FARGER ENDRER ALT.

Oppnå skarpere, mer levende
bildeprojeksjon med
Colour Light Output (CLO) fra Epson.

99 % sier at Epson-projektorer har de mest livaktige fargene1

Ingen selger flere projektorer enn Epson. Hvorfor? Fordi projektorene våre gjør innholdet levende takket være klare, levende og skarpe bilder, selv i godt opplyste rom.

Projektorer fra Epson har like høy lysstyrke for hvitt og farget lys (CLO), noe som betyr at de leverer klare, levende farger. De er til og med opptil tre ganger skarpere enn konkurrerende 1-brikkers DLP-projektorer1.

Klare, levende farger uten å sprenge budsjettet. Ettersom projektorer fra Epson har like høy lysstyrke for hvitt og farget lys, vil innholdet alltid se bra ut – uten at du behøver å bruke mye penger på en projektor med svært høy lumen. Vi hjelper deg faktisk med å spare enda mer ved at projektorene våre kan gi deg opptil 15 års underholdning, takket være lampe- og filterlevetid på opptil 10 000 timer i økonomimodus2.

Hvorfor er CLO viktig?

Når fargelysstyrken er lavere, kan de aktuelle fargene virke matte og utvaskede. Matte farger gjør enkelt sagt at bildet som helhet virker livløst. De kan også gjøre det vanskeligere å se detaljer og holde på interessen og oppmerksomheten. Dette er kanskje ikke et problem i et mørkt dagligrom, men det kan være et stort problem når du underviser i et klasserom eller når du gir en viktig forretningspresentasjon på kontoret, særlig hvis du befinner deg i et rom med dårlige mørkleggingsmuligheter. Epsons 3LCD-projektorer viser heldigvis skarpe bilder selv uten at du må mørklegge rommet.

Sammenligningen

I en sammenligningstest valgte 99 % av testerne Epson som projektoren med de klareste fargene når den ble sammenlignet med konkurrerende modeller1. 8 av 10 sa at Epson har den høyeste bildekvaliteten og at de ville velge å se favorittfilmen sin på en Epson-projektor3.

Testerne sa blant annet, «Favorittfilmen min er Frihetens regn, og jeg skulle gjerne sett den på denne.» «Lysstyrke er veldig viktig for meg, og denne ser bedre ut enn en TV» og «Denne projektoren ser helt klart best ut, den har fantastisk kvalitet.»

Lysstyrke er veldig viktig for meg, og denne ser bedre ut enn en TV ...
A
Epson
B
BenQ
C
Viewsonic
D
Acer
E
Optoma
83 % VELGER Epson3

Hvorfor bry seg om CLO?

Opplev skarpere bilder med levende farger
Opplev skarpere bilder med levende farger

Du trenger ikke stole på oss. I en blindtest svarte 8 av 10 personer at vår projektor hadde det mest lyssterke bildet med de mest livaktige fargene.

Lett å se hva som står på skjermen
Lett å se hva som står på skjermen

Et matt bilde betyr at det er vanskelig å lese tekst og se bilder på lerretet. Med et skarpere bilde blir det enkelt å se hva som står og tyde detaljene.

Bidrar til å holde kostnadene nede
Bidrar til å holde kostnadene nede

Du får et skarpere bilde med mer levende farger når du har like høy lysstyrke for hvitt og farget lys, og du trenger dermed ikke å kjøpe en projektor med høyere lumenverdi.

Ingen forstyrrelser
Ingen forstyrrelser

Epsons 3LCD-teknologi gir et klart bilde uten «regnbueeffekten» som noen opplever med 1-brikkers DLP-projektorer.

Hjemmeunderholdning

Hjemmeunderholdning

Arranger en kinoopplevelse for venner og familie. Se på filmer, spill, sportsarrangementer og spesielle begivenheter med klare bilder og levende farger, selv i godt opplyste rom.

SE VIDEO
Virksomhet

Virksomhet

Lever enestående presentasjoner som gjør varig inntrykk. Takket være lyssterke hvite og levende farger kan en Epson-projektor bidra til å sørge for at arbeidet du har lagt ned, ser flott ut.

SE VIDEO
Utdanning

Utdanning

Lyssterke bilder fører til lysere, mer engasjerende timer. Inspirer studenter til å oppnå de beste resultatene ved å skape et fargerikt, omsluttende læremiljø.

Les mer
True Colour

Lysstyrke alene kan ikke gjøre de realistiske fargene du ser til daglig levende. Med dette i bakhodet er det bare Epsons 3LCD-teknologi som kombinerer lysstyrke og naturtro farger for å skape levende, naturtro bilder. Vi gjør dette ved å sørge for at det fargede lyset projektorene våre viser er like lyst som det hvite lyset.

Mange produsenter tror de kan forbedre bildekvaliteten ved å bare øke lysstyrken for det hvite lyset på projektoren, men Epson sørger for at projektorene deres har like høy lysstyrke for både hvitt og farget lys (CLO). Lysstyrke med mange lumen alene betyr ikke klare, naturtro bilder og en sammenlignbar lav CLO kan føre til matte og utvaskede bilder. Når fargelysstyrken imidlertid matcher lysstyrken for hvitt lys i lumen, får du levende, naturtro farger, som virkelig gjør innholdet ditt levende.

Finn produktet ditt

Sammenlign
Close

Sammenlign produkter

1 av 4 valgte

    Sammenlign valgte