Glem månedlige abonnementer – denne betal-etter-bruk, problemfrie utskriftstjenesten fra din lokale forhandler sørger for å sende deg ekte blekkpatroner før du går tom for blekk.

Finn ut hvordan ReadyInk fungerer

Takket være vår ReadyInk-teknologi går du aldri tom for blekk igjen med denne problemfrie og abonnementsfrie tjenesten. Det er enkelt å registrere seg hos forhandleren du kjøpte skriveren fra. Det er ingen faste månedsbetalinger, du blir bare belastet når det er nødvendig – når du trenger en ny blekkpatron. Med dette automatiserte systemet på plass, vil du alltid ha en beholdning av blekk av høy kvalitet.

MOTTA BLEKK MOTTA VARSEL UTSKRIFT

Registrering

Registrer en skriver

Hvis du vil delta i ReadyInk-programmet, registrerer du bare Epson-skriveren din hos forhandleren du kjøpte skriveren hos (enten online eller i butikk) ved hjelp av skriverens serienummer. For å automatisere tjenesten må du opprette en konto hos forhandleren og oppgi navn, adresse, betalingsopplysninger og bekrefte hvor blekket skal leveres. Nesten alle av Epsons nyeste skrivere kan bruke ReadyInk, i tillegg til noen av de andre også.

Sjekk om du kan registrere skriveren din

Utskrift

Nå som du har registrert deg, kan du fortsette å skrive ut som normalt uten å bekymre deg for å gå tom for blekk. ReadyInk-teknologien kjører i bakgrunnen og vil registrere når skriveren begynner å gå tom for blekk.

Motta varsel

Et varsel blir sendt når det er lite blekk igjen i skriveren. Det vil starte utsendingsprosessen for å sende en ny blekkpatron.

Motta blekk

Den nye blekkpatronen kommer før den forrige går tom, noe som sikrer at du aldri går tom for blekk.

Hvorfor ReadyInk?

Aldri gå tom for blekk

Ikke bli tatt på sengen, med ReadyInk kan du nyte en kontinuerlig og automatisert levering av blekkpatroner.

Spesialtilbud

Ta kontakt med forhandleren din for å finne ut om det er noen spesialtilbud du kan benytte deg av når du bruker ReadyInk-programmet.

Ingen månedlig abonnementet

Glem det å være bundet til en månedlig kontrakt; du betaler bare for det blekket du trenger. Ettersom du ikke har noen kontrakt, kan du avslutte tjenesten når som helst.

Originalt blekk

Blekket og skriverne våre er laget for å fungere i harmoni, slik at de gir deg konsekvente og pålitelige resultater uten problemer.

Hvorfor Epson?

Få pengene til å strekke lenger

Alle våre blekk er tilgjengelige som separate blekkpatroner, noe som betyr at du bare trenger å bytte fargen som det er tomt for. De pålitelige produktene våre reduserer også risikoen for feilutskrifter, og blekket er testet slik at du kan stole på den oppgitte ytelsen.

Kvalitet du kan stole på

Med en etablert historie med produksjon av skrivere av høy kvalitet siden 1968, kan du stole på at modellene våre er pålitelige og fungerer effektivt.

Problemfri utskriftsopplevelse

Vi er alltid på utkikk etter nye måter å forbedre kundeopplevelsen på, og gi dem en løsning som passer behovene deres. Denne betal-etter-bruk-tjenesten, som er tilgjengelig fra forhandlere, er ideell for alle som ønsker en rask og praktisk utskriftstjeneste uten månedlig abonnement.

Nyskapning som teller

Produktene våre gjennomgår omfattende forskning og utvikling, og er produsert i høyteknologiske lokaler. De er laget for å være pålitelige, gi deg de beste funksjonene og produsere resultater av høy kvalitet.

Aktuelle modeller

Kontroller om Epson-skriveren din er egnet for ReadyInk.