LASERLØSNINGER OG PROJEKTORUTVALG FRA EPSON

Overlegen bildekvalitet og pålitelighet

TA KONTAKT

Baner vei innen laserprojeksjonsteknologi

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

Våre mest teknologisk avanserte projektorer kombinerer 3LCD med dobbel laserlyskilde og har et stort fargespillerom og ekstra høyt kontrastforhold, det gjør at de produserer strålende, virkelighetstro farger og svært dype svarttoner.

Kombinasjonen av høy lysstyrke, høy oppløsning og høy kontrast gir kraftige, levende bilder som trenger igjennom høye nivåer av omkringliggende lys selv i store lokaler. Bruk av laserteknologi gir svært høy driftssikkerhet og reduserer de samlede driftskostnadene dramatisk. Vårt engasjement for produktkvalitet, teknologi, relasjoner, service og støtte er grunnen til at vi har vært markedsleder for projektorer i over 14 år1.

Finn ut mer om våre laserløsninger

Projectors for Large Venues

Projektorer for store lokaler

Skap vakre bilder i ethvert lokale i svært stor skala med en banebrytende kombinasjon av fremragende lysstyrke, skarpe bilder, ekstrem driftssikkerhet og fleksible presentasjonsalternativer. Epsons projektorer for store lokaler er svært holdbare og robuste, samtidig som de er overraskende kompakte og lette.

LES MER
Installation Projectors

Installasjonsprojektorer

Hev den visuelle kreativiteten til neste nivå med våre enestående laserprojektorer for installasjon. Nyt enestående bildebehandling og de nyeste Epson-teknologiene og imponer publikum med fremtiden innen presentasjoner i stor skala.

LES MER

Fremvisning uten grenser

Vårt nyutviklede uorganiske fosforhjul har enestående lysekthet og varmebestandighet og leverer førsteklasses pålitelighet. Dette fungerer perfekt sammen med våre uorganiske LCD-paneler og produserer lyssterke, klare bilder i svært lange perioder. Du kan stole på en lyskilde som er vedlikeholdsfri i 20 000 timer2.

Kjølesystem

Et kombinert væske- og luftkjølesystem er mer enn effektivt nok for en 25 000 lm 3LCD-projektor.

LCD-paneler

Et nyutviklet, 1,43 tommers uorganisk panel øker lysmotstanden og garanterer enda lengre levetid.

Laserbank

Ekstra kraftige laserdioder gjør det mulig å oppnå en enestående lysstyrke på 25 000 lm.

Fosforhjul

Det uorganiske fosforhjulet, som endrer blått laserlys til gult lys, er utformet for å være holdbart nok til å motstå den høye lysstyrken fra en laserlyskilde gjennom langvarig bruk.

Enestående driftssikkerhet

Bli kjent med avanserte installasjonsprojektorer med storskjerm du virkelig kan stole på. De er enkle å installere og konfigurere, og med en laserlevetid på opptil 56 000 timer og en filtervedlikeholdssyklus på opptil 30 000 timer, får du minimalt med vedlikehold.

Design visjonen din med Epson

Oppdag hvordan du kan projisere på alle slags overflater med Epsons projektorer for store lokaler.

SE

Finn ut mer om våre laserprojektorer for hjemmekino

Oppgrader seervanene dine med laserteknologi! Epsons nye laserteknologi endrer ikke bare måten du ser favorittfilmene dine på, avansert 4K laserprojeksjon forbedrer hele den visuelle opplevelsen.

FINN UT MER

Ta kontakt i dag

Oppgi kontaktopplysningene dine nedenfor hvis du vil vite mer om vårt utvalg laserprojektorer, så vil en representant fra Epson ta kontakt med deg.

Alle felt merket med * må fylles ut.

1 Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2015.

2 Anslått tid før lysstyrken reduseres 50 % fra første bruk. Målt ved akselerasjonstest med antatt partikkeltetthet på 0,04–0,20 mg/m3. Tiden varierer avhengig av bruksforhold og -miljøer.