EPSON CONNECT

Enkle utskrifter fra nettbrett, smarttelefoner og mer

Skriv ut hvor som helst, med Epson Connect

Med Epsons mobile og nettskybaserte utskriftstjenester kan du skrive ut og skanne trådløst ved hjelp av smarttelefoner og nettbrett i hjemmet, på kontoret og mens du er på farten.

Finn ut mer om tjenestene som Epson Connect kan tilby, for å sikre at du får mest mulig ut av skriveren og dine smartenheter. Skriv ut mens du sitter i godstolen, er ute i hagen eller mens du er ute av huset. Uansett hvor du er eller hvilken enhet du bruker, kan Epson Connect hjelpe.

EPSON IPRINT-APPEN

Appen for utskrift, skanning og mer

Les mer

Skriv ut når som helst til en Epson-skriver fra nesten hvor som helst, ved hjelp av smarttelefonen eller nettbrettet – Epson iPrint gjør det veldig enkelt. Bare last ned og installer denne utmerkede gratisappen, så er du klar til å skrive ut nettsider, Microsoft Office-dokumenter, bilder og PDF-filer samt skanne og kopiere.

Videoer om å bruke iPrint

 1. 1. Epson Connect-oppsett
 2. 2. Lokalt nettverk-oppsett
 3. 3. Minnetilgang
 4. 4. Skann og lagre
 5. 5. Kopi
 6. 6. Nettbasert lagring
 7. 7. Skriv ut et bilde
 8. 8. Skriv ut et lagret dokument
 9. 9. Skriv ut en nettside – Android
 10. 10. Skriv ut en nettside – iOS

Nøkkelfunksjoner

Skriv ut fra hvor som helst

iPrint kan sende bilder og dokumenter direkte til skriveren over internett, slik at du kan skrive ut fra hvor som helst1.

Skriv ut i nærheten

Trenger du å skrive ut til en Epson-skriver som befinner seg rett ved siden av deg? Logg deg ganske enkelt på det samme Wi-Fi-nettverket med enheten din for å skrive ut.

Skann og del

iPrint kan også skanne fra en skriver i nærheten via Wi-Fi. Nå kan du skanne, lagre og dele fra enheten din.

Skann uten ledninger

Vil du lagre et viktig dokument eller bilde? Nå kan du bruke en nærliggende Epson-skriver med alt-i-ett-funksjonalitet til trådløst å skanne og fange filen til en smarttelefon eller et nettbrett. Deretter kan du velge å sende den per e-post, lagre den til enheten din eller laste den opp til din nettskykonto.

Berør skyen

Tilgang til nettskyen er innebygd i iPrint, noe som gjør elektronisk tilgang enklere enn noensinne. Du kan logge deg på Box, Dropbox, EverNote, Google Drive eller Microsoft OneDrive, slik at du kan forhåndsvise og skrive ut filene dine elektronisk eller skanne og laste dem opp.

Overfør filer

Bruk skriveren til å overføre filer direkte til nettbrettet eller telefonen. Bare sett inn en USB-stasjon eller et minnekort i skriveren, så kan iPrint se og overføre bilder til enheten. Du kan også reversere flyten og overføre filer fra den mobile enheten. Den gir et alternativ for å overføre bilder fra eldre digitale kameraer.

Lukk avsnitt

EPSON CREATIVE PRINT-APPEN

Appen for kreativ bruk av bildene dine fra Instagram og Facebook.

Les mer

Uttrykk kreativiteten din ved å bruke smarttelefonen din eller nettbrettet ditt med Creative Print-appen. Det gjør det enkelt å skrive ut bilder fra smartenheten din, Instagram eller Facebook. I tillegg kan du lage collager, tilpasse gratulasjonskort og brevpapir, skrive ut direkte på CD/DVD og gjøre bildene dine om til en artig fargeleggingsbok.

Slik fungerer det

 1. Last ned Epson Creative Print-appen
 2. Finn skriveren via Wi-Fi
 3. Skriv ut hilsningskort, kalendere, CD-er og mer

Utskrift fra Facebook

Det har aldri vært enklere å skrive ut fra Facebook. Bare logg på Facebook-kontoen din og skriv ut bilder. Ikke la minnene ligge på telefonen. Skriv dem ut og få glede av dem i dag.

Collager

Bygg collager ved hjelp av bilder fra kompatible apper for sosiale medier samt bilder du har lagret på nettbrettet eller smarttelefonen. Skriv ut i en rekke størrelser, opptil 8,5 x 11 tommer (22 x 28 cm).

Individuell bildeutskrift

Lag personlige kort, rammer og kalendere som tar vare på dine spesielle øyeblikk med vårt raske og enkle kreative verktøy. Det er flotte gaver for familie og venner som lages på kort tid.

