GOBOARD EDUCATION SOFTWARE

Løsningen for samarbeidsbasert opplæring

Se video Last ned prøveversjon

Forpliktet til tilkoblet læring

Forpliktelsen vår til produktkvalitet, teknologi, relasjoner og service og støtte er grunnen til at vi har vært markedsleder for projektorer i over 18 år.1

Fra samarbeid mellom undervisningsområder til fleksibel læring på flere steder har Epson-teknologi lenge vært et uvurderlig verktøy for både lærere og studenter på jakt etter effektive læringsopplevelser. Løsningene våre bidrar til å gjøre læringen mer engasjerende, mer effektiv, med informasjon som flyter fritt og med interaktivitet som en hjørnestein i hver læreøkt.

Akkurat nå er behovet for opplæring på flere steder større enn noensinne. Så vi fokuserer på innovative løsninger som oppfyller behovene til dagens ultratilkoblede elever og lærerne som former fremtiden deres. GoBoard Education er det siste i denne lange serien av innovasjon for utdanning.

Samles, skap og samarbeid

GoBoard Education-programvaren lar brukere samles, skape og samarbeide gjennom en tavle med mange integrerte funksjoner som drives fra Hub-programvaren. Enkel og intuitiv bruk fokusert på enkle kommentarfunksjoner, integrering med noen av de mest populære videokonferanseløsningene på markedet, inkludert Zoom, Microsoft Teams, Google Meet og mange andre.

Med kombinert trådløs tilkobling som lar alle elevene i leksjonen se tavlen og dele skjermen sin, og elevene som er koblet til samme nettverk som huben, kan også kontrollere tavlen, noe som gir ekte samarbeid for lærere og elever uansett hvor de befinner seg.

GoBoard Education software består av tre elementer:

For undervisningsmiljøer – installeres på en stasjonær PC eller lærerens bærbare datamaskin eller begge deler

Som navnet antyder, er «Hub» programvaren som gir tilkobling til hjelpeappene som kreves for å få mest mulig ut av GoBoard Education, og den trådløse funksjonen for skjermdeling.

GoBoard Education Hub-programvaren er designet for å installeres på lærerens bærbare datamaskin, eller på en PC som er permanent plassert i læringsmiljøet (begge må ha Windows 10).

Lær mer

For lærer – samlet innholdsstyringsprogramvare – installeres på lærerens bærbare datamaskin

Gir lærere en praktisk måte å administrere og opprette innhold på. Designet for å installeres på lærerens bærbare PC.

Hovedfunksjonalitet:

 • Angi lærerens preferanser.
 • Indeksering og ledelse av emne- og timeinnhold.
 • Tilgang til innhold uansett hvor læreren er (de trenger ikke å være koblet til en hub for å få tilgang til øktinnholdet).
 • Opprettelse av quizer og meningsmålinger for bruk i undervisningstimer.

For elever – installeres på elevers mobilenheter som er koblet til samme nettverk som programvare-«huben»

Lar elevene samarbeide i læringsøkter med mulighet til å se og redigere tavlen (med lærerens tillatelse).3

Hjelpeapper tilgjengelig for:

 • iOS
 • Android
 • Chromebook
 • Windows

Gratis nedlasting.

Nøkkelfunksjoner

Fokusert på å levere effektive læringsopplevelser kombinert med en funksjonsrik tavle som leverer læreøkter basert på ekte samarbeid

I tillegg til de grunnleggende tavlefunksjonene, f.eks. notater, inkluderer GoBoard Education-programvaren en integrert nettleser, automatisk tegning (konverterer håndtegninger til utklipp eller former), håndskriftsgjenkjenning, Internett-søk etter bilder/video/nettside, tale-til-tekst og talekontroll og muligheten til å importere og navigere PDF-, Office 365-filer og mange andre ledende utdanningsfilformater.

Kompatibelt med videokonferanseløsninger

GoBoard Education, når det er integrert med et bredt utvalg av videokonferansesystemer, inkludert Zoom, Microsoft Teams og Google Meet, gjør det mulig for eksterne elever å delta i undervisningen, se på tavlen og dele skjermen sin fra hvor enn de er.

Når elevenes enheter er koblet til det samme nettverket som GoBoard Education Hub, kan de bruke GoBoards hjelpeapp. Dette betyr at læreren kan gi elevene mulighet til å samhandle med (og legge til sitt eget innhold på) tavlen. Elever som bruker hjelpeappen, kan også svare på meningsmålinger og quizer læreren bruker som en del av undervisningen.

Trådløs skjermdeling

Ved hjelp av AirServer kan innhold på brukerens skjermer deles videre gjennom kompatibilitet med trådløse protokoller som Apple AirPlay, Miracast og Google Cast.2

Integrere innhold

Integrer tredjepartsinnhold i tavleøkten. Microsoft Office- og PDF-filer, videoer og nettsteder kan alle legges til på tavlen og navigeres som en del av timen.

Opptak/oppsummering

På slutten av en økt kan brukeren generere en oppsummering av økten, med muligheten til å inkludere alle filene som ble importert til tavlen under leksjonen. Tavleøkten kan også lagres som en interaktiv fil slik at møter kan fortsette på et senere tidspunkt.

Meningsmålinger og quizer

Kan opprettes før økten og deretter besvares av elevene i sanntid i løpet av økten.3

Operativsystemer for hjelpeapp

Android, iOS, Windows 10, Chrome

Kompatibelt med Cloud-tjenester

Få tilgang til innhold som er lagret på OneDrive, Google Drive og DropBox.

Lærerkonsoll-programvare

Samlede innholdsstyringsprogrammer som hjelper lærere med å opprette, administrere og organisere øktinnholdet.

Slik får du den

Registrer deg for en 30-dagers gratis prøveversjon av GoBoard Education. Etter 30 dager kan du velge mellom en lisens på ett, tre eller fem år. Hvis du vil vite mer, kan du fylle ut skjemaet nedenfor, og så vil en representant fra Epson ta kontakt med deg.

Slik får du den

Last ned GoBoard Education-hjelpeappen for elever fra App Store, Google Play eller Chrome Web Store.

Last ned hjelpeappen for Windows herfra.

Last ned hjelpeapp for Windows

Håndbøker og dokumentasjon

Download or view a user manual for your Epson product.

User Guides

Veiledningsvideoer for brukerstøtte

Vi presenterer GoBoard Education

Slik bruker du tavlen

Slik administrerer du innhold og planlegger timer

Slik kobler du til og samarbeider

Slik bruker du hjelpeapper for elever

Slik oppretter du spørreundersøkelser og quizer

Ofte stilte spørsmål

Bla gjennom våre ofte stilte spørsmål om produktet ditt.

Vis alle spørsmål

Kontakt oss

Hvis du vil vite mer om Epsons løsninger, fyller du ut med detaljene dine nedenfor, og så vil en representant fra Epson ta kontakt med deg.

Alle felt merket med * må fylles ut.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Jeg vil motta informasjon i e-post om fremtidige Epson-produkter, kampanjer, tilbud og arrangementer.
Jeg bekrefter at jeg er over 16 år.
 1. 2001 til 2019, 500 lumen og mer, eksklusive skjermløse TV-er, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY20Q1.
 2. Drevet av AirServer. Apple AirPlay og Google Cast krever at både huben og elevenheten er tilkoblet samme nettverk.
 3. Chatter, meningsmålinger og quizer er kun tilgjengelige for elever som bruker hjelpeappen og er koblet til samme nettverk som huben.