DEN ULTIMATE HJEMMEKINO­OPPLEVELSEN FOR FILMENTUSIASTER

Som verdensledende innen bildeteknologi1 vet vi en del om hva en skjermopplevelse av høy kvalitet er. Så enten du er film-, spill- eller sportsentusiast, vil du elske vår siste serie med 4K-enhanced UHD-hjemmekinoprojektorer2.

LAST NED BROSJYREN

Avanserte og genuint nyskapende produkter

Epson har vært den globale lederen på projektormarkedet i over ti år1. Vår nyeste serie med avanserte projektorer bruker mange av verdens mest avanserte teknologier som sikrer at de gir en unik hjemmekinoopplevelse.

Skap scenen

Gjør hjemmet ditt til sentrum for all aktivitet med Epsons hjemmeprojektorer. Forvandle hverdagsopplevelsen, enten du følger med på favorittsporten din, ser en klassisk film, strømmer en ny serie eller spiller det nyeste spillet – gjør det til en virkelig uforglemmelig opplevelse med et projisert bilde som overgår virkeligheten. Du kan få alles oppmerksomhet og samle familie og venner til minneverdige opplevelser.

Hvorfor være fornøyd med en 55 tommers (140 cm) TV-skjerm når du kan projisere opptil 300 tommer (762 cm)?

Filmfanatikere kan se favorittfilmene sine akkurat slik regissøren mente ved å velge riktig sideforhold. Våre premium-modeller2 kan lagre opptil 10 linseposisjoner, noe som gjør det enkelt å veksle mellom forskjellige sideforhold ved å trykke på en knapp.

16:9-film på et 2.4:1-lerret
2.4:1-film på et 2.4:1-lerret

Fleksibel installasjon og total klarhet under alle lysforhold

Vi mener at det skal være enkelt å sette opp en projektor. Våre projektorer er enkle å plassere hvor som helst. Få et perfekt justert bilde på sekunder – med vår optiske zoom, vertikale og horisontale linseforskyvning og keystonekorrigering er det raskt og enkelt å komme i gang. I tillegg har premium-modellene våre2 motordrevet zoom, fokus og linseforskyvning for enda større fleksibilitet og bekvemmelighet. Du kan oppleve et 100-tommers (254 cm) bredformat-bilde fra bare tre meters avstand på en hvilken som helst tom vegg eller et lerret.

Lysforholdene kan ofte skifte under en film, så det er viktig at projektoren holder tritt med de varierende kontrastnivåene, slik at du hele tiden får det beste bildet. Hjemmeunderholdningsprojektorene våre har et høyt dynamisk kontrastnivå – et kontrastforhold på opptil 1 000 000:1. Sammen med C2fine-paneler sørger den svært effektive automatiske irisfunksjonen for optimal kontrast og lysstyrke i alle scener, uansett om de er lyse eller mørke, og den får frem klarheten i UHD-bilder med 4K3.

Skarpere bildeprojeksjon

Bare lysstyrke for hvitt kan ikke gjøre fargene du ser til daglig, levende. Det er derfor 3LCD-teknologien som finnes i Epson-projektorer, gir en like høy lysstyrke for hvitt og farget lys (CLO). Mange produsenter av DLP-projektorer med én brikke tror de kan forbedre bildekvaliteten ved å bare øke lysstyrken for det hvite lyset på projektoren, men Epson sørger for at projektorene deres kombinerer lysstyrke og naturtro farger for å skape levende og realistiske bilder. Hvorfor ta til takke med et lerret som virker matt, utvasket og livløst? Opplev levende og virkelighetstro bilder med Epsons projektorer, som gir en fargelysstyrke som samsvarer med lysstyrken for hvitt lys.

LES MER

Opplev 4K3-enhancement2

Oppdag den beste måten å se favorittfilmene dine på. Epsons 4K3 enhancement-teknologi tar den visuelle opplevelsen til et helt nytt nivå. Den foreviger selv de minste detaljer og gir liv til de fineste mønstrene. Den justerbare skarpheten og bedre detaljgjengivelse leverer den optimale visningsopplevelsen – hver gang. Den viser filmer slik de skal være – på den måten regissøren mente2.

