Epson Europes
Executive Team

Lederteamet vårt jobber hardt for å lede organisasjonen til gode resultater ved hjelp av gjennomtenkt, erfaren ledelse og å forbedre livet til de ansatte samt kundene og partnerne våre.

Kazuyoshi Yamamoto

President og COO, Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto ble utnevnt til President for Epson Europe B.V. i juni 2015 etter mange år som sjefrepresentant for Epson Europe B.V., Moskva, Epson Ukraina, Epson Kasakhstan. Han har også tilbrakt sju år i Indonesia som administrerende direktør.

Yamamoto ble ansatt i markedsførings- og salgsavdelingen i Epson i 1999, etter 16 år med salg og markedsføring i flere store selskaper (Sharp og Sony).

Yamamoto har en Bachelor of Arts fra Kobe City Foreign Language University. Han er gift og har en sønn.

Rob Clark

Senior konserndirektør, Epson Europe B.V.

Rob Clark er senior konserndirektør hos Epson Europe, og er ansvarlig for alt av salg og markedsføring i EMEAR.

Rob var tidligere Vice President of Marketing and Business Development, og før det var han i fem år direktør for blekkskrivervirksomheten i Epson Europe.

Han ble først ansatt hos Epson som produktsjef for matriseskrivere, og han har beveget seg oppover i gradene i markedsførings- og forretningsledelsen, og også vært administrerende direktør for Epson UK.

Før han startet hos Epson, arbeidet Rob med IT-distribusjon der han fikk erfaring med å selge og markedsføre direkte til forhandlere og detaljister. Rob startet karrieren sin hos britiske myndigheter som teknologidirektør etter å ha oppnådd en grad i elektroteknikk.

Yoshiro Nagafusa

Viseadministrerende direktør, Epson Europe

Yoshiro er viseadministrerende direktør for Epson i Europa og er ansvarlig for optimalisering av infrastruktur og salgsvirksomhet i organisasjonens CISMEA-område.

Han er også toppleder for Seiko Epson Corporation

Yoshiro har jobbet i Epson i mer enn 30 år. I løpet av denne tiden har han hatt en rekke ledende posisjoner i Epson-virksomheter over hele verden, inkludert Tyskland, Singapore og Nederland. Nylig var han assisterende administrerende direktør for salgs- og markedsføringsavdelingen for SEC i Japan.

Yoshiro har kommet tilbake til Epson Europe for andre gang. Han var tidligere visepresident og ansvarlig for strategisk markedsføring i fem år fra 2014.

Yoshiro er utdannet siviløkonom fra Rikkyo-universitet i Tokyo i Japan. Han er gift og har én datter.

Keisuke Fujii

Vice President, Business Operations, Epson Europe B.V.

Keisuke Fujii er ansvarlig for forretningsvirksomhet i hele EMEAR-området. Innenfor dette ansvarsområdet overvåker Fujii all forretningsanalyse og -planlegging så vel som driftsfunksjoner, inkludert finans, HR, leveringskjede og IT, i hele EMEAR.

Etter å ha vært med Epson i 11 år flyttet Fujii over til Epson Europe i 2019. Før dette hadde han en rekke stillinger i Seiko Epson Corporation og i de siste fire av disse årene var han ansvarlig for å støtte Epson-gruppens selskaper rundt om i verden i rapportering til den globale toppledelsen.

Fujii er gift og har to sønner.

Duncan Ferguson

Konserndirektør, Professional Printing & Robotics, Epson Europe B.V. og landsjef i Epson UK.

Duncan Ferguson er konserndirektør ansvarlig for profesjonelle utskrifter og robotikk for Epson i Europa og landdirektør for Epson UK.

Han ble ansatt hos Epson som leder for profesjonell grafikk for Europa i 2003, og han etablerte raskt Epsons UltraChrome-blekk som det ledende, profesjonelle grafikkblekksettet for både uavhengige fagfolk og den produksjonsorienterte kommersielle skriveren.

Duncan har hatt en rekke verv i toppledelsen hos Epson, og dekket blant annet profesjonelle utskrifter, etiketter, skilt, tekstiler og mer nylig, robotikk.

Duncan startet karrieren hos Shell Chemicals i kundeservice og teknisk salg, og gikk senere videre til Kodak, der han var ansvarlig for salg og tjenester innenfor helsevesenet og digital bildeteknologi i Storbritannia og Europa.

Duncan har en grad i kjemi fra University of Durham. Han er gift, har to barn og er en ivrig cricket-spiller.

