Arbeide sammen i produksjons­sektoren

Som selskap er Epson opptatt av å legge til rette for et positivt teknologisk skifte og utvikle løsninger som gjør personell mer effektivt og produktivt

Smartere teknologiløsninger

Produksjonssektoren er i endring, og konkurransen er beinhard. Fabrikkene blir smartere, forsyningskjedene blir kortere, og produksjonen drives av rask levering til markedet og tilpasning. Epsons teknologi er utformet for å hjelpe deg med å tilpasse deg til en smartere fremtid i ditt eget tempo. De fleksible løsningene våre støtter utviklingen etter hvert som du blir mer kundefokusert gjennom personlig tilpasning, mer effektiv gjennom automatisering og smidigere gjennom utvidet virkelighet.

Øk driftsfleksibiliteten

Vær mer responsiv ved å automatisere hvert trinn av produksjonsprosessen.

Øk driftsfleksibiliteten

Vær mer responsiv i hvert trinn av produksjonsprosessen. Automatiser oppgavene som sinker deg, benytt deg av de nyeste fremskrittene, og øk effektiviteten i bedriften.

Sikre at gjentakende oppgaver er mer effektive med Epsons industrielle robotarmer, som kan utføre flere oppgaver og integreres med eksisterende monteringslinjer.

Få fart på produksjonen og øk nøyaktigheten med håndfri assistanse fra Epsons Moverio-smartbriller – noe som gir arbeiderne tydelig veiledning om nøyaktig montering.

Få papirprosessene under kontroll med effektiv dokumenthåndtering fra Epsons WorkForce-skannere og alt-i-ett-enheter. Send informasjonen til riktig avdeling ved skanning, og sett innsikt i sentrum av alt.

Forbedre kvalitetskontrollen med Epson Expression 12000XL-skanneren. Skann fargeprøver og prøver for å få godkjenning på konseptstadiet, kryss-sjekk elektroniske kretskort på komponentnivå, og bruk programvareverktøy av høy kvalitet for å opprettholde QC-standarder4.

Tilpass til skiftende behov ved å skrive ut egendefinerte etiketter av høy kvalitet raskt og enkelt med Epson ColorWorks.

Invester i fremtiden

For å bli så veltrimmet som dagens bransje krever, må du investere fornuftig.

Invester i fremtiden

For å bli så veltrimmet som dagens bransje krever, må du investere fornuftig. Hvis du fjerner bedriftsomfattende ineffektivitet og sparer trinn i verdikjeden, kan du redusere tidsforbruk og kostnader, samtidig som du forbedrer kvaliteten.

Optimaliser ressursene med Epsons utvalg av robotarmer, som leverer store volumer med mye mindre plassforbruk for maksimal effektivitet og redusert antall turer til stasjonen.

Støtt arbeidsstyrken eksternt med ekspertråd ved hjelp av Epsons Moverio-smartbriller. Del det arbeiderne ser med det kraftige HD-kameraet, og gi direkte tilbakemeldinger og råd for å hjelpe under opplæring av personale.

Utvid utvalget med Epsons profesjonelle SureColor- og SureLab-skrivere. Tilby tilpassbare versjoner av kunst, kort og invitasjoner på et bredt utvalg av medier.

Få produktene dine til å skille seg ut med Epsons SurePress etikettskriver, som tilbyr presis fargetilpasning, nøyaktig reproduksjon og livaktige nyanser for avanserte, iøynefallende produktetiketter.

Finn ut hvor mye dere kan spare på utskrifter ved å gå over til Epson

Bruk kalkulatoren vår for samlede kostnader

LES MER

Forvent smartere resultater

Når du setter folk i sentrum, fører det til en mer effektiv arbeidsplass og mer fornøyde kunder.

Forvent smartere resultater

Når du setter folk i sentrum, fører det til en mer effektiv arbeidsplass og mer fornøyde kunder. Kombiner fleksibilitet, kreativitet og instinktet til arbeidsstyrken din med fleksibiliteten i nye teknologier og muligheten for utskrifter på forespørsel for å skape engasjement og resultater.

Styrk arbeidsstyrken ved hjelp av Epsons robotarmer or å øke produktiviteten og presisjonen med svært lav risiko for feil.

f

Se produktivitet i aksjon ved å gjøre hele arbeidsflyten raskere ved hjelp av Epson WorkForce Pro RIPS A4- og A3-skrivere, som har lave driftskostnader, raske utskriftshastigheter og krever minimalt med brukerinngrep.

Arbeid med absolutt presisjon ved hjelp av Epsons Moverio-smartbriller. Legg virtuelle veiledninger og plantegninger over de fysiske omgivelsene for å bidra til opplæring av de ansatte.

Få fart på opplæringsprosessen med Epsons interaktive skjermer. Oppmuntre til selvoppdagelse ved å notere over innholdet som vises ved hjelp av finger-touch og to interaktive penner.

Ta vare på planeten

Vi i Epson forstår betydningen av å støtte en grønnere planet for fremtidige generasjoner.

