WFP

Resultatene taler
for seg selv

95%

Spart energiforbruk med
WorkForce Pro1

94%

Redusert svinn med
WorkForce Pro1

3.5x

Raskere utskrift med
WorkForce Pro1

Ta i bruk en bedriftsblekkskriver

Trodde du at blekkutskrift bare er for hjemmebruk? Da tok du feil. Hos Epson har vi optimalisert vår unike skrivehodeteknologi for forretningsbruk. Blekkskrivere har i den senere tid vært ansett som bare til hjemmebruk, men effektiviteten, brukervennligheten og økonomien til blekkutskrifter gir faktisk virksomheter en rekke fordeler i forhold til laserskrivere. Mange av disse fordelene skyldes PrecisionCore, en skalerbar teknologi som benyttes i industrielle systemer som storformat-etikettpresser. WorkForce Pro-modellene har nå fordeler som driftssikkerhet, mindre avfall og redusert miljøbelastning. Finn ut hvordan de kan spare bedriften for penger, øke produktiviteten og redusere energibruken.

Energisparende

Med opptil 96 % lavere energiforbruk enn konkurrerende fargelasere, bidrar WorkForce Pro-skriverne både til lavere elektrisitetskostnader og til å oppnå miljømålsetningene for virksomheten din1. Siden blekkskrivere ikke bruker varme i utskriftsprosessen, krever de betydelig mindre strøm enn laserskrivere, som på sin side reduserer driftskostnadene.

Les mer
Opptil 10 000 sider per blekkpatron2

Mindre avfall, bedre utskrifter

Uavhengige tester viser at Epsons WorkForce Pro-modeller gir opptil 94 % mindre avfall enn laserskrivere og -kopimaskiner1. De slipper ikke ut ozongass, og det er færre rekvisita og deler som må skiftes ut enn på en sammenlignbar laserskriver. Epson tilbyr et utvalg av blekkpatronstørrelser som bidrar til lave kostnader, utskrifter med garantert flott utseende og som er enkle å skifte. Epsons DURABrite Ultra- og DURABrite Pro-blekk er også ISO 117984-sertifisert. Det garanterer utskrifter med lengre varighet uavhengig av bedriftsmiljø.

Les mer

CO2 og elektrisitetskalkulator

Uavhengige tester viser at Epsons WorkForce Pro-modeller bruker opptil 96 % mindre strøm enn laserskrivere og -kopimaskiner1. Se hvor mye strøm og CO2 du kan spare med kalkulatoren nedenfor.

Kalkulator

Enkel integrering i arbeidsmiljøer

Du kan enkelt administrere og kontrollere en hel flåte av skrivere og skannere eksternt, inkludert muligheten til å installere, konfigurere, overvåke, vedlikeholde og feilsøke enhetene. Til sammen gir dette både økt produktivitet og lavere kostnader.

Former fremtiden med varmefri teknologi

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

LÆR MER

Advantage Inkjet

Få et konkurransefortrinn med Epsons blekkskrivere

Les mer

Minimer brukerinngrep

Uavhengige tester viser at Epsons WorkForce Pro-modeller kan redusere tid brukt på brukerinngrep med opptil to tredjedeler sammenlignet med laserskrivere1. Epsons PrecisionCore-teknologi med permanent skrivehode og blekkutskrift gir økt driftssikkerhet, og det er færre deler å skifte sammenlignet med en fargelaser. Blekkpatroner med høy kapasitet gir enda flere utskrifter, og med våre programvareløsninger kan du proaktivt administrere og organisere skriverne eksternt på den mest effektive måten for bedriften din, slik at du får full nytte av kostnads- og tidsbesparelser og færre driftsavbrudd.

Les mer

Sparekalkulator

Med sparekalkulatoren vår kan du se hvor mye du kan spare med de nyeste WorkForce Pro-modellene.

Beregn besparelsene dine

Apper for bedrifter

WorkForce Pro-skriverne er kompatible med en rekke programvareløsninger for bedrifter, og de hjelper til med dokument-, bruker- og flåtestyring – slik at du sparer tid og penger.

Les mer

SAP-gullpartner

Epson er en SAP-gullpartner og samarbeider tett med SAP – én av verdens største programvareleverandører for alle typer bedrifter – for å sikre at produktene deres kan integreres sømløst i konsernmiljøer.

