HØY YTELSE, FLOTT KVALITET

Fargesublimeringsskrivere i SureColor SC‑F-serien

SE VIDEO LÆR MER

HØY YTELSE, FLOTT KVALITET

Hvis du er på utkikk etter en skriver for utskrift direkte på klesplagg som tilbyr førsteklasses kvalitet og legger til rette for høy produktivitet, trenger du ikke lete lenger enn SureColor SC‑F2100 fra Epson.

SE VIDEO LÆR MER

Presisjonsdesign for problemfri ytelse

Spar tid og penger på kvalitetsproduksjon av myk skilting, sportsklær, vanlige klær, reklameartikler, tilbehør og utstyr på tekstiler, klesplagg og stive underlag. Alle produkter er helt og fullt utviklet og produsert av Epson. Dette sikrer overlegen pålitelighet, høy ytelse og lave driftskostnader. Med UltraChrome DS-blekk får du sterke klare farger, samtidig som den unike skrivehodeteknologien vår sørger for at både oppetiden og produktiviteten er på topp.

Enestående kvalitet, mange bruksområder

Med vår SureColor SC‑F-serie med fargesublimeringsskrivere kan du slippe kreativiteten løs. Produser motevarer, sportsklær, hjemmetekstiler, skilt og mer i høy kvalitet, raskt og enkelt.

Lær mer

Høy produktivitet og kvalitet

Oppnå enestående resultater på rekordtid med denne skriverserien. Produser små eller mellomstore utskriftskjøringer som oppfyller de høyeste kvalitetskravene til polyesterstoff, uten behov for forhåndsbehandling. PrecisionCore TFP-skriverhoder med høyt ytelse ligger i hjertet av skriverne våre. De garanterer enestående kvalitet ved høye utskriftshastigheter og passer perfekt til UltraChrome DS-blekket vårt, samt andre blekk. Dette spesialblekket trykkes på overføringspapir, varmes opp til omtrent 195 °C i en varme- eller overføringspresse, og overføres til polyesterstoffet i løpet av 60 sekunder.

Perfekt for produksjon og prototyper

Bruk disse skriverne til å lage fargeprøver raskt og enkelt.

Totalløsningen for tekstiler av høy kvalitet

La kreativiteten blomstre med et stort fargespekter og resultater i høy kvalitet. SureColor SC‑F fargesublimeringsskrivere for motedesignere og bedriftseiere sørger for stabilisering av fargene og svarttoner i høy oppløsning, og er enkle og raske å vedlikeholde. Dette gjør serien perfekt for dynamiske og krevende produksjonsforhold for et bredt spekter av tekstiler, uansett om du skriver ut ett enkelt catwalk-plagg eller en hel serie.

Den komplette løsningen for tekstilutskrift

SureColor SC‑F-serien er utviklet fra bunnen av som en totalløsning for fargeutskrift.

Epson UltraChrome DS-blekk

Nå med svart HDK-blekk med høy metning som er utviklet spesielt for tekstiler. Resultatet er strålende klare farger, dype skygger med mer naturlige nyanser og gråtoner det er lett å kontrollere.

Epson Edge Print

Epson Edge Print-programvaren gir bedre kontroll med utskriftsproduktiviteten. Bare installer maskinvaren og RIPprogramvaren, så får du tilgang til funksjoner som forhåndsvisning, varmeholder, kopiering, beskjæring, nesting, overganger og gjentatte trinn.

Fantastiske resultater hver gang

Komponentene i SureColor SC‑F2100 har blitt bygget med presisjon for å levere kvalitet. Vår nyeste teknologi kombineres med vår egenutviklede programvare for konsekvent produksjon av levende, slående utskriftsresultater av høy kvalitet, slik at du kan fokusere på å utvikle virksomheten din.

LÆR MER

En utskriftsløsning i harmoni

Alle sider av SureColor SC‑F2100 er nøye gjennomtenkt for å sikre kvaliteten på hvert trinn i utskriftsprosessen:

 • PrecisionCore TFP-skrivehode for konsekvente flotte resultater
 • Utskrift med flere punkter og større fargespekter for forbedret bildegjengivelse
 • Dobbeltlagsutskrift for hvitt og farger for mer effektiv gjennomtrenging
 • Forbedret sirkulasjon av hvitt for rask oppstart
 • Støtte for RGB- og CMYK-profiler for hjelp i arbeidet

Kvalitetsresultater hver gang

Hvis du er på utkikk etter en skriver for utskrift direkte på klesplagg som tilbyr førsteklasses kvalitet og legger til rette for høy produktivitet, trenger du ikke lete lenger enn SureColor SC‑F2100 fra Epson.

LÆR MER

Den komplette løsningen for tekstilutskrift

SureColor SC‑F-serien er utviklet fra bunnen av som en totalløsning for fargeutskrift.

Epson UltraChrome DG-blekk

Høy kvalitet: Skriver ut på mørke tekstiler siden det hvitt blekk er robust og ikke sprekker. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Epsons UltraChrome DG-blekk er Eco Passport-sertifisert. Fleksibel: Skriver ut direkte på tekstiler med et bredt utvalg farger.

Garment Creator

Vår Garment Creator-programvare gjør det enkelt å designe og lage iøynefallende trykk. Med et enkelt grensesnitt og intuitiv navigering kan du lagre forhåndsdefinert fargestyring og layoutkontrollinnstillinger – noe som gjør det enkelt å levere enestående resultater.

Casestudier

  KONTAKT

  Hvis du vil vite mer om Epsons løsninger, fyller du inn opplysningene nedenfor, så vil en representant fra Epson kontakte deg.

  Alle felt merket med "*" må fylles ut.

  Dette feltet er obligatorisk
  Dette feltet er obligatorisk
  Dette feltet er obligatorisk
  Dette feltet er obligatorisk
  Dette feltet er obligatorisk
  Jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.

  1. Bare tilgjengelig for hvite t-skjorter ved bruk av dobbel fargemodus. Skrivere i SureColor SC‑F-serien er sertifisert i henhold til Oeko-Tex Standard 100 for økologiske krav for Class I-produkter for voksne, barn og småbarn på opptil 36 måneder. Oeko-Tex Standard 100 fastslår testkriterier for skadelige stoffer i tekstiler. Denne standarden utstedes av International Association for Research and Testing i kategorien for tekstiløkologi (Oeko-Tex).