Ta vare på planeten

Vi forstår betydningen av å støtte en grønnere planet for fremtidige generasjoner, og derfor utvikler vi utskriftsløsningene våre så de blir så miljøvennlige som mulig.

Nå miljømålene dine med opptil 99 % mindre avfall fra WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System), bruk opptil 96 % mindre strøm med WorkForce Pro-skrivere4, og doble utskriftshastigheten med halve strømforbruket med WorkForce Enterprise-serien2.

Spar strøm og bidra til lavere CO2-utslipp med WorkForce Pro-modeller, som bruker opptil 96 % mindre energi enn laserskrivere og laserkopimaskiner1.

Reduser strømforbruket med økonomimodus på den interaktive skjermløsningen og forleng lampelevetiden.

Reduser karbonavtrykket ved å bruke skannere uten oppvarmingstid, og få lavere strømforbruk med innebygd ReadyScan-teknologi.

Fem enkle trinn mot en mer bærekraftig europeisk fremtid

Litt teknologi om gangen

LAST NED INFOGRAFIKK

 

Se hva du kan spare

Bruk kalkulatoren vår til å beregne strøm- og CO2-besparelsene utdanningsmiljøet ditt kan oppnå med en WorkForce Pro-skriver.

 
 • Opptil 92 % mindre CO2 enn laserskrivere7
 • 96 % mindre energi enn laserskrivere1
 • 94 % mindre avfall enn laserskrivere1
 • 3,5 x raskere enn laserskrivere1
 • Grønn teknologi, ingen ozongass
 

Tjenester og støtte

Finn ut mer om service på stedet og Epson-garantier.

Tjenester og støtte

Standardgaranti

Finn ut mer om Epsons garantier.

Service på stedet

Finn ut mer om service på stedet og Epson-garantier.

Kundestøtte

Trenger du hjelp? På kundestøttesiden vår finner du nyttig informasjon og opplysninger om hvordan du kontakter oss.

Registrering

Vi takker for at du har kjøpt et Epson-produkt og tatt deg tid til å registrere det.

Kontroller garantien din

Kontroller enhetens garanti.

Kampanje med utvidet garanti

3 års utvidet skrivergaranti på utvalgte Epson-skrivere.

 

Leasingløsninger

Finn ut mer om de ulike måtene du kan dra nytte av Epson-produkter ved å lease dem.

Skriv ut og spar penger

Spar tid og penger med Epson Print & Save

Print365

Skriv ut så mye du ønsker, helt problemfritt og uten skjulte kostnader.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Forvent mer av projektoren din

Få mer ut av projektoren

Dra nytte av Epsons profesjonelle programvareløsninger for projektorer og få fordelene av økt funksjonalitet, pålitelighet og kontroll. Som verdens ledende projektorprodusent4 vet vi hvor viktig det er å finne de riktige projektorløsningene som gir deg mulighet til å presentere slik du vil og hvor du vil på en enkel og effektiv måte.

LES MER

Business Imaging Solutions

Et stort utvalg løsninger for alle typer bedrifter

Epsons enheter er kompatible med programvaretjenester og løsninger som virkelig kan bidra til å forbedre arbeidsflyten i organisasjonen din, kontrollere kostnadene, forbedre effektiviteten og legge til rette for sømløs integrasjon av enheter i stadig skiftende miljøer.

LES MER

Øk effektiviteten med en blanding av mennesker og roboter

Få det beste ut av arbeiderne dine ved å introdusere roboter i arbeidsstyrken. Epsons robotarmer jobber for å fullføre tidkrevende oppgaver selvstyrt på monteringslinjen. De er ekstremt kompakte, allsidige, manøvrerbare og skalerbare og tar seg av manuelt arbeid som ikke krever kvalifikasjoner – slik at de kompetente arbeiderne kan fokusere på intelligent produksjon og vekst i virksomheten.

Koble arbeidsstyrken til informasjon

Epsons Moverio-smartbriller gjør utføring av komplekse oppgaver i krevende industrielle miljøer raskere, enklere og mer intuitivt. Håndfri visuell og ekstern veiledning gjør Moverio til den perfekte løsningen for testing, opplæring, montering og vedlikehold4.

Eliminer forsinkelser og avbrudd

Hvis du ikke er har effektive bedriftsfunksjoner, vil det påvirke ansatte, leverandører og kunder. Epsons utvalg av utskrifts- og skanneløsninger er utviklet for å eliminere forsinkelser, driftsavbrudd, avfall og problemer. Du kan forvente sømløs logistikk, merking av produkter, fakturaautomatisering og lagerstyring. Og det betyr enklere leverandørrelasjoner og forbedret kundeservice4.

Øk driftsfleksibiliteten

Vær mer responsiv ved å automatisere hvert trinn av produksjonsprosessen.

Invester i fremtiden

For å bli så veltrimmet som dagens bransje krever, må du investere fornuftig.

Forvent smartere resultater

Når du setter folk i sentrum, fører det til en mer effektiv arbeidsplass og mer fornøyde kunder.

