SE FOR DEG MULIGHETENE

Med Epsons SureLab D-serie er forretningsmulighetene uendelige.

Kontakt oss

Gi kundene mer

SureLab D-serien består av to grunnmodeller med mange kombinasjonsmuligheter for ulike produksjonsbehov. Moduloppsettet støtter alt fra små skrivebordsproduksjoner (via en kiosk i butikken) til produksjon i stor skala i en minilab. Du kan velge om du vil implementere løsningene som selvbetjente løsninger eller betjene dem bak disken.

SureLab D-serien med skrivere kan brukes som enkeltenheter eller som del av en svært kraftig produksjonsflåte som fungerer som én enhet og tilbyr kvalitetsutskrifter og lave totalkostnader. SureLab D-serien støtter en rekke medieoverflater, bredder og formater. Med et så bredt utvalg av kreative og praktiske utskriftsprodukter kan du tilby kundene dine flere valgmuligheter enn noen gang før.

Slik bruker du SureLab

Produkter og løsninger

SURELAB SL-D800

SureLab SL-D800 bygger på suksessen til forgjengeren, SL-D700. Den er kompakt (samme størrelse som SL-D700), slitesterk og bygget for hastighet, fleksibilitet og kommersiell fotoutskrift av høy kvalitet. Den er laget for å vare og passer sømløst inn i arbeidsmiljøet takket være den stive, solide utskriftsskuffen og forbedret spindelutforming. Dessuten reduseres enhver nedetid betydelig på grunn av den intuitive rullbyttingen i to trinn.

Kommersiell fotoskriver

I tillegg til å skrive ut fotografier av høy kvalitet på et bredt utvalg av medier, kan den også skrive ut kort, kunstreproduksjoner og andre trykte produkter.

Les mer

Fleksibel produksjonsutskrift av god kvalitet

SL-D800 med drivere

Den leveres med Mac- og PC-driver for utskrift fra nesten ethvert program. Utskriftskvaliteten er konfigurert til bildeutskrift på produksjonsnivå, og SL-D800 er et godt valg for de som er ute etter skrivebordsplassering, bærbarhet og rask produksjonsutskrift. Den kan også brukes som en del av et modulsystem.

Nøkkelfunksjoner: SL-D800

Fotoutskrifter av høy kvalitet

SL-D800 bygger på Epsons suksess innen kommersiell minilab-bildeutskrift og tilbyr utmerket utskriftskvalitet og fargesamsvar. Den er utviklet for virksomheter som har behov for å skrive ut fotografier økonomisk og bærekraftig på etterspørsel. SL-D800 passer også perfekt sammen med forgjengeren, SL-D700, takket være tilsvarende utskriftskvalitet, papirhåndtering og papirstørrelse.

Enestående fleksibilitet

Den kan skrive ut bilder, fotostrimler, kort, invitasjoner, flygeblad og reklamebrosjyrer på et bredt utvalg av medier og formater, inkludert glanset, halvglanset og matt papir. De støttede utskriftslengdene går fra 50 til 1000 mm, med mediebredder på 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm, 203 mm og 210 mm.

Støtter et bredt utvalg av medier

Den kan skrive ut på et bredt utvalg av medier og formater, inkludert glanset, halvglanset og matt rullpapir.

UltraChrome D6r-S-blekk

Bruk det spesialutviklede UltraChrome D6r-S-blekket sammen med denne skriveren for å skrive ut flotte bilder med levende farger, intense svartnyanser, skarpe konturer og jevne overganger. Den leverer også et imponerende jevnet glansnivå.

Driftssikkerhet

Kutterblad med lang levetid, lange serviceintervaller, forbedret 2-trinns bytte av medierull og brukervennlig vedlikeholdsverktøy.

SURELAB SL-D3000 DR og SR

Digital tørrlab

SL-D3000 er en kompakt og digital tørrlab med seks farger som er utviklet for miljøvennlig fotoutskriftsproduksjon av høy kvalitet. Skriveren tilbyr stor utskriftsfleksibilitet og produksjon av en rekke fotoutskriftsprodukter. Den bygger på Epsons velprøvde MicroPiezo-skrivehodeteknologi, som sammen med Epsons originale blekk og oppslagstabeller (LUT) produserer nøyaktige gjengivelser med en oppløsning på opptil 1440 x 1440 dpi.

Naturtro utskrifter

Fotoblekksettet UltraChrome D6 fra Epson med seks farger har et stort fargespekter som overgår kvaliteten du får med sølvhalogenid, og gir konsekvent klare og naturtro utskrifter med høy tetthet i svartfargene. Den leverer også et imponerende jevnt glansnivå.