Les mer

Nøkkelfunksjoner

Skriv ut på CD/DVD

Lag små kunstverk ut av bildene dine, og bruk en kompatibel Epson-skriver til å skrive ut direkte på en CD eller DVD som kan skrives på med blekkskriver.

Fargeleggingsbok

Velg et bilde og lag en artig fargeleggingsbok som du kan skrive ut og gi til barna.

Tilpassede gratulasjonskort

Lag et skreddersydd gratulasjonskort ved hjelp av bildene dine. Du kan til og med tilpass det med din egen håndskrift.

Lukk avsnitt

EPSON EMAIL PRINT

Skriv ut fra hvor som helst – bare send e-post til skriveren1

Les mer

De nyeste Epson-skriverne har sin egen e-postadresse. De kan automatisk skrive ut vedlegg som mottas via e-postadressen, for eksempel bilder og dokumenter. Telefon, nettbrett eller bærbar PC – skriv ut fra hvilken som helst enhet, hvor som helst i verden, ved ganske enkelt å sende en e-post over internett til skriveren.

Se hvordan Email Print fungerer

Se denne videoen for å se hvor enkelt det er å bruke den.

Last ned Email Print

Klikk her for å laste ned denne funksjonen.

Er du allerede registrert?

Bruk denne påloggingen til å få tilgang til kontoen din.

Slik fungerer det

 1. Klargjør skriveren for å begynne å bruke Email Print
 2. Send dine fotografier og filer som e-postvedlegg til skriverens e-postadresse
 3. E-poster, bilder, PDF- og Microsoft Office-filer skrives ut automatisk

Nøkkelfunksjoner

Skriv ut fra alle enheter

Hvis enheten kan sende e-post og få tilgang til internett, kan du bruke Epson Email Print. Bare send Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint-, PDF-, JPG- og TIF-filene til skriveren via e-post. Du kan være hvor som helst i verden1.

Enkelt å huske

Vil du endre den automatisk tildelte e-postadressen? Bruk ganske enkelt din Epson Connect-konto for å tilpasse skriverens e-postadresse. På denne måten blir den enkel å huske for deg og dem du deler skriveren med.

Sikkerhet på en enkel måte

Trenger du å begrense hvem som kan bruke skriveren? Aktiver "Listen over godkjente avsendere". Deretter kan du legge til e-postkontoen som har lov til å bruke skriveren. Du kan til og med legge til et helt e-postdomene og raskt godkjenne e-postlisten til et helt selskap.

Lukk avsnitt

EPSON SCAN TO CLOUD

Skann direkte til nettskykontoer

Les mer

Du kan skanne dokumenter eller bilder med noen få trykk på skriverens kontrollpanel og sende dem direkte til e-postadresser eller nettskylagringskontoer. Bare sørg for at skriveren er koblet til internett.

Sett opp Scan-to-Cloud

Klikk her for å laste ned denne funksjonen.

Er du allerede registrert?

Logg på her for å få tilgang til kontoen din.

Slik fungerer det

 1. Velg Scan-to-Cloud fra skriverens kontrollpanel.
 2. Skann dokumentet
 3. Send filen via e-post eller lagre den til en elektronisk lagringstjeneste.

Nøkkelfunksjoner

Arkiver og lagre dokumenter

Du kan bruke nettskytjenester til å lagre og sentralisere skannede dokumenter for å få tilgang fra hvor som helst, på hvilken som helst enhet. Epson Scan-to-Cloud lar deg skanne, arkivere og dele forretningsdokumenter.

Skann og del

Bruk skriveren til å skanne og dele dokumentet eller bildet ved å sende e-post direkte fra Epson-skriveren til andre e-postadresser.

Lukk avsnitt

EPSON REMOTE PRINT

Avansert utskrift fra hvor som helst, ved hjelp av datamaskinen1

Les mer

Du trenger ikke å være hjemme for å sende filer som skal skrives ut fra datamaskinen din. Installer Remote Print for å forbedre både funksjonen og rekkevidden til din stasjonære eller bærbare PC. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på Fil / Skriv ut for å sende filen til en Epson-skriver hvor som helst i verden1. Du trenger ikke å bekymre deg for problemer med formatering eller skrifttyper. Det beste av alt er at du kan få tilgang til og kontrollere avanserte utskriftsalternativer.

Slik fungerer det

 1. Installer Remote Print, og skriv inn en e-postadresse for Epson-skriveren.
 2. Velg Fil / Skriv ut fra et hvilket som helst program, og velg Remote Print.
 3. Filen sendes til den eksterne skriveren med riktig formatering.

Nøkkelfunksjoner

Skriv ut fra lange avstander

Det er nå like enkelt å skrive ut på en ekstern skriver over internett som å klikke på Fil / Skriv ut. Remote Print er kraftig fordi det fungerer for nesten alle bruksområder og filtyper. Det er også raskere enn Email Print siden det ikke er nødvendig å opprette og sende et e-postvedlegg.

