Epson Europes
Executive Team

Lederteamet vårt jobber hardt for å lede organisasjonen til gode resultater ved hjelp av gjennomtenkt, erfaren ledelse og å forbedre livet til de ansatte samt kundene og partnerne våre.

Kazuyoshi Yamamoto

President og COO, Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto ble utnevnt til President for Epson Europe B.V. i juni 2015 etter mange år som sjefrepresentant for Epson Europe B.V., Moskva, Epson Ukraina, Epson Kasakhstan. Han har også tilbrakt sju år i Indonesia som administrerende direktør.

Yamamoto ble ansatt i markedsførings- og salgsavdelingen i Epson i 1999, etter 16 år med salg og markedsføring i flere store selskaper (Sharp og Sony).

Yamamoto har en Bachelor of Arts fra Kobe City Foreign Language University. Han er gift og har en sønn.

Rob Clark

Senior Vice President, Epson Europe B.V og Managing Director, Epson UK.

Rob Clark er Senior Vice President i Epson Europe og er ansvarlig for salg og markedsføring i hele EMEAR og er også ansvarlig for driften i Storbritannia.

Rob var tidligere Vice President of Marketing and Business Development, og før det var han i fem år direktør for blekkskrivervirksomheten i Epson Europe.

Han ble først ansatt i Epson som produktansvarlig for matriseskrivere, og har steget i gradene gjennom produktmarkedsførings- og bedriftstyringsstrukturen. Han har også vært med på å lede deler av salgsteamet (projektorer og storformatskrivere) for Epson UK.

Før Rob begynte hos Epson, jobbet han i IT-distribusjon, hvor han fikk erfaring med salg og markedsføring direkte til forhandlere og detaljister. Clark startet karrieren sin som teknisk direktør i offentlig sektor i Storbritannia, etter å ha fullført utdannelsen innen elektrisk og elektronisk teknikk.

Hideki Kitamura

Vice President, Business Operations, Epson Europe B.V.

Hideki Kitamura er ansvarlig for forretningsvirksomhet i hele EMEAR-området. Innenfor dette ansvarsområdet har Kitamura oppsyn med revisjon, juridisk, personale, økonomi, forsyningskjeden, fasiliteter, kundeservice og IT-drift gjennom EMEAR.

Før denne rollen har Kitamura hatt en rekke stillinger innenfor Epson Group-selskapene, sist åtte år i Epson America.

Kitamura ble ansatt i Epson i 1983, etter at han ble uteksaminert fra universitet med en Major i økonomi. I utgangspunktet ble Kitamura rekruttert til finansavdelingen i Japan, hvor han var ansvarlig for konsernets budsjettkontroll, kontant- og valutaadministrasjon, før han gikk videre til Tyskland for å utvikle ferdighetene sine som trainee innen finans og økonomi.

Massimo Pizzocri

Vice President for Sentral- og Øst-Europa i Epson Europe B.V. og administrerende direktør i Epson Italia

Massimo Pizzocri er ansvarlig for Epson Europes CEE-region. Før dette var han direktør for forbrukersalg i Epson Europe B.V., med ansvar for salg av alle forbruksvarer samt distribusjon og kanaler for detaljhandel/e-detaljhandel.

Massimo startet karrieren i selskapet hos Epson Italy i 1999 og ble til slutt Marketing Director for Italia, deretter Head of Strategic Marketing for hele EMEA-området. I 2006 ble han utnevnt til Managing Director i Epson Italy, et ansvar han fremdeles har i tillegg til stillingen som Vice President of Consumer Sales i Epson Europe.

Før Massimo begynte hos Epson, startet han karrieren sin hos DuPont, hvor han jobbet med grafikk.

Massimo har bodd i Italia, Tyskland og Storbritannia. På fritiden er han glad i både fjellturer og lesing, og han er aktiv frivillig for Røde Kors.

Adrian Clark

Vice President, Business Sales, i Epson Europe B.V.

Adrian Clark har ansvar for salg av alle bedriftsprodukter i hele EMEA-regionen. Før dette var Adrian Vice President, i Epson Europe med ansvar for sin CISMEA-region.

Adrian ble ansatt i Epson i oktober 2012, først i Storbritannias salgsorganisasjon og deretter begynte han i den europeiske ledergruppen.

Før han begynte hos Epson, jobbet Adrian i en rekke ledende teknologiselskaper innen IT (Intel), telekom (Vodafone) og kringkasting (Panasonic), hvor han fikk erfaring med direkte og indirekte salgskanaler og salgs- og markedsføringsledelse.

Adrian startet karrieren som utviklings- og forhåndssalgtekniker i telekombransjen etter å ha fullført utdannelsen innen elektronisk teknikk.

Adrian er gift og har to tvillingsønner, og han liker å fly med stuntdrage og gjør-det-selv-prosjekter.

Epson Europe: Vår historie

Epson har alltid ligget forut for sin tid. Ganske bokstavelig. Selskapet ble grunnlagt i 1942 som en liten klokkefabrikk – Daiwa Kogyo Ltd. (senere Seiko) – og ble det offisielle tidtakingsselskapet for OL i Tokyo i 1964, der selskapet var ansvarlig for å registrere og skrive ut utøvernes resultater.

LES MER

Epsons historie

Epsons reise er blitt drevet av nyskapninger, et ønske om å innovere og et behov for å sprenge grenser. Det har vi faktisk gjort de siste 50 årene ... og vi vil fortsette å gjøre det i fremtiden. Det ikke bare ambisjonen vår, det er selskapets misjon.

LES MER