INNOVATIVE TEKNOLOGIER

Epson etterstreber perfeksjon. Våre patenterte teknologier gjør at vi stadig havner på listen over verdens fremste patenteiere for immaterielle rettigheter. Det er vår kontinuerlige nyskapning som sikrer oss til den fremste patentporteføljen innen våre kjerneprodukter, og som har gitt oss en plassering blant Thomson Reuters Top 100 Global Innovators fem år på rad1.

Skriverteknologier

PrecisionCore®

Neste generasjons utskriftshodeteknologi

PrecisionCore er en ny utskriftsteknologi som bruker en nyskapende utskriftsbrikke med høy tetthet som kan generere opptil 40 millioner presise punkter.

LES MER

Avansert MicroPiezo®-teknologi

Avansert teknologi gir suverene utskrifter for industribruk

MicroPiezo-teknologien for skrivehode sikrer svært nøyaktig plassering av blekket, noe som gir høy bildekvalitet og optimale utskriftshastigheter. Fordi teknologien ikke er varmebasert, kan den også brukes med et stort utvalg blekk og gi skarpe, holdbare utskrifter innen en rekke bruksområder.

LES MER

Blekktankteknologi

En ny standard. Si farvel til patroner.

Se frem til utskrifter uten blekkpatroner. Skriverne våre med blekktanksystem leveres med opptil tre års forbruk av blekk2, slik at du og bedriften din kan forvente besparelser på opptil 74 %3.

LES MER

Projektorer

3LCD

Utforsk 3LCD – projektorer med lysstyrke for farget lys

3LCD er en avansert og nyskapende teknologi som bruker tre brikker, slik at selv de mest kravstore kundene kan nyte godt av levende, naturtro bilder.

LES MER

CLO

Farger endrer alt.

Oppnå skarpere, mer levende bildeprojeksjon med fargelysstyrke (CLO) fra Epson.

LES MER

Laserteknologi

Laserlyspresisjon

Opplev enestående kvalitet og pålitelighet med vår nye laserlyskilde og avanserte filter. Kombiner allsidige presentasjonsfunksjoner med 30 000 timer4 vedlikeholdsfri bruk og konsekvent ytelse, og slipp alle bekymringer under viktige presentasjoner. Nyvinninger i projektorteknologi som disse gjør at vi fortsatt er ledende5 i projektorverdenen og har vært det siden 2001.

LES MER

E-TORL-lampeteknologi

Få den beste bildekvaliteten, og føl deg trygg på at du bruker en original, sikker og pålitelig lampe

Hos Epson arbeider vi hardt med å produsere høykvalitets projektorer og lamper som er sikre og pålitelige og gir den beste visningsopplevelsen. Derfor vil vi kaste lys på et problem som kan påvirke brukerne av projektorer.

LES MER

Epson iProjection

Koble til og presenter trådløst

Få friheten til å samhandle med publikum, presentere et mer dynamisk forslag eller rett og slett engasjere dem for å samle ideer. Med iProjection-appen er dette mulig. Du kan presentere dokumenter, bilder og nettsider trådløst direkte fra iOS- eller Android-smartenheter.

LES MER

Programvare for projektorer

Få mer ut av projektoren. Utnytt hele potensialet.

Dra nytte av Epsons profesjonelle programvareløsninger for projektorer og få fordelene av økt funksjonalitet, pålitelighet og kontroll. Som verdens ledende projektorprodusent5 vet vi hvor viktig det er å finne de riktige projektorløsningene som gir deg mulighet til å presentere slik du vil, og hvor du vil, på en enkel og effektiv måte.

LES MER

Blekkteknologier

Claria-blekk

Laget for å passe til måten du skriver ut på

Enten du skriver ut lekser til skolen, lager familiealbum eller vil vise hvor langt du er kommet som fotograf, finner du enkelt blekksettet som passer for deg.

LES MER

Durabrite Ultra-blekk

Spesialdesignet for bedriftsutskrifter

Epson DURABrite Ultra-blekk er utviklet for bedrifter og er hurtigtørkende, holdbart og smitter ikke av.

Med harpiksdekkede pigmentpartikler som fester seg til overflaten på papiret, i motsetning til oppløselige fargestoffer som synker ned i papiret, produserer DURABrite Ultra-blekk hurtigtørkende, laseraktig grafikk på en rekke papirtyper og -kvaliteter.