4K
Full HD
4K
Full HD
Full HD 4K

Nøkkelfunksjoner

Projektor med lavere
kontrastforhold
Høy grad av
dynamisk kontrast

Stort dynamisk område2

Er du klar for å oppdage den nyeste teknologien for hjemmekinoprojektorer? Det store dynamiske området sørger for en optimal visuell opplevelse ved å øke kontrastforholdet for å levere et mye større område mellom de mørkeste og lyseste områdene på lerretet. Dette gir bildene mer dybde, og det gjør det mulig å se detaljer som det ikke har vært mulig å se før. Men det er ikke alt, fargene blir dypere slik at bildene føles mer naturlige, men likevel intense, og mer omsluttende. Med støtte for HDR kan du se det nyeste HDR-innholdet som er tilgjengelig.

Uten
Superoppløsning
Med
Superoppløsning

Superoppløsning

Med Epsons superoppløsningsteknologi får du skarpe, klare bilder, uansett hva du ser på. Teknologien er utviklet for å redusere uskarpheter som skyldes zooming og forstørring, og bruker avanserte teknikker for å gjøre hver bilderute i filmen skarpere, noe som gjør DVD-innhold og innhold med standardoppløsning mer levende.

Opptil 11 år med underholdning4

Med opptil 7 500 timer levetid for lampene4 kan du se en film hver dag de neste elleve årene uten å måtte bytte dem. Epson-projektorene er kjent for sin pålitelighet, slik at du slipper å bekymre deg for å gå glipp av et eneste øyeblikk av favorittfilmen, -spillet eller -programmet.

Uten
Superoppløsning
Med
Superoppløsning

Jevnere raske bevegelser i klar og levende 4K3 UHD2

Bildeinterpoleringsteknologi setter inn nye bilderuter mellom de opprinnelige og gir mer flytende actionbilder og mindre uskarphet i scener med raske bevegelser. Som resultat undertrykkes uskarpheter og bevegelige bilder blir mye jevnere og skarpere.

Ultraskarpe 3D-farger

Teknologien for forbedret lysstyrke gjør at 3D-innholdet er mye skarpere enn med mange 3D-hjemmekinoprojektorer med full HD. Det er fordi alle 3D-briller med aktiv lukker har en tendens til å redusere lysstyrken når de "veksler" fra ett øye til det andre. Men ved å doble hastigheten på denne "vekslingen" har vi klart å betydelig redusere tapet av lysstyrke, noe som gir en bedre, skarpere og mer tilfredsstillende 3D-visning.

Avansert WirelessHD

Få den beste kvaliteten med 4K3 HD-visning – uten å måtte koble til ledninger eller kabler med projektoren EH-TW9300W WirelessHD5 . Den tilbyr HDCP-kompatibel overføring uten bufring eller bortfall. Du kan også se på en annen enhet ved å bruke den trådløse bilde-i-bilde-modusen og veksle mellom opptil fem tilkoblede HDMI-enheter. WirelessHD5 -senderen har også en praktisk MHL®-port6, slik at du enkelt kan vise innhold fra en smarttelefon eller et nettbrett.

Gjør innhold fra smarttelefoner og nettbrett superrealistisk

Forstørr innholdet på smarttelefonen eller nettbrettet med MHL6 (Mobile High-Definition Link)-tilkoblingen. Koble den til for å projisere og se på videoer, bilder og spill fra MHL-kompatible smartenheter. Du kan også lade enhetene samtidig. Projektorens fjernkontroll kan filtrere hvilket innhold som mottas fra kompatible enheter, på den måten kan du ha kontroll hele tiden.

Bli kjent med serien

Projeksjon med absolutt klarhet

EH-TW9300

Hvis du er på utkikk etter en virkelig engasjerende hjemmekinoopplevelse, kombinerer disse hjemmekinoprojektorene med Blu-ray UHD- og HDR-teknologi de nyeste bildeteknologiene for å gi filmene liv med ekstra detaljer. De har 4K3-enhancement for å gi teksturen og oppløsningen på det projiserte lerret en ekstra piff, enten de viser opprinnelig 4K-innhold eller oppskalerer 1080p-innhold i full HD digitalt.

LES MER

EH-TW9300W

Dette gir den optimale visningsopplevelsen med mer dybde, detaljer og naturlige, men likevel intense farger. De leverer utrolig oppløsning, klarhet og de dypeste svarttonene takket være et eksepsjonelt høyt kontrastforhold på 1 000 000:1. De tilbyr også bildeinterpolering og detaljforbedring for å skape skarpe, jevne og flytende bilder. Og for dem som ønsker å unngå ledningsrot, har EH-TW9300W WirelessHD5 4K enhancement-tilkobling.

