TENKER DU PÅ LASER?
TENK OM IGJEN

EcoTank svart-hvitt: høy kvalitet, rask, økonomisk

Se videoen

Rimelige utskrifter

Den økonomiske EcoTank-enheten er veldig forskjellig fra laserskrivere. Den har en stor, påfyllbar blekktank som du kan fylle opp med de medfølgende blekkflaskene i stedet for toner. I utgangspunktet har du nok blekk til å skrive ut flere tusen sider og dermed kutte kostnadene og spare tid siden du ikke bruker tid på å bytte toner.

SKRIV UT
OPPTIL
11 000 SIDER¹
MED DET
MEDFØLGENDE BLEKKET
EcoTank Mono Calculator
Low running cost

Lave driftskostnader

Med EcoTank svart-hvitt-skrivere kan du skrive ut opptil 11 000 sider med det med følgende blekket1, noe som gjør dem til et svært økonomisk valg. Og selv om du ikke trenger å fylle på så ofte, vil du likevel kunne spare 90 % på kostnadene per side med våre etterfyllingsflasker2.

Reliability & durability

Pålitelighet og holdbarhet

Alle våre EcoTank-skrivere for svart-hvitt-utskrift leveres med en garanti på ett år/100 000 sider. Det permanente skrivehodet og pigmentblekket gir skarpe og presise utskrifter.

Save time

Spar tid

Utskriften går raskt helt uten oppvarmingstid og utskriftshastigheter på opptil 20 spm3 i serien. Spar tid på bytte av rekvisita – fyll den opp, og så kan du i grunnen glemme det etterpå. Blekknivåindikatoren på forsiden viser klart når tanken likevel må fylles opp.

Save energy

Spar energi

Denne lavenergiskriveren kan spare opptil 95 %4 på strømforbruket sammenlignet med svart-hvitt-laserskrivere. Minimer papirbruken ved å skrive ut på begge sider av arket. Utvalgte modeller har automatisk tosidig utskrift.

SPAR OVER
90 %
AV KOSTNADENE PER SIDE2
Epson EcoTank Ink

Regn ut hvor mye du kan spare med Epsons EcoTank-skrivere

Velg en Epson EcoTank-modell, og sammenlign den med en av de 20 bestselgende skriverne

Fortell oss hvor mange sider du sannsynligvis vil skrive ut per måned, og hvor mange år du sannsynligvis vil bruke skriveren.

Klikk på «Regn ut»

Epson M100 kontra Cannon LPB-6030B

Du kan spare i forhold til den valgte modellen

eller opptil sammenlignet med markedsgjennomsnittet4

VIS MEG DETALJERTE RESULTATERSKRIV UT DENNE SIDEN

Dine resultater

  • MARKEDSGJENNOMSNITT

HVIS DU VIL FORSTÅ MER OM HVORDAN DISSE RESULTATENE ER BEREGNET, KAN DU KLIKKE HER FOR Å LESE OM BEREGNINGSMETODEN OG DE VIKTIGSTE FORUTSETNINGENE.

De totale eierkostnadene indikeres med den røde linjen, basert på 450 sider skrevet ut per måned i 3 år.

De totale eierkostnadene er basert på innkjøpskostnadene for maskinvaren pluss de løpende kostnadene for blekk/toner. Andre kostnader kan påvirke de totale eierkostnadene og kan føre til ytterligere besparelser, for eksempel kostnadene for andre rekvisita som brukes av laserskrivere, samt strømforbruk. Den gjennomsnittlige utsalgsprisen for skrivere og rekvisita er hentet fra IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (data fra 2. kvartal 2016 til 1. kvartal 2017) og IDC EMEA Consumables Tracker (Data fra 1. og 2. halvår 2016).

Sammenlign med en annen skriver

Bli kjent med serien

1Den oppgitte kapasiteten er beregnet på grunnlag av Epsons opprinnelige metode fra utskriftssimulering av testmønstre som beskrevet i ISO/IEC 19752. Den oppgitte kapasiteten er IKKE basert på ISO/IEC 24711. Den oppgitte kapasiteten kan variere avhengig av hva du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut, samt miljømessige forhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og derfor kan kapasiteten til det medfølgende settet være lavere.

2Veiledende pris for EcoTank-flaskene med svart blekk ble sammenlignet med utskriftskostnadene beregnet etter den tilgjengelige tonerbeholderen med størst kapasitet delt på gjennomsnittlig utsalgspris i det vesteuropeiske markedet i henhold til IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker for første halvår 2018 for de 12 månedene frem til og med juni 2018 (inkludert 21 % MVA). Tonerkapasiteten er hentet fra produsentens nettsteder

3Fastsatt i samsvar med ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittet for ESAT fra testen av standard ensidig utskrift i kontorkategorien. Mer informasjon er tilgjengelig på http://www.epson.eu/testing

4Sammenligning av strømforbruket under utskrift for Epson ET-M1120, ET-M2170 og ET-M3170 mot de gjennomsnittlige bestselgende 75 % av A4 svart-hvitt-laserskrivere (under 20 spm) oppført i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker for 3. kvartal 2018 for de 12 månedene frem til og med september 2018. Strømforbruksverdier ifølge produsentenes nettsteder.