Få alt blekket du trenger, uten å betale for et fast abonnement hver måned. Med ReadyInk-teknologien kan den nye kassetten være hos deg før den siste går tom.

Hvorfor ReadyInk?

Aldri gå tom for blekk

Ikke bli tatt på sengen, med ReadyInk kan du nyte en kontinuerlig og automatisert levering av blekkpatroner.

Registrering uten ekstra kostnad

Du kan registrere en skriver for ReadyInk uten ekstra kostnad. Du trenger kun serienummeret ditt som er plassert på siden av skriveremballasjen eller på baksiden av enheten.

Kom tilbake for å finne flere spesialkampanjer.

Ingen månedlige abonnementer

Glem det å være bundet til en månedlig kontrakt; du betaler bare for det blekket du trenger. Du er ikke bundet av noen avtale, og du kan avslutte leveringene når som helst.

Originalt blekk

Blekket og skriverne våre er laget for å fungere i harmoni, slik at de gir deg konsekvente og pålitelige resultater uten problemer.

Hvorfor Epson?

Få mer ut av pengene

Alle våre blekk er tilgjengelige som separate blekkpatroner, noe som betyr at du bare trenger å bytte fargen som det er tomt for. De pålitelige produktene våre reduserer også risikoen for feilutskrifter, og blekket er testet slik at du kan stole på den oppgitte ytelsen.

Kvalitet du kan stole på

Med en etablert historie med produksjon av skrivere av høy kvalitet siden 1968, kan du stole på at modellene våre er pålitelige og fungerer effektivt.

Problemfri utskriftsopplevelse

Vi er alltid på jakt etter nye måter å forbedre kundeopplevelsen på og å finne nye måter vi kan gi kundene løsninger som passer behovene deres. Med de ReadyInk-aktiverte skriverne kan kundene motta alt blekket de trenger, uten at de trenger kjøpe det på forhånd eller binde seg til et abonnement.

Nyskapning som teller

Produktene våre gjennomgår omfattende forskning og utvikling og produseres i høyteknologiske lokaler. De er laget for å være pålitelige, for å kunne gi deg de beste funksjonene og produsere kvalitetsresultater.

Når du er registrert

MOTTA     BLEKK     MOTTA VARSEL UTSKRIFT

Utskrift

Nå som du har registrert deg, kan du fortsette å skrive ut som normalt uten å bekymre deg for å gå tom for blekk. ReadyInk-teknologien kjører i bakgrunnen og registrerer at skriveren begynner å bli tom.

Motta varsel

Det får en melding når skriveren begynner å bli tom for blekk. Da avgjør du bare om du vil betale for mer blekk. ReadyInk-teknologien setter deretter i gang prosessen med å sende deg en ny patron.

Motta blekk

Den nye patronen ankommer før den siste går tom, slik at du er sikker på at du aldri går tom for blekk.

Aktuelle modeller

Kontroller om Epson-skriveren din er egnet for ReadyInk.

Finn våre støttede eldre skrivere her

Modellene nedenfor fra den tidligere porteføljen er også kvalifisert for ReadyInk.