SKANNE­LØSNINGER
FOR ARBEIDS­PLASSEN

0

Se for deg Epson i bedriften din

Skannere er en viktig del av alle virksomheter – de er der fysisk informasjon blir håndterlig, sikkert digitalt innhold. Epson har utviklet det mest omfattende utvalget av skannere på markedet for å oppfylle de skiftende kravene mellom sektorer – slik at skanning av dokumenter og bilder av høy kvalitet går så enkelt og raskt som mulig.

Det blir enkelt å skanne, konvertere og distribuere skannet informasjon i organisasjonen din. Dra nytte av avanserte dokumentskanningsfunksjoner som gjør at skanninger av høy kvalitet kan lagres sømløst i arbeidsflyten, fra enkle dokumentarkiveringssystemer til nettskytjenester og virksomhetsbaserte innholdsstyringsløsninger.

Med modeller som reduserer trinnene som kreves for å skanne og lagre dokumenter betraktelig – samtidig som de støtter en lang rekke bruksområder på tvers av mange sektorer og bedriftsmiljøer – har vi en skanner som passer dine behov.

Enkle skanneløsninger

Perfekt for organisasjoner med vanlige skannekrav. Epsons enkle skanneprosess hjelper deg med å spare tid og jobbe mer effektivt – i et hvilket som helst størrelsesformat som passer deg.

Enten du skanner bilder som er så små som et frimerke eller så store som en A0-plantegning, er det enkelt å skanne alt i høy oppløsning – og reprodusere dem på nesten enhver skala.

Selv de minste bildene, uansett hvor du finner dem, kan skannes med så høy detaljrikhet at det er mer enn oppnåelig å skrive dem ut i stort format.

Dessuten legger Epsons enkle skanneløsninger til rette for skanning til en lang rekke mål uten problemer:

Skann dokumenter enkelt

Skann til e-post

Skann-til-nettsky

Skann til lokal mappe
eller delt nettverksstasjon

Skann til Microsoft
Office -programmer

Skann til mobil

Wi-Fi Direct-funksjonalitet

Med Epson DocumentScan-programvaren kan brukere dra nytte av Wi-Fi Direct for trådløs tilkobling til skannerne våre uten eksisterende nettverk. Dette er perfekt for BYOD-miljøer (Bring Your Own Device), og gjør det enda enklere å bruke nettskytjenester til å skanne, lagre og sentralisere alle viktige forretningsdokumenter som de ansatte har tilgang til uansett hvor de befinner seg, og uansett hvilken enhet de bruker. Du kan også skanne direkte til en e-postadresse eller en annen Epson Connect-aktivert skriver.

Skann dokumenter direkte til Android™-enheten. Du kan forhåndsvise skannede data og sende dem på e-post direkte til andre programmer eller til nettskytjenester som Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ og Microsoft® OneDrive.

Last ned fra App Store eller Google Play

Download on the App Store GET IT ON Google play

Avansert skanning fra Epson

For krevende skannemiljøer og miljøer med store volumer, skanner og sorterer Epsons to-trinns skanneprosess dokumenter i løpet av sekunder takket være avanserte, forhåndsdefinerte parametere angitt av deg. TWAIN-, ISIS- og WIA-drivere, eller ekstra programvaremoduler, legger til rette for sømløs integrering i dine foretrukne dokumentbehandlingssystemer, arbeidsflytsystemer og nettskytjenester:

Avansert skanning fra Epson

LOKALE MYNDIGHETER

Arbeidsflytintegrering

FINANSTJENESTER OG FORSIKRING

Spesielle formål

  • LOKALE MYNDIGHETER
  • FINANSTJENESTER OG FORSIKRING
  • HELSEVESEN
  • JURIDISKE TJENESTER
  • MOBILE ANSATTE

Mer effektiv regnskapsføring

Perfekt for kunderettede miljøer med krav til høy effektivitet. Skannerne våre er laget for å skanne dokumenter, skjemaer og identifikasjonspapirer for effektiv dokumentbehandling – og støtter til og med sikker, ekstern tilgang fra smartenheter.

