PRESISJONSSKANNING, DETALJERTE RESULTATER

Forevige detaljene i historiske dokumenter, fotografier, filmnegativer og artefakter i høy oppløsning med Epson Expression-serien og LaserSoft

Lettvint presisjonsskanning

Expression-12000XL er en allsidig storformatskanner med høy oppløsning som er utviklet for å oppfylle selv de mest detaljkrevende behovene.

Med profesjonell programvare for forbedring bilder – LaserSoft SilverFast Ai 8.8 – får du brukervennlige bildebehandlingsfunksjoner, inkludert en profesjonell funksjon for fjerning av støv og reduksjon av kornethet, støyeliminering og tonekorrigering for å få nøyaktige resultater.

Se gjennom utvalget

A3-grafikkskanner

Høykvalitets A3-grafikkskanner for skarp og nøyaktig bildegjengivelse av plantegninger, fotografier og kunst med presisjonen brukerne krever.

 • A3-skanning av høy kvalitet
 • Avanserte programvarefunksjoner
 • Mulighet for filmskanning

LES MER

Epson 12000XL

Diamond

Skarp og nøyaktig bildegjengivelse

Expression 12000XL og 12000XL Pro er høykvalitets A3-skannere som er laget for bruk som krever høy presisjon. Skanneren gjør det enkelt å skanne medier opptil A3+ i størrelse presist, og sørger for skarpe bilder og profesjonelle resultater hver gang. Serien er velegnet for nøyaktig skanning av detaljerte bilder, inkludert historiske dokumenter, røntgenbilder1, filmnegativer, arkitekttegninger, rettsmedisinske bevis og artefakter. Den er også fleksibel, enkel å bruke og har lavt strømforbruk sammenlignet med tidligere Epson-modeller.

Optimaliser skanningen

 • Healthcare

  Helsevesenet og medisinske røntgenbilder

  Svært få skannere er egnet for digitalisering av røntgenbilder, og fra et medisinsk ståsted, er det svært viktig å oppnå nøyaktige detaljer og maksimal fargedybde.

  Ved hjelp av den nyeste programvaren kan du skanne fotografier, negativer og røntgenbilder i detalj med høy oppløsning, og oppfylle internasjonale standarder, som for eksempel DICOM.

 • Textile rainbow

  Tekstilproduksjon

  Fargenøyaktighet spiller en viktig rolle i tekstilproduksjon. Eventuelle feil i fargene kan gjøre produksjoner ubrukelige, påvirke leveranser og føre til unødvendig avfall.

  SilverFast TexColorAnalyzer og Epson-skannere kan brukes på hvert trinn i prosessen, fra designhuset til fabrikken, noe som sikrer at høy fargenøyaktighet og nøyaktige standarder kan oppfylles gjennom produksjonsprosessen.

 • Temple and trees

  Foto

  Sikre at bilder og film sikkerhetskopieres og beskyttes ved å digitalisere dem. Enten det er film du nylig har tatt opp, gamle bilder og filmer du nettopp har funnet eller kjære minner, trenger du en løsning som kan håndtere flere typer spesialmedier og likevel levere nøyaktige resultater.

  Enkelte ting kan bare ikke erstattes, og dessverre kan bilder gulne og negativer kan begynne å degraderes over tid. Enten du er en fotograf, historieentusiast eller museumskurator, kan du sikre at disse verdifulle minnene ikke går tapt.

 • Forensics

  Juridisk og offentlig sektor

  Når hver piksel er viktig i viktig juridisk dokumentasjon – brukes Epson Expression-skannere. Med en mulighet for optisk tetthet på 3,8 DMax, 48-biters fargedybde og Epson Micro Step Drive TM-teknologi, sikres høy presisjon selv for fingeravtrykk.

Epson Expression 12000XL

Expression 12000XLs optiske tetthet på 3,8 DMax og 48-biters fargedybde sikrer skarp og nøyaktig skanning for full gjengivelse av hele fargeskalaen, selv i områder med skygge. I tillegg lar den høye oppløsningen på 2400 x 4800 ppt og den ultrapresise Micro Step Drive-teknologien at brukerne kan få med seg selv de miste detaljene med eksepsjonell klarhet.

 • READYSCAN LED-TEKNOLOGI

  Expression-12000XL er utstyrt med ReadyScan LED, en strømsparende og miljøvennlig lyskilde som ikke krever oppvarmingstid og som leverer hyper-responsiv skanning. Med DMax og 48-biters fargedybde kan du enkelt og konsekvent oppnå skanninger med overlegne fargetoner og fargegjengivelse.

 • HØYKVALITETS BILDEGJENGIVELSE

  Med en oppløsning på 2400 x 4800 dpi, en optisk tetthet på 3,8 DMax og 48-biters fargedybde kan du enkelt og konsekvent få skanninger med overlegne fargetoner og fargegjengivelse.

 • ALLSIDIG FILMSKANNING

  Med Expression-12000XL Pro kan du skanne transparenter og gjennomsiktige medier i enestående detaljnivå. Enheten støtter en lang rekke filmformater opptil størrelse A3+.

 • KLARERE, SKARPERE SKANNINGER

  En 6-linjers CCD-sensor med store piksler gir flere skannedetaljer ved hver passering. Et Autofokus-system kan oppnå fastlåst fokusering automatisk for forbedret bildeskarphet og nøyaktighet, eller du kan ta full kreativ kontroll ved hjelp av alternativet for manuell fokus. Med en tetthet på 3,8 DMax og 48-biters fargedybde kan du enkelt og konsekvent oppnå skanninger med overlegne fargetoner og fargegjengivelse.

Optimal kombinasjon av maskinvare og programvare

Ved å samarbeide med den ledende programvareeksperten, LaserSoft Imaging, gir skaperne av SilverFast organisasjoner verdi og effektivitet der skanning av høyeste nøyaktighet er av avgjørende betydning.

Skann et bredt utvalg medier, inkludert filmnegativer

Transparentenheten (tilleggsutstyr) lar brukere skanne fra transparente medier, som positive eller negative filmer eller dias, med profesjonelt resultat. Det betyr at du kan digitalisere og sikre medier i overlegen kvalitet.

Simulert bilde
Yellow car Yellow car
Korrigering av bakgrunnslys
Juster lysstyrken til bilder som er mørkere på grunn av baklys.
Fargerestaurering
Gjenoppretter fargene i falmede fotografier og film.
Fjerning av støv
Bruk programvarebasert gjenkjenning til å redusere støv og riper fra film- og fotoskanninger.
Reduksjon av kornethet
Reduserer filmkornethet i bildene for filmskanning.

Lær mer om lignende Epson-produkter

WorkForce DS-5500

WorkForce DS-5500

A4-flatbedskanner

LES MER

WorkForce DS-50000

WorkForce DS-50000

A3-flatbedskanner

LES MER

WorkForce DS-70000

WorkForce DS-70000

A3-produksjonsskanner

LES MER

Ta kontakt i dag

Hvis du vil ha mer informasjon om programmet, fyller du bare ut detaljene nedenfor og en Epson-representant vil ta kontakt med deg.

HAR DU NOEN ANDRE KRAV?
Alle felter merket med *, må fylles ut

¹ Ekstra programvare kreves (tilleggskostnad).