See how #EpsonSavesEnergy with Lewis Hamilton

SE PÅ FILMEN

Få et konkurransefortrinn med Epsons blekkskrivere

Epsons blekkteknologi for bedrifter gjør det mulig for kunder over hele Europa å forvandle økonomien for utskrift for sine virksomheter og organisasjoner. Det er en enkel avgjørelse å bytte en laserskriver med en Epson-blekkskriver, med fordeler som kan redusere kostnadene, øke produktiviteten og kutte strømforbruket.

Spar strøm og reduser avfallsmengden med Epson-blekkskriver.

Reduser avfallet og strømkostnadene betydelig ved å bytte fra en laserskriver til en Epson-blekkskriver. Disse kan produsere opptil 99 % mindre avfall2 og bruke opptil 96 % mindre strøm enn en laserskriver3.

Raskere, pålitelig utskrift fra Epson-blekkskriver.

Bytt fra en laserskriver til en Epson-blekkskriver for å spare tid og bli mer produktiv. En Epson-blekkskriver er opp til 3,5 ganger raskere4 enn en laser og reduserer vedlikehold og inngripen med opptil 98 %5.

Oppdag hvor mye CO2 og strøm kan du spare

Uavhengige tester viser at Epsons WorkForce Pro-modeller bruker opptil 96 % mindre strøm enn laserskrivere og -kopimaskiner3. Bruk kalkulatoren til å finne ut hvor mye strøm og CO2 du kan spare.

LES MER
WF-C5710DWF

Casestudier

Lavere strømforbruk, lavere totalkostnader

Se hvor mye WorkForce Pro-serien kan spare deg i løpet av levetiden til skriveren med vår brukervennlige kalkulator for totale eierskapskostnader.

LES MER

Utsalgssteder

Trenger du hjelp til å bestemme deg for hvilken Epson-blekkskriver du skal bytte til? Finn din nærmeste Epson-produktforhandler.

LES MER

En utskriftstjeneste med fast pris som gir deg full kontroll

Print365 tar seg av alle utskriftsbehovene dine – små og store – til lave, faste priser og gir deg full kontroll og oversikt over utskriftene. Det er den komplette utskriftspakken, som reduserer problemer, kostnader og svinn.

LES MER Print365
Print365 printer

Ta kontakt i dag

Hvis du vil vite mer om vår blekkskriverserie for bedrifter, kan du fylle ut skjemaet nedenfor, og så vil en representant fra Epson ta kontakt med deg.

HAR DU NOEN ANDRE BEHOV?
Alle felter merket med *, må fylles ut

1Besparelse basert på kostnad per side for farge. Sammenlignet med de ti bestselgende fargelaserskriverne i Vest-Europa og Sentral- og Øst-Europa, med en utskriftshastighet mellom 1 og 30 sider per minutt, som er definert av IDC i tolv måneder frem til juni 2017. Data om kostnad per side er hentet fra GAP intelligence-rapporten for august 2017 og er et gjennomsnitt av priser sett i Tyskland, Frankrike og Storbritannia (med verdien i euro som oppgitt av GAP). Epson-verdier basert på veiledende pris på XXL-blekkpakker (kapasitet på 5000 sider i henhold til IEEE/ISO 24711/24712). Priser for konkurrerende modeller var den laveste kostnaden per side som var tilgjengelig.

2Uavhengige tester viser at Epsons WorkForce Pro RIPS-modeller gir opptil 99 % mindre avfall enn laserskrivere og -kopimaskiner. Som testet av BLI, i løpet av to måneder frem til februar 2017, mot et utvalg av konkurrerende maskiner, som bestilt av Epson.

3Som testet av BLI, i løpet av to måneder frem til februar 2017, mot et utvalg av konkurrerende maskiner, som bestilt av Epson. Modellene er valgt basert på data fra IDC om verdens fem mest solgte modeller i kategorien 11–20 sider i minuttet A4 og i segment 2 A3-kategorien, med bare én av hver motortype, samt en A3-enhet fra HP. Strømforbruket beregnet i wH for utskrift i fem minutter, sammenlignet med laserskrivere og laserkopimaskiner.

4Uavhengige tester viser at Epsons WorkForce Pro-modeller er opptil tre og en halv ganger raskere enn laserskrivere og fargekopimaskiner for første side ut. Som testet av BLI over to måneder til april 2017, tid for første side ut (FPOT – First Page Out Time) fra natthvilemodus, mot alle konkurrerende maskiner testet på utgivelsestidspunktet. Med "tid for første side ut" menes antall sekunder det tar å varme opp, behandle, avbilde og skrive ut en ensidig testfil til skuffen etter at enheten har vært i natthvilemodus, altså har vært uvirksom over natten.

5Uavhengige tester viser at Epsons WorkForce Pro RIPS-modeller kan redusere tiden som brukes på brukerinngrep, med opptil 98 % sammenlignet med laserskrivere og laserkopimaskiner. Som testet av BLI, i løpet av to måneder frem til februar 2017, mot et utvalg av konkurrerende maskiner, som bestilt av Epson.