Holdbart

Epson fortsetter å forbedre sitt utvalg av blekkskrivere for å møte det økende behovet til bedrifter. Pigmentet er tilsatt harpiks og er også uoppløselig slik at du får varige utskrifter som er bestandige mot vann, avsmitting og merkepenner.

Les mer

Mediefleksibilitet

Bedriftsblekkskrivere har fleksibiliteten til å skrive ut på en rekke ulike papirtyper og støtter derfor et bredt spekter av forretningsbehov. Siden blekket sprøytes direkte på papiret, er det mulig å skrive ut selv på spesialmedier som varmefølsom film, tykke kort og til og med lange bannerutskrifter. Siden Epsons blekkskrivere for bedrifter bruker uløselig pigmentbasert og markørbestandig blekk for alle farger, kan de også brukes til å skrive ut både vannbestandige etiketter og reklamemateriell på glanset papir.

Les mer

Rask utskrift

Siden blekkskrivere ikke trenger oppvarmingstid, leverer WorkForce Pro-skrivere bedriftsutskrifter raskt og effektivt. Dette er avgjørende når de er integrert i et pull-utskriftsmiljø der brukerne kan sveipe sine unike kort eller taste inn en PIN-kode og få umiddelbare resultater. Automatisk tosidig utskrift, skanning, kopiering og faksing på mange av modellene våre gjør jobben lettvint og effektiv, og passer perfekt for bedriftsmiljøet.

Les mer
Oppløsning på opptil 1200 dpi

Kvalitetsoppløsning

Gjør materiellet ditt enda bedre med kvalitetsutskrift. Ved å doble dysetettheten produserer det nye PrecisionCore-skrivehodet utskrift i høy kvalitet med en oppløsning på opptil 1 200 dpi på vanlig papir og opptil 4 800 dpi på bestrøkne medier. Selv kompliserte tegn og fine linjer gjengis på en vakker måte.

Casestudier

Apper for bedrifter

Epsons integrering med PaperCut MF

Epsons integrering med PaperCut MF kombinerer lave driftskostnader, høy driftssikkerhet og redusert brukerinngripen og miljøpåvirkning med muligheten til å styre og administrere utskriftsvolumer for å redusere driftskostnadene ytterligere.

PaperCut MF gjør det enkelt å administrere enhetene uten vanskeligheter – og redusere utskriftskostnader og papirsvinn. Fordelene omfatter muligheten til å:

 • Allokere utskrifter til avdelinger, kostnadssentre og brukere med delte kontoer.
 • Se hvor mange sider som er skrevet ut av hvem, på hvilke enheter og når
 • Rapportere forbruk etter bruker, avdeling, enhet eller miljøpåvirkning
 • Allokere kvoter eller budsjetter til brukere, avdelinger eller grupper
 • Sikre jobbfrigjøring med "Finn meg" pull-utskrift
 • Forenkle mobil- og BYOD-utskrift (Bring Your Own Device)

Epson Device Admin

Administrer og kontroller en hel flåte av skrivere og skannere på en enkel måte eksternt, inkludert muligheten til å installere, konfigurere, overvåke, vedlikeholde og feilsøke enhetene for økt produktivitet og kostnadsbesparelser.

Fordeler

 • Spar tid og kontroller kostnader
 • Enkel å bruke
 • Fleksibel administrasjon som tilpasser seg til behovene dine
 • Automatiser prosesser
 • Ta kontroll og analyser enhetsbruken
 • Passer inn på ethvert kontor
Les mer

Epson Document Capture Suite

Epsons programvare og bildeteknologi sparer tid ved å fjerne trinn og la deg skanne til arbeidsflytprosessene.

Med push-scan-funksjonene kan du ta opp og integrere høykvalitets elektroniske dokumenter inn i arbeidsflyten i én operasjon. På den måten blir kompliserte oppgaver, for eksempel organisering av dokumenter eller tekstforbedring, enkle oppgaver.

Les mer

Opptak

Optimaliser automatisk arbeidsflyt med forhåndsdefinerte jobber.

Arbeidsflytintegrering

Epson-skannerpaneler kan tilpasses med forhåndsdefinerte jobbprofiler slik at det blir enkelt for alle ansatte å integrere dokumenter i selskapets prosesser.

