HØY YTELSE, FLOTT KVALITET

Fargesublimeringsskrivere i SureColor SC-F-serien

Se video Les mer

HØY YTELSE, FLOTT KVALITET

SureColor SC-F-serien for utskrift direkte på klær

Se video Les mer

Presis design som gir høy ytelse

Spar tid og penger på kvalitetsproduksjon av myk skilting, sportsklær, vanlige klær, reklameartikler, tilbehør og utstyr på stoff, klesplagg og stive underlag. Samtlige produkter er helt og holdent utviklet og produsert av Epson. Dette sikrer overlegen pålitelighet, høy ytelse og lave driftskostnader. Med UltraChrome DS-blekk får du sterke, klare farger, mens den unike skrivehodeteknologien vår sørger for at både oppetiden og produktiviteten er på topp.

Last ned brosjyre

Totalløsningen for høykvalitets- stoff

La kreativiteten blomstre med et stort fargespekter og resultater i høy kvalitet. SureColor SC-F fargesublimeringsskrivere for motedesignere og bedriftseiere sørger for stabilisering av fargene og svarttoner i høy oppløsning, og er enkle og raske å vedlikeholde. Dette gjør serien perfekt for dynamiske og krevende produksjonsforhold for et bredt spekter av tekstiler, uansett om du skriver ut ett enkelt catwalk-plagg eller en hel serie.

Kvalitetsløsninger for en rekke produksjonsnivåer

Få imponerende resultater om og om igjen med SureColor SC-F-serien. Kjør små eller mellomstore utskriftsjobber som oppfyller de høyeste kvalitetskravene til polyesterstoff og reklameartikler, uten behov for forbehandling. PrecisionCore TFP-skriverhoder med høyt ytelse ligger i hjertet av skriverne våre. De er designet med fokus på enestående kvalitet ved høy utskriftshastighet, og kompletteres av vårt fargeblekk til sublimeringsskrivere. Dette blekket er spesielt utviklet sammen med overføringspapiret for å gi optimal frigjøring under sublimering på en rekke ulike typer artikler.

En allsidig produksjonsløsning

Enestående kvalitet, mange bruksområder

Med vår SureColor SC-F-serie med fargesublimeringsskrivere kan du slippe kreativiteten løs. Produser motevarer, sportsklær, hjemmetekstiler, skilt og profileringsartikler i høy kvalitet, raskt og enkelt. Serien inkluderer også Epsons første fargesublimeringsløsning med rosa og gult fluorescerende blekk, SC-F9400H.

Den komplette løsningen for tekstilutskrift

SureColor SC-F-serien er utviklet fra bunnen av som en totalløsning for fargeutskrift.

Epson UltraChrome DS-blekk

Det svarte blekket med høy metning, som er utviklet spesielt for stoff, gir strålende klare farger, dype skygger i mer nøytrale nyanser og gråtoner det er lett å kontrollere.

Epson Edge Print, programvare

Denne brukervennlige Epson Edge Print er enkel å bruke og gir deg en komplett løsning som bidrar til å få fart på utskriften og forbedre kvaliteten.

Epson Cloud-løsningsport

Forbedre produksjonsnivåene gjennom effektiv produksjonsplanlegging, økt oppetid og forbedret støtte for en flåte med skrivere.

Les mer

Fantastiske resultater hver gang

Epsons allsidige direkte-til-tøy-utskriftsløsninger (direct-to-garment – DTG) gjør at du raskt kan svare på innkommende bestillinger. Skriveren har høyt nivå av nøyaktighet og hjelper bedrifter med å kunne levere raskt med komplekse design på en rekke lyse og mørke bomullsplagg.

Les mer

En utskriftsløsning i harmoni

Alle sider av SureColor SC-F3000 er nøye gjennomtenkt for å sikre kvaliteten på hvert trinn i utskriftsprosessen:

  • Bulkblekkløsning: Kompakte 1,5-liters blekkposer
  • Automatisk justeringsfunksjon: Sensorer oppdager automatisk plaggets overflatehøyde for enkel bytting og konsistent forbløffende resultater
  • Garment Creator-programvare: For enkelt oppsett og rask produksjon av tilpassede design
  • Brukervennlig: Brukervennlig design med svært intuitiv 4,3-tommers berøringsskjerm
  • Den komplette løsningen: Inkluderer skriver, skrivehode, programvare og blekk

Kvalitetsresultater hver gang

Virksomheter som krever et høyt nøyaktighetsnivå, rask produksjonstid og mulighet til å produsere kunders komplekse design på en rekke plagg, vil se at SC-F3000 tilbyr usvikelig pålitelig produksjonseffektivitet i høy hastighet.

Les mer

Den komplette løsningen for tekstilutskrift

SureColor SC-F-serien er utviklet fra bunnen av som en totalløsning for fargeutskrift.

Epson UltraChrome DG-blekk

Høy kvalitet: Skriver ut på mørke tekstiler siden det hvite blekket er robust og ikke sprekker. ECO PASSPORT fra OEKO-TEX®: Epsons UltraChrome DG-blekk er Eco Passport-sertifisert. Fleksibel: Skriver ut direkte på tekstiler med et bredt utvalg farger.

Garment Creator

Vår Garment Creator-programvare gjør det enkelt å designe og lage iøynefallende trykk. Med et enkelt grensesnitt og intuitiv navigering kan du lagre forhåndsdefinert fargestyring og layoutkontrollinnstillinger – noe som gjør det enkelt å levere enestående resultater.

PrecisionCore MicroTFP-skrivehoder

PrecisionCore-skrivehodeteknologi leverer Epsons anerkjente, bransjeledende utskriftskvalitet med høy hastighet. Dette betyr at kundene dine får bedre produktkvalitet og at virksomheten er bedre utstyrt for å oppfylle store bestillinger med kort leveringstid.

Casestudier

Fremragende produktivitet i stor skala ved utskrift direkte på stoff

Monna Lisa Evo Tre er det fullstendig integrerte systemet for industriell digital trykking på stoff, der alle de involverte elementene – teknologi, blekk og konstruksjon – er del av den totale løsningen: prosessen Epson har laget i samarbeid med F.lli Robustelli og For.Tex. Takket være kvalitet, produktivitet og fleksibilitet oppfyller Monna Lisa Evo Tre bransjekravene på områder som haute couture, fashion, tilbehør, tekstiler til hjemmet og treningstøy.

Finn ut mer

Kontakt

Vil du vite mer om Epsons løsninger, fyller du ut detaljene dine nedenfor, og så vil en representant fra Epson ta kontakt.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Jeg vil motta informasjon på e-post om fremtidige Epson-produkter, kampanjer, tilbud og arrangementer.