Dette betyr at utskriftene vil ha gjennomgående høy kvalitet, samtidig som miljøpåvirkningen er minimal på grunn av redusert strømforbruk og ingen etterbehandlingskjemikalier som skal avhendes, sammenlignet med våtlabber.

Utvalg av materialer og medietyper

Med SL-D3000 kan du skrive ut på en rekke forskjellige materialer med en bredde fra 4 til 12 tommer, inkludert bilder, kort, invitasjoner, flygeblader og reklamebrosjyrer, på glanset, halvglanset eller matt papir. Modellen med dobbel rull gjør at du kan bruke to forskjellige medietyper og/eller rullbredder samtidig, hvilket øker både fleksibiliteten og produktiviteten.

Nøkkelfunksjoner

Kvalitetsutskrifter

Micro Piezo-teknologi, oppløsning på opptil 1440 x 1440 dpi, spesialtilpasset UltraChrome D6-blekksett, stort fargespekter, nøyaktig fargegjengivelse og naturtro og holdbare utskrifter.

Allsidig

Skriver ut på glansede, halvglansede og matte medier, på opptil 12 tommer bredde. Modellen med dobbel rull gjør det mulig å laste to forskjellige medietyper eller rullebredder.

Lave eierkostnader og liten miljøpåvirkning

Energieffektiv, ingen oppvarming av kjemikaler eller blekk, ingen vanntilførsel eller luftfilter, ingen behov for lagring og avhending av kjemikalier.

Brukervennlig

Lite vedlikehold, ingen kjemikalier for oppvarming eller klargjøring, valgfri A4-sortering, valgfri programvare («OrderController») for administrering av bestillinger med et enkelt og forhåndsdefinert driftsoppsett, inkl. bildekorrigering.

Fra bestilling til utskrift i fem enkle trinn

Trinn 1: Velg bilder

Trinn 2: Velg forhåndsinnstilling

Trinn 3: Velg antall kopier

Trinn 4: Se gjennom og juster

Trinn 5: Valgfri verifisering

Designet for optimalisert fotoproduksjon

Den tilbyr et utvalg av forhåndsinnstillinger for å forhindre menneskelig feil i travle perioder, samt få trinn å gå gjennom.

SureLab OrderController kan opprette en utskriftsarbeidsflyt som organiserer ordrene og har opptil 300 forhåndsinnstillinger som dekker ulike produkttilbud.

Spesifikasjonene er forskjellige for SureLab OrderController LE

SureLab OrderController har flere forhåndsinnstillinger for å oppfylle de ulike kundekravene og flere tilgjengelig alternativer for å prioritere bestillinger.

Bilderedigeringsfunksjonalitet, inkludert størrelse, beskjæring, skarphet, lysstyrke, oppløsning, farge, fjerning av røde øyne osv.

Epsons SureLab OrderController LE er bildeproduksjonsprogramvaren som utfyller SureLab SL-D700 og SureLab SL-D800 for økt produktivitet, og som gjør den til en mikrolab.

Nøkkelfunksjoner

Støtter ulike utskriftssystemer

SureLab OrderController behandler jobber for SL-D3000DR/SR, SL-D800 og SL-D700 (med opptil fire skrivere) og andre storformatskrivere og profesjonelle fotoskrivere fra Epson.

Fleksibel

Fleksibel innmating fra kiosker via overvåkede mapper (DPOF), direkte surfing og skannere drevet av TWAIN.

Rask og enkel produksjon

Rask og enkel produksjon av hele bildesett via forhåndsinnstillinger, inkludert avanserte bildekorrigeringsfunksjoner.

Profesjonell jobbhåndtering

Juster forhåndsinnstillingene via verifisering for profesjonelle jobber. Støtter flere forskjellige utskriftslengder i én og samme bestilling. Tilbyr flere alternativer for baksideutskrift.

Brukervennlig

Støtter ulike nivåer av brukserfaring. Sender ut varsler om lav oppløsning, beskjæring og kanter.

Beste praksis

Casestudier

Finn ut mer om våre medier og blekk

Les mer

Kontakt oss

Hvis du vil ha mer informasjon om Epson-løsninger, kan du ganske enkelt fylle inn kontaktopplysningene dine nedenfor, så tar en Epson-representant kontakt med deg.

Alle felt merket med * må fylles ut.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Jeg vil gjerne motta informasjon på e-post om fremtidige Epson-produkter, kampanjer, tilbud og arrangementer.