LES MER

UltraChrome HD-blekk

Velkommen til neste generasjon

Epson UltraChrome HD-blekk gjør at seriøse amatører og profesjonelle fotografer nå kan skape bilder med svært høy fargenøyaktighet. Dette nye blekksettet inneholder de nye fotosvart- og matt svart-blekkene slik at bildene får slående detaljer når de skrives ut både i farger og svart-hvitt.

LES MER

UltraChrome HDR-blekk

Starter en ny æra for fargegjengivelse.

Epson Ultrachrome HDR har to ekstra farger, noe som gir mange flere nyanser. Du får mer nøyaktig fargegjengivelse, flere detaljer og jevnere overganger. I tillegg til livaktig grønn og oransje kan du også installere patroner for fotosvart og matt svart.

LES MER

UltraChrome HDR-blekk med hvitt

Et nytt hvitt blekk som virkelig tilfredsstiller kundenes krav.

Epson Stylus Pro WT7900 – verdens første vannholdige blekkskriver for prøvetrykk med hvitt blekk

LES MER

UltraChrome HDX-blekk

Opplev de mest nøyaktige fargene

Sikre deg resultater av høy kvalitet med dybde og intensitet, og få den mest nøyaktige fargegjengivelsen på markedet med dette profesjonelle pigmentblekket.

LES MER

UltraChrome K3-blekk

Lys, skygge og alt imellom

Epson UltraChrome K3-blekk gir spennende nye muligheter for fotografer og trykkerier takket være suveren utskriftspresisjon, holdbarhet og kvalitet, samt tre nivåer av svart. Resultatene for svart og hvitt er uovertrufne og overgår alt som tidligere har vært mulig med en fargeskriver. Fargeutskriftene er også suverene. Hvordan er dette mulig?

LES MER

UltraChrome Pro-blekk

Suveren kvalitet med nøyaktige, pålitelige resultater

Epson’s UltraChrome Pro 10-fargeblekksett gir suveren gjengivelse av svart-hvitt og farger takket være fire nivåer av svart, inkludert ny fotosvart og matt svart med høy tetthet som gir fyldigere svartfarger. Redusert misfarging gir mer nøyaktige farger, og enestående lysekthet gjør at utskrifter på Premium Glossy Photo Paper (blankt fotopapir) varer i rundt 60 år6. Fire nivåer av svart gir finere overganger og redusert kornethet.

LES MER

UltraChrome K3-blekk med Vivid Magenta

Epsons UltraChrome K3-blekk med Vivid Magenta gjør at fotospesialister kan vise fargene slik de egentlig er.

Du får nøyaktig fargegjengivelse og en bildekvalitet du knapt har sett før – vakre, realistiske hudtoner, intense farger og et fantastisk uttrykksregister. Resultatene varer et helt liv og ser nøyaktig like ut under alle lysforhold.

LES MER

Teknologier for prøvetrykk

Vannholdig blekkskriverteknologi

Epson Stylus Pro WT7900 – verdens første vannholdige blekkskriver for prøvetrykk med hvitt blekk

En ny æra for Stylus Pro-serien. Nyskapende teknologi gir både forskyvning og emballasjeprøvetrykk.

LES MER

ClearProof-film

ClearProof Film er en optisk klar film designet spesielt for bruk med Stylus Pro WT7900.

Med en perfekt match med hvitt blekk fra Epson er ClearProof valget for proofing-applikasjoner med høy kvalitet.

LES MER

Løsninger for prøvetrykk

Perfekt fargetilpasning

Få farger som er like flotte som de opprinnelige fargene. SC-P-serien av skrivere for prøvetrykk gir uovertruffen fargetilpasning, med opptil 99 % PANTONE®-nøyaktighet7. Oppdag det siste produktet i Epson-serien, nye SC-P5000. Den beste er nå enda bedre.

LES MER

Tilkobling

Epson Connect

Enkle utskrifter fra nettbrett, smarttelefoner og mer

Med Epsons mobile og nettskybaserte utskriftstjenester kan du skrive ut og skanne trådløst ved hjelp av smarttelefoner og nettbrett i hjemmet, på kontoret og mens du er på farten.

LES MER

Epson Device Admin

Kontroller, analyser og administrer skriverflåten sentralt fra ett intuitivt grensesnitt.

Administrer en hel flåte av skrivere og skannere på en enkel måte8 eksternt, med full kontroll, inkludert muligheten til å installere, konfigurere, overvåke, vedlikeholde og feilsøke enhetene for økt produktivitet og kostnadsbesparelser.

