EPSONS MØTE­LØSNINGER

Setter standarden for moderne bedriftsmiljøer

Bygget for lagarbeid – dynamiske visningsløsninger som inspirerer til samarbeid

Gjør møter til en virkelig samarbeidsopplevelse med disse intuitive, interaktive visningsløsningene for møterom, som kombinerer fordelene med arktavler, tavler og vanlige skjermer. De gir deg mulighet til å levere innhold i Full HD på en skalerbar skjerm opp til 100", og oppleve enhetlig kommunikasjon og BYOD-strategier som oppmuntrer til ekte lagarbeid, samt forbedrede eksterne arbeidsmetoder, slik at du får friheten og fleksibiliteten bedriften din trenger.

Trekk folk, steder og informasjon sammen

Epsons møteløsninger gir alle muligheten til å bygge broer, dele informasjon og involvere seg i møter på en rask og enkel måte. Måten vi samhandler på jobb er i endring, og vi benytter oss av nye teknologier for å gi alle enkel tilgang til møter, enten de er fysisk til stede eller på en ekstern lokasjon i nettverket, og for å få dem involvert i interaktive diskusjoner som informerer og motiverer i sanntid. Innringere kan annotere innhold takket være kompatibilitet med fingerberøring og dobbeltfunksjonspenn, mens deling av innhold og til og med skjermer fra smarttelefoner, nettbrett og bærbare PC-er er enkelt.

Kreativitet og nyskaping

Ansatte oppgir ineffektive møter som den største årsaken til bortkastet tid7.
Interaktive tavlesamtaler fører til:

 

bedre førte samtaler6

kortere gjennomsnittlige salgssykluser6

 

Mer effektivt samarbeid

av HR-ledere beskriver kunnskapsdelingsom sin førsteprioritet i løpet av de neste tre til fem årene11.

av bedrifter i EU sier at ny teknologi støtter bedre samarbeid3.

av bedrifter sier at forbedret samarbeid blant de ansatte er den viktigste motivatoren for enhetlig kommunikasjon14.

Del informasjon

 

4x

Bedrifter som gir de ansatte et valg når det gjelder hvordan de arbeider, vokser fire ganger raskere8.

av bedrifter i EU er enige i at ny teknologi støtter interaktivt arbeid3.

 

Tilfører samarbeid og kommunikasjon i møterommet

Omdefiner bedriftspresentasjoner med projektorer som leverer perfekte storskjermbilder og gjør det enkelt å få fram budskapet ditt i hvilket som helst møterom, styrerom eller auditorium. I motsetning til flatskjermer, leverer våre projektorer en skalerbar bildestørrelse for ditt publikum, og de viser hvert bilde med lyse, fargerike detaljer, uansett hvor du holder presentasjonen.

Sjekk at alt innhold kan leses klart og tydelig

Større skjermvisning og høy oppløsning lar alle se det som presenteres for dem, og oppmuntrer til mer deltakelse og samarbeid.

Legg til tavlefunksjonalitet

Koble til tavlen din via HDMI, og projiser bildet på en stor sekundær skjerm. Vis innhold og annoter direkte fra opptil 15 bærbare PC-er eller nettbrett via en nettleser og deretter lagre, sende eller skrive ut. Tavlefunksjonen kan også sikres med passordbeskyttet tilgang.

Forbedre kommunikasjon

Gjør møter til livlige diskusjoner med to penner-interaktivitet på skjermen eller fingerberøringskontroll16 over hele skjermen, og projisering på nesten hvilken som helst flat overflate, inkludert en bordplate. Diskuter og utvikle ideer, lagre og skriv ut resultater eller send dokumenter på e-post direkte til MS Outlook-kontakter med Lightweight Directory Access Protocol (LDAP)-støtte.

Lett vedlikeholdt teknologi

Hold de totale eierkostnadene nede og føl deg trygg med Epson veletablerte holdbarhet og driftssikkerhet, CoverPlus365-garanti og en lengre vedlikeholdssyklus på lampe og luftfilter.

EB-1470Ui er vår første projektor med laserlyskilde for bedrifter. Laserteknologien leverer 20 000 timer med vedlikeholdsfri projeksjon. Sammenlignet med projektorer som bruker tradisjonelle UHP-lamper, er både drifts- og vedlikeholdskostnadene dramatisk redusert, det er ingen nedetid for å bytte lamper.

