See how #EpsonSavesEnergy with Lewis Hamilton

SE PÅ FILMEN

Få et konkurransefortrinn med Epsons blekkskrivere

Epsons blekkteknologi for bedrifter gjør det mulig for kunder over hele Europa å forvandle økonomien for utskrift for sine virksomheter og organisasjoner. Det er en enkel avgjørelse å bytte ut en laserskriver med en Epson-blekkskriver, med fordeler som kan øke produktiviteten og redusere svinn og strømforbruk.

Reduser strømforbruket

Reduser strømkostnadene betydelig ved å bytte fra en laserskriver til en Epson-blekkskriver. Epson-blekkskrivere bruker opptil 96 % mindre energi enn en laserskriver1.

Øk produktiviteten

Bytt fra en laserskriver til en Epson-blekkskriver for å spare tid og bli mer produktiv. En Epson-blekkskriver er opptil 3,5 ganger raskere2 og krever opptil 98 %3 mindre brukerinngrep, sammenlignet med en laserskriver.

Reduser svinn

Bytt fra en laserskriver til en Epson-blekkskriver og reduser svinn. Epson-blekkskriver produserer opptil 99 % mindre avfall, sammenlignet med en laserskriver4.

Oppdag hvor mye CO2 og strøm kan du spare

Uavhengige tester viser at Epsons WorkForce Pro-modeller bruker opptil 96 % mindre strøm enn laserskrivere og -kopimaskiner3. Bruk kalkulatoren til å finne ut hvor mye strøm og CO2 du kan spare.

LES MER
WF-C5710DWF

Casestudier

Lavere strømforbruk, lavere totalkostnader

Se hvor mye WorkForce Pro-serien kan spare deg i løpet av levetiden til skriveren med vår brukervennlige kalkulator for totale eierskapskostnader.

LES MER

Utsalgssteder

Trenger du hjelp til å bestemme deg for hvilken Epson-blekkskriver du skal bytte til? Finn din nærmeste Epson-produktforhandler.

LES MER

En utskriftstjeneste med fast pris som gir deg full kontroll

Print365 tar seg av alle utskriftsbehovene dine – små og store – til lave, faste priser og gir deg full kontroll og oversikt over utskriftene. Det er den komplette utskriftspakken, som reduserer problemer, kostnader og svinn.

LES MER Print365
Print365 printer

Ta kontakt i dag

Hvis du vil vite mer om vår blekkskriverserie for bedrifter, kan du fylle ut skjemaet nedenfor, og så vil en representant fra Epson ta kontakt med deg.

HAR DU NOEN ANDRE BEHOV?
Alle felter merket med *, må fylles ut

1 Som testet av BLI over to måneder, frem til februar 2015, på oppdrag fra Epson. Konkurrerende modeller er valgt fra de ti største leverandørene av fargelaserskrivere, basert på IDC EMEA-data for 2015 innenfor kategorien A4-fargelaser, 11-30 spm. Strømforbruk beregnet i wH for utskrift i fem minutter, sammenlignet med laserskrivere og laserkopimaskiner.

2 Som testet av BLI over to måneder til februar 2015, tid for første side ut fra natthvilemodus i forhold til alle konkurrerende maskiner testet på utgivelsestidspunktet. Gå til www.epson.eu/inkjetsaving for å få mer informasjon.

3 Uavhengige tester viser at Epsons WorkForce Pro RIPS-modeller kan redusere tiden som brukes på brukerinngrep med opptil 98 % sammenlignet med laserskrivere og laserkopimaskiner. Som testet av BLI i løpet av to måneder frem til februar 2015, mot et utvalg av konkurrerende maskiner, som bestilt av Epson. Gå til www.epson.eu/inkjetsaving for å få mer informasjon.

4Uavhengige tester viser at Epsons WorkForce Pro RIPS-modeller produserer opptil 99 % mindre avfall enn laserskrivere og -kopimaskiner. Som testet av BLI i løpet av to måneder frem til februar 2015, mot et utvalg av konkurrerende maskiner, som bestilt av Epson. Gå til www.epson.eu/inkjetsaving for å få mer informasjon.