INTERAKTIV LÆRING FRA EPSON

Hvorfor Epson?

Legg til fleksibilitet og interaktivitet i undervisningen med en skalerbar skjermstørrelse på opptil 100 tommer (254 cm) og en rekke avanserte funksjoner. Ta imot en spennende, ny verden av utdanning ved å skape et læringsmiljø der elevene ser like godt uansett hvor de sitter i klasserommet, de kan komme med bidrag på skjermen og til og med ta del i undervisningen med sine egne smartenheter.

Epsons interaktive undervisningsløsninger gir lærere friheten til å skape digitale læreopplevelser som oppfyller forventningene til dagens teknologibevisste lærere og elever, for å legge til rette for deltakelse og effektiv læring.

LES MER

Innenfor utdanning har Epson en interaktiv markedsandel på 72,1 % på tvers av EMEAR1.

Forbedret læring gjennom interaktivitet

Enten man befinner seg i klasserommet eller i auditoriet, gjør Epsons interaktive undervisningsløsninger, som "finger-touch" og bruk av to penner, det enkelt å vise og redigere et stort utvalg innhold. Skriv merknader på presentasjoner i sanntid, skriv, tegn og legg til kommentarer og svar direkte på skjermen, samt lagre og del fellesoppgaver.

Våre nye interaktive penner er mer behagelige å bruke, de har harde eller myke tupper og batterilevetid som er tre ganger lenger enn tidligere modeller. Noen projektorer har også "finger-touch"-kontroll for enda enklere engasjement.

Avansert, interaktiv undervisningsløsning

Epsons projektorer for undervisning tilbyr interaktivitet med to penner (bare EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi) med en ny penneutforming for komfortabel skriving og valget mellom hard eller myk tupp, i tillegg til "finger-touch"-interaktivitet (bare EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-680Wi).

Alle modellene har omfattende PC-frie funksjoner for kommentering og forbedret moderatorfunksjon, samt mulighet for skjermdeling og svært bred multiskjerminteraktivitet. Brukere kan også styre ekstrautstyr, for eksempel et dokumentkamera direkte fra projektoren, og alle modellene leveres med HDMI-innganger, innebygd høyttaler på 16 W og mikrofoninngang.

Stimulerer fantasien

Akademiske studier har vist at interaktive klasseromsenheter som Epsons utdanningsprojektorserie, kan hjelpe studentene med å utvikle betydelig større kreativitet, fleksibilitet og originalt preg, i tillegg til å forbedre motivasjonen til å lære og lar lærere skape iøynefallende og relevant undervisningsmateriale2.

Intuitiv og brukervennlig

Alle våre interaktive løsninger har flere tilkoblingsmuligheter som er enkle å sette opp og bruke, med omfattende funksjoner og apper for å gjøre deling av informasjon enkelt og engasjerende. Fra rask tilkobling til studentenes PC-er til trådløs tilgang for smarttelefoner og nettbrett, legger de til rette for engasjement i alle læringsmiljøer.

Fremmer kritisk tenkning

Interaktive undervisningsløsninger tilbyr flere verktøy for å engasjere hele klassen og lar dem tenke friere enn ved tradisjonelle undervisningsmetoder. Studenter kan bruke sine egne nettbrett, bærbare PC-er eller smarttelefoner til å svare på flervalgsspørsmål, stemme under avstemminger eller gi tilbakemeldinger, og resultatene vises på skjermen umiddelbart. Dette bidrar til å engasjere hele klassen i diskusjonen – dette er spesielt nyttig i større klasser – samtidig som det personlige engasjementet og den relative anonymiteten oppfordrer til større interaksjon fra langt flere elever.

Forbedrer teknologiferdighetene

Teknologiferdigheter er avgjørende på den moderne arbeidsplassen, uavhengig av bransje, og interaktive produkter bidrar til at lærere og studenter får ferdighetene de behøver, nesten som et biprodukt av engasjement med læremateriell og oppgaver. Epsons løsninger for interaktiv skjerm oppmuntrer studentene til å engasjere seg i kreative aktiviteter og vise arbeidet på storskjerm, øker dataferdighetene og gjør dem kjent med trådløs teknologi og projektorteknologi.

Koble til og samarbeid

Problemfrie interaktive presentasjoner

Hold fokuset med PC-fri kommentering for umiddelbar tilgang til tavlefunksjoner, og ta kontroll over dokumentkameraet rett fra projektoren.

Forbedrede tilkoblingsmuligheter

Koble til PC-er, DVD-spillere, dokumentkameraer og mer med flere HDMI-innganger. Endre kilde raskt og oppretthold flyten ved hjelp av den nye startskjermen som gir tilgang til viktige projektorfunksjoner og kontroller. I mellomtiden sørger Wi-Fi (ekstrautstyr) for enda mer bevegelsesfrihet, ettersom foredragsholdere ikke er begrenset av lengden på kabelen.