Les mer
Tilpassbar interaktiv hjemmeskjerm

Konfigurer snarveier til yndlingskildevalgene dine via den interaktive hjemmeskjermen, uten å måtte bruke fjernkontroll.

Trådløs tilkobling for strømming og deling

Trådløs tilkobling prioriterer produktivitet, samarbeid og enhetsintegrering, med trådløs tilkobling som tillater tavle- og annen innholdsdeling samt tillegg av eksterne kommentarer fra smarttelefoner, nettbrett og bærbare PC-er. Problemfri deling av innhold med skjermspeiling.

Integrert lyd som standard

Integrert 16 W høyttaler fjerner behovet for ytterligere lyd, så du kan spare penger og unngå bryderi.

Mer samarbeidsrettet

Skjermstørrelse er viktig

Vis hver minste detalj med bilder opptil 500" som er lyse, blendingsfri, fine å se på, og klare og tydelige uansett hvor man er i rommet. I motsetning til flatskjermer, finnes det ingen fast skjermstørrelse. I stedet for å zoome inn og miste innhold, kan du ganske enkelt gjøre skjermen større. Disse projektorene er også lette, kompakte og bærbare, hvilket gjør monteringen enkel.

Koble til og presenter

Start presentasjonen med én gang med Epson-projektorer, og eliminer frustrasjonen og forsinkelsene som forårsakes av konfigurerings- og kompatibilitetsproblemer. Det er raskt og enkelt å koble sammen enheter, dele innhold og involvere alle – både på møtet og eksternt – via nettverket, med full støtte for Bring Your Own Device (BYOD)- og Unified Communications (UC)-strategier.

Interaktive løsninger

Epsons møteløsninger samler folk, steder og informasjon for å forbedre bedriftens effektivitet og interaktivitet. Møterom har utviklet seg til å dra fordel av teknologi, med enkel, effektiv informasjonsdeling og -visning fra så og si hvilken som helst enhet og bedre interaktivitet som gjør møter om til produktive samtaler.

Naturtro farger

Projiser levende, engasjerende bilder i opptil Full HD, til og med i opplyste rom, med Epsons 3LCD-teknologi. Den 3LCD-optiske motoren i hjertet av hver Epson-projektor kombinerer høy oppløsning og høye kontrastforhold som gir dype farger og tre ganger så mye lysstyrke som DLP-projektorer med én brikke2. Kort sagt, med Epson-projektorer kan du opprette konsekvente, naturtro bilder som engasjerer og inspirerer publikum, uansett tema.

Serie

Skjermstørrelse er viktig

Med en Epson-projektor kan du se mer innhold mer detaljrikt mer av tiden sammenlignet med flatskjermer.

Les mer

Kontakt oss

Vil du vite mer om Epsons løsninger for møter, fyller du ut detaljene dine nedenfor, og så vil en representant fra Epson ta kontakt.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Sikkerhetssjekk

Dette bekrefter til oss at du er en person og ikke spam.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

Hopp over

 

Hopp over

 

Hopp over

 

Hopp over

 
Sammenlign
Lukk

Sammenlign produkter

av 3 valgte

Sammenlign valgte
 1. Undersøkelse utført av Future source Consulting Limited i perioden 2001 til 2015.
 2. Fargelysstyrke (lysstyrke for farget lys) målt i henhold til IDMS 15.4. Lysstyrke vil variere avhengig av bruksforhold. Ledende Epson 3LCD-projektorer til bedrifter og utdanningssektoren sammenlignet med ledende DLP-projektorer med én brikke basert på NPD-data for perioden juni 2013 til mai 2014 og forskningsdata fra første til tredje kvartal 2013. Du finner mer informasjon på www.epson.no/CLO .
 3. Epson.
 4. Tavlesalg av Sommers & Jenkins.
 5. Crowne Plaza.
 6. Aberdeen Research.
 7. Microsoft Office PPC.
 8. Cornell University
 9. IDC.
 10. Gensler 2013 Workplace Study.
 11. IBM.
 12. Jigsaw24.
 13. Kinvey.
 14. Information Week State of Unified Communications Report 2014.
 15. Garantitilbud er ikke tilgjengelig for alle land. Kontakt ditt lokale Epson-kontor.
 16. Fingerberøring er ikke tilgjengelig på alle modeller