HØY YTELSE, FLOTT KVALITET

Fargesublimeringsskrivere i SureColor™ SC-F-serien

Se video Lær mer

HØY YTELSE, FLOTT KVALITET

Hvis du er på utkikk etter en skriver for trykking direkte på klesplagg, som tilbyr førsteklasses kvalitet og legger til rette for høy produktivitet, trenger du ikke lete lengre enn SureColor SC-F2100 fra Epson.

Se video Lær mer

Preis design som gir høy ytelse

Spar tid og penger på kvalitetsproduksjon av myk skilting, sportsklær, vanlige klær, reklameartikler, tilbehør og utstyr på stoff, klesplagg og stive underlag. Samtlige produkter er helt og holdent utviklet og produsert av Epson. Dette sikrer overlegen pålitelighet, høy ytelse og lave driftskostnader. Med UltraChrome DS-blekk får du sterke, klare farger, mens den unike skrivehodeteknologien vår sørger for at både oppetiden og produktiviteten er på topp.

Kvalitetsløsninger for en rekke produksjonsnivåer

Få imponerende resultater om og om igjen med SureColor F-serien. Kjør små eller mellomstore utskriftsjobber som oppfyller de høyeste kvalitetskravene til polyesterstoff og reklameartikler, uten behov for forbehandling. Skriverne våre er bygget rundt høytytende PrecisionCore TFP-skrivehoder. De er designet med fokus på enestående kvalitet ved høy utskriftshastighet, og kompletteres av vårt fargeblekk til sublimeringsskrivere. Dette blekket er spesielt utviklet sammen med overføringspapiret for å gi optimal frigjøring under sublimering på en rekke ulike typer artikler.

En allsidig produksjonsløsning

Totalløsningen for tekstiler av høy kvalitet

La kreativiteten blomstre med et stort fargespekter og resultater i høy kvalitet. SureColor SC-F fargesublimeringsskrivere for motedesignere og bedriftseiere sørger for stabilisering av fargene og svarttoner i høy oppløsning, og er enkle og raske å vedlikeholde. Dette gjør serien perfekt for dynamiske og krevende produksjonsforhold for et bredt spekter av tekstiler, uansett om du skriver ut ett enkelt catwalk-plagg eller en hel serie.

Enestående kvalitet, mange bruksområder

Med vår SureColor SC-F-serie med fargesublimeringsskrivere kan du slippe kreativiteten løs. Produser motevarer, sportsklær, hjemmetekstiler, skilt og profileringsartikler i høy kvalitet, raskt og enkelt. Serien inkluderer også Epsons første fargesublimeringsløsning med rosa og gult fluorescerende blekk, SC-F9400H.

Den komplette løsningen for tekstilutskrift

Hvert element i SureColor SC-F-serien spiller en viktig rolle i Epsons sømløse løsning for fargeutskrift.

Epson UltraChrome DS-blekk

Det svarte blekket med høy metning, som er utviklet spesielt for stoff, gir strålende klare farger, dype skygger i mer nøytrale nyanser og gråtoner det er lett å kontrollere. SC-F500 lar deg også etterfylle blekk (med 140 ml-flasker, som til og med kan brukes mens du skriver ut).

Epson Edge Print

Epson Edge Print-programvaren gir deg bedre kontroll over utseendet til utskriften. Du trenger bare å installere maskinvaren og RIP-programvaren, så får du tilgang til funksjoner som forhåndsvisning, overvåket mappe, kopiering, beskjæring, fletting, overlapping og gjentatte trinn.

Fantastiske resultater hver gang

Alle de ulike delene av SureColor SC-F2100 er bygget med presisjon for å gi den beste kvaliteten. Vår toppmoderne teknologi kombineres med egenutviklet programvare for vedvarende klare utskrifter av høy kvalitet, slik at du kan fokusere på å videreutvikle virksomheten din.

Lær mer

En utskriftsløsning i harmoni

Alle sider av SureColor SC-F2100 er nøye gjennomtenkt for å sikre kvaliteten på hvert trinn i utskriftsprosessen:

  • PrecisionCore TFP-skrivehode for konsekvente flotte resultater
  • Utskrift med flere punkter og større fargespekter for forbedret bildegjengivelse
  • Dobbeltlagsutskrift for hvitt og farger for mer effektiv gjennomtrenging
  • Regelmessig sirkulasjon av hvitt for rask oppstart
  • Støtte for RGB- og CMYK-profiler for hjelp i arbeidet

Kvalitetsresultater hver gang

Hvis du er på utkikk etter en skriver for utskrift direkte på klesplagg som tilbyr førsteklasses kvalitet og legger til rette for høy produktivitet, trenger du ikke lete lenger enn SureColor SC-F2100 fra Epson.

Lær mer

Den komplette løsningen for tekstilutskrift

SureColor SC-F-serien er utviklet fra bunnen av som en totalløsning for fargeutskrift.

Epson UltraChrome DG-blekk

Høy kvalitet: Skriver ut på mørke tekstiler siden det hvitt blekk er robust og ikke sprekker. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Epsons UltraChrome DG-blekk er Eco Passport-sertifisert. Fleksibel: Skriver ut direkte på tekstiler med et bredt utvalg farger.

Garment Creator

Vår Garment Creator-programvare gjør det enkelt å designe og lage iøynefallende trykk. Med et enkelt grensesnitt og intuitiv navigering kan du lagre forhåndsdefinert fargestyring og layoutkontrollinnstillinger – noe som gjør det enkelt å levere enestående resultater.

Fremragende produktivitet i stor skala ved trykking direkte på stoff

Monna Lisa Evo Tre er det fullstendig integrerte systemet for industriell digital trykking på stoff, der alle de involverte elementene – teknologi, blekk og konstruksjon – er del av den totale løsningen: prosessen Epson har laget i samarbeid med F.lli Robustelli og For.Tex. Takket være kvalitet, produktivitet og fleksibilitet oppfyller Monna Lisa Evo Tre bransjekravene på områder som haute couture og fast fashion, tilbehør, tekstiler til hjemmet og treningstøy.

Finn ut mer

Casestudier

Kontakt

Hvis du vil vite mer om Epsons løsninger, fyller du inn opplysningene nedenfor, så vil en representant fra Epson kontakte deg.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.