Alle programvarer, alle skrifttyper

Remote Print fungerer med så godt som alle dataprogrammer – selv de mer spesialiserte. Du kan være sikker på at formateringen og skrifttypene skrives ut på samme som om du hadde brukt en USB-kabel.

Hvis du liker å ha kontroll

Remote Print lar deg kontrollere hvordan materialet skal skrives ut på en ekstern plassering. Velg antall kopier, sideområde, motsatt rekkefølge og sorteringsalternativer. Du har til og med tilgang til programvarespesifikke utskriftsfunksjoner som gir deg full kontroll.

Lukk avsnitt

KOMPATIBLE TJENESTER

Andre kompatible utskriftsløsninger

Les mer

I tillegg til Epson Connect-utskriftstjenester finnes det en mengde andre utskriftsløsninger som er kompatible med skrivere og smartenheter fra Epson.

Innebygd Android-utskrift med Epson Print Enabler

Utskriftsfunksjonen er innebygd i Android 4.4 eller nyere slik at du ikke trenger en egen app til dette. Når du har lastet ned den kostnadsfrie Epson Print Enabler, er det bare å se etter utskriftsalternativet i menysymbolet til appene som støttes. Funksjonen er integrert i Chrome, Gallery og Gmail for å forenkle utskrift av nettsider, bilder og e-post. Du får også tilgang til Android-utskrifter fra Drive og Quickoffice slik at du enkelt kan skrive ut dokumenter.

Sjekk kompatibilitet

Slik fungerer det

 1. Last ned programvaren Epson Print Enabler fra Google Play-butikken.
 2. Velg rullegardinlisten med alternativer og deretter utskrift.
 3. Velg en skriver i nærheten.
 4. Velg utskriftsalternativer og skriv ut.
 5. Utskriftsjobben skrives deretter ut på skriveren du har valgt.

Nøkkelfunksjoner

Kompatibilitet

De fleste Epson Wi-Fi-blekkskrivere for forbrukere (og enkelte laserskrivere) som har vært tilgjengelige siden 2008 vil være kompatible med Epson Print Enabler. Du finner en oversikt over kompatible produkter nedenfor.

Utskrifter på farten

Fortsett utskriften når du skifter fra en stasjonær eller bærbar PC til en smartenhet.

Mopria

Mopria Alliance er en non-profit medlemskapsorganisasjon bestående av ledende globale teknologiselskaper som har som felles mål å tilby enkel, intuitiv trådløs utskrift fra smarttelefoner, nettbrett og andre mobile enheter.

Sjekk kompatibilitet

Utskrift og skanning med Epson

Utskrift og skanning med Epson gir en eksepsjonell opplevelse i startskjermbildet for Epsons alt-i-ett-skrivere med Wi-Fi-tilkobling og Windows 8.

Sjekk kompatibilitet

Nøkkelfunksjoner

Skriv ut
 • Berøringsforbedret brukergrensesnitt
 • Enhetsutvalg
 • Forhåndsvisning av dokumenter
 • Papirstørrelse
 • Papirtype
 • Fargemodus
Skann
 • Berøringsforbedret brukergrensesnitt
 • Enhetsutvalg
 • Forhåndsvisning av dokumenter
 • Papirstørrelse
 • Papirtype
 • Fargemodus

Apple AirPrint

Skriv ut direkte fra iPad, iPhone eller iPod Touch. Du behøver hverken å laste ned programvare, installere drivere eller koble til kabler. Med bare noen få tastetrykk i Mail, Photos, Safari eller iBooks kan du sende alt som vises på skjermen, til en Epson-skriver.

Sjekk kompatibilitet

Slik fungerer det

 1. Trykk på Handling-ikonet.
 2. Skriv ut til en skriver i nærheten.
 3. Hent utskriften.

Nøkkelfunksjoner

Trådløs utskrift med en app

Du kan skrive ut fra mange av de appene du bruker til daglig. Utskriftsfunksjonen er bare et par tastetrykk unna. Skriv ut dine e-poster, bilder, kart, dokumenter, regneark og presentasjoner til en Epson-skriver i nærheten over et Wi-Fi-nettverk. Det er så enkelt.

Trykk og skriv ut

Bruk Handling- eller Verktøy-knappen for å finne utskriftsfunksjonen. Deretter finner du Epson-skriveren på Wi-Fi-nettverket og skriver ut. AirPrint tar seg av utskriften i bakgrunnen. Funksjonen er innebygd i iOS, så det er ingen skriverprogramvare eller kabler som må kobles til.

Lukk avsnitt

Søk etter kompatible apper eller produkter

 1. Krever en internett-tilkobling til skriveren og en internett- og/eller e-postaktivert enhet