HJEMME­LØSNINGER FRA EPSON

Hjemmeløsninger fra Epson

Kortfattet, grei og nyttig – det er rådet du trenger når du skal kjøpe en skriver, skanner eller projektor. Vi er her for å hjelpe deg – finn enheten du trenger fra oversikten nedenfor og oppdag hvordan Epson kan gi liv til ideene dine.

Hjemmeutskrift

Vi har gjort det enkelt å velge skriver. Vårt omfattende sortiment er segmentert, så det er enkelt å finne en skriver med de beste funksjonene for dine behov.

EcoTank

Ser du etter et alternativ med svært lave kostnader? EcoTank-skriveren vår leveres med ekte blekk inkludert så du kan i gjennomsnitt spare 90 % på kostnader til blekk1. Da har du nok blekk til å skrive ut tusenvis av sider – som betyr at du sparer både tid og penger, ettersom du ikke må bytte blekkpatroner hele tiden.

Les mer

EcoTank svart-hvitt

Den økonomiske EcoTank-enheten er veldig forskjellig fra laserskrivere. Den har en stor, påfyllbar blekktank som du kan fylle opp med de medfølgende blekkflaskene i stedet for toner. I utgangspunktet har du nok blekk til å skrive ut flere tusen sider og dermed kutte kostnadene og spare tid siden du ikke bruker tid på å bytte toner.

Les mer

Utviklet for bedrifter

EcoTank for kontorskrivere passer perfekte til små kontorer. Utformet for miljøer med høy aktivitet, og gir svært rask fargeutskrift til en lav kostnad per utskrift, samt en integrert blekkpatrontank med høy kapasitet som eliminerer bryet med å skifte tonerkasetter.

Les mer

Hjemmekontor

Uansett om du studerer hjemme eller har hjemmekontor, så vil en skriver fra utvalget av raske, kraftige og kompakte WorkForce Pro-skrivere være et flott tillegg til oppsettet ditt. Oppdag hvordan disse trådløse skriverne kan øke produktiviteten med lave driftskostnader.

Les mer

Expression-serien

Med Epsons Expression-serie kan du skrive ut vanlige dokumenter, feriebilder, bilder det er verdt å vise frem, med mer. Den består av kompakte, kostnadseffektive alt-i-ett-enheter med alternativer for trådløs utskrift og A3-utskrift.

Les mer

Løsninger for kreativitet

Gjør livet enklere og morsommere med vårt utvalg av gratis utskriftsark og aktiviteter for hjemmet og barnet ditt og administrative behov.

Utskriftsvennlige ark

Gi utskriftene dine personlig preg med våre gratis utskriftsmaler. Du kan opprette matchende brevhoder, konvolutter, brosjyrer og mer. Det finnes også kalendere og maler for ukesplanlegging så du har oversikt samt morsomme spill og håndverk når du tar en timeout.

Les mer

Underholdningsløsninger

Gjør hjemmet ditt til handlingens midtpunkt med Epsons hjemmeprojektorer. Enten du følger med på favorittsporten din, ser en klassisk film, strømmer en ny serie eller spiller det nyeste spillet – gjør det til en virkelig uforglemmelig opplevelse med et projisert bilde som overgår virkeligheten. Du kan få alles oppmerksomhet og samle familie og venner til minneverdige opplevelser.

Hjemmekino

Som verdensleder innen bildebehandlingsteknologi2 vet vi en god del om hvordan man leverer kvalitetsopplevelser på skjermen. Nyt filmer, boks-sett og mer med disse brukervennlige projektorene.

Les mer

Spill

Sett av tid i dagboken din – du er i ferd med å gøre hjemmet ditt til et episenter for spillkvelder. Enten det handler om taklinger på banen, håndtere hårnålsvinger eller utforske nye verdener – alle kan delta i handlingen med en Epson-projektor.

Les mer

Guide til hjemmekinoprojektor

Denne brukervennlige Home Cinema Projector Finder gir deg veiledning til den beste projektoren for hjemmeunderholdning.

Start nå

Sport

Alle burde møtes i fellesskap på kampdagen. Med en Epson-projektor kan du skape en episk opplevelse som vennene dine ikke kan motstå. Større, klarere og skarpere enn noen gang før – vis det vakre spillet i all sin herlighet.

Les mer

Kroppsnære produkter

En helt ny måte å se verden på

Den beste måten å oppleve utvidet virkelighet på, er med verdens letteste binokulare, gjennomsiktige smartbriller med OLED-skjerm3

Les mer

Klar sikt for FPV

Det er mye å se med Moverio BT-300. Dette er det nyeste fremskrittet i teknologien for bærbar førstepersonsvisning (FPV), og den beste måten å ta bilder og video ved hjelp av dronen din på.

Les mer

Epson Connect

Skriv ut fra nettbrett, smarttelefoner og mer på en enkel måte med apper som er lette å bruke.

Les mer

ReadyInk

Glem månedlige abonnementer – denne betal-etter-bruk, problemfrie utskriftstjenesten fra din lokale forhandler sørger for å sende deg ekte blekkpatroner før du går tom for blekk.

Få mere at vide
  1. Gjennomsnittlig patronbehov/oppnådd besparelse for utskrift av samme antall sider med blekkflaskene som følger med EcoTank-serien, ikke inkludert maskinvareprisen. Sammenligningen er basert på A4 EcoTank-serien og gjennomsnittet av de ti mest solgte modellene i Vest-Europa i perioden januar–desember 2017, ifølge undersøkelser utført av GfK. Utskriftskostnader er beregnet basert på fordelingen mellom blekkpatroner i standard og XL-størrelse i samme periode i det vest-europeiske markedet, ut i fra gjennomsnittlige utsalgspriser, ifølge undersøkelser utført av GfK. Blekkpatronenes kapasitet er hentet fra produsentens nettsteder
  2. Den største andelen av markedet for projektorer på mer enn 500 lumen. (undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2016).
  3. Sammenlignet med data som er tilgjengelige på nettsteder tilhørende produsenter av konkurrerende enheter med lignende funksjoner per januar 2016. Målrettede vekt på Moverio BT-300-hodesett: 69 g.