Skannere med arkmater

Uansett hva organisasjonens behov er, har Epson de
ideelle skannerne med arkmater til å automatisere
prosessene og digitalisere dokumentene dine.

LAST NED OVERSIKTSKORT Spill av
0

Øk produktiviteten med våre skannere med arkmater

Epsons skannere med arkmater er raske, pålitelige og allsidige – og bidrar til å øke produktiviteten på arbeidsplassen. Over hele Europa er det en voksende oppfatning av hvor viktig det er å forbedre bedriftenes prosesser for dokumentadministrasjon. Øk effektiviteten ved å skanne, digitalisere og dele filer raskt og enkelt.

Velg skanner

Høy ytelse

Det smarte valget for dokumentbehandling i bedrifter, som tilbyr allsidighet og ytelse i verdensklasse. Med muligheten til å skanne opptil 35 spm / 70 bpm.

Skannerne er spesielt utviklet for bedrifter som har behov for å skanne store mengder dokumenter raskt, for eksempel advokatkontorer og regnskapskontorer. Med en automatisk matemodus kan selv de største dokumentene på en rekke medier skannes enkelt som én fil.

Allsidige

Med et konverteringssett for flatbedskanner (tilleggsutstyr) kan alle dokumenter skannes på ett sted, og selv de minste medier (for eksempel frimerker) skannes trygt for å sikre dokumentintegritet.

Konverteringssettet gjør det også mulig å skanne pass1, bøker, glansede materialer og innbundne medier.

Pålitelige

Smarte funksjoner som det aktive skillevalssystemet bidrar til å forhindre tidkrevende dobbeltmating av dokumenter, slik at alle ark skannes nøyaktig og i høyeste kvalitet – takket være de innebygde sensorene eller manuell innmating av papirlengder.

Funksjonen for å hoppe over dokumenter etter gjenkjenning av dobbeltmating betyr at vanskelige medier – for eksempel konvolutter eller dokumenter med post-it-notater – kan skannes uten risiko ved å trykke på en knapp.

Tilkoblet

Den avanserte, kompakte trådløse skanneren med arkmater gir en virkelig fleksibel skanneopplevelse, slik at dokumenter kan skannes på en sikker måte. Tilkoblingsalternativene for DS-570W omfatter drivere for USB 3.0 og 2.0, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, NFC, TWAIN, ISIS, WIA.

Teknologi

Våre kompakte skannere med arkmater leverer allsidighet med muligheten til å skanne forskjellige størrelser og typer media. Lag PDF-filer, samarbeid med kolleger eller lagre viktige forretningsdata. Kan enkelt integreres i nær sagt alle dokumentbehandlingssystemer og arbeidsflytprosesser takket være driverstøtte for WIA, TWAIN og ISIS. I tillegg kan filer navngis umiddelbart og leveres til riktig destinasjon automatisk med strekkodegjenkjenning og Zonal OCR-funksjoner, som bidrar til å automatisere store dokumentprosesser.

Nettverksfunksjonalitet

Det er enkelt å integrere våre nettverksklare modeller i eksisterende systemer og arbeidsflyter, og opprette dedikerte jobber som sender jobber rett til den riktige destinasjonen. Med Epson Document Capture Pro er det enkelt å integrere bedriftsskannere i et dokumentbehandlingssystem, slik at arbeidsflyten er raskere og du får muligheten til å skanne, konvertere og distribuere skannet informasjon i dokumentlagringssystemet.

Øker produktiviteten med tilpassbare PushScan-funksjoner fra skannerpanelet, for eksempel skanne til Microsoft SharePointTM og nettskytjenester.

Wi-Fi Direct-funksjonalitet

Med Epson DocumentScan-programvaren kan brukere dra nytte av Wi-Fi Direct for trådløs tilkobling til skannerne våre uten eksisterende nettverk. Dette er perfekt for BYOD-miljøer (Bring Your Own Device), og gjør det enda enklere å bruke nettskytjenester til å skanne, lagre og sentralisere alle viktige forretningsdokumenter som de ansatte har tilgang til uansett hvor de befinner seg, og uansett hvilken enhet de bruker. Du kan også skanne direkte til en e-postadresse eller en annen Epson Connect-aktivert skriver.

Skann dokumenter direkte til Android™-enheten. Du kan forhåndsvise skannede data og sende dem på e-post direkte til andre programmer eller til nettskytjenester som Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ og Microsoft® OneDrive.

Epson DocumentScan

Last ned fra App Store Få den fra Google Play

Lær mer om våre andre bedrifts­skannerserier

Mobile skannere

Mobile A4-skannere for enkel og effektiv dokumentbehandling mens du er på farten eller på steder med liten plass.

Les mer

Planskannere

Få en slutt på papirmøllen og få fart på arbeidsflytprosessene med en serie pålitelige og allsidige flatbedskannere.

Les mer

Kontakt oss

Vil du vite mer om Skannere med arkmater, fyll inn detaljene dine nedenfor og en representant fra Epson vil ta kontakt med deg.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.
Sikkerhetssjekk

Dette bekrefter til oss at du er en person og ikke spam.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

  1. Pass kan skannes med konverteringssettet for flatbedskanner (tilleggsutstyr).

HOPP OVER

 
LUKK

Kjøp i nettbutikk

LUKK

Kjøp i nettbutikk

LUKK

Kjøp i nettbutikk

Kontakt oss