farget lys (CLO). Hvorfor ta til takke med et lerret som virker matt, utvasket og livløst? Opplev levende og naturtro bilder med Epsons projektorer.

Les mer
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD

Rik, svart kontrast

Høyt kontrastforhold på opptil 2 500 000:1 gir optimal bildekvalitet, med klart definerte skyggedetaljer og dype svarttoner.

Spillfunksjoner

Mørk gamma-heving

Mørk gamma-heving

Enklere å se bilder i mørke områder (dvs. skygger)

21:9 ultravid full HD-kompatibel

Bredere sideforhold slik at du kan se mer av skjermen

Størrelsen teller

Størrelsen teller

Gjør hjemmet ditt til sentrum for all aktivitet med Epsons hjemmeprojektorer. Enten du spiller på nett eller utfordrer familie og venner til et uformelt spill, kan du ta det til neste nivå med storskjermopplevelsen. Du kan få alles oppmerksomhet med en imponerende skjerm på opptil 300 tommer, og samle familie og venner til minneverdige opplevelser.

Juster bildet på enkel måte

Juster bildet på enkel måte

Vi mener at en hjemmeprojektor skal være like enkel å bruke som en TV. Derfor er disse projektorene raske å installere og kan projisere umiddelbart og nesten på alle overflater. Keystonekorrigering gjør den enkel og rask å konfigurere, og med laserlyskildeteknologi kan du nyte underholdning i mange år fremover.

  1. 4K enhancement-teknologi forskyver alle piksler diagonalt for å fordoble Full HD-oppløsningen. Oppløsningen er Full HD i 3D-modus.
Sammenlign
Lukk

Sammenlign produkter

av 3 valgte

Sammenlign valgte