Epson Europes
Executive Team

Lederteamet vårt jobber hardt for å lede organisasjonen til gode resultater ved hjelp av gjennomtenkt, erfaren ledelse og å forbedre livet til de ansatte samt kundene og partnerne våre.

Kazuyoshi Yamamoto

President og COO, Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto ble utnevnt til President for Epson Europe B.V. i juni 2015 etter mange år som sjefrepresentant for Epson Europe B.V., Moskva, Epson Ukraina, Epson Kasakhstan. Han har også tilbrakt sju år i Indonesia som administrerende direktør.

Yamamoto ble ansatt i markedsførings- og salgsavdelingen i Epson i 1999, etter 16 år med salg og markedsføring i flere store selskaper (Sharp og Sony).

Yamamoto har en Bachelor of Arts fra Kobe City Foreign Language University. Han er gift og har en sønn.

Rob Clark

Senior konserndirektør, Epson Europe B.V.

Rob Clark er senior konserndirektør hos Epson Europe, og er ansvarlig for alt av salg og markedsføring i EMEAR.

Rob var tidligere Vice President of Marketing and Business Development, og før det var han i fem år direktør for blekkskrivervirksomheten i Epson Europe.

Han ble først ansatt hos Epson som produktsjef for matriseskrivere, og han har beveget seg oppover i gradene i markedsførings- og forretningsledelsen, og også vært administrerende direktør for Epson UK.

Før han startet hos Epson, arbeidet Rob med IT-distribusjon der han fikk erfaring med å selge og markedsføre direkte til forhandlere og detaljister. Rob startet karrieren sin hos britiske myndigheter som teknologidirektør etter å ha oppnådd en grad i elektroteknikk.

Hideki Kitamura

Vice President, Business Operations, Epson Europe B.V.

Hideki Kitamura er ansvarlig for forretningsvirksomhet i hele EMEAR-området. Innenfor dette ansvarsområdet har Kitamura oppsyn med revisjon, juridisk, personale, økonomi, forsyningskjeden, fasiliteter, kundeservice og IT-drift gjennom EMEAR.

Før denne rollen har Kitamura hatt en rekke stillinger innenfor Epson Group-selskapene, sist åtte år i Epson America.

Kitamura ble ansatt i Epson i 1983, etter at han ble uteksaminert fra universitet med en Major i økonomi. I utgangspunktet ble Kitamura rekruttert til finansavdelingen i Japan, hvor han var ansvarlig for konsernets budsjettkontroll, kontant- og valutaadministrasjon, før han gikk videre til Tyskland for å utvikle ferdighetene sine som trainee innen finans og økonomi.

Duncan Ferguson

Konserndirektør, Professional Printing & Robotics, Epson Europe B.V. og landsjef i Epson UK.

Duncan Ferguson er konserndirektør ansvarlig for profesjonelle utskrifter og robotikk for Epson i Europa og landdirektør for Epson UK.

Han ble ansatt hos Epson som leder for profesjonell grafikk for Europa i 2003, og han etablerte raskt Epsons UltraChrome-blekk som det ledende, profesjonelle grafikkblekksettet for både uavhengige fagfolk og den produksjonsorienterte kommersielle skriveren.

Duncan har hatt en rekke verv i toppledelsen hos Epson, og dekket blant annet profesjonelle utskrifter, etiketter, skilt, tekstiler og mer nylig, robotikk.

Duncan startet karrieren hos Shell Chemicals i kundeservice og teknisk salg, og gikk senere videre til Kodak, der han var ansvarlig for salg og tjenester innenfor helsevesenet og digital bildeteknologi i Storbritannia og Europa.

Duncan har en grad i kjemi fra University of Durham. Han er gift, har to barn og er en ivrig cricket-spiller.

Neil Colquhoun

Konserndirektør CISMEA og Professional Displays, Epson Europe B.V.

Neil Colquhoun er konserndirektør for Epsons CISMEA-region og er ansvarlig for avdelingen for profesjonelle skjermer. Han er ansvarlig for å lede Epsons CISMEA-region og virksomheten for profesjonelle skjermer i EMEAR.

Neil startet hos Epson i 2012 som salgsdirektør i Storbritannia før han gikk videre til en rolle som dekte Europa, først som forretningsdirektør for visuelle instrumenter, og deretter som direktør for profesjonelle skjermer.

Før han startet hos Epson hadde Neil en rekke ledende salgs- og markedsføringsstillinger hos Panasonic Europe, Pioneer, Mars UK og Coca-Cola. Neil har en BSc (Hons) i Manufacturing Management fra University of Sunderland og en etterutdanningsgrad i internasjonal økonomi fra University of California, Irvine.

Neil bor i London og i fritiden liker han å drive med fotball, hot yoga og dykking.

Massimo Pizzocri

Vice President of Consumer Sales, Epson Europe B.V. og Managing Director, Epson Italy

Massimo Pizzocri er ansvarlig for salget av alle forbrukerprodukter i hele EMEA-regionen samt kanalene for distribusjon og detaljhandel/e-handel.

Massimo startet karrieren i selskapet hos Epson Italy i 1999 og ble til slutt Marketing Director for Italia, deretter Head of Strategic Marketing for hele EMEA-området. I 2006 ble han utnevnt til Managing Director i Epson Italy, et ansvar han fremdeles har i tillegg til stillingen som Vice President of Consumer Sales i Epson Europe.

Før Massimo begynte hos Epson, startet han karrieren sin hos DuPont, hvor han jobbet med grafikk.

Massimo har bodd i Italia, Tyskland og Storbritannia. På fritiden er han glad i både fjellturer og lesing, og han er aktiv frivillig for Røde Kors.

Epson Europe: Vår historie

Epson har alltid befunnet seg i forkant av utviklingen. Bokstavelig talt. Grunnlagt i 1942 som en liten fabrikk, Daiwa Kogyo Ltd. (senere Seiko). Selskapet lanserte EP-101 i 1968. Det var verdens første kompakte, lette digitale skriver som fikk navnet Epson – sønn av EP.

LES MER

Epsons historie

Epsons reise er blitt drevet av nyskapninger, et ønske om å innovere og et behov for å sprenge grenser. Det har vi faktisk gjort de siste 50 årene ... og vi vil fortsette å gjøre det i fremtiden. Det ikke bare ambisjonen vår, det er selskapets misjon.

LES MER