WorkForce DS-530
WorkForce DS-1660W
WorkForce Pro WF-6590DWF

Oppfyll kravene til planlegging, byggekontroll og mer

Grafikkskannerne for A0 og A3 oppfyller behovet for skanninger i høy oppløsning i stort format som kreves for planleggings- og byggekontroll, valgtjenester og mer:

SureColor SC-T5200 MFP
WorkForce DS-50000

Effektiv lagring av store dokumenter

Mulighet for skanning av store volumer legger til rette for saksadministrasjon og reduserer personressursene som kreves for å behandle store dokumenter, for strømlinjeformet digital lagring av selv de mest omfattende rapporter og krav:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Sikre at finans- og HR-avdelinger fungerer som de skal

Effektiviser behandling av fakturaer og betalingstransaksjoner på administrasjonskontoret, og sikre at personalfiler holdes oppdatert, med nettverks-, Wi-Fi- og Wi-Fi Direct-skanning med ett trykks-behandling tilgjengelig for flere brukere:

WorkForce DS-570W
WorkForce DS-60000N

Skann og del feltrapporter på farten

Arbeid effektivt fra hvor som helst med Epsons mobile utskrifts- og skanneløsninger – optimalisert for raske, nøyaktige resultater fra kompakte, lette enheter, for enkel utskrift og skanning av feltrapporter og viktig dokumentasjon:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Behandle daglige transaksjoner på en enkel måte

Behandle, administrer digitalt og godkjenn daglige transaksjoner som sjekker og kontobruk på en rask måte. Disse kompakte, effektive behandlingsløsningene legger til rette for at dokumenter kan behandles på en sikker måte for videre intern behandling:

WorkForce DS-860N
WorkForce DS-6500N
TM-S2000J

Organiser filer og dokumenter automatisk

Administrer, behandle og videresend intern kommunikasjon og kommunikasjonen med kunder og dokumenter effektivt med skanneløsninger som kan konfigureres til å navngi og organisere innkommende filer automatisk:

WorkForce DS-530

Skill og hold orden på større dokumenter

Administrer og arkiver omfattende rapporter og fakturaer digitalt. Skill en stor stabel dokumenter digitalt med våre nyskapende dokumentskillingsløsninger:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Behandle dokumenter raskt og sikkert

Skann direkte til sikre samarbeidsområder eller nettskytjenester ved å trykke på en knapp. For legekontorer, travle resepsjoner eller andre områder der det er begrenset plass og effektiv dokumentbehandling er et krav:

WorkForce DS-520N
WorkForce DS-6500N

Sørg for at alle detaljer tas med

Gjenskap viktige helsedokumenter i utrolig detalj – inkludert negativer, fotografier og røntgenbilder:

Perfection V850

Optimaliser pasientomsorg på en enkel måte

WorkForce DS-860
WorkForce DS-530

Aktiver sømløs pasientflyt

Skann, projiser og skriv ut på tvers av enheter uten problemer. Forenkle prosessene med enhetlige produkter som samarbeider med hverandre for å aktivere en jevn pasientflyt på tvers av avdelinger.

Digitaliser medisinske dokumenter effektivt

Digitaliser noe av det mest utfordrende papirarbeidet: medisinske dokumenter. Epsons raske produksjonsenheter for A3 tilbyr fleksibiliteten som kreves for å skanne alle dokumenter i én fil, direkte til samarbeidsområder ved å trykke på en knapp:

WorkForce DS-70000N
WorkForce DS-860N

Hold nøyaktige journaler på hele tiden

Gjør det raskt og enkelt å holde nøyaktige, fullstendige digitale journaler med en skanner som er utformet for å skanne store volumer – perfekt for krevende, travle miljøer.

