T-serien, 6 farger

SureColor SC-T7700D er en 44-tommers fullt integrert utskriftsløsning som tilbyr svært sikker, produktiv utskrift, smarte funksjoner og enkel betjening.

Allsidig design og et kompakt fotavtrykk gjør SC-T7700D enkel å installere i de fleste arbeidsmiljøer. Konfidensielle dokumenter behandles sikkert med forbedrede IT- og sikkerhetsfunksjoner. Høye utskriftshastigheter og mulighet for dobbel rull øker produktiviteten.

SureColor SC-T7700D

44 tommer

SureColor SC-T7700D er en 44-tommers fullt integrert utskriftsløsning som tilbyr produktiv utskrift, smarte funksjoner og enkel betjening.

Nøkkelfunksjoner

Forbedret bildekvalitet og merkeutskrifter med spesielt rødt blekk

SC-T7700D støttes av Adobe Postscript 3 som standard og gir den høyeste kvaliteten og detaljert utskrift ved hjelp av 2,64-tommers PrecisionCore MicroTFP-skrivehode, teknologi for dråper av variabel størrelse og dysekontrollteknologi. UltraChrome XD3-blekk for alle pigmenter i seks farger har nytt rødt blekk som er nyttig for å markere CAD-tegninger, realistisk replisere røde nyanser og få rødfarge i bedriftens logoer til å samsvare nøyaktig.

Overvåking av ekstern utskriftsstatus i sanntid

Med Epson Cloud Solution PORT-plattformen kan du fjernovervåke utstyr på tvers av steder, eller flere skrivere på ett sted, når som helst og hvor som helst, produksjonsmonitoren er én av appene på Epson Cloud Support PORT og gir deg tydelig grafikk som er lett å forstå, for å se hvordan hver skriver i flåten din fungerer. Detaljerte data kan brukes til å enkelt analysere produktivitet og motta daglige driftsoppdateringer fra hvor som helst. Vedlikeholdssporing og eksterne feilsøkingstjenester forbedrer produktiviteten og effektiviteten.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt