TENKER DU PÅ LASER?
TENK OM IGJEN

EcoTank svart-hvitt: høy kvalitet, rask, økonomisk

Se videoen

Rimelige utskrifter

Den økonomiske EcoTank-enheten er veldig forskjellig fra laserskrivere. Den har en stor, påfyllbar blekktank som du kan fylle opp med de medfølgende blekkflaskene i stedet for toner. I utgangspunktet har du nok blekk til å skrive ut flere tusen sider og dermed kutte kostnadene og spare tid siden du ikke bruker tid på å bytte toner.

SKRIV UT
OPPTIL
11 000 SIDER¹
MED DET
MEDFØLGENDE BLEKKET
EcoTank Mono Calculator

Alle fordelene med svart-hvitt laser og alle Epson EcoTanks kostnadsbesparende funksjoner

Fast

Rask

Skriv ut opptil 20 sider per minutt4

High quality results

Resultater av høy kvalitet

Produser klare og holdbare dokumenter i forretningskvalitet

Compact

Kompakt

Passer problemfritt inn hjemme eller på kontoret

Durable

Slitesterk

Valgfri utvidet tre års garanti gir ekstra trygghet

Connectivity

Tilkobling

Modeller med Wi-Fi, Ethernet og mobilutskrift5

High productivity

Høy produktivitet

Papirskuffer med høy kapasitet – opptil 250 sider

Ink bottle

1

blekk-

flaske

er lik

5

laser-

lasertonere3

Pile of toners

Regn ut hvor mye du kan spare med Epsons EcoTank-skrivere

Velg en Epson EcoTank-modell, og sammenlign den med en av de 20 bestselgende skriverne

Fortell oss hvor mange sider du sannsynligvis vil skrive ut per måned, og hvor mange år du sannsynligvis vil bruke skriveren.

Klikk på «Regn ut»

Epson M100 kontra Cannon LPB-6030B

Du kan spare i forhold til den valgte modellen

eller opptil sammenlignet med markedsgjennomsnittet4

VIS MEG DETALJERTE RESULTATERSKRIV UT DENNE SIDEN

Dine resultater

  • MARKEDSGJENNOMSNITT

HVIS DU VIL FORSTÅ MER OM HVORDAN DISSE RESULTATENE ER BEREGNET, KAN DU KLIKKE HER FOR Å LESE OM BEREGNINGSMETODEN OG DE VIKTIGSTE FORUTSETNINGENE.

De totale eierkostnadene indikeres med den røde linjen, basert på 450 sider skrevet ut per måned i 3 år.

De totale eierkostnadene er basert på innkjøpskostnadene for maskinvaren pluss de løpende kostnadene for blekk/toner. Andre kostnader kan påvirke de totale eierkostnadene og kan føre til ytterligere besparelser, for eksempel kostnadene for andre rekvisita som brukes av laserskrivere, samt strømforbruk. Den gjennomsnittlige utsalgsprisen for skrivere og rekvisita er hentet fra IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (data fra 2. kvartal 2016 til 1. kvartal 2017) og IDC EMEA Consumables Tracker (Data fra 1. og 2. halvår 2016).

Sammenlign med en annen skriver

Bli kjent med serien

Former fremtiden med varmefri teknologi

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

LÆR MER

1Den oppgitte ytelsen er beregnet basert på Epsons opprinnelige metode med utskriftssimuleringen av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 19752. Den oppgitte kapasiteten er IKKE basert på ISO/IEC 24711. Den oppgitte kapasiteten kan variere avhengig av hva du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut, og miljømessige forhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og derfor kan kapasiteten til det medfølgende settet være lavere.

2Besparelser oppnådd over tre år ved å skrive ut 406 sider per måned. Kostnadssammenligning inkorporerer prising av maskinvare, inkluderte og etterfyllingsflasker/-tonerkassetter. Sammenligning av maskinvare er gjort basert på de innledende prisene på Epson-M1100 og gjennomsnittsprisen på de 77 % bestselgende A4-enkeltfunksjons svart-hvitt-laserskrivere (utskriftshastighet under 20 spm) i Hellas, Tsjekkia, Ungarn, Polen, resten av Sørøst-Europa, Romania, Slovakia, Slovenia og Tyrkia, for perioden januar–desember 2018, som registrert i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 4. kvartal 2018. Sammenligning av utskriftskostnader er gjort basert på de innledende prisene til Epsons flasker med svart blekk (110-serien) og gjennomsnittsprisen på ekte OEM-tonerkassetter med svart blekk, og den største tilgjengelige ytelsen til de 77 % bestselgende A4-enkeltfunksjons svart-hvitt-laserskrivere (utskriftshastighet under 20 spm) i Tsjekkia, Ungarn, Polen og Tyrkia i perioden januar–desember 2018, som registrert i IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker, 2. halvår 2018. Ytelsen til konkurrenters lasertonerkassetter er hentet fra produsentenes nettsteder.

3Gjennomsnittlig antall tonerkassetter for utskrift av antallet sider med blekkflaskene som følger med EcoTank-serien for svart-hvitt. Sammenligningen er basert på den gjennomsnittlige medfølgende blekkflaskekapasiteten for svart-hvitt-serien med EcoTank-skrivere (2019) sammenlignet med den gjennomsnittlige medfølgende og erstatningstonerkapasiteten for de ti mestselgende svart-hvitt-laserskriverne (opptil 20 spm-kategorien) i Vest-Europa i perioden januar–desember 2018. Tonerytelsen er hentet fra produsentens nettsteder.

4Fastsatt i samsvar med ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittet for ESAT fra testen av standard ensidig utskrift i kontorkategorien. Besøk http://www.epson.eu/testing for mer informasjon.

5«Epson iPrint krever trådløs tilkobling og Epsons utskriftsapp. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever internettilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon om støttede språk og enheter, kan du gå til http://www.epsonconnect.eu»

6Fastsatt i samsvar med ISO/IEC 17629 og viser gjennomsnittet for FPOT(sec) fra kontorkategoritesten for standard A4-ensidig/tosidig. Besøk http://www.epson.eu/testing for å få mer informasjon.

7Sammenligning av strømforbruket under utskrift for Epson ET-M1120, ET-M2170 og ET-M3170 mot de gjennomsnittlige bestselgende 75 % av A4 svart-hvitt-laserskrivere (under 20 spm) for de 12 månedene frem til og med september 2018. Strømforbruksverdier som formidlet av produsentens nettsteder.

8Veiledende pris for EcoTank-flaskene med svart blekk sammenlignet med utskriftskostnadene beregnet etter den tilgjengelige tonerbeholderen med størst kapasitet delt på gjennomsnittlig utsalgspris i det vesteuropeiske markedet for de 12 månedene frem til og med juni 2018 (inkludert 21 % MVA). Tonerkapasiteten er hentet fra produsentenes nettsteder.

9Tosidig utskrift er ikke tilgjengelig på M1100 og M1120.

10Gjelder følgende modeller: ET-M1140, ET-M1170, ET-M1180, ET-M2140, ET-M2170, ET-M3140, ET-M3170 og ET-M3180.

11Gjelder følgende modeller: ET-M1140, ET-M1180, ET-M2140, ET-M3140 og ET-M3170.

12IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveringer 2010 til 2020, publisert i 1. kvartal 2020.

13Epsons blekktankskrivere med høy kapasitet har oppnådd et samlet globalt salg på 50 millioner enheter siden lanseringen i 2010.