Anbefalt

I uavhengige tester blir Epsons Workforce Pro-modeller rangert som fremragende når det gjelder pålitelighet

Buyers Laboratory (BLI) er bransjens ledende uavhengige autoritet og leverandør av markedsopplysninger, testing og anmeldelser for alt-i-ett-enheter, kopimaskiner, skrivere, skannere og programvareløsninger og -produkter. I over 50 år har BLI vært den ledende kilden til upartiske og pålitelige opplysninger for den globale, digitale bildebransjen.

Laget for fart og kostnadsbesparing

Uavhengige tester viser at WorkForce Pro-modeller kan redusere tid brukt på brukerinngrep med opptil to tredjedeler sammenlignet med laserskrivere1, og du kan få opptil to ganger så mange utskrifter med WorkForce Pro-modeller enn med konkurrerende fargelaserskrivere1. WorkForce Pro WF-8590 imponerte BLI-testerne så mye, takket være utskrifts- og kopieringsfarten som er best i klassen, at de ga enheten den etterspurte "2015 Pick"-prisen.

Se resultatene selv

Hvorfor blekkskriver?

Vår solide ekspertise i industriell og kommersiell utskrift gjør at Epsons WorkForce Pro-skriverne er robuste og driftssikre og gir bedrifter mange fordeler sammenlignet med laserenheter. Takket være vår unike PrecisionCore-skrivehodeteknologi for ulike forretningsområder, får du bedre kvalitet og en påliteligere utskriftsløsning for virksomheten din – ta bedriften ett skritt videre med WorkForce Pro-serien med blekkskrivere for kontorbruk.

Tidsbesparelse

 • Opptil 3,5 ganger raskere uten at det går på bekostning av kvaliteten1
 • Hurtig første side ut – ikke nødvendig med oppvarmingstid
Les mer

Mer effektiv

 • Opptil 98 % mindre tid for brukerinngrep1
 • Færre servicetelefoner, feilmatinger og skifte av tilbehør
Les mer

Kostnadseffektiv

 • Lavere kostnad per side
 • Lavere totalkostnader ved å eie
 • Lavere strømregninger
Sparekalkulator

Pålitelig kvalitet

 • Bestandig mot merkepenner1
 • Laserlignende utskriftskvalitet med en oppløsning på 1 200 dpi
 • Diverse medieegenskaper
Les mer

Renere teknologi

 • Bruk opptil 96 % mindre energi1
 • Produser opptil 94 % mindre avfall1
 • Opptil 23 % mer stillegående enn laserskrivere1
 • Ingen ozongass
Les mer

Sertifisert driftssikkerhet

 • BLI – Sertifisert driftssikkerhet 2015
 • BLI – 2015-anbefaling
Les mer

Hvis du er interessert i å kjøpe en WorkForce Pro-skriver, er våre salgsrepresentanter alltid lett tilgjengelige.

Les mer

Har du behov for å skrive ut enda flere sider? Med vår WorkForce Pro RIPS kan du spare enda mer penger.

Les mer

Vil du vite mer om vår blekkteknologi for kontorutskrifter?

Les mer

PrecisionCore

Vårt nyeste og mest avanserte skrivehode. PrecisionCore gir dramatisk forbedring av hastighet, kvalitet, driftssikkerhet og effektivitet.

Les mer

TA STYRINGEN MED PRINT365

Administrer alle utskrifter til én månedlig lav pris.

LÆR MER

Ta kontakt i dag

Hvis du vil vite mer om WorkForce Pro-serien, kan du skrive inn kontaktopplysningene dine nedenfor. Du vil deretter bli kontaktet av en representant for Epson.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk

Alle felt merket med * må fylles ut.

 1. Du finner mer informasjon på www.epson.no/inkjetsaving.
 2. Maksimalt antall utskrevne sider per måned basert på skriverens ytelse, inkludert ISO-klassifiserte utskriftshastigheter og papirhåndteringskapasiteter.
 3. Basert på testing av WF-5690, WF-5620, WF-8590, WF-R5690 og WF-R8590. Du finner mer informasjon på www.epson.no/inkjetsaving.
 4. Sertifisert ISO 11798 ved SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Du finner mer informasjon på www.sp.se

Hopp over