LASERLØSNINGER OG PROJEKTORUTVALG FRA EPSON

Overlegen bildekvalitet og pålitelighet

TA KONTAKT

Baner vei innen laserprojeksjonsteknologi

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

Våre mest teknologisk avanserte projektorer kombinerer 3LCD med dobbel laserlyskilde og har et stort fargespillerom og ekstra høyt kontrastforhold, det gjør at de produserer strålende, virkelighetstro farger og svært dype svarttoner.

Kombinasjonen av høy lysstyrke, høy oppløsning og høy kontrast gir kraftige, levende bilder som trenger igjennom høye nivåer av omkringliggende lys selv i store lokaler. Bruk av laserteknologi gir svært høy driftssikkerhet og reduserer de samlede driftskostnadene dramatisk. Vårt engasjement for produktkvalitet, teknologi, relasjoner, service og støtte er grunnen til at vi har vært markedsleder for projektorer i over 14 år1.

Finn ut mer om våre laserløsninger

Projektorer for store lokaler

Projektorer for store lokaler

Skap vakre bilder i ethvert lokale i svært stor skala med en banebrytende kombinasjon av fremragende lysstyrke, skarpe bilder, ekstrem driftssikkerhet og fleksible presentasjonsalternativer. Epsons projektorer for store lokaler er svært holdbare og robuste, samtidig som de er overraskende kompakte og lette.

LES MER
Meeting Solutions

Møteløsninger

Legg til rette for en fremtidsrettet og produktiv arbeidsplass med denne profesjonelle laserdisplayløsningen som gjør slutt på bryet og kostnadene med vedlikehold. Alt dette samtidig som den raskt leverer virkningsfulle og samarbeidende møter på det store, skalerbare 100-tommers laserdisplayet, utformet for å legge til rette for mer kunnskapsdeling og forbedret kommunikasjon.

LES MER
Interaktiv utdanning

Interaktiv utdanning

Undervis uten forstyrrelser og forsikre deg om at studentene kan lese alt på skjermen med denne interaktive løsningen for laserprojektorer med ekstra kort projeksjonsavstand som gir samarbeid i klasserommet på store, skalerbare visningsflater som fremmer deling og deltakelse i klasserommet.

LES MER
Laserskiltløsning

Laserskiltløsning

Gjør en butikk, et galleri, et museum eller kontoret levende med en brukervennlig projektor med ekstra kort projeksjonsavstand som er enkel å installere. EB-700U er et alternativ til en flatskjerm med potensialet til å vise mye større bilder. Den kan projisere store bilder fra svært kort avstand, noe som gjør den ideell for smale steder, som butikkvinduer og korridorer.

LES MER

Fremvisning uten grenser

Vårt nyutviklede uorganiske fosforhjul har enestående lysekthet og varmebestandighet og leverer førsteklasses pålitelighet. Dette fungerer perfekt sammen med våre uorganiske LCD-paneler og produserer lyssterke, klare bilder i svært lange perioder. Du kan stole på en lyskilde som er vedlikeholdsfri i 20 000 timer2.

Kjølesystem

Et kombinert væske- og luftkjølesystem er mer enn effektivt nok for en 25 000 lm 3LCD-projektor.

LCD-paneler

Et nyutviklet, 1,43 tommers uorganisk panel øker lysmotstanden og garanterer enda lengre levetid.

Laserbank

Ekstra kraftige laserdioder gjør det mulig å oppnå en enestående lysstyrke på 25 000 lm.

Fosforhjul

Det uorganiske fosforhjulet, som endrer blått laserlys til gult lys, er utformet for å være holdbart nok til å motstå den høye lysstyrken fra en laserlyskilde gjennom langvarig bruk.

Enestående driftssikkerhet

Bli kjent med avanserte installasjonsprojektorer med storskjerm du virkelig kan stole på. De er enkle å installere og konfigurere, og med en laserlevetid på opptil 56 000 timer og en filtervedlikeholdssyklus på opptil 30 000 timer, får du minimalt med vedlikehold.

Design visjonen din med Epson

Oppdag hvordan du kan projisere på alle slags overflater med Epsons projektorer for store lokaler.

SE

Laserprojektor med ekstrakort projeksjonsavstand

Nyt storskjermunderholdning uten å påvirke stilen i hjemmet ditt. Vår laserprojektor med ekstra kort projeksjonsavstand kan plasseres i nærheten av visningsområdet, installeres raskt og leverer flotte bilder i lyse rom. Det gir også god valuta for pengene med lang levetid på laserlyskilden og utvidet garanti.

FINN UT MER

Ta kontakt i dag

Oppgi kontaktopplysningene dine nedenfor hvis du vil vite mer om vårt utvalg laserprojektorer, så vil en representant fra Epson ta kontakt med deg.

Alle felt merket med * må fylles ut.

1 Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2015.

2 Anslått tid før lysstyrken reduseres 50 % fra første bruk. Målt ved akselerasjonstest med antatt partikkeltetthet på 0,04–0,20 mg/m3. Tiden varierer avhengig av bruksforhold og -miljøer.