Inspirasjon gjennom engasjement

Legg til en ny dimensjon i undervisningen ved å skrive, tegne og legge til kommentarer og svar direkte på skjermen. De nye interaktive pennene er mer behagelige å bruke, med harde eller myke tupper og tre ganger lenger batterilevetid. Noen projektorer har også "finger-touch"-kontroll for enda enklere engasjement.

Et bredt utvalg av bidragsytere

Del innhold mellom elevene med funksjonen for flere PC-er som gir opptil 50 personer mulighet til å dele innhold fra PC-ene sine. Forbedret moderatorfunksjonen gir læreren en enkel måte å velge opptil fire av dem for visning på skjermen samtidig.

Interaktive presentasjoner i stor skala

Lag en ekstra stor interaktiv skjerm med to projektorer som arbeider sømløst sammen. Multiskjerminteraktivitet betyr at hele bildeområdet fremdeles kan brukes for interaktive funksjoner.

To skjermer i én

Legg til dybde i læringen med funksjonen for delt skjerm som kan vise innhold fra to forskjellige kilder, som for eksempel en læreplan fra en PC og et stillbilde eller videoklipp fra et dokumentkamera.

Skjermstørrelse er viktig

58 % av elevene kan ikke lese alt innhold på en 70" flatskjerm3

 

Større skjermstørrelse betyr bedre synlighet og større lesbarhet helt bakerst i rommet. Epson-projektorer tilbyr også enkel tilkobling, og de er enklere å håndtere og montere – en vanlig 70 tommers flatskjerm kan veie 73 kg, mens projektoren EB-696Ui Full HD WUXGA bare veier 8,3 kilo.

 
Epson projecion
Flat panel
60 tommers flatskjerm
Opptil 100 tommers skjermstørrelse for Epson
No reflection

Ingen refleksjoner

Mange flatskjermmodeller har svært blanke skjermer, noe som betyr at innhold kan bli skjult av gjenskinn fra taklys eller vinduer. Dette er ikke et problem med en Epson-projektor, siden den projiserer innholdet direkte på veggen, lerret eller tavle, noe som betyr at man ikke får gjenskinn. Epson-projektorer er også lyssterke nok til å brukes i dagslys, uten å miste lesbarhet.

Flatskjerm
Projektor
Unrestricted viewing

Visning fra alle vinkler

Enkelte flatskjermer har begrensninger i visningsvinkel, noe som gjør det vanskelig å se innholdet på skjermen når den ikke ses rett forfra. Dette er ikke tilfellet med Epsons projektorer. De har ingen dødvinkler, noe som betyr at alle kan se innholdet, uansett hvor de sitter.

Flatskjerm
Projektor
Gentle on the eye

Skånsom for øyet

RGB-skjermer kan se pikselerte ut når man ser på dem på kort avstand over lengre perioder – for eksempel under interaktive presentasjoner eller langvarig samarbeid – noe som kan slite på øynene. Projektorer har mindre pikselering enn flatskjermer, og med automatisk lysjustering kan du se på dem i lengre perioder uten problemer.

Finn den ideelle lerretstørrelsen til klasserommet

Ved hjelp av vårt interaktive verktøy for visningsavstand kan du beregne den ideelle lerretstørrelsen for projektoren din, basert på rommets dimensjoner og utforming og antallet sitteplasser.

GÅ TIL VERKTØY

Produktutvalg

Kontakt oss

Vil du vite mer om Epsons interaktive løsninger for utdanning, fyll inn detaljene dine nedenfor og en representant fra Epson vil ta kontakt med deg

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Jeg vil gjerne motta informasjon på e-post om fremtidige Epson-produkter, kampanjer, tilbud og arrangementer.
Sikkerhetskontroll

Dette bekrefter til oss at du er en person og ikke spam.

Alle felt merket med * må fylles ut.

  1. Basert på fjerde kvartals 2016-resultater for EMEAR-området.
  2. Wei, W.J. og Lee L.C., 2013.
  3. Sammenligner ledende 70 tommers flatskjermmodeller med 4K-oppløsning (bestselgende, i enheter, minus salg til hoteller i henhold til data fra PMA-distributører i Nord-Amerika, salg mellom januar og september 2015) i klasseromsoppsett på 6,7 m bredde og 8,2 m dybde. Da de ble spurt om å skrive ned seks korte informasjonstekster fra lysbildene som ble vist, skrev 58 % av elevene mellom 12 og 22 år minst én tekst feil. Basert på en amerikansk undersøkelse utført av Radius Research i april 2016.
Kontakt oss

Hopp over