UTSKRIFTSLØSNINGER FOR HJEMMET DITT

Ønsker du å skrive ut dokumenter, feriebilder eller verdsatte fotografier? Prøv Expression-serien vår.

LAST NED BROSJYREN LAST NED BROSJYREN

Vi introduserer Expression-serien

Med Epsons Expression-serie kan du skrive ut vanlige dokumenter, feriebilder, bilder det er verdt å vise frem og mer. Nyt friheten til å skrive ut fra bærbare datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett med modeller med Wi-Fi. Disse skriverne med blekkpatroner produserer pålitelige, levende og skarpe utskrifter ved hjelp av separate blekkpatroner, noe som betyr at du bare trenger å erstatte fargen som er brukt opp. De har enten fire, fem eller seks fargeblekkpatroner. De er enkle å bruke og integrere i hjemmet takket være deres kompakte og stilige utforming. Kvalitet og pålitelighet er ivaretatt med det permanente Micro Piezo-skrivehodet.

EXPRESSION HOME

For dokumenter og bilder til hverdagsbruk

Expression Home

EXPRESSION PREMIUM

For enestående glansede fotografier og klare dokumenter

Expression Premium

EXPRESSION PHOTO

For enestående, holdbare fotografier

Expression Photo

Produktutvalg

Ready

Glem månedlige abonnementer – denne betal-etter-bruk, problemfrie utskriftstjenesten sørger for å sende deg ekte blekkpatroner før du går tom for blekk.

LES MER
Need Help Need Help

Få hjelp til å finne riktig blekk til dine oppgaver

Enten du skriver ut lekser, husholdningspapirer, lager familiefotoalbum eller tar fotograferingsferdighetene dine til neste nivå, har vi et blekksett for deg.

Finn ut hvilken skriver- og blekkombinasjon som passer til dine behov ved hjelp av valgverktøyet.

Vis det beste blekket for dine behov

1 Epson iPrint og Epson Creative Print krever trådløs tilkobling og utskriftsappene fra Epson. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever tilkobling til Internett. Du finner mer informasjon om støttede språk, enheter og annet på www.epson.no/connect

2 Bestandighetsbaseringer basert på akselerert testing av utskrift på spesialmedier, oppbevart i arkiveringslommer i album. Faktisk utskriftstabilitet varierer med medium, bilde, visningsforhold, lysintensitet, luftfuktighet og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke for holdbarheten til utskriftene.