EPSON-APPER OG -PROGRAMVARE

For mobil utskrift, skanning og sending av dokumenter fra smarttelefoner og nettbrett.

Filtrer ressurser

Brukstype

Produkt

Enhet

 • Epson Cloud Solution PORT

  Epson Cloud-løsningsport

  Epson Cloud-løsning for mobilen lar deg følge med på tilstanden til skriverne på produksjonsstedet fra smarttelefonen eller nettbrettet når som helst, hvor som helst, ved å koble til en sikker skybasert plattform.

 • Apple AirPrint™

  Apple AirPrint™

  AirPrint™ lar deg skrive ut bilder, e-poster, nettsider og dokumenter trådløst fra din iPad, iPhone og iPod touch uten å måtte installere en driver.

 • Beregner for projiceringsafstand for epson projektorer

  Epsons kalkulator for projeksjonsavstand

  Beregn den ideelle projeksjonsavstanden for de fleste Epson-projektorene for alle lerretsstørrelser ved å bruke denne nettbaserte kalkulatoren. Bare skriv inn målene, eksempelvis bredde og høyde på veggen du vil projisere på, eller lerretsstørrelsen, for å finne ut den ideelle projeksjonsavstanden for en rekke projektorer for hjemmebruk og bedrifter. Alternativt kan du skrive inn projeksjonsavstanden for å finne ut den minimale eller maksimale lerretsstørrelsen for en rekke projektorer og linser.

 • Epson Remote Printer Driver

  Epson Remote Printer Driver

  Med denne eksterne skriverdriveren kan du skrive ut til en e-postaktivert Epson-skriver hvor som helst i verden direkte fra datamaskinen din.

 • Epson Scan-to-Cloud

  Epson Scan-to-Cloud

  Du kan bruke nettskytjenester til å skanne, lagre og dele alle viktige dokumenter i husholdningen, og bilder med familie og venner. De kan få tilgang til filene dine uansett hvor de er, uavhengig av hvilken enhet de bruker. Du kan også skanne direkte til en e-postadresse eller en annen Epson Connect-aktivert skriver.

 • Email Print

  Email Print

  Bruk e-post til å skrive ut til alle kompatible Epson-skrivere, hvor som helst i verden fra din mobile enhet eller datamaskin. Alt du trenger er e-postadressen til den Epson Email Print-aktiverte skriveren. Skriv ut A4- og A3-dokumenter opptil 20 MB i størrelse og lagre utskriftsjobber i opptil 72 timer.

 • Epson DocumentScan

  Epson DocumentScan

  Skann dokumenter direkte til den mobile enheten. Epson DocumentScan finner skanneren på Wi-Fi-nettverket ditt automatisk. Du kan til og med ha en en-til-en-tilkobling uten et Wi-Fi-nettverk. Du kan forhåndsvise skannede data og sende dem på e-post direkte til andre programmer eller til nettlagringstjenester som Box DropBox™ Evernote®, Google Drive™ og Microsoft® OneDrive®.

 • App til beregning af blæk

  Kostnadskalkulator for blekk

  Utskriftskostnaden kan beregnes med estimatfunksjonen.

 • Epson iLabel

  Epson iLabel

  Epson iLabel gjør det lett å opprette, lagre og skrive ut etiketter fra en smartenhet. Utnytt enhetens funksjoner, slik som taletranskripsjon, for å gjøre etiketteringen mer effektiv.

 • Epson iProjection

  Epson iProjection

  Vis innhold fra smarttelefoner og nettbrett med Epson iProjection-appen. Den er brukervennlig, med intuitive menyvalg for å få innholdet fra iOS og Android over på storskjerm.

 • Creative Print

  Creative Print

  Vær kreativ med dine favorittbilder fra smarttelefonen og nettbrettet. Last ganske enkelt ned og installer denne nye appen, eller få tilgang til den gjennom Epson iPrint for å skrive ut dine favorittbilder fra Facebook, lage hilsningskort, og mye mer.

 • Epson Printer Finder

  Epson Printer Finder

  Epson Printer Finder søker etter Epson-skrivere på nettverket og gir deg mulighet til å åpne konfigurasjonssider i en nettleser for å gjøre endringer i tjenester som Google Cloud Print og fastvareoppdatering.

 • Epson iPrint

  Epson iPrint

  Perfekt for utskrift av rapporter i siste liten fra smarttelefonen eller nettbrettet, eller når du ikke har tid til å starte opp datamaskinen før et møte. Bare last ned og installer denne gratisappen, så er du klar til å skrive ut nettsider, Microsoft Office™-dokumenter, bilder og PDF-filer samt skanne over kontornettverket.

 • Epson Print Layout

  Epson Print Layout

  Epson Print Layout-programvaren gjør det enklere å få fullt utbytte av Epsons profesjonelle fotoskrivere med UltraChrome-blekk. Programvarens forbedrede funksjonalitet og fleksibilitet gjør det raskt og enkelt å håndtere fargestyrte utskrifter.