WorkForce DS-60000
WorkForce DS-70000

Skann informasjon i alle miljøer

Skann mer informasjon på et øyeblikk med en rekke kompakte løsninger som er perfekte for kunderettede miljøer:

WorkForce DS-520
WorkForce DS-530
WorkForce DS-860

Skann sensitive data på en sikker måte

Få med hver detalj av fotografier, dokumenter i stort format og til og med fingeravtrykk med enestående presisjon og høy produktivitet. Lagre deretter skanningen i en sikker, passordbeskyttet PDF-fil:

Perfection V850 Pro
SureColor SC-T5200 MFP

Gjør ansatte på farten effektive

Gi ansatte verktøyene de trenger for å jobbe effektivt og uavhengig i et BYOD-miljø (Bring Your Own Device) gjennom programvare, programmer og responsiv maskinvare:

WorkForce DS-1660W
WorkForce DS-570W

Skann og lagre kundeinformasjon umiddelbart

Opprett logistikkdokumentasjon ved levering. Forhindre skade eller tap av viktige forsendelsesbekreftelser med muligheten til å skanne og lagre dokumentasjon det øyeblikket en levering er gjort, med kompakte, lette, mobile enheter:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Arbeid eksternt og sikkert

Sikre at data forblir sikre, selv når ansatte arbeider eksternt. Ettersom skannerne våre er mobile, betyr det at dokumenter kan mottas og lagres konfidensielt, uansett hvor arbeidet pågår:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Teknologi som hjelper til

Med Epson-skannere kan du oppfylle alle skannekravene dine ved å tilby virkningsfullt digitalt innhold:

Høy kvalitet

Skann bilder opptil 4,0D Max

Skill dokumenter

Sorter dokumenter enkelt, med funksjoner for automatisk dokumentskilling

Korrigering av skjevheter

Produser skarpere bilder, noe som gjør dem enkle å lese

Konverter skannede dokumenter

Forvandle skannede dokumenter til digital tekst, takket være innebygd tekstgjenkjenning som oppretter filer du kan søke i

Automatisk rotering

Reduser forberedelsestiden med automatisk rotering

Forbedre tekst

Gjør den skannede teksten skarpere og enklere å lese

Avansert papirmatingsytelse

Automatisk gjenkjennelse av bæreark

Finn produktet ditt

Andre forretningsprodukter fra Epson

Kontorblekkskrivere

Blekkskriverne våre har enestående resultater når det gjelder alle utskriftsaspektene i en bedrift, fra kostnad per side og strømforbruk til hastighet, driftssikkerhet og kvalitet.

SE GJENNOM UTVALGET

Laserskrivere for bedrifter

Uansett hva som prioriteres høyest i bedriften din, har Epson en laserskriver som passer behovene dine. Epsons fargelaserskrivere er en førsteklasses utskriftsløsning for travle kontomiljøer.

SE GJENNOM UTVALGET

Projektorer for bedrifter

Fremgangsrike bedrifter markerer seg gjennom tydelig og synlig kommunikasjon. I mer enn et tiår1 har vi vært verdensledende innen projektorer, og vi kan tilby nøyaktig det din bedrift trenger for å gjøre best mulig inntrykk i undervisningsrommet, styrerommet, møterommet og auditoriet.

SE GJENNOM UTVALGET

Lær mer om våre andre bedrifts­skannerserier

Mobile skannere

Mobile A4-skannere for enkel og effektiv dokumentbehandling mens du er på farten eller på steder med liten plass.

Les mer

Skannere med arkmater

Det å glede og overraske kundene våre med innovative produkter og tjenester er bare begynnelsen.

Les mer

Planskannere

Få en slutt på papirmøllen og få fart på arbeidsflytprosessene med en serie pålitelige og allsidige flatbedskannere.

Les mer

Kontakt oss

Vil du vite mer om Kontorskannere fra Epson, fyll inn detaljene dine nedenfor og en representant fra Epson vil ta kontakt med deg.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.
Sikkerhetssjekk

Dette bekrefter til oss at du er en person og ikke spam.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

  1. Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2015.

HOPP OVER

 

HOPP OVER

HOPP OVER

Kontakt oss