LES MER

Epsons kostnadskalkulatorapp for LFP-blekk

Beregn blekkforbruket for ulike typer bilder

Epsons kostnadskalkulatorapp for LFP-blekk er utviklet for å beregne blekkforbruket per side for utvalgte skrivere i Epson Stylus Pro- og SureColor-seriene. Kostnadene beregnes ved hjelp av eksempelbilder som er representative for de ulike skriverne og programtypene8.

LES MER

Epson iProjection

Koble til og presenter trådløst

Få friheten til å samhandle med publikum, presentere et mer dynamisk forslag eller rett og slett engasjere dem for å samle ideer. Med iProjection-appen er dette mulig. Du kan presentere dokumenter, bilder og nettsider trådløst direkte fra iOS- eller Android-smartenheter.

LES MER

Epson DocumentScan

Skann dokumenter direkte til den mobile enheten.

Med Epson DocumentScan kan du skanne dokumenter direkte til Android™-enheten. Du kan forhåndsvise skannede data og sende dem på e-post direkte til andre programmer eller til nettskytjenester som Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive og Microsoft® OneDrive.

LES MER

Epson EPOS-kvitteringsapp

Kvitteringsappen Epson ePOS Receipt viser hvor enkelt det er å opprette, skrive ut og sende kvitteringer fra en iPhone eller iPad.

Opprett en mobil POS (mPOS) og et system for ordreoppføring med noen enkle trinn.

TM-verktøy

Med denne appen kan du sette opp en trådløs tilkobling, konfigurere skriverinnstillinger og skrive ut eksempelkvitteringer fra iPhone, iPad og iPod touch til en Epson-kvitteringsskriver.

iLabel

Epson iLabel gjør det enkelt å opprette, lagre og skrive ut etiketter fra en smartenhet.

Utnytt enhetens funksjoner, slik som taletranskripsjon, for å gjøre etiketteringen mer effektiv.

  1. Basert på publiserte patentprogramnumre (CY2016). Ifølge Epson-undersøkelser
  2. Basert på et gjennomsnittlig utskriftsvolum på 140 sider per måned og med den laveste kapasiteten fra det første settet med blekk.
  3. Gjennomsnittlig antall patroner/besparelse for utskrift av det antallet sider som kan skrives ut med blekkbeholderne som følger med EcoTank-serien, inkludert maskinvareprisen. Sammenligningen er basert på A4 EcoTank-serien og gjennomsnittet av de ti mest solgte modellene i Vest-Europa i perioden april 2016 til mars 2017, ifølge undersøkelser utført av GfK. Utskriftskostnadene er beregnet ut fra fordelingen mellom blekkpatroner i standard og XL-størrelse i samme periode på det vesteuropeiske markedet og gjennomsnittlige utsalgspriser, ifølge undersøkelser utført av GfK. Blekkpatronenes kapasitet ifølge produsentens nettsteder.
  4. Laserlevetid på opptil 83 000 timer i egendefinert modus.
  5. Den største andelen av markedet for projektorer på mer enn 500 lumen. (undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2016).
  6. Basert på målestandarden til JEITA CP-3901A: glanset papir i A4-størrelse, temperatur 23 °C, luftfuktighet 50 %.
    Nettverksklare Inkjet Pro-bedriftsskrivere og laser-/flerfunksjonsskrivere, bedriftsskannere og storformatskrivere
  7. Epson SC-P5000-skriveren med fiolett blekksett er i stand til å oppnå 99,0 % av PANTONE® Solid Coated Colours når den brukes sammen med Epson Proofing Paper White Semimatte og Epson-blekk. Epson SC-P5000-skriveren med LLK-blekksettet er i stand til å oppnå 98,8 % av PANTONE® Solid Coated Colours når den brukes sammen med Epson Proofing Paper White Semimatte og Epson-blekk.
  8. Vær oppmerksom på at de totale kostnadene kan påvirkes av andre variable kostnader, slik som medietype, vedlikehold, strømforbruk, skriverinnstillinger og utskifting av deler. Epsons blekkpriser er basert på listeprisen for Epson-blekk i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannina, ikke medregnet mva., per februar 2013. Kostnadsberegningene er basert på bruk av standardinnstillingene på skriverne og den beste ytelsen for originale Epson-rekvisita.