INNOVASJON

Vi streber mot å koble sammen mennesker, gjenstander og informasjon gjennom de effektive, kompakte og presise teknologiene våre. I tillegg til vår egen forskning og utvikling, samarbeider vi med partnere for å skape innovative teknologier som tar sikte på å løse samfunnsproblemer og berike lokalsamfunn. For å oppnå dette bruker vi kjerneteknologiene våre på fire områder: blekkskrivere, visuelt, bærbare og robotikk.

INNOVASJON

Teknologi i harmoni med økologi

Våre japanske røtter er forankret i en sterk tradisjon for å lage eksepsjonelle produkter fra begrensede ressurser. Vi var verdens første selskap som kunngjorde en komplett utfasing av CFC-er, og vi har offentlig sporet miljøfremgangen vår i over 20 år.

For oss handler bærekraft om å konsevent håndtere og forbedre alle aspekter av det globale fotavtrykket vårt, fra produksjonen og distribusjonen vår til hvordan vi bruker ressurser. Det handler om å være uunnværlig for kundene våre som på samme måte deler vår forpliktelse til et bedre miljø og til å utvikle stadig mer bærekraftige teknologier og ansvarlige måter å jobbe på.

Oppdag mer om bærekraft hos Epson

Innovasjoner for virksomhet

Alle bedrifter ønsker være så effektive som mulig. Det kan omfatte raskere utskrift, bedre projisering eller bedre skanning. Det kan omfatte et større utvalg av mer effektive og pålitelige løsninger for arbeid utenfor kontoret, eller bare å få mest mulig ut av kommende, innovativ teknologi som for eksempel utvidet virkelighet.

Som den ledende globale produsenten av projektorer, blekktankskrivere, matriseskrivere, SCARA-roboter og ledende produsent av POS-skrivere i Vest-Europa, kan våre teknologiløsninger forvandle ethvert forretningsmiljø.

Vi er forpliktet til å hjelpe kundene våre med å nå bærekraftsmålene sine ved å designe alle produktene våre med lavere strømforbruk for å minimere energibruk.

Bransjer

Forretningsproduktene våre

Projector
Kontorskrivere

Epsons kontorskrivere er laget for å levere hastighet, pålitelighet og kvalitet. Serien gir organisasjoner av alle størrelser praktiske løsninger og flerformatløsninger.

Projector
Bedriftsskannere

Skannere ledet en gang den globale transformasjonen til en digital tidsalder. I dag fører skannerne våre dette fremover med hastigheten og anvendeligheten til å håndtere økende digitale krav.

Projector
Projektorer for bedrifter

Fleksible forretningspresentasjoner bringer folk nærmere for å dele ideer i ethvert møte- eller opplæringsrom, virtuelt eller personlig.

Projector
POS-skrivere

POS-løsninger er et viktig verktøy for forhandlere når de vil gi kundene en problemfri og minneverdig handleopplevelse, fra popup-butikker til boutique-utsalg til restauranter og barer.

Projector
Profesjonelle skrivere

Vår kommersielle og industrielle storformatutskriftsteknologi tilbyr eksepsjonell kvalitet og innovasjon for skilt-, prografikk-, teknisk-, foto-, etikett- og tekstilindustrien.

Projector
Robotikk

Vi har 40 års erfaring innen robotikkteknologi, og hjelper bedrifter med å løse en rekke produksjonsutfordringer. Industrirobotene våre er globalt anerkjent for sin hastighet, nøyaktighet og brukervennlighet.

Projector
Projektorer for fast montering

Vår nyskapende, allsidige 3LCD-teknologi tar projiserte bilder til nye dimensjoner. Skap fantastisk visuell effekt og oppslukende opplevelser i auditorier, gallerier, museer, fornøyelsesparker og mange andre turistattraksjoner.

Projector
Fargeetikettskrivere

Nå kan du enkelt skrive ut tilpassede fargeetiketter i høy kvalitet internt, slik du vil og når du trenger dem. Med Epsons på forespørsel-fargeetikettblekkskrivere er det ingen forsinkelser, avbrudd, avfall eller ulemper, og ingen flere forhåndstrykte etikettbeholdninger, produksjonsnedetid, tapte bestillinger eller sene forsendelser.

Projector
Smartbriller

Moverio-smartbrillene våre er basert på Epsons revolusjonerende Si-OLED-teknologi og blander digitalt innhold sømløst inn i et virkelig miljø. De er ideelle for fjernhjelp, arbeidsflytveiledning og opplæringsapplikasjoner.

Innovasjoner hjemme

Det er ikke noe hjem eller hjemmekontor som er komplett uten en Epson-skriver. Innovasjonene våre bringer imidlertid også kreativitet og ubegrensede muligheter til enhver husholdning med et bredt spekter av produkter. Nyt filmopplevelsen på storskjerm i stuen, styr droner med Moverio-smartbrillene våre, eller skriv ut uten å måtte kjøpe blekkpatroner med EcoTank-skriverne våre til svært rimelige priser.

Mer om Epson