Ta vare på planeten

Vi i Epson forstår betydningen av å støtte en grønnere planet for fremtidige generasjoner.

Tjenester og støtte

Finn ut mer om service på stedet og Epson-garantier.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Kontakt oss

Hvis du vil vite mer om forretningsløsninger, kontakter du oss, og så tar en representant fra Epson kontakt med deg.

Start revolusjonen din

Automatiser rutinemessige operasjoner

Integrer Epsons pålitelige utvalg av robotarmer i de eksisterende monteringslinjene, der de arbeider som "cobots" sammen med kompetente arbeidere. Våre industriroboter fungerer uten opphold for å øke lastekapasiteten, farten og nøyaktigheten samtidig som de utfører gjentakende, manuelle eller farlige oppgaver.

Reduser utskriftskostnadene

WorkForce Pro-skriverserien hjelper deg med å bruke mindre penger på rekvisita og mindre tid på vedlikehold – samtidig som den reduserer miljøpåvirkningen ved å produsere opptil 99 % mindre avfall og bruke 96 % mindre strøm enn sammenlignbare laserskrivere.1

Oppdag etikettpresser for trykking av små opplag

Skriv ut etiketter av høy kvalitet på et bredt utvalg av underlag og til ulike bruksområder med SurePress-etikettpresser. De bruker AQ- eller UV-blekk, og de er effektive og enkle å sette opp og bruke, slik at brukerne kan utvide servicetilbudet.

Gi visuell hje

Få mest mulig ut av utvidet virkelighet for å forkorte utviklingssykluser og øke nøyaktigheten. Epsons Moverio-smartbriller legger bilder over arbeidsområdet for håndfri veiledning om planlegging, design, montering og vedlikehold.

Gi etiketter, merkelapper og lageret et personlig preg

Epson ColorWorks etikettskrivere er utviklet for høy kvalitet som lett kan tilpasses betjening i stor skala. De er det perfekte verktøyet for å gi tydelig merking av produkter for lagerstyring eller til å fremheve viktig informasjon, for eksempel best før-datoer eller leveringsinformasjon.

Forenkle samarbeid og opplæring

Lær opp nye medarbeidere uten å måtte skrive notater, og samarbeid med leverandører ved å kommunisere og dele filer i sanntid – uten å måtte forlate arbeidsplassen – ved hjelp av våre interaktive skjermer.

Et stort utvalg utskrifter og tekstiler

Garanter produktiviteten for utskrift på plagg, uansett om det er utskrift på sportsklær, enestående kvalitetsmote, hjemmeinteriør eller egendesignede T-skjorter. SureColor SC-F-serien kann gi uslåelige resultater.

Gi arbeidsflytprosesser en boost

Digitaliser dokumenter for å sikre viktige planer. Begrens feilprosenten ved å skanne direkte til SharePoint, som vil overskrive gamle versjoner av dokumenter – noe som sikrer at alle interessenter arbeider med det nyeste settet med planer.

Produkter

Casestudier

Previous Next

Ressurser

Finn et stort utvalg ressurser for produksjonssektoren. blant annet artikler, casestudier, infografikk og brosjyrer med informasjon om produkter og løsninger fra Epson og markedstrender.

LES MER

Nyheter og arrangementer

Enten du er interessert i innledende seminarer, programmering og vedlikeholdskurs eller brukeropplæring, deler ekspertene våre gjerne kunnskapen sin med deg og dine ansatte.

Filtrer resultater

Previous Next

Det er ingen messer eller arrangementer for øyeblikket.

Former fremtiden med varmefri teknologi

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

LÆR MER

KONTAKT

Vil du vite mer om Epsons løsninger for produksjon, fyll inn detaljene dine nedenfor og en representant fra Epson vil ta kontakt med deg.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
(merk av alle aktuelle produkter)
jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.

Sammenlign
Lukk

Sammenlign produkter

av 3 valgte

Sammenlign valgte
KONTAKT

BROSJYRE

Morgendagens arbeidsplass

Last ned e-veiledningen for morgendagens arbeidsplass

BROSJYRE

Morgendagens arbeidsplass

Last ned e-veiledningen for morgendagens arbeidsplass

 1. Som testet av BLI på oppdrag fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 mot et utvalg av konkurrerende maskiner. Du finner mer informasjon på www.epson.no/inkjetsaving
 2. Laserskrivere med en hastighet på 45–55 spm bruker vanligvis 1500 W, mens WorkForce Enterprise har et lavt strømforbruk på 180–320 W og skriver ut opptil 100 spm. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/pageyield
 3. Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2017.
 4. Ekstra programvare og maskinvare kreves
 5. Exceed Your Vision: En undersøkelse utført av Epson ser på fremtidige muligheter og teknologiutfordringer gjennom øynene til 17 globale bransjeeksperter og over 7000 europeiske ansatte
 6. Smartmaskiner og -verktøy, Tingenes Internett, EU-kommisjonen
 7. For å forstå disse besparelsene og hvordan de kan være til nytte for bedriften din, kan du gå til www.epson.eu/maketheswitch