Topp bedriftsfunksjoner i en plassbesparende design

Last ned brosjyren Last ned brosjyren Se video

Flere muligheter for
små bedrifter

Hold produktiviteten oppe og driftskostnadene på et minimum med Epsons raske og effektive WorkForce-serie. Disse robuste 4-i-1-skriverne bygger på Epsons velprøvde PrecisionCore-utskriftsteknologi og er et kompakt og stilig alternativ for rask tosidig utskrift. Med Wi-Fi og en rekke løsninger for mobil utskrift er de ypperlige for små bedrifter med store arbeidsmengder og høye krav til utskriftskvalitet.

Nøkkelfunksjoner

Kompakt design

Den stilige, slanke og kompakte designen gjør WorkForce-serien til det ideelle valget for hjemmekontorer eller små bedrifter som krever plassbesparende utstyr av høy kvalitet.

Fullstendig tilkoblet

Skriv ut trådløst: Hele serien tilbyr Wi-Fi-tilkobling, noe som gjør det enkelt å sende filer direkte fra datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet til kontorskriveren.4

Lave driftskostnader

Oppnå 50 % lavere kostnad per side enn med konkurrerende laserskrivere2 og skriv ut opptil 2600 sider med Epsons XL-blekkpatroner med høy kapasitet.3

Avanserte Skann til-funksjoner

Få avanserte funksjoner for bedriftsmiljøer, inkludert Skann til e-post, sky, funksjoner for FTP eller nettverksplassering og LDAP-støtte for skanning (bare WF-4740).

Økt produktivitet

Disse 4-i-1-skriverne leverer tosidig utskrift og er utstyrt med én eller to høykapasitets papirskuffer, en intuitiv berøringsskjerm og en praktisk automatisk dokumentmater som tar mellom 35 og 50 sider. De er raske også, med utskriftshastigheter på opptil 24 spm1.

Fleksibel mobil utskrift

Epson Connect-appene hjelper deg å få mest mulig ut av skriveren og smartenhetene dine. Du kan skrive ut dokumenter, nettsider og bilder fra smarttelefon eller nettbrett med appen Epson iPrint4.

ReadyInk

Glem månedlige abonnementer – denne betal-etter-bruk, problemfrie utskriftstjenesten fra din lokale forhandler sørger for å sende deg ekte blekkpatroner før du går tom for blekk.

Få mere at vide

Profesjonell A3-utskrift

Øk produktiviteten og oppnå lavere kostnader med høykvalitets A3-skriveren WorkForce WF-7720DTWF. Du får en- og tosidig utskrift, skanning og faks opptil A3-størrelse, pluss to papirskuffer som er perfekte for bytting mellom papirtyper og størrelser.7000 Series

Alle WorkForce Pro-skriverne

Sammenlign produkter

Teknologi
Alt-i-ett-funksjoner
Kommunikasjon
Maks. papirstørrelse
Tosidig utskrift
Automatisk dokumentmater
LCD-skjerm
Mobil- og nettskybasert utskriftstjeneste

Kvalitetsblekk for bedrifter

Få dokumenter med profesjonelt utseende som er bestandige mot vann, flekker og merkepenner med Epsons DURABrite Ultra-blekk. Blekket leveres enkeltvis, slik at du bare trenger å erstatte fargen som er oppbrukt. Dette gir god valuta for pengene.

Les mer
Hvorfor kjøpe originalblekk?

SKIP

 

SKIP

 

SKIP

 

SKIP

 
Sammenlign
Close

Sammenlign produkter

3 av 3 valgte

  Sammenlign valgte

  Andre Epson-produkter for hjemmekontorer

  EcoTank

  EcoTank-blekkskrivere

  Utskrift uten blekkpatron

  Promotions Promotions

  Sjekk ut de nyeste kampanjene våre

  Promotions Promotions

  Sjekk ut de nyeste kampanjene våre

  EcoTank

  EcoTank-blekkskrivere

  Utskrift uten blekkpatron