Neil Colquhoun

Konserndirektør CISMEA og Professional Displays, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun er konserndirektør for Epsons CISMEA-region og er ansvarlig for avdelingen for profesjonelle skjermer. Han er ansvarlig for å lede Epsons CISMEA-region og virksomheten for profesjonelle skjermer i EMEAR.

Neil startet hos Epson i 2012 som salgsdirektør i Storbritannia før han gikk videre til en rolle som dekte Europa, først som forretningsdirektør for visuelle instrumenter, og deretter som direktør for profesjonelle skjermer.

Før han startet hos Epson hadde Neil en rekke ledende salgs- og markedsføringsstillinger hos Panasonic Europe, Pioneer, Mars UK og Coca-Cola. Neil har en BSc (Hons) i Manufacturing Management fra University of Sunderland og en etterutdanningsgrad i internasjonal økonomi fra University of California, Irvine.

Neil bor i London og i fritiden liker han å drive med fotball, hot yoga og dykking.

Massimo Pizzocri

Vice President for Sentral- og Øst-Europa, og administrerende direktør i Epson Italia

Massimo startet karrieren i selskapet hos Epson Italy i 1999 og ble til slutt Marketing Director for Italia, deretter Head of Strategic Marketing for hele EMEA-området.

I 2006 ble han utnevnt til administrerende direktør for Epson Italia, og han ble senere utnevnt til Vice President of Consumer Sales, Epson Europe, ansvarlig for salg av alle forbrukerprodukter i EMEA-regionen, samt kanalene for distribuering, detaljhandel og netthandel. Han har siden blitt utnevnt til Vice President for Sentral- og Øst-Europa.

Før Massimo begynte hos Epson, startet han karrieren sin hos DuPont, hvor han jobbet med grafikk.

Massimo har bodd i Italia, Tyskland og Storbritannia. På fritiden er han glad i både fjellturer og lesing, og han er aktiv frivillig for Røde Kors.

Darren Phelps

Vice President, Business Printing & Scan Epson Europe B.V.

Han har jobbet i ulike lederposisjoner i IT-bransjen i mer enn 20 år.

Darren ble med i Epson Europe i februar 2016 som leder for salg til forhandlere, med hovedfokus på å bygge en verdifull forhandlerkanal, utvikle kanalprogrammer og insentiver som fokuserer på å tilføre verdi til Epsons forhandlerkanal. Deretter ble han leder for Business Imaging (BI)-bedriften for Epson i EMEAR før han ble forfremmet til administrerende direktør for verdiforhandlerkanalsalg.

Før han begynte i Epson var Darren Channel Director for Lenovo Technology UK og ledet SMB-markedet på tvers av salg og produktmarkedsføring, i tillegg til å utvikle kanalen til markedsstrategien. Dette førte til rask ekspansjon innenfor SMB & midtmarkedssegmenter. I tillegg etablerte Darren en salgsstrategi for sluttbrukere for mellommarkedet, som førte til imponerende vekst og markedsandel i regionen.

Darren startet sin IT-karriere innen distribusjon, og har over tid oppbygget seg bred og variert kunnskap om forretnings- og salgsledelse.

Darren er gift, har to barn og er en håpefull golfspiller.

Karl Angove

Vice President, Consumer, Epson Europe

Karl ble med i Epson i 2018 som Executive Director of Consumer Sales for Vest-Europa før han gikk inn i sin nåværende rolle som Vice President i mai 2019.

Før han begynte i Epson hadde Karl en rekke lederstillinger innen detaljhandel hos Dixons Carphone og Metro AG i Storbritannia, Frankrike, Tsjekkia og Tyskland, og han begynte karrièren sin i Currys-butikker i Storbritannia.

Karl har en Bachelor of Science i regnskap og finans fra University of Wales. Han er gift og liker å reise.

Epson Europe: Vår historie

Epson har alltid befunnet seg i forkant av utviklingen. Bokstavelig talt. Grunnlagt i 1942 som en liten fabrikk, Daiwa Kogyo Ltd. (senere Seiko). Selskapet lanserte EP-101 i 1968. Det var verdens første kompakte, lette digitale skriver som fikk navnet Epson – sønn av EP.

LES MER

Epsons historie

Epsons reise er blitt drevet av nyskapninger, et ønske om å innovere og et behov for å sprenge grenser. Det har vi faktisk gjort de siste 50 årene ... og vi vil fortsette å gjøre det i fremtiden. Det ikke bare ambisjonen vår, det er selskapets misjon.

LES MER