LES MER
 • Støtte for stort dynamisk område
 • Kontrastforhold på 1 000 000:1
 • Høy lysstyrke for hvitt og farget lys på 2 500 lumen
 • ISF-sertifisert fargebehandling
 • 4K3 enhancement-teknologi
 • Bildeinterpolering i 2D- og 3D-modus
 • Superoppløsning i 2D- og 3D-modus
 • Motordrevet fokus, zoom og linseforskyvning
 • 2,1 x optisk zoom og funksjon for bred linseforskyvning
 • WirelessHD5 (kun EH-TW9300W)
 • MHL®-tilkobling (Mobile High-Definition Link) for visning innhold på smarttelefon og nettbrett6 (kun EH-TW9300W)

Kraftig, men rimelig 4K3-enhanced projisering

Denne enestående projektoren gir en utrolig bildekvalitet til en rimelig pris, den er ekstremt enkel å sette opp og gjør det mulig å oppskalere 1080p full HD til 4K3-enhanced oppløsning. Med høyt kontrastforhold og høy lysstyrke er den en perfekt løsning når du vil ta hjemmekinoopplevelsen til neste nivå.

LES MER
 • Kontrastforhold på 160 000:1
 • Høy lysstyrke for hvitt og farget lys på 2 300 lumen
 • 4K3 enhancement-teknologi
 • Superoppløsning i 2D- og 3D-modus
 • Motordrevet fokus, zoom og linseforskyvning
 • 2,1 x optisk zoom og funksjon for bred linseforskyvning

En enestående hjemmekinoopplevelse

Bli forbløffet over den utrolige klarheten i projeksjon av 2D og 3D i full HD. Den er utstyrt med markedsledende 3LCD-teknologi og leverer enestående skarpe bilder, takket være like stor lysstyrke for hvitt og farget lys. Den kan monteres hvor som helst med horisontal og vertikal linseforskyvning og Quick Corner-funksjonen. Med sju års lampelevetid4 og en stillegående vifte, og du kan lene deg tilbake og nyte filmene dine.

LES MER
 • Kontrastforhold på 120 000:1
 • Høy lysstyrke for hvitt og farget lys på 2 700 lumen
 • 3D-teknologi med full HD (1080p)
 • Superoppløsning i 2D- og 3D-modus
 • 1,6 x optisk zoom og funksjon for bred linseforskyvning

Enestående fleksibilitet

Vår første laserhjemmekinoprojektor med full HD og ekstra kort projeksjonsavstand (UST) med 3LCD-teknologi projiserer bilder opptil 130 tommer (330 cm). Nyt storskjermunderholdning uten å påvirke stilen i hjemmet ditt.

Mens en veggmontert TV alltid vil være synlig, kan et projisert bilde forsvinne umiddelbart. Vår laserprojektor med ekstra kort projeksjonsavstand kan plasseres i nærheten av visningsområdet, installeres raskt og leverer flotte bilder i lyse rom. Det gir også god valuta for pengene med lang levetid på laserlyskilden og utvidet garanti.

LES MER
 • Kontrastforhold på 2 500 000:1
 • Høy lysstyrke for hvitt og farget lys på 4 000 lumen
 • Se favorittinnholdet ditt i de neste 10 årene7
 • Plassert i nærheten av visningsområdet og projiserer opptil 130 tommer (330 cm)

Produktutvalg

 1. Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden fra 2001 til 2015.
 2. Kun EH-TW9300W, EH-TW9300 og EH-TW7300, EH-LS10500.
 3. 4K-innhold leveres ved hjelp av pikselforskyvning. 4K-teknologien forskyver alle piksler diagonalt med 0,5 piksler for å oppnå dobbel vertikal og horisontal oppløsning.
 4. Basert på en filmlengde på 105 minutter og projektoren i økonomimodus.
 5. WirelessHD-funksjon er tilgjengelig i de 28 medlemslandene i EU i tillegg til Island, Norge, Saudi-Arabia, Sveits, Tyrkia og De forente arabiske emirater. Endringer kan forekomme. Kontakt et lokalt Epson-utsalgssted angående tilgjengelighet i de forskjellige markedene
 6. Hvis du vil kontrollere kompatibiliteten til enheten din, kan du besøke www.mhlconsortium.org MHL, Mobile High-Definition Link og MHL-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for MHL, LLC.
 7. Basert på å se på innhold i fem timer hver dag med projektoren i økonomimodus